kost1980 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 υπαρχει καποιος τροπος σιγουρα... δεν γινεται... να μην υπαρχει... καπως να μπορουν να αναπαραχθουν αυτα τα stream... οποιος ξερει ας ποσταρει... και μετα δεν θα εχουμε αναγκη το sportdevil ουτε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Νομίζω οτι το VLC αναπαράγει network stream αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καποιος πρεπει να ξερει δεν γινεται ... ειναι πολυ σημαντικο... υπαρχει γιατι το βρισκω στο google αλλα δεν βγαζω ακρη, να καταλαβω πως γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Να ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου ότι πλέον εδώ και καιρό τα aljajeera δεν παίζουν ούτε και τα δύο Be In sports Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καποιος πρεπει να ξερει δεν γινεται ... ειναι πολυ σημαντικο... υπαρχει γιατι το βρισκω στο google αλλα δεν βγαζω ακρη, να καταλαβω πως γινεται... δεν το εχει δοκιμασει κανενας.. τι γινεται ..μα κανενας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παιδια τη βοηθεια σας, εχω το galaxy tab 7 (P1000) . Ποια εκδοση xbmc τρεχει σωστα στο tablet μου? Δοκιμασα πολλες αλλα τζιφος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παιδια τη βοηθεια σας, εχω το galaxy tab 7 (P1000) . Ποια εκδοση xbmc τρεχει σωστα στο tablet μου? Δοκιμασα πολλες αλλα τζιφος! Την τελευταία επίσημη την δοκίμασες; 12.3 άν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παιδια τη βοηθεια σας, εχω το galaxy tab 7 (P1000) . Ποια εκδοση xbmc τρεχει σωστα στο tablet μου? Δοκιμασα πολλες αλλα τζιφος! Τι δεν τρέχει σωστά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 δεν τρεχει η 12.3 και στις αλλες με πεταει, οταν ανοιγω yifi hd η οτι ειναι hd, κολλαει σαν replay η εικονα. Να σημειωσω πως το tablet τρεχει 2.3.6 android εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 4.0 είναι η ελάχιστη απαίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 άρα θα πρεπει να ψαξω λυση αλλης ρομ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής στην οθόνη της εφαρμογής του XBMC? Στο tablet μου, η θήκη μπαίνει με τέτοιο τρόπο, που όταν την χρησημοποιώ και σαν stand, το XBMC δείχνει ανάποδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δοκίμασε το rotation anywhere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δοκίμασε το rotation anywhere ευχαριστω για την απάντηση.. παράλειψή μου να αναφέρω οτι τελικά βρήκα μια ανάλογη λύση με το Screen Rotation Control λύση, που με βόλεψε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) στο note 3 δεν παιζει πλεον το xbmc , αφου μου βγαζει οτι η εφαρμογη δεν ανηκει στη γουγλε! Α ρε σαμσουνγκ θαλασσα μας τα εκανες με τα σεκιουριτυ κολπα σου Edited February 9, 2014 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Σε εσάς ανοίγουν κανονικά τα hellenic tv, toons, player κτλ. Ακόμα έχω πρόβλημα με το football today και sportsdevil. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να τρέξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis23 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχω κι εγω το Samsung galaxy tab3 10.1 εκδοση 4.2.2. και ενω κανω κανονικα εγκατασταση το xbmc και παιζει,την αλλη μερα οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει το μυνημα ''this xbmc package is not compatible with your device'' μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει και τη μια μερα παιζει ενω την αλλη οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Προσπαθώ από το sportsdevil να δω nba αλλά δεν τα καταφέρνω! Ή θα λέει ότι δεν υπάρχει για να κάνει streaming ή θα πάει να ανοίξει ο player και μετά θα κλείνει; Κάνω κάτι λάθος; Χρειάζεται κάτι άλλο εγκατάσταση μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Google navi-x. Το βάζει στα προγράμματα όχι στα βίντεο και πήρε το μάτι μου και Nba pass μέσα στα άπειρα κανάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Τσέκαρε αν θέλεις τα addon του lambda. Έχει καινούρια πραγματάκια μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Το hellenic movies σας παιζει γιατι μου βγαζει putlocker session hash not found και δεν ανοιγει τιποτα για δοκιμαστε το και ποσταρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Το hellenic movies σας παιζει γιατι μου βγαζει putlocker session hash not found και δεν ανοιγει τιποτα για δοκιμαστε το και ποσταρετε Από το κινητό που μόλις δοκίμασα από την κατηγορία recent δεν μου άνοιξε, αλλά γενικά τις υπόλοιπες που δοκίμασα τις άνοιξε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Από το κινητό που μόλις δοκίμασα από την κατηγορία recent δεν μου άνοιξε, αλλά γενικά τις υπόλοιπες που δοκίμασα τις άνοιξε κανονικά! Παρατηρησα μετα το ποστ σου οτι ανοιγει επιλεχτικα καποιες και καποιες δεν παιζουν... και βγαζει το μηνυμα και No stream found Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου Χρειάζομαι την βοήθεια σας, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το XBMC μόνο στο λαπτοπ μου αλλά λόγω του ότι δεν έχει hdmi port δεν μπορούσα να το ενόσω με την τηλεόραση μου. Έτσι πήρα την απόφαση να πάρω κάποιο box, Android ή Linux που θα μπορεί να μετατρέψει την τηλεόραση μου σε home theater... Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας για το ποιο box είναι το καλύτερο αυτή την στιγμή Το τι θέλω να κάνει είναι 1. Να παίζει άψογα τις ταινίες που είναι 1080p 2. Να μην κολλάει στα live streaming και ιδιαίτερα στα ελληνικά κανάλια και τα αθλητικά κανάλια 3. Να έχεις δυνατότητα HD - bluray κτλ 4. Να δουλεύει φυσικά το xbmc χωρίς κόλλημα 5. Να έχει ικανό επεξεργαστή που δεν θα κολλάει Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλοι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αυτός ο Simply player έχει πολύ μεγάλο θέμα με τους υπότιτλους. Κανένας δεν παίζει σωστά για διάφορα επεισόδια γνωστών σειρών. Αντίθετα, αν βάλω τα ιδια επεισόδια στο 1channel , βγαίνουν σωστοί. Όμως το streaming του Simply είναι νεράκι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts