Diagrafeas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Με έχετε προβληματίσει τώρα. Μου έχει έρθει OTA από την Δευτέρα το βράδυ, αλλά περίμενα να έρθει Παρασκευή βράδυ μετά την δουλειά για να κάνω επαναφορά και μετά OTA. Λέτε να μην έρχεται το OTA μετά την επαναφορά; Τελικά έκανα restore και οταν ξεκίνησε το τηλέφωνο ήρθε κανονικά το OTA. Οπότε τώρα το κατεβάζω και εντυπώσεις το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδιά όταν γίνεται κάποιο update και ειδικά τόσο μεγάλο όπως το L είναι λογικό κάποιες από τις εφαρμογές που δούλευαν πριν τώρα να έχουν θέμα.. Πριν γράψουμε ότι κάτι δεν πάει καλα με το L καλό είναι να κοιτάμε μήπως φταίει κάποια εφαρμογή μας που ακόμα δεν έχει γίνει update από τον Dev της για να παίζει σωστά Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 εγω ενα καταλαβα απο ολους εσας:σκαλιζεται το τηλ.και καλα κανετε αλλα μετα δεν θυμαστε τι εχετε κανει και τσουπ σας φταιει η L OXI οτι δεν εχει θεματακια ακριβώς έτσι!:up: και για να μην είμαι πολύ κακός...άντε και τα έκανες πριν καιρό και ξέχασες τι είχες αλλάξει...εμ διάβασε πρώτα να μάθεις τα βασικά του λειτουργικού και πως επαναφέρεις εύκολα και απλά τις όποιες αλλαγές πριν κράξεις ...:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τελικά έκανα restore και οταν ξεκίνησε το τηλέφωνο ήρθε κανονικά το OTA. Οπότε τώρα το κατεβάζω και εντυπώσεις το βράδυ. Ρε θα μας τρελάνει αυτή η google... Όταν ξεκίναγε η 5.0 πήγε να κάνει optimize 106 εφαρμογές που δεν υπήρχαν πλέον!!! Εντάξει ξεκίνησε στα ελληνικά από αγγλικά που το είχα πρίν λόγω SIM λογικά και είχε κρατήσει τον λογαριασμό του gmail και το password του Wi-Fi αν και νόμιζα όταν θα τα είχε διαγράψει... Οπότε έκανα άλλο ένα restore στην 5.0 αυτήν την φορά και ξεκίνησε με την αρχική οθόνη σαν να αγοράζεις για πρώτη φορά το κινητό. Θέλω να πιστεύω ότι πήγαν όλα καλά γιατί αυτό το optimizing 106 apps με προβλημάτισε. Μάλλον επειδή είχαν την 4.4.4 σε ART κάτι είχε κρατήσει αλλά δεν το καταλαβαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Η καλύτερη πρόταση αντί της εφαρμογης gallery,είναι το quickpic,γρηγορη με πολλές δυνατότητες και material design! Μπορείς να βάλεις και την stock gallery από την kitkat. Υπάρχει το apk διαθέσιμο με ένα απλό Search στο Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή με την οποία μπορώ να κάνω το κινητό φορητό σημείο πρόσβασης και αυτός που θα συνδεθεί να τον οδηγεί σε συγκεκριμένη σελίδα . Έχω ψαξει σχεδόν παντού και δεν έχω βρει κάτι, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Επέστρεψα και εγώ! Μετά από 4-5 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μέρες με το Android 5.0 στο Nexus 5 μου έχω να πω τα εξής: - Έκανα αναβάθμιση με ΟΤΑ. - ΔΕΝ έκανα (ακόμα) factory reset μετά την αναβάθμιση γιατί δεν έχει χρειαστεί. - ΌΛΑ δουλεύουν άψογα, εκτός από 1-2 εφαρμογές για τις οποίες περιμένω update από τους devs για συμβατότητα με το Lollipop. - Battery drain δεν υπάρχει. Ίσα ίσα που η μπαταρία μου κρατάει λίγο περισσότερο από πριν με ίδια χρήση. - Το Wi-Fi έχει καλύτερο/ισχυρότερο σήμα. Σε standard σημεία του σπιτιού (ίδιο router) που πριν είχα 1-2 γραμμές, τώρα είναι σχεδόν full. ΔΕΝ ξέρω αν είναι απλά εικονικό ή αν όντως πιάνει καλύτερα. - Κανένα πρόβλημα ή δυσκολία με το να ορίσω κάποιο mp3 ως ringtone. ΔΕΝ ξέρω αν είμαι τυχερός ή αν όλοι όσοι έχετε προβλήματα κάνετε κάτι λάθος. Ούτε ειδικός είμαι ούτε το παίζω έξυπνος, απλά απορώ... Καλή υπομονή και καλό ψάξιμο και όλα θα διορθωθούν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 αλλο ενα κουλο σήμερα. απο μονο του αποφάσισε να μην λειτουργουν οι δυο κουμπάκια για τον dialer και την κάμερα απο το μενού κλειδώματος . τώρα οποίο και να διαλέξεις απλα ξεκλειδωνει μόνο..... τι να πει κανεις ( υπόψιν δεν πειραξα τίποτα και πριν δούλευαν ) όπως και επανεκκίνηση εκανα αλλά μάταια... Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Εγώ περιμένω να περάσει ο καιρός για να δω διάφορες τελικές... Άλλωστε βλέπω ήδη ότι κάθε τρεις και λίγο γίνονται αναβαθμίσεις στο play store αν και ήδη ήμουν σε art.... Είμαι με ota και δεν παίζει να κάνω fr... Πάντως στην αυτονομία δεν μπορω να πω ότι είδα κάποια διαφορά διακριτή είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 αλλο ενα κουλο σήμερα. απο μονο του αποφάσισε να μην λειτουργουν οι δυο κουμπάκια για τον dialer και την κάμερα απο το μενού κλειδώματος . τώρα οποίο και να διαλέξεις απλα ξεκλειδωνει μόνο..... τι να πει κανεις ( υπόψιν δεν πειραξα τίποτα και πριν δούλευαν ) όπως και επανεκκίνηση εκανα αλλά μάταια... Κάνε ενα hard reset Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 ακριβώς έτσι!:up: και για να μην είμαι πολύ κακός...άντε και τα έκανες πριν καιρό και ξέχασες τι είχες αλλάξει...εμ διάβασε πρώτα να μάθεις τα βασικά του λειτουργικού και πως επαναφέρεις εύκολα και απλά τις όποιες αλλαγές πριν κράξεις ...:rolleyes:;) Απευθυνεσαι σε εμενα; Γιατι εγω δεν εκραξα. Περαν αυτου τι εννοεις ''να επαναφερεις τις οποιες αλλαγες''; Και για να μην θεωρησεις οτι γινομαι εριστικος οντως σε πολλες περιπτωσεις κατι εχει κανει ο χρηστης και δεν λειτουργει καλα το ΟS. Στη προκειμενη ομως αλλαξαν τελειως τα δεδομενα απο kit kat σε L και δεν νομιζω να μπορει καποιος να ελεγξει ολες τις εφαρμογες για να δει τι φταιει. Ολα αυτα τα λεω βασει λογικης και οχι γιατι ειμαι γνωστης. Αν καπου εχω αδικο στη διαθεση σου να με διαφωτισεις (δεν το λεω ειρωνικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μπορείς να βάλεις και την stock gallery από την kitkat. Υπάρχει το apk διαθέσιμο με ένα απλό Search στο Google. Αυτο το ξερουμε.....:(εγω ειπα για αντιgallery....και εκτος αυτου...το quickpic ειναι μακραν πιο γρηγορο και καλυτερο σαν εφαρμογη! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ότι έγινε πιο αργή η εφαρμογή κλήσεων δεν το παρατήρησε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ότι έγινε πιο αργή η εφαρμογή κλήσεων δεν το παρατήρησε κανείς; Εγώ ;) Γενικώς υπάρχουν θεματακια και μικρόbugs τα οποία άνετα θα μπορούσαν να μην υπήρχαν διότι δεν είναι και τίποτε εντελώς περίεργα ή δύσκολα στο να εμφανιστούν. Τόσους μήνες είχαν, εμείς με 3 μέρες και έχουμε βρει ο καθένας από 1-2. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Απευθυνεσαι σε εμενα; Γιατι εγω δεν εκραξα. Περαν αυτου τι εννοεις ''να επαναφερεις τις οποιες αλλαγες''; Και για να μην θεωρησεις οτι γινομαι εριστικος οντως σε πολλες περιπτωσεις κατι εχει κανει ο χρηστης και δεν λειτουργει καλα το ΟS. Στη προκειμενη ομως αλλαξαν τελειως τα δεδομενα απο kit kat σε L και δεν νομιζω να μπορει καποιος να ελεγξει ολες τις εφαρμογες για να δει τι φταιει. Ολα αυτα τα λεω βασει λογικης και οχι γιατι ειμαι γνωστης. Αν καπου εχω αδικο στη διαθεση σου να με διαφωτισεις (δεν το λεω ειρωνικα). σαφέστατα και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα!:) και σαφέστατα επίσης δε θεωρώ ότι γίνεσαι εριστικός...δεν ήταν αυτό το πνεύμα μου, οπότε και δεν περιμένω κάτι αντίστοιχο :) μιλάω γενικά! Οι αλλαγές υπάρχουν και καλό είναι να υπάρχουν, αφού τα πράγματα εξελίσσονται και μαζί με αυτά επέρχονται αλλαγές...σίγουρα χρειάζεται χρόνος εξικοίωσης , αλλά και αυτό είναι στα πλαίσια της φρεσκάδας που φέρνει η αλλαγή.;) Για τις εφαρμογές δεν μπορείς να κάνεις κάτι, παρά μόνο να περιμένεις να κάνει αυτό το κάτι ο developer και εσύ με την σειρά σου να ευχαριστηθείς την χρηστικότητά τους χωρίς παρενέργειες. Όταν όμως κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να πειράζει αρχεία συστήματος, kernels, bootloaders και όλα τα συναφή, καλό θα είναι να γνωρίζει πρώτα την "θεωρία" , ώστε σε περίπτωση "στραβής" , να ξέρει πως θα το αντιμετωπίσει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αυτο το ξερουμε.....:(εγω ειπα για αντιgallery....και εκτος αυτου...το quickpic ειναι μακραν πιο γρηγορο και καλυτερο σαν εφαρμογη! Δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 σαφέστατα και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα!:) και σαφέστατα επίσης δε θεωρώ ότι γίνεσαι εριστικός...δεν ήταν αυτό το πνεύμα μου, οπότε και δεν περιμένω κάτι αντίστοιχο :) μιλάω γενικά! Οι αλλαγές υπάρχουν και καλό είναι να υπάρχουν, αφού τα πράγματα εξελίσσονται και μαζί με αυτά επέρχονται αλλαγές...σίγουρα χρειάζεται χρόνος εξικοίωσης , αλλά και αυτό είναι στα πλαίσια της φρεσκάδας που φέρνει η αλλαγή.;) Για τις εφαρμογές δεν μπορείς να κάνεις κάτι, παρά μόνο να περιμένεις να κάνει αυτό το κάτι ο developer και εσύ με την σειρά σου να ευχαριστηθείς την χρηστικότητά τους χωρίς παρενέργειες. Όταν όμως κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να πειράζει αρχεία συστήματος, kernels, bootloaders και όλα τα συναφή, καλό θα είναι να γνωρίζει πρώτα την "θεωρία" , ώστε σε περίπτωση "στραβής" , να ξέρει πως θα το αντιμετωπίσει..;) ΟΚ συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες. Αν και στο γραπτο λογο κανενας δεν μπορει να αντιληφθει το υφος αυτων που γραφεις και ευκολα μπορει να παρεξηγηθεις. Εξαρταται δηλαδη απο το πως θα το διαβασεις. Παρεπιπτοντως και το οτι δεν μπορουσα να ορισω ηχο κλησης οφειλονταν στο οτι περνουσα τους ηχους μεσω air droid για να γλυτωνω απο καλωδια. Τελικα τους περασα με usb καλωδιο και ολα καλα. Με αυτες τις δυο διαπιστωσεις που εκανα (θεματα συμβατοτητας εφαρμογων με το L) μου κανει εντυπωση το γιατι οι developers δεν εκαναν διορθωσεις τοσο καιρο που κυκλοφορουσε η L σε preview. Και διαφορες να ειχε η τελικη εκδοση τωρα θα τις ειχαν βρει και θα εκαναν τις διορθωσεις πιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδιά για να βελτιωθεί η μπαταρία απεγκαταστηστε το Google fit και θα με θυμηθειτε.... Περιμένω εντυπώσεις και από άλλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μηπως εχει βρει κανεις καποιο τροπο για να απ/ενεργοποιουμε τα δεδομενα με μια κινηση μονο (σε κινητο χωρις ρουτ)? Ειλικρινα απο μονο του αυτο ειναι λογος για επιστροφη στο kit-kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αρκετοί γράφουν για tempered glass. Έχει κάποιος να μου προτείνει μερικές μάρκες? Περνιέται πιο εύκολα από screen protector? Γιατί με τα screen protectors έχω θέματα με την εφαρμογή τους και δεν είναι λίγες οι φορές που το καταφέρνω να το βάλω με την 2η προσπάθεια. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Λάθος, υπάρχει αθόρυβο και λέγεται priority mode. Αν το ενεργοποιησεις ουσιαστικά είναι ακριβώς ίδιο με το αθόρυβο εκτός αν πειράξεις καμία ρύθμιση. Στα default είναι κανονικότατο silent mode. Πως επιλέγω priority mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Πάτα ένα από τα πλήκτρα έντασης και επέλεξε προτεραιότητα / priority. Στο none δε δουλεύει καμία ειδοποίηση ούτε τα ξυπνητήρια, στο priority είναι σαν αθόρυβο εκτός αν ορίσεις διαφορετικά στις ρυθμίσεις και στο all είναι το κλασικό. Να σημειώσω βέβαια πως στο priority ναι μεν είναι σαν αθόρυβο αλλά δεν δουλεύει ούτε το Led. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αρκετοί γράφουν για tempered glass. Έχει κάποιος να μου προτείνει μερικές μάρκες? Περνιέται πιο εύκολα από screen protector? Γιατί με τα screen protectors έχω θέματα με την εφαρμογή τους και δεν είναι λίγες οι φορές που το καταφέρνω να το βάλω με την 2η προσπάθεια. Εγώ έχω της Nillkin. Πιο εύκολα αρκεί να καθαρίσεις πολύ καλά την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αρκετοί γράφουν για tempered glass. Έχει κάποιος να μου προτείνει μερικές μάρκες? Περνιέται πιο εύκολα από screen protector? Γιατί με τα screen protectors έχω θέματα με την εφαρμογή τους και δεν είναι λίγες οι φορές που το καταφέρνω να το βάλω με την 2η προσπάθεια. Το κατάλληλο νήμα είναι εδώ. Οι περισσότεροι προτείνουν της Nilkin. Αυτό παρήγγειλα κι εγώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Υπάρχει το topic αξεσουάρ....για τέτοιου ειδους συζητήσεις παιδια!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts