Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σας, μόλις σήμερα παρατήρησα ότι το n5 (αγορά Αύγουστος 2014 ελλ. αντιπροσωπίας unrooted) όταν το βάζω σε ανοιχτή ακρόαση δεν δουλεύει καθόλου το μικρόφωνο..... δεν με ακούει ο άλλος καθόλου... σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει κανένα πρόβλημα.... τι μπορεί να φταίει ? πάει service ή μπορώ να κάνω κάτι να το φτιάξω???

Είχα κι εγώ την ίδια απορία στην αρχή όταν το είχα πάρει.. όταν έβαζα ανοιχτή ακρόαση και έμπαινα στις επαφές να διαβάσω έναν αριθμό δεν δούλευε το μικρόφωνο.. Ίσως είναι η ρύθμιση έτσι.. Αυτό σου κάνει κι εσένα η γενικά;

Είχα κι εγώ την ίδια απορία στην αρχή όταν το είχα πάρει.. όταν έβαζα ανοιχτή ακρόαση και έμπαινα στις επαφές να διαβάσω έναν αριθμό δεν δούλευε το μικρόφωνο.. Ίσως είναι η ρύθμιση έτσι.. Αυτό σου κάνει κι εσένα η γενικά;

βασικά ναι... μόνο αυτό... όταν το βάλω σε ανοικτή ακρόαση, είτε πρίν την κλήση είτε κατά την διάρκεια, σαν να απενεργοποιείται το μικρόφωνο.... όταν το ξανα γυρίζω στο ακουστικό όλα μια χαρά... τι να πω... μάλλον θα το στείλω για service.... τι διάολο την έχουμ ετην εγγύηση, αν όχι για αυτά....

Επειδή πολλοί δεν έχουν την 5.0 πέραν των nexus ρωτάω εδώ...

Τσεκάρω στο mydata manager τα ΜΒ και μου έχει βγάλει κατανάλωση στα ύψη ενώ το built in της google που σέταρα μου δείχνει λιγότερο. Είδα και στην vodafone και μου έβγαλε όσο λέει η google. Έχει κανείς άλλος θέμα με το mydata manager;;;

Παρατήρησα ότι όλες οι εφαρμογές δεδομένων (π.χ. 3G watchdog που χρησιμοποιούσα) με την 5.0 δείχνουν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων από την πραγματική.Όποιο κι αν δοκίμασα τα ίδια αποτελέσματα είχε.Πλέον εμπιστεύομαι μόνο αυτά που λέει το κινητό που συμβαδίζουν απόλυτα με αυτά που λέει η Vodafone.

Παρατήρησα ότι όλες οι εφαρμογές δεδομένων (π.χ. 3G watchdog που χρησιμοποιούσα) με την 5.0 δείχνουν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων από την πραγματική.Όποιο κι αν δοκίμασα τα ίδια αποτελέσματα είχε.Πλέον εμπιστεύομαι μόνο αυτά που λέει το κινητό που συμβαδίζουν απόλυτα με αυτά που λέει η Vodafone.

Και εγώ με βλέπω για ξήλωμα και το θέμα είναι ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το πως ήταν στημένη η εφαρμογή.

Μετά την απογοητευτική απόδοση της μπαταρίας, απενεργοποίησα δύο εφαρμογές που πίστευα πως ευθύνονται γιαυτό. Η πρωτη ήταν το gmail που παρατηρούσα πως δεν δουλεύει σωστά ο συγχρονισμός push και το Google fit, παρόλο που μου άρεσε σαν εφαρμογή. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικό. Πλέον το τηλέφωνο "κοιμάται" κανονικά ενώ πριν τό wake ήταν σχεδόν πάντα στο 75% της χρήσης.

Ολοι οι συγχρονισμοί παραμένουν ανοιχτοί, όπως και το location reporting. Επίσης, δεν χρειάζεται να κλείνω τα δεδομένα γιατί πλέον η μπαταρία βγάζει την μέρα.

Edited by cb600f

Μετά την απογοητευτική απόδοση της μπαταρίας, απενεργοποίησα δύο εφαρμογές που πίστευα πως ευθύνονται γιαυτό. Η πρωτη ήταν το gmail που παρατηρούσα πως δεν δουλεύει σωστά ο συγχρονισμός push και το Google fit, παρόλο που μου άρεσε σαν εφαρμογή. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικό. Πλέον το τηλέφωνο "κοιμάται" κανονικά ενώ πριν τό wake ήταν σχεδόν πάντα στο 75% της χρήσης.

Ολοι οι συγχρονισμοί παραμένουν ανοιχτοί, όπως και το location reporting. Επίσης, δεν χρειάζεται να κλείνω τα δεδομένα γιατί πλέον η μπαταρία βγάζει την μέρα.

Δοκίμασε αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.pedometer

Νομίζω το fit ευθυνόταν πιο πολύ έως εξ ολοκλήρου θα έλεγα. Οι λειτουργίες που έχει είναι για κατανάλωση μπαταρίας.

Να το δοκιμάσω, αλλά μήπως γνωρίζεις για το add-on του runtastic αν καταναλώνει αρκετά;

Νομίζω το fit ευθυνόταν πιο πολύ έως εξ ολοκλήρου θα έλεγα. Οι λειτουργίες που έχει είναι για κατανάλωση μπαταρίας.

Θα κάνω και μια δοκιμή, επαναφέροντας το gmail. Μπορεί όμως την δουλεία να την κάνει ο exchange λογαριασμός που πρόσθεσα και όχι αυτού κάθε αυτού η εφαρμογή gmail.

Edited by cb600f

Οχι αλλα το fit ρουφαει την μπαταρια οπως κανενα αλλο και θα δεις μεγαλη διαφορα με το pedometer!

Προσεξε τι λεει , δεν ειναι οτι και οτι. Το Nexus 5 εχει hardware μετρητη βηματων

Lightweight pedometer app using the hardware step-sensor for minimal battery consumption.

This app is designed to be running all the time without having any impact on your battery life! It uses the hardware step detection sensor of the Nexus 5, which is already running even when not using any pedometer app. Therefore the app does not consume any additional battery drain. Unlike other pedometer apps, this app does not track your movement or your location so it doesn't need to turn on your GPS sensor (again: no impact on your battery).

Sign in with your Google+ account to unlock achievements and compete with others in the leaderboards!

The app also provides a DashClock extension, a widget and a notification to show your progress.

FAQ:

• Do not use any task killer if you want the app to work

• Achievements are granted the day after meeting the requirements

τι θα γίνει μαυτην την κάμερα ποτε θα την ενημερωσουν με τα καινούργια χαρακτηριστικά!!! δουλεψα του moto g 2014 κ πραγματικά εμεινα άφωνος!! αντε λιγο καλύτερη υποστήριξη κ σε μας

IPhone 15 Pro 

τι θα γίνει μαυτην την κάμερα ποτε θα την ενημερωσουν με τα καινούργια χαρακτηριστικά!!! δουλεψα του moto g 2014 κ πραγματικά εμεινα άφωνος!! αντε λιγο καλύτερη υποστήριξη κ σε μας

παιξε λιγο με αυτη https://github.com/PkmX/lcamera/releases μεχρι να αναβαθμισουν την κανονικη

Omg, raw και shutter speed.. Δεν είχα ιδέα!

Καλημέρα απο xperia z μεριά.μια ερώτηση παρακαλώ. Πηρε πριν λιγες μέρες ο αδερφός μου το πέντε και έβαλε κ λολλιποπ. Είναι όντως τόσο χαλια η μπαταρία? Επισης έχετε Ρουτ για το λολλιλοπ? Έλεγα να του το ρουταρω όταν τον δω στις γιορτές να βάλω greenify κλπ.

