Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μετά από μήνες χρήσης του S650 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, έχω θέμα με την εσωτερική μνήμη του κινητού...

Γέμισε το Internal storage και τα 3GB του Built-in storage άθικτα και άχρηστα, παρόλο που έχω επιλέξει ως default write disk την εξωτερική SD.

Αποτέλεσμα: Δεν μπορώ να κάνω update σε καμία εφαρμογή μου και δεν μπορώ να περάσω νέες εφαρμογές...τέλεια! :wacko:

Διάβασα σε ένα από τα προηγούμε post ότι προτείνεται η χρήση ROW ROM, εγώ έχω την S123 που δουλεύει ρολόι...τι μπορώ να κάνω? καμιά λύση διαθέσιμη χωρίς αλλαγή ROM?

Lenovo S650 / Lenovo Zuk Z1

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Μιας και πλέον άλλαξα κινητό και το προοριζω για συγγενικό πρόσωπο, λέω να του βάλω την πιο πρόσφατη ρομ με ελληνικά που υπάρχει και να ενοποιήσω τον εσωτερικό χώρο.

Ποια ρομ θα προτείνατε;

Γιατι το αλλαξες ?

Υπαρχει καλυτερο ?

Ποιο πηρες?

Κοιτα, σιγουρα υπαρχει καλυτερο , πλεον μετα απο 2 χρονια κυκλογοριας περιπου τοτ S650. Κι εγω ψαχνω για να αλλαξω, αλλα δυσκολευομαι να βρω χοχοχο, τετοιο value for money καινουριο κινητο...

ακομα το εχω και θα το εχω!

πολυ ωραιο κινητο .μια χαρα ειναι !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Γιατι το αλλαξες ?

Υπαρχει καλυτερο ?

Ποιο πηρες?

Και βεβαια υπαρχει καλυτερο. Οχι στα ιδια λεφτά ομως.:happy: Meizu M2 Note

Στο θέμα μας, ποια ρομ ελληνικη πιο προσφατη να βαλω;

εγω του ειχα αγορασει εξαρχης αλλες 3 μπαταριες και εναν επιπλεον φορτιστη ,γνησια ολα,γιατι δεν σκοπευω να το παρατησω...

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν σήμερα. Να πάρω μια έξτρα μπαταρία και έναν εξωτερικό φορτιστή. Έχω βρει κάτι στο ebay

να παρεις γιατι το κινητο πιστευω οτι δεν εχει κανενα προβλημα για τα επομενα 2-3 χρονια.

μην σου πω και παραπανω.

εχει πολυ ωραιο ντιζάιν το ατιμο !

μονο κανα καπακι πισω στην μπαταρια δεν εχω βρει και να ειναι γνησιο.

πηρα κι εγω μια μπαταρια, απο ebay, μαρκας PISEN...ιδια χαρακτηριστικα, ταιριαζε και σε s820 νομιζω...δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα, αν και καινουρια δεν εχω δει διαφορα.\

το θεμα ειναι να βρουμε μια με μεγαλυτερη χωρητικοτητα!

Νομιζω μονο οι αυθεντικες αξιζουν

Οτιδηποτε αλλο ειναι μαιμου και χειροτερη απο την κανονικη

το θεμα ειναι να μπορουσαμε να βαλουμε την μπαταρια απο το s660.

αλλα δεν εχω καμια να την δοκιμασω.

ειναι ελαχιστα ποιο μεγαλη.

ισως βγαζοντας το κατω πλαστικο μερος να χωρουσε,αλλα δεν εχω καμια στα χερια μου να το δοκιμαζα..

Λοιπον, κατεβασα την 1439 ρομ απο εδω http://www.needrom.com/download/lenovo-s650-vibeui-2-0/#, εβαλα και τους drivers σε windows 10 και σε windows 7, αλλά δεν νιωθει τιποτα. Δεν εγκαθιστανται με τιποτα.

Εκανα κατα βημα οτι αναφερει, δοκιμασα και σε 2 υπολογιστες αλλά τιποτα ρε παιδια...:lost:

Τωρα εχω την s650_s119_131014

Καμια βοηθεια, τι μπορει να φταιει;

Edited by mary19

και πανω που ελεγα πως δεν θα αλλαξω κινητο, και οτι ψαχνω για μεγαλυτερη μπαταρια, το κινητο μου εκανε μια βουτια στο συντριβανι του σθνταγματος!! προς το παρον αναβει, αλλα δεν νιωθει το touch!!

το χω αφησει να στεγνωσει, αλλα δεν βλεπω φως...μαλλον θα παρω αλλο, αλλα ψαχνω ηδη για οθονη μηπως δοκιμασω να την αλλαξω, αν και απο του youtube που ειδα τις οδηγιες, μαλλον θελει πολυ λεπτοδουλεια!!

και πανω που ελεγα πως δεν θα αλλαξω κινητο, και οτι ψαχνω για μεγαλυτερη μπαταρια, το κινητο μου εκανε μια βουτια στο συντριβανι του σθνταγματος!! προς το παρον αναβει, αλλα δεν νιωθει το touch!!

το χω αφησει να στεγνωσει, αλλα δεν βλεπω φως...μαλλον θα παρω αλλο, αλλα ψαχνω ηδη για οθονη μηπως δοκιμασω να την αλλαξω, αν και απο του youtube που ειδα τις οδηγιες, μαλλον θελει πολυ λεπτοδουλεια!!

βαλτο μεσα σε ενα μπολ με ρυζι για καμια βδομαδα χωρις την μπαταρια να τραβηξει ολη την υγρασια !

το μπολ κλειστο ;)

• 2 weeks later...
Είχα πάρει μια μαύρη θήκη nillkin που ήταν σούπερ αλλά την εσπασα και δε μπορώ να βρω πουθενά τώρα.http://www.amazon.com/Screen-Protector-Lenovo-Nillkin-NK90131/dp/B00HOCSU6S Edited by adi32

LENOVO S650 (Αγορασμένο από Κίνα)

Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να μου δώσετε μερικές απαντήσεις

1. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επαναφέρει το τηλ στην αρχική κινέζικη μορφή? Η στα ελληνικά όπως του ζήτησα να μου το κάνει?

2.Αν βάλω την αναβάθμιση που μου έρχεται κάθε φορά σχεδόν που συνδέομαι στο internet θα γίνει σε κινέζικα?

3. Κάποια στιγμή ανέβασα στο Gmail τις επαφές μου. Επειδή δεν μου έκανε συγχρονισμό αυτόματα τις ανέβαζα χειροκίνητα , αυτό είχε σαν αποτέλεσμα διπλό και τριπλό εγγραφές που μετά αναγκαζόμουν να τις κάνω merge. Στο Ψάξιμο λοιπόν πως θα μπορούσα να τις διορθώσω τις διέγραψα από το τηλ και διαγράφτηκαν και από το Gmail. Έκανα προσπάθεια να τις επαναφέρω από το Gmail (to Gmail έχει σύστημα επαναφοράς) ακλούθησα τις οδηγίες πήγα 30 μέρες πριν άλλα το GMAIL δεν μου τις επανέφερε όλες μου επανέφερε μονο τις επαφές που είχα τότε που αγόρασα το Lenovo δηλ μέχρι το 2013 . .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

LENOVO S650 (Αγορασμένο από Κίνα)

Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να μου δώσετε μερικές απαντήσεις

1. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επαναφέρει το τηλ στην αρχική κινέζικη μορφή? Η στα ελληνικά όπως του ζήτησα να μου το κάνει?

2.Αν βάλω την αναβάθμιση που μου έρχεται κάθε φορά σχεδόν που συνδέομαι στο internet θα γίνει σε κινέζικα?

3. Κάποια στιγμή ανέβασα στο Gmail τις επαφές μου. Επειδή δεν μου έκανε συγχρονισμό αυτόματα τις ανέβαζα χειροκίνητα , αυτό είχε σαν αποτέλεσμα διπλό και τριπλό εγγραφές που μετά αναγκαζόμουν να τις κάνω merge. Στο Ψάξιμο λοιπόν πως θα μπορούσα να τις διορθώσω τις διέγραψα από το τηλ και διαγράφτηκαν και από το Gmail. Έκανα προσπάθεια να τις επαναφέρω από το Gmail (to Gmail έχει σύστημα επαναφοράς) ακλούθησα τις οδηγίες πήγα 30 μέρες πριν άλλα το GMAIL δεν μου τις επανέφερε όλες μου επανέφερε μονο τις επαφές που είχα τότε που αγόρασα το Lenovo δηλ μέχρι το 2013 . .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. Εξαρτάται τη ρομ που είχες, νομίζω

2. Ναι

3. Ας έβαζες άλλη εφαρμογή για τις επαφές.. Ίσως είχε πρόβλημα αυτή που δοκιμαζες

1. Εξαρτάται τη ρομ που είχες, νομίζω

2. Ναι

3. Ας έβαζες άλλη εφαρμογή για τις επαφές.. Ίσως είχε πρόβλημα αυτή που δοκιμαζες

δεν δουλευει

βαλτο μεσα σε ενα μπολ με ρυζι για καμια βδομαδα χωρις την μπαταρια να τραβηξει ολη την υγρασια !

το μπολ κλειστο ;)

μετα απο 2 εβδομαδες μεσα σε μπολ με ρυζι, το τηλεφωνο αναστηθηκε!!!

η καλυτερα να πω, το touch screen δουλευει...εχω 1ΟΟ% αφη σε ολα τα σημεια, απλως κανει καποια τρεμουλα και καποιες φορες σαν να πατιουνται 2 σημεια ταυτοχρονα....

αλλα θα την αλλαξω ετσι κι αλλιως, εχω παραγγειλει ανταλλακτικο...

σκυλι το λενοβο, και την βουτια σε συντριβανι την επεζησε!!

μετα απο 2 εβδομαδες μεσα σε μπολ με ρυζι, το τηλεφωνο αναστηθηκε!!!

η καλυτερα να πω, το touch screen δουλευει...εχω 1ΟΟ% αφη σε ολα τα σημεια, απλως κανει καποια τρεμουλα και καποιες φορες σαν να πατιουνται 2 σημεια ταυτοχρονα....

αλλα θα την αλλαξω ετσι κι αλλιως, εχω παραγγειλει ανταλλακτικο...

σκυλι το λενοβο, και την βουτια σε συντριβανι την επεζησε!!

δεν φταιει το touch screen !

προφανως εχει ακομα λιγη υγρασια σε καποιες επαφες η εχει κανει άλλατα σε ατνιστοιχα σημεια .

αν δεν το βιαζεσαι αυτην την φορα βαλτο μεσα σε χοντρο αλλατι η σε μπιλιες σιλικονης που ειναι για να τραβανε την υγρασια !

και ακομα καλυτερα αν μπορεσεις να βγαλεις το πισω καπακι της μπαταριας ωστε να εμφανιστει η πλακετα ( αρκει να ξερεις να μην το κανεςι ζημια ) και να του ριξεις σπρευ επαφων χωρις λαδι 2 - 3 φορες και με μια οδοντοβουρτσα μαλακη να περασεις την πλακετα στο ενδιαμεσο των ψεκασμων !

σιγουρο αποτελεσμα και δοκιμασμενο σε πολλα ηλεκτρονικα ! :cool: