Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγαινε στις ρυθμισεις συστηματος , στο Εφαρμογες και ψαξε να βρεις τις Επαφες στο tab που εχει ολες τις εφαρμογες (γιατι εκει εμφανιζεται σιγουρα). Πατα για να μπεις στην καρτελα με τις επιλογες και πανω δεξια αντι για πληρη διαγραφη θα σου εχει επιλογη να την κανεις downgrade στην αρχικη εκδοση.

Ωραίος μόλις έγινε

Όντως η 1η έκδοση είναι πιο εύχρηστη κατά την γνώμη μου

Ευχαριστώ!

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χθες κατεβασα την osmand απο google play βασικο ειναι οτι λειτουργει offline κατεβαζεις τους χαρτες στην sd και εχει φωνητικη καθοδηγηση

χθες κατεβασα την osmand απο google play βασικο ειναι οτι λειτουργει offline κατεβαζεις τους χαρτες στην sd και εχει φωνητικη καθοδηγηση

Ευχαριστω φιλε μου,μολις το δοκιμασα,ειναι καλυτερο απο το ndrive,αργει λιγοτερο...

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν βαλουμε μια rom απο αλλο μοντελο της lenovo που δουλευει με mtk 6582 στο δικο μας s650 θα δουλεψει;;

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν βαλουμε μια rom απο αλλο μοντελο της lenovo που δουλευει με mtk 6582 στο δικο μας s650 θα δουλεψει;;

Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για sms που να μην μειώνει τους αριθμούς των χαρακτήρων ανα sms? Έβαλα το gosmspro που είχαν αναφέρει κάποιοι εδώ αλλά πάλι όταν παω να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες μου τους μειώνει σε 70 περίπου ανα sms.

Ενώ κάνω κανονικά το update του contacts στην 2.5.253 , crasharei συνέχεια (Dialer, Msgs, contacts) με αποτέλεσμα να κάνω downgrade για να στρώσει. Σε άλλο s650 περαστηκε κανονικά. Καμία ιδέα?

Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για sms που να μην μειώνει τους αριθμούς των χαρακτήρων ανα sms? Έβαλα το gosmspro που είχαν αναφέρει κάποιοι εδώ αλλά πάλι όταν παω να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες μου τους μειώνει σε 70 περίπου ανα sms.

Τελικά το βρήκα...

Ανοίγουμε το gosms pro και πάμε:

Settings> Send & Recive> SMS/MMS Advanced Settings και ενεργοποιούμε το "Enable locale support και μετά πατάμε από κάτω που λέει supported languages και επιλέγουμε ελληνικά. ;)

Η παραλαβή έγινε την Παρασκευή ..........

........Δείχνει να είναι root αλλά τελικά δεν είναι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εγκαταστήσω addfree εφαρμογή

Καλησπέρα. Το είχες ζητήσει root αλλά λες δεν είναι. Από To2c το πήρες ? και πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι root ?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η παραλαβή έγινε την Παρασκευή ..........

........Δείχνει να είναι root αλλά τελικά δεν είναι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εγκαταστήσω addfree εφαρμογή

Καλησπέρα. Το είχες ζητήσει root αλλά λες δεν είναι. Από To2c το πήρες ? και πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι root ?

TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet "

μολις μου ηρθε η θηκη

http://www.ebay.com/itm/161229079502?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

φοβερο σε εμφανιση

λιγο γλυστερο σε σχεση με το αρχικο

Εχει παρει κανεις την θηκη nillkin

την έχω πάρει, καλή ποιότητα-εφαρμογή, αλλά δεν λειτουργεί το παράθυρο, εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δε έλεγξα

την έχω πάρει, καλή ποιότητα-εφαρμογή, αλλά δεν λειτουργεί το παράθυρο, εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δε έλεγξα

Τι εννοεις δεν λειτουργει το παραθυρο?

σου λειτουργει κανονικα εσενα?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Τι εννοεις δεν λειτουργει το παραθυρο?

Δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις και το παραθυρακι μπροστα ειναι μονο εφε για την ωρα

Τελικά δοκίμασα το Sygic και δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Είναι πολύ ωραίο πρόγραμμα. Έχει και δυνατότητα αντανάκλασης βασικών οδηγιών στο παρμπρίζ (HUD)!!! Κατερίνη - Καλαμαρία Θεσ/νίκη 77χλμ απροβλημάτιστα με κατανάλωση 10% μπαταρίας Edited by gerstavros2
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Το sygic δουλευω και εγω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. και ευκολο και φωνητικες στα ελληνικα και καλοι χαρτες (και offline) και δουλευει μια χαρα μονο με GPS (χωρις A-GPS και χρηση δεδομενων). Οσο για το HUD του το βραδυ ειναι πολυ ψαρωτικο, οποιος φιλος μου το εχει δει εχει κολλησει :D

ρε παιδια ποια εκδοση sygic χρησιμοποιητε;οποια και αν εχω δοκιμασει μου βγαζει σφαλμα imei .registration.γενικα δεν κανει εγκατασταση..

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ακυρο ακυρο παιδια .το μπερδεψα με το navigon.με το sygic ολα οκ.αυτο με το hud ειναι μονο στην συγκεκριμενη εκδοση ;

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Απο φωτο και βιντεο σε σκοτεινα μερη χωρις φλας παντως δεν ειμαι ικανοποιημενος τουλαχιστον με την εφαρμογη του κινητου

Βεβαια εχει πολλες ρυθμισεις αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα

εχετε βρει καμια ακρη ?

Η παραλαβή έγινε την Παρασκευή (επισυνάπτω photo από την παραλαβή)

και φυσικά όλο το ΣΚ ασχολήθηκα μαζί του :D

Η ποιότητα κατασκευής με εντυπωσίασε (πλαστικά, πάχος , στιβαρότητα κλπ.)

Όλα τα καλούδια λειτουργούν (Wifi, 3G, OTA updates, Κάμερα κλπ.) δεν δοκίμασα gps!

Αυτό που με ξενίζει είναι η μίξη ελληνικών - αγγλικών (κρίμα που η Rom δεν είναι πλήρως ελληνική)

Επίσης οι εφαρμογές της Lenovo έχουν ουσιαστικές διαφορές από τις stock Android κάτι που με δυσκολεύει :wacko:

Δείχνει να είναι root αλλά τελικά δεν είναι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εγκαταστήσω add free εφαρμογή

Έκανα update το contact manager και μου εμφανίστηκε το θέμα με το πρόθεμα +30

Προσπαθώ να την επαναφέρω αλλά δεν.....

Φυσικά για τα λεφτά του είναι πολύ καλό :D :D :D

Έγινε και το root με v root εγκαταστάθηκε και το add free αλλά πολύ κινέζικο ρε παιδί μου :X

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

ELdamedo εγω εχω κανει παραγγελια απο τις 13/3 και ακομα δεν..παντως αν το παρεις τωρα κοντα πες το για να ξανα επικοινωσησω με δαυτους

Μου ήρθε σήμερα και αεροδρόμιο έφτασε στις 5/4. Θα γράψω σύντομα και εντυπώσεις. Προς το παρόν ψάχνω να δω τι θα κάνω με τις επαφές, γιατί έκανα συγχρονισμό από gmail μου αλλά δεν μου εμφανίζει τα νούμερα.

Παρέλαβα και εγώ. Όλα καλά για την ώρα εκτός ενός. Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο απο την σιμ της q μου πετάει μήνυμα "This sim is now roaming" και μου ζητάει να κάνω update το contact manager. Από την σιμ της Vodafone δεν βγαζει κάτι αντιστοιχο. Τι πρέπει να κάνω;

Παρέλαβα και εγώ. Όλα καλά για την ώρα εκτός ενός. Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο απο την σιμ της q μου πετάει μήνυμα "This sim is now roaming" και μου ζητάει να κάνω update το contact manager. Από την σιμ της Vodafone δεν βγαζει κάτι αντιστοιχο. Τι πρέπει να κάνω;

Η Q κάνει roaming στο δίκτυο της WIND γι'αυτό στο αναφέρει...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλημερα χθες παρελαβα κι εγω δυστυχώς ομως δε δουλεύει το κατω ηχείο της ανοικτής ακρόασης και των ηχων κλησεων.Υπαρχει πιθανοτητα να θελει ρύθμιση? Αν και δοκίμασα ολες τις ρυθμισεις,Θα κανω dispute σημερα και θ στείλω μυνμ στη minideal.