gt0larisaios Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Το gps test βλέπει καθόλου δορυφόρους; Απλά δεν κλειδώνει; Υπόψιν, την πρώτη φορά θέλει ανοιχτό ουρανό και... υπομονή. Βλέπει δεν κλειδώνει και μετα μπορεί να χαθούν κιόλας! *(σε ταράτσα πολυκατοικίας και για κανα 20λεπτο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Στα 140ε πλεον, φαινεται καλη αγορα, συνδιασμος 5.5 1080p 8core 2gb ram 32GB rom 3000mah μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt0larisaios Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ξέρει κανένας να μου δώσει κάποιο λινκ για να κατεβάσω κάποια (δοκιμασμένη) ROM για το Newman K2S? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Όχι δοκιμασμένες, αλλά στα φόρουμ της Newman θα βρεις μερικές να δοκιμάσεις http://bbs.newman.mobi/forum-220-1.html Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt0larisaios Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Όχι δοκιμασμένες, αλλά στα φόρουμ της Newman θα βρεις μερικές να δοκιμάσεις http://bbs.newman.mobi/forum-220-1.html Σ' ευχαριστώ! Αλλά επειδή δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένος ούτε με τις ROM, αλλά κυρίως με τα κινέζικα, θα περιμένω κάποια "μασημένη τροφή" όταν κυκλοφορήσει! Είμαι ο μόνος που έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με το WIFI? (πάνω από τα 7 μέτρα δεν πιάνει σήμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 125 δολλάρια στο coolicool..Ως κατοχος newman n2 το σκέφτομαι...με εχει εντυπωσιασει που το newman ειναι σκυλος...δεν καταλαβαίνει τιποτα.. αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι ειναι 200+ γραμμάρια, πολυ βαρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts