Jump to content

Blackview JK809

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ εμενα δεν ξεκιναει καθολου το battery calibration γιατι βγαζει unroot, παραξενο ομως στα ιδια μηχανηματα, σ εσενα ναι και σε μενα οχι..

Παραξενο επισης ειναι πως και το battery calibration αλλα και το mobileuncle tool δειχνουν unroot ενω το root checker δειχνει rooted.

Εσυ με το framaroot ρουταρισες το μηχανακι?.........

Γιωργο ναι, με framaroot και δουλευουν και τα 2 κανονικα ;)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά αυτό το ξέρω , είναι project για άλλη μέρα . Το θέμα είναι πως όταν τις εγκατέστησα από play or titanium κάποιες πήγαν στην "κάρτα" των 5.5gb και τώρα δεν μπορώ να τις γυρίσω πίσω ... Μάλλον θα αναγκαστώ να κάνω ενοποίηση νωρίτερα . Είχα μάθει με το hd2 που είχα όσο ήθελα και τώρα έπιασα πάτο στις δύο μέρες και δε μπορώ ούτε να ενημερώσω εφαρμογές !!! :banghead:

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Δοκιμασα το light manager για led ειδοποιησεις, αλλα δυστυχως χωρις αποτελεσμα. :confused:

Δοκιμασα Nova Launcher, αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου τον κραταει σαν default, οταν παταω το κεντρικο κουμπι γυρναει στο μανισιο. Κανεις καμια ιδεα ? :worry:

Επισης χρησιμοποιω το DashClock widget, καλο ;)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Δοκιμασα το light manager για led ειδοποιησεις, αλλα δυστυχως χωρις αποτελεσμα. :confused:

Δοκιμασα Nova Launcher, αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου τον κραταει σαν default, οταν παταω το κεντρικο κουμπι γυρναει στο μανισιο. Κανεις καμια ιδεα ? :worry:

Επισης χρησιμοποιω το DashClock widget, καλο ;)

Υπάρχει εφαρμογή που επιλέγεις launcher κάτι στον κάνει και κύριο . Δεν θυμάμαι όμως τα ονόματα αυτή τη στιγμή.

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

πρέπει να πας ρυθμίσεις--->εφαρμογές-->όλα --->go launcher--->εκκαθάριση προεπιλογων και μετά πατωντας home,μπορείς να επιλέξεις τον launcher που έχεις βάλει.Με αρκετές δοκιμές τρέχω πλέον στη συσκευή μου custom rom που είναι port απο άλλη παρόμοια συσκευή και μου έδωσε λύση σε κάποια πράγματα που ήθελα να αλλάξω στην στοκ ρομ.

Το θέματα που παραμένουν ειναι το χαμηλό ηχείο που είναι σαφώς θέμα hw και το ποσοστό της μπαταρίας που είναι θέμα kernel και δυστυχώς δεν ξέρω που να ψάξω (και αν υπάρχει) για νέο kernel.Και το gps που στο δικό μου τουλάχιστον κινητό ακόμη και αν κλειδώσει δεν έχει ακρίβεια και δε μπορώ να κάνω πλοήγηση και αυτό το έλυσα με την χρήση του εξωτερικού bt gps

Edited by bbbb

Γιωργο ναι, με framaroot και δουλευουν και τα 2 κανονικα ;)

οποτε αφου δουλευει το battery calibration λυθηκε το προβλημα με την ενδειξη μπαταριας?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Όπως γράφει ο bbbb είναι θέμα kernel. Δοκίμασα διάφορα wipe battery stats και απο το recovery, φλάσαρα ξανά τη stock rom απο το geekbuying blog, χωρίς να αλλάξει κάτι.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

ρωτησε κανενας σας στο geekbuying για αυτο το θεμα?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Δοκιμαστε αυτη την ρομ την εχω πανω απο ενα μηνα δεν ξερω εαν ειναι η ιδια με αυτη που εχετε, απο recovery zip ειναι https://www.dropbox.com/s/a9ppgqkd0bltwxx/G800_JK809_%20stargreek.zip ροοτ https://www.dropbox.com/s/b9l2dz77bng8ewl/CWM-SuperSU-v0.94.zip Edited by stargreek

Δοκιμαστε αυτη την ρομ την εχω πανω απο ενα μηνα δεν ξερω εαν ειναι η ιδια με αυτη που εχετε, απο recovery zip ειναι https://www.dropbox.com/s/a9ppgqkd0bltwxx/G800_JK809_%20stargreek.zip ροοτ https://www.dropbox.com/s/b9l2dz77bng8ewl/CWM-SuperSU-v0.94.zip

ποια εκδοση ειναι η δικια σου ρομ?

αντε bbbb περιμενουμε νεα σου.

σε ευχαριστουμε stars να σε καλα

Στο build.prop αρχείο βλέπω ότι ειναι η έκδοση 290913 που έχει και το blog του geekbuying αλλά του Γιώργου ειναι σε μορφή για recovery.Θα την δοκιμάσω όμως για να δω αν αλλάξει κάτι

edit

Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα.Ξεκίνησα με 54% μπαταρία,έπαιξα γύρω στα 10 λεπτά και ήταν κολλημένο στο 54%.Κάνω reboot και επανέρχεται στο 44% όπου και ειναι κολλημένο για περίπου 20 λεπτά χρήσης.Κάνω τώρα reboot και επανήλθε στο 37%.Επισης βλέπω ότι με μια πιο καθημερινή χρήση,είμαστε κάτω αρκετά απο τις 6 ώρες χρήση οθόνης.Γύρω στις 5.20 το βλέπω,ισως και πιο κάτω.

Edited by bbbb

Επισης βλέπω ότι με μια πιο καθημερινή χρήση,είμαστε κάτω αρκετά απο τις 6 ώρες χρήση οθόνης.Γύρω στις 5.20 το βλέπω,ισως και πιο κάτω.

:(:( :worry::worry:

Να κανουμε γκρινια στο τοπικ του geekbuyig μπας και φτιαξουν καμια rom της προκοπης.

Περα απο αυτη τη rom με λιγο ψαξιμο που εκανα δεν εχω βρει αλλη rom για αυτο το τηλεφωνο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

@guidemam εικονίδιο SuperSU έχεις?

Ζητάνε root access οι εφαρμογές που δεν τρέχουν?

Εχω εικονιδιο SuperSU. Το μεν mobileuncle tool τρεχει κανονικα, απλα πανω αριστερα οταν το ανοιγω γραφει unrooted, το δε battery calibration δεν μπορω να το τρεξω (βγαζει failed) γιατι λεει οτι η συσκευη μου δεν ειναι rooted.

Ο kwnana τα χρησιμοποιει και τα δυο χωρις να αναφερουν οτι ειναι unroot.

Παραξενο, ιδιες συσκευες απο το ιδιο μαγαζι..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Μήπως όταν σου ζητήθηκε root για αυτές τις εφαρμογές πάτησες deny αντί grant;
Δεν πιστευω, αλλα δεν παιρνω και ορκο.

Θα τις απεγκαταστησω και θα τις εγκαταστησω ξανα, να δω.

Παντως στα logs του SuperSU το Root checker και ο ES File Explorer εχουν πρασινο καγκελακι ενω το MobileUncle tool και το Battery calibration εχουν κοκκινο..!!

Υ.Γ. Τα απεγκατεστησα και εγκατεστησα απο την αρχη, τα ιδια συμβαινουν ακριβως.

Παντως οταν παω να τα τρεξω, βγαζουν παραθυρο που λεει οτι "..denied superuser permissions.."

Φυσικα, αφου το θεωρουν unroot..

Μηπως να ξανακανω ενα framaroot?

Edited by guideman

Oπως είσαι στο supersu πάτα στο mobileuncle tool και επέλεξε -->χορήγησε-->αποθήκευση και δοκίμασε πάλι να δεις αν έχει root η εφαρμογή

Oπως είσαι στο supersu πάτα στο mobileuncle tool και επέλεξε -->χορήγησε-->αποθήκευση και δοκίμασε πάλι να δεις αν έχει root η εφαρμογή

Ξετσεκαρισα την απαιτηση και τωρα εδωσε δικαιωματα και πανω αριστερα στο M/U tool μου δειχνει root

Και στο battery calibration εδωσε access επισης βλεπω..

Τωρα αυτο πρεπει να το εχω μονιμα ξετσεκαρισμενο?

Edited by guideman

Aν στο supersu στην εφαρμογή που θες root,έχει πράσινη # είσαι οκ και το αφήνεις έτσι γιατί χρειάζεται για την λειτουργία της εφαρμογής