zeppelin Δημοσιεύτηκε September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2003 γενικά να είμαστε 100% με την CPU μας όλη την ώρα δε νομίζω πως ΔΕΝ μας κοστίζει; κάνος λάθος; κάποιος που τρέχει ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα χρειαστεί γρηγορότερα μια ΑΝΑΓΚΑΙΑ αναβάθμιση (αφού κάτι θα τα έχει φτύσει, από φθορά, και πολύ πιθανόν να είναι η cpu)? Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zeppelin γενικά να είμαστε 100% με την CPU μας όλη την ώρα δε νομίζω πως ΔΕΝ μας κοστίζει; κάνος λάθος; κάποιος που τρέχει ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα χρειαστεί γρηγορότερα μια ΑΝΑΓΚΑΙΑ αναβάθμιση (αφού κάτι θα τα έχει φτύσει, από φθορά, και πολύ πιθανόν να είναι η cpu)? Σε ένα Pentium II, τρέχω το UD agent εδώ και 2 χρόνια (όχι συνέχεια). Συνολικά έχει δουλέψει για 164 ημέρες, δηλ. 3500 ώρες, και η CPU δεν έχει πάθει τίποτα. Το PC λειτουργεί εδώ και 6 περίπου χρόνια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 άλλο όμως p2 και άλλο p4 από άποψη θερμοκρασιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. September 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 εγώ έχω p3 στο 1ghz γενικά όταν είμαστε στο 40% τότε η CPU έχει κάποιες calls που την ξεκουράζουν; (ή πάντα δουλεύει στο ίδιον βαθμό;) τι να πω, δεν ξέρω.. χαίρομαι πάντως που δεν σου χαλάει γιατί θέλω να συνεισφέρω στο όλο θέμα (και το κάνω ήδη) Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zeppelin γενικά να είμαστε 100% με την CPU μας όλη την ώρα δε νομίζω πως ΔΕΝ μας κοστίζει; κάνος λάθος; Κοστίζει σε ρεύμα ... :blink: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. September 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 blackup αυτό το ξέρουμε. άλλο ρώτησα να κάποιος ξέρει επι του θέματος ας πει, γιατί έπαξα και στο alltheweb.com και δεν βρήκα πολλά Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Πλάκα έκανα :) Τα projects για distributed computing κατά την άποψη μου, ανοίγουν νέους ορίζοντες για την ανθρωπότητα. :happy: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. September 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 μου κάνει εντύπωση που δεν απαντάει κανείς άλλος. κοίτα κάνουν πιο πολύ καλό στην ανθρωπότητα από τα παιχνίδια που κάθεσαι και παίζεις.. (την 'πλάκα' σου κάνω..) είδες μπορούμε και εμείς να κάνουμε 'αστειάκια' απλά νομίζω ανεξάρτητα αποτελεσμάτων αξίζει να συνεισφέρεις ενάντια στον καρκίνο, παρά να τερματίζεις το Lara 2050! Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts