Gialakias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ας έχουν λύσει τα μεγάλα προβλήματα και το silent mode είναι το ελάχιστο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μπορεί να μας πει κάποιος που την έβαλε αν έχει διαφορετικό κερνελ? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πάντως στο thread του Code blue λένε ότι δεν δουλεύει. Οπότε κάτι θα άλλαξαν. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μπορεί να μας πει κάποιος που την έβαλε αν έχει διαφορετικό κερνελ? Ναι έχει διαφορετικό.[ATTACH]57940[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Στην έκδοση λέει 5 Φεβρουαρίου ενω ο αριθμός είναι LMY47D . Το LMY47D σημαίνει 16 Φεβρουαρίου αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ειμαι με κιτκατ και θέλω να βάλω την 5.1.Λογικά την περνάω κατευθείαν ετσι?χωρίς να χρειάζεται να περάσω τις προηγούμενες εκδόσεις της 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ειμαι με κιτκατ και θέλω να βάλω την 5.1.Λογικά την περνάω κατευθείαν ετσι?χωρίς να χρειάζεται να περάσω τις προηγούμενες εκδόσεις της 5... Από factory image. Κατευθείαν. Χάνεις τα δεδομένα, πάρε backup. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ANDROID 5.1 FEATURE SPOTLIGHT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα , πηγα να περασω με toolkit to update και το τηλεφωνο χαλασε κατι εγινε λαθος και τωρα δεν ανοιγει στο λειτουργικο , δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστής και δεν μπορώ να δόσω καμια εντολή , βλεπω κοκκινο αντροιντ ανθρωπακι και γραφει No command πως μπορω να το επαναφέρω η εμεινε τουβλο ? _________________----------------------------------______________ ευτυχώς που το αναγνωρησε ενα λαπτοπ που ειχα 8.1 windows και με τη βοηθεια του Nexus root toolkit καταφερα και το επανεφερα απο την κατασταση brick//// .....τα ειδα ολα παραλίγο ..... Edited March 10, 2015 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 βρε παιδια σε μενα δεν μου βγαζει σημα wifi καθολου.τι γινεται.ξανα κανω φορματ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 εγώ βλέπω να έχουν διορθωθεί κάποια κολληματακια , μου φαίνεται οτι ρολαρει διαφορετικά απο πριν και καλυτερα, το κόλλημα με τα ανοιχτά ταμπς νομιζω διορθώθηκε , η μνήμη δεν τερματίζει όπως πριν (τουλάχιστον τώρα που είναι φρέσκο install) αργότερα θα φανεί καλύτερα, ο ήχος μου ακούγεται ενα κλικ πιο δυνατός, η φωτεινότητα δεν αλλάζει σπαστικα πολύ χαμηλά όπως πρίν, κλήσεις δεν εκανα να δω διαφορά , ενημερώσεις θα δω τις επόμενες μέρες αν έρχονται στην ώρα τους η πέφτει παλι σε ύπνο, πρόβλημα με WiFi δεν έχω όπως γράφει ο φίλος παραπανω οποτε κάτι δεν έγινε σωστά σε αυτόν., έχω την εντύπωση όμως οτι έπεσε λίγο η ένταση σήματος ( μπορεί να είναι όμως και τοπικό προσωπικό φαινόμενο αυτό) γενικά δεν ξέρω το άλλαξαν αλλά φαίνεται λίγο διαφορετικό απο πριν Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μπορεί κάποιος αν μας πεις αν λύθηκε και το πρόβλημα με Vodafone - tether ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μολις το δοκίμασα, οχι δεν δουλευει παλι :/ με αυτη την εφαρμογη ομως δουλευει 100% https://play.google.com/store/apps/details?id=net.snclab.wifitetherrouter&hl=el Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Γι' αυτό το αγόρασα για να μπλέξω. :lol::lol::lol: Me tooooooooo Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μολις το δοκίμασα, οχι δεν δουλευει παλι :/ με αυτη την εφαρμογη ομως δουλευει 100% https://play.google.com/store/apps/details?id=net.snclab.wifitetherrouter&hl=el Ναι την έχω περάσει την εφαρμογή. Λεω μπας και.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παίδες καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Νexus 5. Το είχα αγοράσει τον Ιανουάριο του 2014 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις περασμένες μέρες το κινητό έσβησε από μόνο του 2-3 φορές αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως έκανε συνεχώς random power offs. Επίσης όσες φορές κατάφερνε να μείνει ανοικτό και πατούσα το κουμπί κλειδώματος κλείδωνε και ξαναάνοιγε η οθόνη είτε μου έβγαζε επιλογή για Power off. Eπίσης όταν το βάζω να φορτιστεί ανοιγοκλείνει συνεχώς γράφωντας google στην οθόνη. Τι λέτε να φταίει? Μπορώ να το διορθώσω με Reset? Επίσης είμαι Γερμανία, με καλύπτει ευρωπαική εγγύηση? Που να το πάω για να το επιδιορθώσουν? Ευχαριστώ! Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παίδες καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Νexus 5. Το είχα αγοράσει τον Ιανουάριο του 2014 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις περασμένες μέρες το κινητό έσβησε από μόνο του 2-3 φορές αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως έκανε συνεχώς random power offs. Επίσης όσες φορές κατάφερνε να μείνει ανοικτό και πατούσα το κουμπί κλειδώματος κλείδωνε και ξαναάνοιγε η οθόνη είτε μου έβγαζε επιλογή για Power off. Eπίσης όταν το βάζω να φορτιστεί ανοιγοκλείνει συνεχώς γράφωντας google στην οθόνη. Τι λέτε να φταίει? Μπορώ να το διορθώσω με Reset? Επίσης είμαι Γερμανία, με καλύπτει ευρωπαική εγγύηση? Που να το πάω για να το επιδιορθώσουν? Ευχαριστώ! Αν είναι root επαναφορά και στην αντιπροσωπεία για αλλαγή εκεί στο power button.. Το έχω πάθει και εγώ και αρκετοί απ οτι βλεπω πλέον. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 update: Χρησιμοποιώ το Wave Unlock ώστε μην πατώ καθόλου το power button και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονονικά το κινητό. Από που μπορώ να μάθω τι γίνεται με την εγγύηση? Από το ΙΜΕΙ? Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 update: Χρησιμοποιώ το Wave Unlock ώστε μην πατώ καθόλου το power button και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονονικά το κινητό. Από που μπορώ να μάθω τι γίνεται με την εγγύηση? Από το ΙΜΕΙ? Όπου και να το πας έχεις εγγύηση για επισκευή. Για αντικατάσταση συσκευής χρειάζεται να πάει στη χώρα που αγοράστηκε. Αυτό ξέρω από όσα έχω δει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σβησε την εφαρμογη αρχικα για να δεις μηπως δημιουργει καποιο προβλημα...αν επιμενει το προβλημα πηγαινε το στην procordia που ειναι το επισημο σερβις.εχεις 2 χρονια εγγυηση απο την ημερα αγορας της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Tελικά μίλησα με την αντιπροσωπεία στη Γερμανία. Το καλύπτει η εγγύηση για δύο χρόνια αλλά θέλουν και την απόδειξη αγοράς. Το στέλνεις ταχυδρομικά και σε 10 μέρες θα ναι έτοιμο.... Φοβεροί οι Γερμανοί.:mad: Μάλλον θα το πάω σε άλλο κατάστημα μου επισκευάζουν κινητά με την πεποίθηση ότι θα μου το φτιάξουν. Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 το πρόβλημα με την ram πάντως δε βλέπω να διορθώθηκε. 1.5 μερα χρήσης και το σύστημα μόνο του τρωει 1gb. αν κάνω ρεσταρτ στρώνει βέβαια.. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ποτε δεν είχα πρόβλημα με την ραμ ουτε στην 5.0 ουτε στην 5.0.1 Τα 500μβ τα περνάει πολύ σπάνια. Clean install? Δοκιμασες wipe data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 clean install ναι. είναι γνωστό πρόβλημα. μετά απο multi tasking σιγά σιγά γεμιζει η ram και θελει ρεβοοτ για να επανέλθει. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Xposed για 5.1 μέχρι στιγμής...γιόκ!:( http://www.androidauthority.com/rovo89-xposed-5-1-594070/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts