pepe1 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Sorry δεν το κατάλαβα. Πάντως αν υπάρχει κάποιο νέο εκ των έσω, ρίξτε το, θα πάω σε λίγο στο κατάστημα Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Τωρα να αρχισουμε να γραφουμε ο,τι μας κατεβειι; Να γραψω και εγω οτι καποιοι επαιρναν σε 10-20αδες; Το ειπαν ξεκαθαρα οτι οσοι ειχαν κανει παραγγελιες ανω του ενος τεμαχιου στα LG θα επαιρναν μονο μια συσκευη και το επιβεβαιωσαν καποια παιδια στο insomnia που δεν παρελαβαν τη 2η συσκευη. Μαλιστα ο ιδιος ο topic starter πηρε μονο τη μια απο τις δυο συσκευες LG. Αν καποιοι παρελαβαν παραπανω απλα θα ειχαν βαλει κανενα μπατζανακη τους. Αλλα δεν αποκλειεται να υπηρξε κανενα λαθος και να πηρε καποιος παραπανω απο μια. Να γραφουμε ομως ετσι ο,τι να ναι; Και το κραξιμο εχει τα ορια του. Φαντάζομαι τώρα που βλέπεις τις αγγελίες με τις 4αδες να κατάλαβες. ...Για να ξέρουμε πότε να λέμε για κάποιον ότι λεει ό.τι να ναι. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Φαντάζομαι τώρα που βλέπεις τις αγγελίες με τις 4αδες να κατάλαβες. ...Για να ξέρουμε πότε να λέμε για κάποιον ότι λεει ό.τι να ναι. .. Θα πρεπει να μαθετε ορισμενοι οτι 1-2-5-10 περιπτωσεις στις 100 παραγγελιες δεν κανουν τον κανονα αλλα την εξαιρεση. Φυσικα και θα υπαρχουν και υπαλληλοι που πηραν παραπανω απο μια αλλα και πελατες που εβαλαν διαφορετικα ονοματα για να παραλαβουν περισσοτερες. Το παραπανω ομως δεν σημαινει και ουτε αποδεικνυει οτι τις συσκευες, την πλειοψηφια τους, τις καβατζωσαν 5-5 οι υπαλληλοι για να το γενικευουμε. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έχεις κάποια σχέση με vodadone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Γιατι οποιος δεν συμφωνει μαζι σου θα πρεπει να εχει σχεση με τη vodafone; Αδικως φτιαχνεις σεναρια. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Γιατι οποιος δεν συμφωνει μαζι σου θα πρεπει να εχει σχεση με τη vodafone; Αδικως φτιαχνεις σεναρια. Δεν ρώτησα γι αυτό. Αλλά ρώτησε έναν υπάλληλο από περιέργια να δεις τι έχει να σου πει για το τι έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Σήμερα μόλις παρέλαβα το κινητάκι! :) Ναι για το Lg Optimus G εννοώ! Μετά από αρκετή επικοινωνία και υπομονή μέσω facebook με την Vodafone τους έστειλα μήνυμα ξανά σήμερα και μου είπαν ότι από χθες υπάρχει στο κατάστημα!!!!!Πήρα απευθείας τηλέφωνο και το κράτησα ΞΑΝΑ για σιγουριά αφού βέβαια το τέσταραν 2-3 φορές!Πήγα από εκεί και μετά από αρκετή ώρα που το πήρα στα χέρια μου, τότε και μόνο κατάλαβα ότι ήμουν τελικά από τους τυχερούς! :) Το έχω βάλει να φορτίζει και περιμένω για να το περιεργαστώ!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μα καλα ακομα παραλαμβανεται συσκευες,μετά απο τόσο καιρο:confused: Άντε να δουμε και του χρόνου το G2 με την ίδια προσφορα στα 129 ευρω:D Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Σήμερα μόλις παρέλαβα το κινητάκι! :) Ναι για το Lg Optimus G εννοώ! Μετά από αρκετή επικοινωνία και υπομονή μέσω facebook με την Vodafone τους έστειλα μήνυμα ξανά σήμερα και μου είπαν ότι από χθες υπάρχει στο κατάστημα!!!!!Πήρα απευθείας τηλέφωνο και το κράτησα ΞΑΝΑ για σιγουριά αφού βέβαια το τέσταραν 2-3 φορές!Πήγα από εκεί και μετά από αρκετή ώρα που το πήρα στα χέρια μου, τότε και μόνο κατάλαβα ότι ήμουν τελικά από τους τυχερούς! :) Το έχω βάλει να φορτίζει και περιμένω για να το περιεργαστώ!!! Φίλε μας δουλεύεις; εδώ τους έχουμε πρήξει τα τέτοια που μας κοροϊδεψαν κανονικά με κωδικός παραγγελίας και όλα τα συναφή και εσύ πήρες το κινητό σήμερα; μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση τελικά............................................:mad::mad::wacko: Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Για ποιο λόγο να σας κοροϊδευώ; :wacko: Απλούστατα από τις πρώτες μέρες μου έλεγαν ότι είχε ολοκληρωθεί η παραγγελία μου (Δευτέρα ακριβώς μετά την προσφορά!)!Το πήρα Online το μεσημέρι που "άνοιξε" η προσφορά!Είχα ζητήσει παραλαβή από το κατάστημα και την Πέμπτη δεν ήρθε!Τελικά ήρθε αυτή την Πέμπτη (κάθε Πέμπτη κάνουν παραλαβές μου είπαν)!!!! Βέβαια ανά δύο μέρες τους έστελνα μηνύματα μέσω facebook και συνεχώς με διαβεβαίωναν ότι το κινητό θα το παραλάβω! :!: Ενημερωτικά.....και στο insomnia κάποιοι χρήστες έγραψαν ότι το παρέλαβαν χθες!Δεν είμαι ο μόνος! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Οι τελευταίοι στο insomnia που είπαν ότι παρέλαβαν ήταν για τα htc 8s k lumia 820. Πολλά lumia 820 ήρθαν στην τιμή 329 αντί 129. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Οι τελευταίοι στο insomnia που είπαν ότι παρέλαβαν ήταν για τα htc 8s k lumia 820. Πολλά lumia 820 ήρθαν στην τιμή 329 αντί 129. Μπορεί να έκανα λάθος και να μην το πρόσεξα σωστά!Πάντως το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ με ειδοποίησαν από το κατάστημα αλλά μέσω facebook που τους ρώτησα σήμερα το πρωί!Η πλάκα είναι ότι μίλησαν με τον υπεύθυνο και τους είπε ότι με πήραν την Πέμπτη τηλέφωνο για να παραλάβω....κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ!!!! :mad::wacko: Τους πήρα τηλέφωνο, βρήκαν μια συσκευή και μου ξαναζήτησαν ονοματεπώνυμο και κινητό....!Την ίδια στιγμή πήγα και παρέλαβα!Τώρα τι έχει παιχτεί γενικά δεν ξέρω! :!: Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εφόσον το πήρες δεν πειράζει. Με το καλό να το χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εφόσον το πήρες δεν πειράζει. Με το καλό να το χαρείς. Καλά σίγουρα.....!Εγώ περίμενα με τόσα που άκουγα ότι θα με έπαιρναν (μετά από 2 εβδομάδες επικοινωνίας) τελευταία στιγμή και θα μου τα άλλαζαν! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Γειά σας, πάνε κανέναν άλλο τηλέφωνο σήμερα από την Vodafone να τον ρωτήσουν αν παρέλαβε κανονικά το κινητό της αντιπροσφορας (νοκια 820). ήμουν στο δρόμο και δεν πολυκατάλαβα τι ήθελε. Πήρανε κάποιον άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts