Jump to content

Blackview JK809

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπραβο φιλε ffox4, θα την κατεβασω για να τη δοκιμασω και θα γραψω εντυπωσεις :p Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε από ότι φαίνεται έχουμε τις ίδιες ιδέες :D Με το modem/baseband του w200 φαίνεται πως διορθώνεται και το πρόβλημα της αργής φόρτισης.Το έχω από χθες στην άλλη σου ρομ μαζί με μια αλλαγή στο power profile.xml (thanks @sakis_ts για την αναφορά του στο θέμα αυτό) αλλά δυστυχώς το gps είναι και πάλι χάλια.Αντίθετα το wifi παίζει να είναι λίγο ισχυρότερο.Εβαλα και ένα modem v7 αλλά είχε ασθενές σήμα στο κινητό μας.Και μάλλον λύνεται και το πρόβλημα με την cosmote και το 3g μιας και έχω πάνω μια what`s up με 3g ανοιχτό από το πρωϊ και δεν έχω ακόμη πρόβλημα στις κλήσεις.Κατεβάζω και δοκιμάζω και αυτή την ρομ που ανέβασες και θα γράψω εντυπώσεις

ok φιλε μου με την συνεργασία πάντοτε κάτι καλό βγαίνει !!!!:dance:τωρα για το GPS εμένα μου φάνηκε να έχει ελαφρά καλλίτερη λήψη με αυτή την ρομ βέβαια χωρίς να πλησιαζει άλλες συσκευές που δεν έχουν ΜΤΚ επεξεργαστή...

Edited by ffox4

Φίλε μπορεί να ακούγεται "κουφό" αλλά παίζει η συσκευή σου να έχει καλύτερης ποιότητας δέκτη gps απο τη δική μου γιατί ο κινέζος βάζει ότι βρει μπροστά του διαθέσιμο,την ώρα που συναμορλογεί το κινητό απο οθόνη μέχρι gps π.χ. Οι περισσότεροι που δοκιμάσαμε το zte v967s μας έκανε εντύπωση το άριστο (για mtk κινητό) gps του αλλά υπήρχαν και 2-3 περιπτώσεις παιδιών που είχαν πρόβλημα.Μάλιστα ένας φίλος μου έστειλε φωτό απο το ίδιο σημείο με 2 v967s (φορούσαν και τα 2 την ίδια ρομ) που το ένα είχε κλειδώσει σήμα με 6 δορυφόρους και το άλλο δεν είχε ούτε ένα και επισης το μαύρο της οθόνης ήταν πιο γκρίζο απο το άλλο που είχε κλειδώσει σήμα

ffox4 και bbbb :bow::respect::up: για τη γνωση σας και την προσφορα !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οποιος θέλει ας δοκιμάσει αυτό.Μπαίνουμε στο recovery και το φλασάρουμε.Πλέον στα στατιστικά της μπαταρίας όταν χρησιμοποιούμε περισσότερο την οθόνη,θα εμφανίζεται πρώτη στα στατιστικά και έτσι έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι καταναλώνει η συσκευή μας Edited by bbbb

Φίλε μπορεί να ακούγεται "κουφό" αλλά παίζει η συσκευή σου να έχει καλύτερης ποιότητας δέκτη gps απο τη δική μου γιατί ο κινέζος βάζει ότι βρει μπροστά του διαθέσιμο,την ώρα που συναμορλογεί το κινητό απο οθόνη μέχρι gps π.χ. Οι περισσότεροι που δοκιμάσαμε το zte v967s μας έκανε εντύπωση το άριστο (για mtk κινητό) gps του αλλά υπήρχαν και 2-3 περιπτώσεις παιδιών που είχαν πρόβλημα.Μάλιστα ένας φίλος μου έστειλε φωτό απο το ίδιο σημείο με 2 v967s (φορούσαν και τα 2 την ίδια ρομ) που το ένα είχε κλειδώσει σήμα με 6 δορυφόρους και το άλλο δεν είχε ούτε ένα και επισης το μαύρο της οθόνης ήταν πιο γκρίζο απο το άλλο που είχε κλειδώσει σήμα

Εχεις απόλυτο δικιο εμένα μου έστειλαν τηλέφωνο (κλώνο Note2) που έπιανε δεν έπιανε σήμα κινητης τηλεφωνίας το άνοιγα και ειχαν ξεχασει να συνδεσουν το ομοαξονικό καλώδιο της κεραίας GSM ...το σύνδεσα και έπιανε καμπάνα το κινητό ...μάλον ο κινέζος που το συναρμολόγησε ήταν ερωτευμένος χαχαχα

Πριν λίγο μπούταρε η νέα σου ρομ.Ωραίος φίλε.:DΤα air gestures δουλεύουν στο launcher και τη συλλογή πολύ καλά,το smart pause δεν καταφέρνω να το πετύχω ενώ το smart scroll δουλεύει στον stock browser ικανοποιητικά.Απόλυτα ψαρωτική η ρομ :happy: Α επισης στο play store αναγνωρίζεται ως galaxy s4 και σε αφήνει να κατεβάσεις εφαρμογές που με το κανονικό mtk6589 footprint δε μπορείς π.χ. asphalt 8.

Ωραιος ο ffox4 :lol:

ωραια η samsung rom αλλα επιστρεφω στου w200 που ειναι ποιο λιτη και με βολευει περισσοτερο.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Μετά τον καταιγισμό νέων ρομ, πράγμα για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τους δημιουργούς, θα θελα να ρωτήσω το εξής: έχοντας πλήρες back up πως μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη ρομ; θα μας επαναφέρει με το στήσιμο του κινητού, όπως ακριβώς ήταν πριν;

Μετά τον καταιγισμό νέων ρομ, πράγμα για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τους δημιουργούς, θα θελα να ρωτήσω το εξής: έχοντας πλήρες back up πως μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη ρομ; θα μας επαναφέρει με το στήσιμο του κινητού, όπως ακριβώς ήταν πριν;

θα στο επαναφερει οπως ακριβως ηταν πριν.Κανοντας απλα ενα restore το backup σου μεσω CWM ειναι πολυ απλο.

-Και κατι αλλο εκανα την βλακεια να παραγγειλω απο banggood εδω και 9 μερες δεν εστειλαν τιποτα και μου παν ακομα να περιμενω οποτε σημερα τους ειπα να μου κανουν refund ειναι τρομεροι ψευτες.Οσο για διαθεσιμοτητα μου ειχαν πει οτι υπαρχει....προσοχη...

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

κατ' αρχάς ευχαριστώ και γω τον @ffox4 για την προσφορά και προσπάθεια . Ωραία νότα . Η κάμερα μου είναι μέχρι 6mp στις ρυθμίσεις της και το smartkeyboard δίνει force close . Η μπαταρία κατά την φόρτιση είναι κολλημένη στα 73% .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Πρέπει να βάλεις 4:3 για να πάει στα 8mpx.Πάντως ο tw launcher λαγκάρει αρκετά . Σαν κλασσικό samsung δηλαδή :lol:

θα στο επαναφερει οπως ακριβως ηταν πριν.Κανοντας απλα ενα restore το backup σου μεσω CWM ειναι πολυ απλο.

-Και κατι αλλο εκανα την βλακεια να παραγγειλω απο banggood εδω και 9 μερες δεν εστειλαν τιποτα και μου παν ακομα να περιμενω οποτε σημερα τους ειπα να μου κανουν refund ειναι τρομεροι ψευτες.Οσο για διαθεσιμοτητα μου ειχαν πει οτι υπαρχει....προσοχη...

+1 υποτίθεται ότι σήμερα έχουν πάλι stock.Την είχα παραγγείλει και εγώ απο 2 δεκεμβρίου και μου είπαν να περιμένω.Τους έστειλα σήμερα μήνυμα ότι εφόσον ειναι σε στοκ να μου την στείλουν.Αν δεν τη στείλουν μέχρι παρασκευή,προχωρώ σε refund.

Edited by bbbb

Πολύ καλή και η νέα ρομ. Όπως βέβαια προαναφέρθηκε, το interface της Samsung, έχει φίλους και εχθρούς... Για τους φίλους, είναι εξαιρετική δουλειά! Ώρα για δοκιμή και της miui ROM!

Να αναφέρω εδώ το ποσό σημαντική είναι για ένα τηλέφωνο η υποστήριξη των παιδιών εδώ... Στο thread εδώ, όπως και σε αυτό του cubot που είχα πριν αλλά και των κινέζικων γενικότερα, βρήκα πράγματα που απογείωσαν το τηλέφωνο και την εμπειρία μου με αυτό. Πράγμα που δεν συνέβει με άλλο τηλέφωνο, με πολύ περισσότερες πωλήσεις, κάτι που θα έκανε κάποιον να περιμένει περισσότερα tweaks και Roms. Η υποστήριξη λοιπόν ενός τηλεφώνου από τα παιδιά εδώ, μπορώ να πω πως για μένα εξελίσσεται και σε σημαντικό παράγοντα αγοράς του...

Πρέπει να βάλεις 4:3 για να πάει στα 8mpx.Πάντως ο tw launcher λαγκάρει αρκετά . Σαν κλασσικό samsung δηλαδή :lol:

+1 υποτίθεται ότι σήμερα έχουν πάλι stock.Την είχα παραγγείλει και εγώ απο 2 δεκεμβρίου και μου είπαν να περιμένω.Τους έστειλα σήμερα μήνυμα ότι εφόσον ειναι σε στοκ να μου την στείλουν.Αν δεν τη στείλουν μέχρι παρασκευή,προχωρώ σε refund.

άρα , Χρήστο , το gravity box δεν δουλεύει με το touch wiz ,που έχουμε ; γιαυτό μου ανοίγει και είναι όλα αχνά ;

τι παραγγέλνετε στο banggod ;

Ναι όντως το είδα και αυτό και ξενέρωσα :( Το gravitybox δεν είναι συμβατό με το tw ui.To banggood έχει μπαταρία στα 5.99$ αλλά δεν το βλέπω να στέλνει ποτέ

Τελικα εγω θα γυρισω παλι στη Rom του ffox4 που βασιζεται στο THL, τα μπλιμπλικια που εχουν τα Galaxy (sidebars, gestures, face controls κλπ) δε με συγκινουσαν ποτε. Ημουν παντα οπαδος του Pure Android, οποτε οσο πιο απλη Rom, τοσο το καλυτερο. Παντως :respect: στο φιλο μου τον ffox4 για τη προσπαθεια του αυτη :bow:

Τελικα εγω θα γυρισω παλι στη Rom του ffox4 που βασιζεται στο THL, τα μπλιμπλικια που εχουν τα Galaxy (sidebars, gestures, face controls κλπ) δε με συγκινουσαν ποτε. Ημουν παντα οπαδος του Pure Android, οποτε οσο πιο απλη Rom, τοσο το καλυτερο. Παντως :respect: στο φιλο μου τον ffox4 για τη προσπαθεια του αυτη :bow:

Συμφωνώ απολύτως , παρ'ότι είναι γρήγορο με docs to go και dropbox που χρησιμοποιώ συνέχεια και έχω την εντύπωση πως το touch της οθόνης είναι λίγο πιο ακριβές ,δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να το διαμορφώσω όπως θέλω ,το GPS δεν είναι καλύτερο ,η κάμερα τα ίδια ,κατανάλωση τα ίδια ,το gravity δεν δουλεύει , το eye scrolling δεν μου προσφέρει κάτι έτσι όπως δουλεύει .

Όμως είναι τρελή μούρη ,για όποιον το δει και δεν ξέρει πολλά ...

Άσχετο : είχα αγοράσει μέσα από το hd2 το citisnav και δεν δουλεύει στο jk λέτε να είναι με το imei ; δεν βρίσκει τον αγορασμένο μου χάρτη ...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Είμαι με μαμά ρομ και μια λύση στο θέμα με το Bluetooth και cosmots sim είναι να κλείσεις το 3g και να έχεις μόνο το 2g. Στις ρομ που ποστάρατε έχει λυθείβαυτό το θέμα σε κάποια τελείως; Επίσης αν θέλω να βάλω μια άλλη από τις ρομ που δώσατε, ανοίγω με volume up + power, παίρνω φουλ μπακαπ και μετά ξαναανοιγω με volume up + power και επιλέγω να φλασάρει τη νεα ρομ απο την sd , σωστά;

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Είμαι με μαμά ρομ και μια λύση στο θέμα με το Bluetooth και cosmots sim είναι να κλείσεις το 3g και να έχεις μόνο το 2g. Στις ρομ που ποστάρατε έχει λυθείβαυτό το θέμα σε κάποια τελείως; Επίσης αν θέλω να βάλω μια άλλη από τις ρομ που δώσατε, ανοίγω με volume up + power, παίρνω φουλ μπακαπ και μετά ξαναανοιγω με volume up + power και επιλέγω να φλασάρει τη νεα ρομ απο την sd , σωστά;

Ως προς το πρώτο δεν γνωρίζω να σου απαντήσω καθότι δεν έχω Cosmote. Ως προς το δεύτερο έτσι είναι όπως τα λες , εγώ έχω βάλει το quick boot που έχει επιλογή recovery. Να είναι το zip στο root της κάρτας και wipe κλπ ...

Nαι έτσι το κάνεις,με την διαφορά ότι πριν πας να φλασάρεις την νέα ρομ όπως εισαι στο recovery κάνεις πρώτα wipe data/factory reset και μετά την φλασάρεις.Επισης εδώ ειναι η ρομ w200 του φίλου ffox4 με το νεότερο όμως modem (αυτό που έχει και στην note3 port rom) που από ότι φαίνεται σε κάποιες δοκιμές που έκανα,δεν έχει πρόβλημα με το bt και 3g cosmote.Aν την βάλεις,δοκίμασε τη και γράψε αποτελέσματα

edit

Το banggood επιτέλους έστειλε την παραγγελία μου με απλό ταχυδρομείο όμως χωρίς tracking number.Αντε να δούμε,αν θα έρθει και πότε.

Edited by bbbb

Nαι έτσι το κάνεις,με την διαφορά ότι πριν πας να φλασάρεις την νέα ρομ όπως εισαι στο recovery κάνεις πρώτα wipe data/factory reset και μετά την φλασάρεις.Επισης εδώ ειναι η ρομ w200 του φίλου ffox4 με το νεότερο όμως modem (αυτό που έχει και στην note3 port rom) που από ότι φαίνεται σε κάποιες δοκιμές που έκανα,δεν έχει πρόβλημα με το bt και 3g cosmote.Aν την βάλεις,δοκίμασε τη και γράψε αποτελέσματα

edit

Το banggood επιτέλους έστειλε την παραγγελία μου με απλό ταχυδρομείο όμως χωρίς tracking number.Αντε να δούμε,αν θα έρθει και πότε.

Το modem που εχει αυτη η rom w200 ειναι διαφορετικο απο την αρχικη w200?

Υπαρχει καποια αλλη διαφορα ή ειναι μονο για το bt-3g cosmote?, δηλαδη με αυτο το modem(rom ? ) υπαρχει καλυτερη αποδοση στο σημα δικτυου και το wi-fi ?

Το banggood μου εστειλε και εμενα mail οτι εστειλε την παραγγελια μου χωρις tracking number. Περιμενω ενα black Back Case και δυο black Leather Case With View Window.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Nαι στην αρχική w200 ειναι το modem απο την στοκ ρομ του κινητού,ενώ στη 2η που ανέβασα αλλά και στην note 3 port ειναι απο το w200.Επισης εγώ πλέον βλέπω διαφορά και στο χρόνο φόρτισης.Σε 3 και κάτι ώρες η μπαταρία δείχνει 100% και φαίνεται να κρατάει και παραπάνω απο πριν.Θα ήθελα όμως να το δοκιμάσετε και εσεις και να γράψετε την γνώμη σας,σε αυτό

Ντροπη μου :O δεν προσεξα οτι γραφει 3 hrs ago στο dropbox :X

Κατεβαινει τωρα :)

Θα το βαλω και γω αργοτερα σημερα, κυριως για να δοκιμασω το θεμα με το 3G Cosmote & BT ;)

Mπορψω να βαλω μονο το modem (αν ειναι διαθεσιμο καπου) , ωστε να μην εγκατατσησουμε τη ROM παλι απο την αρχη ? Τι λες φιλε μου ffox4 ? Αν γινεται να το ανεβασεις καπου και να μας δωσεις και οδηγιες πως να το εγκαταστησουμε ? :happy:

Edited by kwnana