Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα, motogp δείχνει το XBMC και αν ναι, μαγνητοσκοπημένο ή live;

ευχαριστώ

Σίγουρα θα έχει κάποια links για live

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Μια βοηθεια συνδεω το ταμπλετ με hdmi στη τν και συνδεω το home cinema με τα ακουστικα του ταπμλετ αλλα δεν εχω ηχο.

Πως θα γινει να βαλω τον ηχο στο σινεμα?

Κατάφερα και τον είδα τον αγώνα σε κάποιο λινκ του sportsdevil. Δεν θυμάμαι σε ποιο.

Μετά από 1 μήνα που χρησιμοποιώ android box (cs968) - xbmc είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ κυρίως Genesis, Ororotv, sportsdevil

έχω 4 ερωτήσεις σχετικά με xbmc.

1) Πώς μπορώ να βάλω στα favorites ή subscriptions του ororotv ή του Genesis τις σειρές που παρακολουθώ ώστε να μην τις ψάχνω κάθε φορά?

2) Πάντα ο ήχος είναι αναπαίσθητα πιο πίσω (στο -0,30-0,40) σε σχέση με την εικόνα. Τόσο στην αναπαραγωγή αρχείων όσο και στο streaming. Είναι φυσιολογικό?

3) Υπάρχει λόγος να κάνουμε κάποιο port forward στο ρούτερ για το android box ή το xbmc? Έχω δώσει σταθερές ip - dns στο android box. Τις ρυθμίσεις δικτύου του xbmc να τις πειράξω? Κάποιες φορές μου φαίνεται ότι περιμένω πολύ κατα τη διάρκεια του working ή στην αναζήτηση υπότιτλων. Το ανοίγει τελικα, αλλά μέχρι να το ανοίξει μπορεί να περάσει μέχρι και 1 λεπτό... Στο buffering δεν έχω κανένα πρόβλημα

4) Που μπορώ να βρω addon για maintenance (clear cache κλπ) για το xbmc?

Μια βοηθεια συνδεω το ταμπλετ με hdmi στη τν και συνδεω το home cinema με τα ακουστικα του ταπμλετ αλλα δεν εχω ηχο.

Κανενας?!!

Αν δινει ηχο μεσω HDMI στην TV,οι περισσοτερες εχουν optical out,και τα περισσοτερα home cinema εχουν optical in.Βαζεις απο την τηλεοραση να κανει pass τον ηχο,συνδεεις μεσω οπτικης τις συσκευες,διαλεγεις την σωστη πηγη στο home cinema και παιζει.Μπορει να παρεις και πολυκαναλο ηχο αν μπορει να στειλει το ταμπλετ.Αλλιως στειλε μεσω της εξοδου ακουστικων της TV

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

ξεκινησε και το nba.εχει καποιος αξιοπιστα σε εικονα add ons kai links?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

ξεκινησε και το nba.εχει καποιος αξιοπιστα σε εικονα add ons kai links?

Νομίζω το sportsdevil σε καλύπτει.. Έχει και κάτι nba addons αλλά δεν τα έχω δοκιμασει

''Ipad mini 2''

Όσο και να παιδευομαι δεν βγάζω άκρη..πήρα το MXiii πριν 3 μέρες και προσπάθησα να βάλω τα add-ons από της πρώτες σελίδες άλλα τίποτα.πως θα το ρύθμισω να βλέπω ταινίες με 1080 και hd ήχο;;και να κάνει streaming Έλληνικα κανάλια;;έχει νομίζω την 12.1 έκδοση για να βάλω την 12.2 την κατεβάζω από το site Η κάνει κάπως updates??παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει Γιατί θα το σούταρω

Φιλικά Γιώργος

Ηρέμησε όλα γίνονται, για αρχή βάλε την 13.1 και δες στο YouTube πως κάνεις install add-ons στο xbmc, έχει άπειρα.Είμαι από κινητό τώρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, απλά μην τρελαίνεσαι
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Νομίζω το sportsdevil σε καλύπτει.. Έχει και κάτι nba addons αλλά δεν τα έχω δοκιμασει

Δεν δείχνουν τίποτα αυτά.μονο παλιά βίντεο

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Μέσα στο sports devil έχει πολλά αθλήματα σε live κάλυψη. Δεν μπορεί να μην έχει NBA. Έτσι παρακολουθώ τους Patriots στο NFL.

Αξιόπιστο δεν είναι όμως τίποτα. Έχω δει αγώνες σε ανθρώπινη εικόνα και ήχο, έχει τύχει όμως να ψάχνω και ο αγώνας να έχει φτάσει στην τρίτη περίοδο.

Δεν δείχνουν τίποτα αυτά.μονο παλιά βίντεο

Προφανώς και δεν το έχεις ψάξει καθόλου.. Γιατί αν πας στη κατηγορία live sports θα σου βγάλει σχεδόν τα παντα

''Ipad mini 2''

Ηρέμησε όλα γίνονται, για αρχή βάλε την 13.1 και δες στο YouTube πως κάνεις install add-ons στο xbmc, έχει άπειρα.Είμαι από κινητό τώρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, απλά μην τρελαίνεσαι

Όταν μπορέσεις στείλε σε παρακαλώ μια βοήθεια ίσα ίσα το icefilms να μπει και υπότιτλους για την ώρα..τα λινκ στην αρχή κάποιο θέμα έχουν..Μόνο το xfinity πέρασε..Αλλά βρηκα κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν μπόρεσα να βάλω υπότιτλους παρότι Έχω δηλωμένα τα ελληνικά sites..σε ευχαριστώ

Φιλικά Γιώργος

Όταν μπορέσεις στείλε σε παρακαλώ μια βοήθεια ίσα ίσα το icefilms να μπει και υπότιτλους για την ώρα..τα λινκ στην αρχή κάποιο θέμα έχουν..Μόνο το xfinity πέρασε..Αλλά βρηκα κάποιες παλιές ταινίες αλλά δεν μπόρεσα να βάλω υπότιτλους παρότι Έχω δηλωμένα τα ελληνικά sites..σε ευχαριστώ

Πού το θυμήθηκες το Icefilms.

Έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό.

Μην κουράζεσαι και δοκίμασε αυτά που έχουμε προτείνει τελευταία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί έχει ξεπεραστεί; ακόμη το χρησιμοποιώ. Έχει για μένα την καλύτερη ταξινόμηση νέων ταινιών. Ανά μήνα ή ανά μέρα κυκλοφορίας.

Επειδή ψαχτηκα να δω πως παίζει sopcast μέσω xbmc σας παραθέτω τον οδηγό που είναι πολύ απλός και γρήγορος. Σίγουρα έχει αναφερθεί ξανά κάπου στις σελίδες.

https://github.com/enen92/P2P-Streams-XBMC/wiki/Windows-configuration

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνω τις οδηγίες στο link :), οκ κατέβασα τα δυο apk άνοίγω το xbmc και μετά ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνω τις οδηγίες στο link :), οκ κατέβασα τα δυο apk άνοίγω το xbmc και μετά ?

Μετά του περνάς τα ρεπος τα adons ρυθμίζεις υπότιτλους και είσαι έτοιμος.

''Ipad mini 2''

Για σπρωχτω λίγο παραπάνω το θέμα......:-)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιατί έχει ξεπεραστεί; ακόμη το χρησιμοποιώ. Έχει για μένα την καλύτερη ταξινόμηση νέων ταινιών. Ανά μήνα ή ανά μέρα κυκλοφορίας.

Γιατί το icefilms δεν θεωρείται αξιόπιστο εδώ και πολύ καιρό, αφού πολλές φορές τα link του δεν δουλεύουν.

Ειδικά όταν έχεις προτάσεις όπως Yify ή Mashup για ταινίες, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για σπρωχτω λίγο παραπάνω το θέμα......:-)

Αν έχεις κάνει εγκατάσταση ποτέ σε pc το ίδιο είναι.. Θα πας system file manager add source και θα βάλεις οποίο ρεπό θες. Θα σου πρότεινα το ρεπό http://srp.nu που έχει τα πάντα. Μέρα θα πας system settings addons και install from zip file. Εκεί επιλέγεις το ρεπο Gotham αν είναι η έκδοση που έχεις all- και κάνε install to τελευταίο. Μετά θα πας στα addons στα βίντεο και θα προσθέσεις οποίο addon χρειάζεσαι.. Για υπότιτλους θα έχω γράψει μια δυο σελίδες πιο πίσω και έχω και screenshots

''Ipad mini 2''