Υπάρχει βελτίωση μπαταρίας με Ρουτ και διάφορα παγωματα; ευχαριστώ πολύ

η μπαταρία στο Nexus 5 με lollipop διαρκεί αρκετά αρκεί να ρυθμιστεί σωστά και όχι να αφεθούν να τρέχουν διάφορες υπηρεσίες και αισθητήρες που δεν χρειάζονται άμεσα

π.χ wifi σύνθετα υπάρχουν επιλογές που μπορούν να απενεργοποιηθούν

επίσης υπάρχει η εξοικονόμηση μπαταρίας

Edited by sergyma
Mageia 6 KDE Plasma 5

η μπαταρία στο Nexus 5 με lollipop διαρκεί αρκετά αρκεί να ρυθμιστεί σωστά και όχι να αφεθούν να τρέχουν διάφορες υπηρεσίες και αισθητήρες που δεν χρειάζονται άμεσα

π.χ wifi σύνθετα υπάρχουν επιλογές που μπορούν να απενεργοποιηθούν

επίσης υπάρχει η εξοικονόμηση μπαταρίας

Μάλλον όχι φιλε... Ολα κλειστά κ παλι χειρότερο απο kit kat

Μάλλον όχι φιλε... Ολα κλειστά κ παλι χειρότερο απο kit kat

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Εγώ που τα έχω όλα κλειστά, το τηλέφωνο κρατάει σχεδον 2,5 μέρες. Στη διάρκεια αυτή, η οθόνη μένει ανοιχτή για 3-3,5 ώρες, wifi μόνο όταν το χρειάζομαι και τουλάχιστον 15-20 λεπτά ομιλίας την ημέρα. Σε εμένα π.χ (όπως έχω γράψει και παραπάνω) μου έτρωγε πάρα πολύ μπαταρία το facebook. Σε άλλους δεν το κάνει αυτό. Πιστευω ότι θέλει λίγο ψάξιμο να δεις τι είναι αυτό που καταναλώνει πολύ.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Εγώ που τα έχω όλα κλειστά, το τηλέφωνο κρατάει σχεδον 2,5 μέρες. Στη διάρκεια αυτή, η οθόνη μένει ανοιχτή για 3-3,5 ώρες, wifi μόνο όταν το χρειάζομαι και τουλάχιστον 15-20 λεπτά ομιλίας την ημέρα. Σε εμένα π.χ (όπως έχω γράψει και παραπάνω) μου έτρωγε πάρα πολύ μπαταρία το facebook. Σε άλλους δεν το κάνει αυτό. Πιστευω ότι θέλει λίγο ψάξιμο να δεις τι είναι αυτό που καταναλώνει πολύ.

3-3.5 ώρες με όλα κλειστά; εγώ βγάζω τέτοια νούμερα με όλα ανοιχτά..

Καλημέρα παίδες,

Μια γρήγορη ερώτηση, θα ήθελα να μου πείτε εαν αξίζει (μετά απο ένα χρόνο κυκλοφορίας) ακόμη η αγορά της συσκευής στα 300€ που το βρίσκω καινούργιο;

Ως χρήστης iphone 4s (τον τελευταίο μόνο χρόνο) αυτό που ζητάω είναι απλά smooth λειτουργία, σταθερότητα και σαφώς ταχύτητα.

Ζητάω κάτι που να δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα χωρίς ένα κάρο services να τρέχουν απο πίσω άδικα!!

Επίσης, με το 4s έχω 4 ώρες με ανοιχτή οθόνη και με ικανοποιεί, με το nexus θα έχω ανάλογη απόδοση;

P.S Απλά δεν θέλω να πάω σε τωρινή ναυαρχίδα οποιαδήποτε εταιρείας καθώς θεωρώ ότι οι επόμενες κυκλοφορίες θα επιφέρουν πολύ βελτιωμένα specs.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

3-3.5 ώρες με όλα κλειστά; εγώ βγάζω τέτοια νούμερα με όλα ανοιχτά..

... να αλλά αυτονομία πόσο έχεις? Κάθε πότε το βάζεις για φόρτηση? Με stock lollipop? Πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω να δω τι μπορώ να κάνω και εγώ.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)