junglist Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ναι αυτά τα έχω, είναι μαστ που λένε και στο χωριό μου Μετά υπάρχουν τα 1channel, much movies, mashup, glow movies, gomovies, ororo tv Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 και το Genesis ειναι καλο. Επισης,ασχετο στο παρον νημα,αλλα καλο προγραμμα για ταινιες ειναι και το Popcorn Time που βασιζεται σε τορεντ απο οτι καταλαβα... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHALLENGER Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Αυτά τα addons που τα βρίσκουμε? Δοκίμασα με τα , αλλά δεν τα βρήκα εκεί. ΟΚ ήταν μέσα στο repo του lambda.. Edited September 27, 2014 by CHALLENGER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με το xbmc στην εγκατασταση στο pc ενω εχω εγκαταστησει το superrepo και το fusion,οταν παω να εγκαταστησω τα προσθετα δεν προχωραει καθολου η ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με το xbmc στην εγκατασταση στο pc ενω εχω εγκαταστησει το superrepo και το fusion,οταν παω να εγκαταστησω τα προσθετα δεν προχωραει καθολου η ληψη Δοκιμσε να κατεβασεις απο το Fusion το addon installer και μετα απο το tab programs και μεσω αυτου το addon κατεβαζεις και τα αλλα που θες.Εγω ετσι ελυσα το οτι δεν με αφηνε να κατεβασω κανενα addon.... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 σε ευχαριστω θα το δοκιμασω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα δεν μπορω να ανοιξω ουτε το fusion μου γραφει αδυναμια συνδεσης δικτυου,ενω αλλες σελιδες μου τις ανοιγει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπέρα παιδια......εχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του genesis.....κατι εχει αλλαξει κ δεν το αναγνωριζει πλέον. Help please!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Για ποια έκδοση xbmc μιλάς; 13.2 ή kodi; Σε 14, δηλαδή kodi είχα και εγώ θέμα και ήταν ο λόγος που γύρισα στην παλιότερη 13.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σε Gotham όλα δουλεύουν τζιτζί, χτες έκανα update το genesis Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εχει παρατηρησει κανεις να "τρεχουν" οι υποτιτλοι πιο γρηγορα απο το βιντεο?Μια σειρα που βλεπω ξαφνικα απο ενα σημειο και μετα αρχισαν στα επισοδεια της 4ης σεζον να ολισθαινουν.Ακομα και αν τα συγρονισω,μετα απο λιγο χανουν παλι μεχρι που τα 10" δεν φτανουν για τη ρυθμιση!Δοκιμασα οτι διαθεσιμους υποτιτλους εχει αλλα σε ολους το ιδιο...Στις 3 πρωτες σεζον και στα πρωτα επισοδεια της 4ης ολα ηταν μια χαρα. Η σειρα ειναι το Family Guy,και μου το εκανε και στο Genesis και στο GOTV...Μπορει καποιος να δοκιμασει ενα απο τα τελευταια επισοδεια της 4ης σεζον να μου πει αν ειναι γενικο το προβλημα ή δικο μου... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το γύρισα πάλι σε 13.2 σε 14 δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ρε παιδεια ποια ειναι η καλυτερη εκδοση για windows xp? γιατι τωρα τελευταια ολο νερα μου κανει στο νετμπουκ που το εχω και πολυ σπανια μπορω να δω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ρε παιδεια ποια ειναι η καλυτερη εκδοση για windows xp? γιατι τωρα τελευταια ολο νερα μου κανει στο νετμπουκ που το εχω και πολυ σπανια μπορω να δω κατι. 13.2 gotham νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 13.2 gotham νομιζω Την κατεβασα αυτη την εκδοση αλλα οταν παω να την κανω εγκατασταση μου λεη οτι ειναι για εκδοση windows vista και πανω. εγω τωρα εχω την εκδοση 12,3 frodo με windows xp professional. Υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο για xp και που μπορω να το κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το superrepo αλλά όταν πάω να κάνω install from zip file και το ανοίγω είναι άδειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το superrepo αλλά όταν πάω να κάνω install from zip file και το ανοίγω είναι άδειο Άνοιξε το στο Windows explorer πρώτα για να δεις ότι το zip είναι οκ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα εχω το samsung galaxy mega..πως να παιξω μπαλα ποιο xbmc να κατεβασω..λιγο τα φωτα σας διοτι κατεβασα καποιο με εναν οδηγο αλλα οτι helenic βρηκα ουτε οι υποτιλους τινα εφταιγε δεν ξερω..θελω καποιο που ν δουλευ οκ..ευχαριστω Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 οποιος χρειαστει βοηθεια βρηκα ακρη...στο android μου και παω να το κανω εγκατασταση στο imac..θα χαρω πολυ να βοηθησω... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Σε minix h8 οταν η σειρα που θελω να δω ειναι hd μου βγαζει οτι "Η ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ " οταν φθανει στο 3% και παιζει τη σειρα για λιγο μετα παλι το ιδιο Θελει καποια ρυθμιση ? Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 πιθανον θα θελει να κανεις καποιες αναβαθμισεις...εγω με πολυ ωρα βιντεο κ μελετη τα βρηκα..ολα παντως θελουν αναβαθμισεις..το μονο που δεν καταφερα να δουλεψω ειναι το navi...ακομα κ το superrepo θελει αλλαγη ονομασιας για να δουλεψει.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πρέπει να διαγράψεις την cache. Αυτό γίνεται από το πρόσθετο maintenance tool ή κάπως έτσι. Τουλάχιστον αυτό γίνεται σε pc. Στο ίδιο πρόσθετο, μπορείς να ρυθμίσεις την cache στο 0 και να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα το ίδιο το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Στο pc δεν εχω τετοιο προβλημα μονο στο minix. Διεγραψα την cashe με maintenance αλλα το προβλημα συνεχιζεται Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μπορουμε να βλεπουμε 3d ταινιες και αν ναι απο που ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 φιλε δεν το γνωριζω αυτο καπου διαβασα οτι γινεται ομως.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μπορουμε να βλεπουμε 3d ταινιες και αν ναι απο που ? Στο mash up έχει 3d ταινίες. Δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts