ffox4 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πηρα και εγω tracking number με SG ...αντε καλως να τα δεχτουμε !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πηρα και εγω tracking number με SG ... Χεχεχεχεχεχε !!!!! Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Απ οτι φαινεται βρηκαν τροπο να τα στειλουν με SG (θελω να πιστευω οτι εχουν δυο μπαταριες μεσα..) Παντως γλυτωσαμε το Deutche Post. Αντε, καλως να τα δεχτουμε. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όλοι εσείς που πήρατε ειδοποίηση λέτε για το άσπρο έτσι, το ντιλ από προχθές, όχι από χθες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ναι από προχθές . Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ναι από προχθές . To έστειλαν άμεσα πάντως, ας ελπίσουμε ότι και με την δικιά μας την περίπτωση δεν θα αγχωθούμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πράγματι. Άλλες φορές που έχω παραγγείλει από αυτό το μαγαζί έκανε εφτά μέρες για να μου στείλει tracking Number. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Θα φανεί άμα το έστειλαν αμέσως, αν σε 2-3 μέρες δείτε shipped to overseas στο tracking number. Το tracking number το παίρνουν ηλεκτρονικά, το δέμα μπορεί να κάνει και 10-15 μέρες να φτάσει στο τοπικό τους ταχυδρομείο στην πραγματικότητα. Έχω τηλέφωνο που έφυγε υποτίθεται στις 10/10 (τότε πήρα tracking), αλλά shipped to overseas έγινε στις 26/10. Άρα κάποιος το "κ@λοβάραγε" για 15 μέρες και δεν νομίζω να ήταν το ταχυδρομείο, γιατί άλλα δέματα φεύγαν κανονικά σε 2-3 μέρες εκείνη την περίοδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μόνο μην αλλάξουν και αυτοί "γραφεία" και αρχίσουμε τα ίδια με τους άλλους . Δεν περίμενα τόσο γρήγορο tracking no . Τώρα απορίες για το τι θα έχει μέσα το κουτί αν δουλεύει κλπ Πάμε γιαλλα Αν το καλοσκεφτείτε οι παραγγελίες και το όλο εμπόριο από κίνα είναι μια Οδύσσεια ψυχολογικής βίας :lol: τόσος κόσμος , τόσο αγχος , τόσα νεύρα τόσος χρόνος αναμονής ... Όταν θα γίνουμε επαρχία της Κίνας , γέροι πλέον , θα τα θυμόμαστε με νοσταλγία , καθώς θα κατεβαίνουμε στο τοπικό κινέζικο κέντρο διανομής , σε κάποιο ελληνικό λιμάνι ή αροδρόμειο και θα παραλαμβάνουμε κατευθείαν από το πλοίο ή το αροπλάνο , χωρίς διαδικασίες . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πράγματι. Άλλες φορές που έχω παραγγείλει από αυτό το μαγαζί έκανε εφτά μέρες για να μου στείλει tracking Number. Μήπως πήρες το πμ που σου στειλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 μολις μιλησα με την κινεζα και ειπε θα το στειλει με DE POST, λογω της δευτερης μπαταριας. της απαντησα να το δηλωσει για 20$ και ειπε ενταξει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ρε παιδιά ήρθε σε όλους σας το tracking number? Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 μολις μιλησα με την κινεζα και ειπε θα το στειλει με DE POST, λογω της δευτερης μπαταριας. της απαντησα να το δηλωσει για 20$ και ειπε ενταξει.:confused: Κι εμας τις προχθεσινες παραγγελιες γιατι μας τις εστειλαν με SG Post? Θελω να πιστευω οτι θα εχει δυο μπαταριες μεσα, αλλοιως δεν θα επρεπε να μας το πουν? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Κι εμας τις προχθεσινες παραγγελιες γιατι μας τις εστειλαν με SG Post? Θελω να πιστευω οτι θα εχει δυο μπαταριες μεσα, αλλοιως δεν θα επρεπε να μας το πουν? Μπορεί και γιατί το ζητήσαμε , ή επειδή το ζήτησε ο φίλος παραπάνω . Πριν δεχόμαστε να θυσιάσουμε την μία μπαταρία ... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε περιμένεις από τους Κινέζους να σου πουν ΟΛΗ την αλήθεια ; αυτό κάνουν πάντα δεν λένε ψέματα @den_thymamai τα email σου τα κοίταξες ; Edited November 15, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Το ξαναειπα, εγω προτιμω να παρω μια μπαταρία παρα να φαω καμμια καμμια μπαταριά 40-50Ε. Απλα, θα ηθελα να το ξερω εκ των προτερων, οχι να περιμενω να ανοιξω το πακετο για να το μαθω.. Edited November 15, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 @den_thymamai τα email σου τα κοίταξες ; Φυσικά. Δεν μου έχει έρθει τίποτα πέραν από το αρχικό της επιβεβαίωσης αγοράς. Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εγω πάντως χθες βράδυ τους έστειλα και ένα mail για την παραγγελία μου να την στείλουν οπωσδήποτε με sg post και αν δε μπορούν να βάλουν 2η μπαταρία,να μου το στείλουν με 1 μπαταρία.Το πρωϊ έλαβα mail με tracking number sg post αλλά στο μαιλ μου δεν απάντησαν ακόμη αν τελικά έστειλαν και την 2η μπαταρία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 τους προτεινα αντι για δευτερη μπαταρια να δωσουν sd card 16gb.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) @den_thymamai τα email σου τα κοίταξες ; Φυσικά. Δεν μου έχει έρθει τίποτα πέραν από το αρχικό της επιβεβαίωσης αγοράς. έλαβα email στις 04:26 το πρωί , και είμαι από την πρώτη μέρα προσφοράς . Ίσως τους τελείωσαν , για την ώρα οι συσκευές ή τα tr. no's !!! ή βαρέθηκαν ... @guideman μήνυμα #508 , ο Χρήστος τους το ζήτησε , εγώ και άλλοι όχι , όλους στο singapure μας έριξαν ... Edited November 15, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 τελικα εμας που το εστειλαν με singpost θα χει 1 ή 2 μπαταριες? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 πιστεύω μία , και φοβάμαι πως μας συμφέρει έτσι γιατί αλλιώς θα το γυρίσουν πίσω και πάμε για Απόκριες ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Εντάξει θα την παλέψουμε :p με μια μπαταρία.Αλλωστε έχοντας ήδη δοκιμάσει και άλλες συσκευές με mtk6589 η αυτονομία ειναι απο τα δυνατά τους σημεία και με τα 3000mah που έχει το blackview πιστεύω ότι ακόμη και με πολύ χρήση θα βγάζει άνετα απο το πρωι μέχρι το βράδυ. Βεβαια χαλαρά θα θέλει και ένα 4ωρο στην καλύτερη να φορτίσει πλήρως αλλά οκ Edited November 15, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Άντε να σας φύγει το άγχος , το ξεκαθάρισε ο άνθρωπας : Hi again, I am sorry. I made a mistake. Your order include two pcs of Blackview Jk809, and you bought them at half price, right? If yes, then you do not need to contact our customer service by Live Chat, because there is only one battery for the JK809 sold at half price. That means your package will be shipped by SG Post. είδες που σου λέω ότι απλά δεν λένε ΟΛΗ την αλήθεια , αλλά δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις οτι λένε και ψέματα ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 απαιτειστε αμεσα τωρα micro sd card 16gb αντι της 2ης μπαταριας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drant0n Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 απαιτειστε αμεσα τωρα micro sd card 16gb αντι της 2ης μπαταριας.:) Ναι γιατί αν το ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ θα μας την στείλει σίγουρα ο κινέζος και θα μας πει και συγνώμη!!!:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts