Jump to content

Ερώτηση για το Distributed Processing

zeppelin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γενικά να είμαστε 100% με την CPU μας όλη την ώρα δε νομίζω πως ΔΕΝ μας κοστίζει; κάνος λάθος;

κάποιος που τρέχει ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα χρειαστεί γρηγορότερα μια ΑΝΑΓΚΑΙΑ αναβάθμιση (αφού κάτι θα τα έχει φτύσει, από φθορά, και πολύ πιθανόν να είναι η cpu)?

Αρχικό Μήνυμα από τον zeppelin

γενικά να είμαστε 100% με την CPU μας όλη την ώρα δε νομίζω πως ΔΕΝ μας κοστίζει; κάνος λάθος;

κάποιος που τρέχει ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα χρειαστεί γρηγορότερα μια ΑΝΑΓΚΑΙΑ αναβάθμιση (αφού κάτι θα τα έχει φτύσει, από φθορά, και πολύ πιθανόν να είναι η cpu)?

Σε ένα Pentium II, τρέχω το UD agent εδώ και 2 χρόνια (όχι συνέχεια). Συνολικά έχει δουλέψει για 164 ημέρες, δηλ. 3500 ώρες, και η CPU δεν έχει πάθει τίποτα. Το PC λειτουργεί εδώ και 6 περίπου χρόνια. :)

εγώ έχω p3 στο 1ghz

γενικά όταν είμαστε στο 40% τότε η CPU έχει κάποιες calls που την ξεκουράζουν; (ή πάντα δουλεύει στο ίδιον βαθμό;)

τι να πω, δεν ξέρω.. χαίρομαι πάντως που δεν σου χαλάει γιατί θέλω να συνεισφέρω στο όλο θέμα (και το κάνω ήδη)

Αρχικό Μήνυμα από τον zeppelin

Κοστίζει σε ρεύμα ...

:blink:

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

blackup αυτό το ξέρουμε.

άλλο ρώτησα να κάποιος ξέρει επι του θέματος ας πει, γιατί έπαξα και στο alltheweb.com και δεν βρήκα πολλά

Πλάκα έκανα :)

Τα projects για distributed computing κατά την άποψη μου, ανοίγουν νέους ορίζοντες για την ανθρωπότητα.

:happy:

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

μου κάνει εντύπωση που δεν απαντάει κανείς άλλος.

κοίτα κάνουν πιο πολύ καλό στην ανθρωπότητα από τα παιχνίδια που κάθεσαι και παίζεις.. (την 'πλάκα' σου κάνω..) είδες μπορούμε και εμείς να κάνουμε 'αστειάκια'

απλά νομίζω ανεξάρτητα αποτελεσμάτων αξίζει να συνεισφέρεις ενάντια στον καρκίνο, παρά να τερματίζεις το Lara 2050!