Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας έχουν λύσει τα μεγάλα προβλήματα και το silent mode είναι το ελάχιστο.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορεί να μας πει κάποιος που την έβαλε αν έχει διαφορετικό κερνελ?

IPhone 15 Pro 

Πάντως στο thread του Code blue λένε ότι δεν δουλεύει. Οπότε κάτι θα άλλαξαν.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Ειμαι με κιτκατ και θέλω να βάλω την 5.1.Λογικά την περνάω κατευθείαν ετσι?χωρίς να χρειάζεται να περάσω τις προηγούμενες εκδόσεις της 5...

Ειμαι με κιτκατ και θέλω να βάλω την 5.1.Λογικά την περνάω κατευθείαν ετσι?χωρίς να χρειάζεται να περάσω τις προηγούμενες εκδόσεις της 5...

Από factory image. Κατευθείαν. Χάνεις τα δεδομένα, πάρε backup.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παιδια καλησπερα , πηγα να περασω με toolkit to update και το τηλεφωνο χαλασε κατι εγινε λαθος και τωρα δεν ανοιγει στο λειτουργικο , δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστής και δεν μπορώ να δόσω καμια εντολή , βλεπω κοκκινο αντροιντ ανθρωπακι και γραφει No command

πως μπορω να το επαναφέρω η εμεινε τουβλο ?

_________________----------------------------------______________

ευτυχώς που το αναγνωρησε ενα λαπτοπ που ειχα 8.1 windows και με τη βοηθεια του Nexus root toolkit καταφερα και το επανεφερα απο την κατασταση brick////

.....τα ειδα ολα παραλίγο .....

Edited by GreatLorens
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

εγώ βλέπω να έχουν διορθωθεί κάποια κολληματακια , μου φαίνεται οτι ρολαρει διαφορετικά απο πριν και καλυτερα, το κόλλημα με τα ανοιχτά ταμπς νομιζω διορθώθηκε , η μνήμη δεν τερματίζει όπως πριν (τουλάχιστον τώρα που είναι φρέσκο install) αργότερα θα φανεί καλύτερα, ο ήχος μου ακούγεται ενα κλικ πιο δυνατός, η φωτεινότητα δεν αλλάζει σπαστικα πολύ χαμηλά όπως πρίν, κλήσεις δεν εκανα να δω διαφορά , ενημερώσεις θα δω τις επόμενες μέρες αν έρχονται στην ώρα τους η πέφτει παλι σε ύπνο, πρόβλημα με WiFi δεν έχω όπως γράφει ο φίλος παραπανω οποτε κάτι δεν έγινε σωστά σε αυτόν., έχω την εντύπωση όμως οτι έπεσε λίγο η ένταση σήματος ( μπορεί να είναι όμως και τοπικό προσωπικό φαινόμενο αυτό) γενικά δεν ξέρω το άλλαξαν αλλά φαίνεται λίγο διαφορετικό απο πριν
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Μολις το δοκίμασα, οχι δεν δουλευει παλι :/

με αυτη την εφαρμογη ομως δουλευει 100%

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.snclab.wifitetherrouter&hl=el

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Μολις το δοκίμασα, οχι δεν δουλευει παλι :/

με αυτη την εφαρμογη ομως δουλευει 100%

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.snclab.wifitetherrouter&hl=el

Ναι την έχω περάσει την εφαρμογή. Λεω μπας και..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Παίδες καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Νexus 5. Το είχα αγοράσει τον Ιανουάριο του 2014 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις περασμένες μέρες το κινητό έσβησε από μόνο του 2-3 φορές αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως έκανε συνεχώς random power offs. Επίσης όσες φορές κατάφερνε να μείνει ανοικτό και πατούσα το κουμπί κλειδώματος κλείδωνε και ξαναάνοιγε η οθόνη είτε μου έβγαζε επιλογή για Power off. Eπίσης όταν το βάζω να φορτιστεί ανοιγοκλείνει συνεχώς γράφωντας google στην οθόνη. Τι λέτε να φταίει? Μπορώ να το διορθώσω με Reset? Επίσης είμαι Γερμανία, με καλύπτει ευρωπαική εγγύηση? Που να το πάω για να το επιδιορθώσουν? Ευχαριστώ!

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

Παίδες καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Νexus 5. Το είχα αγοράσει τον Ιανουάριο του 2014 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις περασμένες μέρες το κινητό έσβησε από μόνο του 2-3 φορές αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως έκανε συνεχώς random power offs. Επίσης όσες φορές κατάφερνε να μείνει ανοικτό και πατούσα το κουμπί κλειδώματος κλείδωνε και ξαναάνοιγε η οθόνη είτε μου έβγαζε επιλογή για Power off. Eπίσης όταν το βάζω να φορτιστεί ανοιγοκλείνει συνεχώς γράφωντας google στην οθόνη. Τι λέτε να φταίει? Μπορώ να το διορθώσω με Reset? Επίσης είμαι Γερμανία, με καλύπτει ευρωπαική εγγύηση? Που να το πάω για να το επιδιορθώσουν? Ευχαριστώ!

Αν είναι root επαναφορά και στην αντιπροσωπεία για αλλαγή εκεί στο power button.. Το έχω πάθει και εγώ και αρκετοί απ οτι βλεπω πλέον.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

update: Χρησιμοποιώ το Wave Unlock ώστε μην πατώ καθόλου το power button και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονονικά το κινητό. Από που μπορώ να μάθω τι γίνεται με την εγγύηση? Από το ΙΜΕΙ?

bravo pvt4 s-off

update: Χρησιμοποιώ το Wave Unlock ώστε μην πατώ καθόλου το power button και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονονικά το κινητό. Από που μπορώ να μάθω τι γίνεται με την εγγύηση? Από το ΙΜΕΙ?

Όπου και να το πας έχεις εγγύηση για επισκευή. Για αντικατάσταση συσκευής χρειάζεται να πάει στη χώρα που αγοράστηκε. Αυτό ξέρω από όσα έχω δει.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Σβησε την εφαρμογη αρχικα για να δεις μηπως δημιουργει καποιο προβλημα...αν επιμενει το προβλημα πηγαινε το στην procordia που ειναι το επισημο σερβις.εχεις 2 χρονια εγγυηση απο την ημερα αγορας της συσκευης.

Tελικά μίλησα με την αντιπροσωπεία στη Γερμανία. Το καλύπτει η εγγύηση για δύο χρόνια αλλά θέλουν και την απόδειξη αγοράς. Το στέλνεις ταχυδρομικά και σε 10 μέρες θα ναι έτοιμο.... Φοβεροί οι Γερμανοί.:mad: Μάλλον θα το πάω σε άλλο κατάστημα μου επισκευάζουν κινητά με την πεποίθηση ότι θα μου το φτιάξουν.

bravo pvt4 s-off

το πρόβλημα με την ram πάντως δε βλέπω να διορθώθηκε. 1.5 μερα χρήσης και το σύστημα μόνο του τρωει 1gb. αν κάνω ρεσταρτ στρώνει βέβαια..

clean install ναι. είναι γνωστό πρόβλημα. μετά απο multi tasking σιγά σιγά γεμιζει η ram και θελει ρεβοοτ για να επανέλθει.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)