Jump to content

Προβλημα με usb

jymmis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ USB ΠΟΥ ΕΧΩ.

ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ??

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ...ΕΙΝΑΙ 32GB

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ USB ΠΟΥ ΕΧΩ.

ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ??

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ...ΕΙΝΑΙ 32GB

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Aπό που το πήρες; Και μην γράφεις κεφαλαία, απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

ότι είπες ο απο πάνω,

αλλά πες και σε τι μηχάνημα το συνδέεις και αν το κάνει σε παραπάνω από ένα μηχάνημα το ίδιο πρόβλημα.

Αρκετά σύνηθες πρόβλημα. Το έχω συναντήσει αρκετές φορές στη δουλεία.

Άνοιξε τη regisrty από το μηχάνημα σου.

Πήγαινε HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control

Εκεί δες αν υπάρχει κλειδί με το όνομα StorageDevicePolicies.

Αν ναι τότε πήγαινε στην εγγραφή WriteProtect και κάνε την τιμή του 0.

Αν δεν υπάρχει το StorageDevicePolicies τότε δημιούργησε το και μέσα του άνοιξε ένα καινούργιο DWORD και ονόμασε το WriteProtect με τιμή 0.

Αν έχεις πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις κάτι, ρώτησε. Είναι λίγο επικίνδυνο να πειράξεις τη registry χωρίς να ξέρεις σίγουρα τι κάνεις.

Πιο αναλυτικά.

Βήμα 1: Πας Start>Run και γράφεις regedit. Πατάς enter και Yes στο μήνυμα που σου εμφανίζει. Αν δεν είσαι admin θα πρέπει να δηλώσεις το password του administrator. Όταν ανοίξει η registry βλέπεις μια εικόνα που είναι χωρισμένη σε δυο μέρη. Στο αριστερό βλέπεις όλα τα κλειδιά και στο δεξιό τις καταχωρήσεις.

Βήμα 2: Στην αριστερή στήλη πατάς το εικονίδιο + που είναι δίπλα στο HKEY_LOCAL_MACHINE. Μετά που είναι δίπλα στο SYSTEM. Μετά δίπλα στο CurrentControlSet και τέλος στο Control. Μέσα στο Control κατεβαίνεις προς τα κάτω ( όλα είναι με αλφαβητική σειρά και πρέπει να δεις μια καταχώρηση StorageDevicePolicies. Αν δεν υπάρχει κάνε δεξί κλικ και πας New>Key. Φρόντισε να έχεις κάνει κλικ πάνω στο Control ώστε ο υπολογιστής να ξέρει ότι έκει θα δημιουργήσει το νέο κλειδί. Θα σου εμφανίσει αυτόματα μια καινούργια καταχώρηση που θα λέει "New Key #1". Το σβήνεις και γράφεις StorageDevicePolicies.

Βήμα 3: Αν ήδη υπήρχε το κλειδί από το StorageDevicePolicies τότε στη δεξιά στήλη θα πρέπει να υπάρχει το WriteProtect. Αν ναι τότε κάνε διπλό κλικ πάνω του και άλλαξε το value από 1 σε 0. Αν δεν υπάρχει τότε κάνε δεξί κλικ και πάτα New>DWORD και γράψε για όνομα WriteProtect και value 0.

Κλείσε τη registry και δοκίμασε ξανά. Θα πρέπει να είσαι ΟΚ τώρα. Αν όχι κάνε ένα restart.

Edited by mcde

σε οτι μηχανιμα το συνδεο γραφει προστασια εγγραφησ

το usb ειναι EMTEC 32gb

Ξαναρωτάω, από που το πήρες;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Προφανώς πάει

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Προφανώς είναι μούφα.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Χάλασε !!! Καπουτ !!! :worry:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως