Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οι φωτογραφιες την αδικουν τη θηκη

αν το δεις live και το πιασεις ειναι αλλο πραγμα

σχεδον δεν καταλαβαινεις οτι εχει θηκη και ειναι το κινητο ολο μαυρο γλιτωνοντας το ασχημο πισω καπακι

Εψαχνα να βρω κατι παρομοιο με πιο καλη προστασια και πανω και κατω αλλα δε βρηκα

Εγω εχω την σιλικονης που δινει το to2c,αρκετα καλη και προστατευει τελεια.Σε ζηλευω που δεν εχεις ουτε μια φυσαλιδα στην μεβρανη,εμενα εχει 5-6.:X

Οχι και ασχημο το πισω καπακι.Εμενα μου φαινεται πολυ ομορφο που ειναι μισο μαυρο μισο ασημι.:O

Καλησπερα παιδια.

Απο σημερα κατοχος και γω του κινητουλι μας!

Πολυ ωραιο και ελαφρυ.

Το πηρα απο minideal, despatch εγινε 1/4 και 15 μερες μετα το ειχα!

Μου εβαλαν δωρο, χωρις να τους πω, μια θηκη και μια μεμβρανη.

Λοιπον στο ζουμι.

Αν και τους ειχα ζητησει ρουτ και ειχε το εικονιδιο supersuser,τελικα δεν ειναι.

Παρακαλω τον pdt να μου δωσει καποιο λινκ ή να γραψει ο ιδιος πως το ρουταρω με το supersu για να μη κανω πατατα. Και να μου δωσει λινκ απο τη θηκη που πηρε.

Μονο προβλημα που εχω και δε ξερω που οφειλεται μιας και δε μου εχει ξανασυμβει ειναι το εξης: Παιρνω τηλ απο το δωματιο μου με τη q και μετα το 1 λεπτο δε με ακουει ο άλλος ενω εγω ακουω κανονικα. Μετακινουμαι σε άλλο δωματιο ξαφνικα με ακουει.

Με κοσμοτε κανενα θεμα σε ολο το σπιτι.

Α και μια μικρη ερωτηση:υπαρχει δυνανοτητα να κανει καποιο μικρο ηχο οταν σβηνω την οθονη απο το power button?

Επειδη σιγουρα θα εχω και αλλες αποριες θα επανελθω.:O

Εγω εχω την σιλικονης που δινει το to2c,αρκετα καλη και προστατευει τελεια.Σε ζηλευω που δεν εχεις ουτε μια φυσαλιδα στην μεβρανη,εμενα εχει 5-6.:X

Οχι και ασχημο το πισω καπακι.Εμενα μου φαινεται πολυ ομορφο που ειναι μισο μαυρο μισο ασημι.:O

Την πρώτη μεμβράνη από τις δύο που έδινε δώρο το to2c την χάλασα κι εγώ. Δεν μου έκατσε καλά και είχε φυσαλίδες. Ευτυχώς έκατσε τέλεια η δεύτερη. Έχω ευτυχώς και άλλη μία που είχε μέσα στο κουτί το πίσω καπάκι που αναφέρω πιο πάνω.

Το lenovo S650 έχει βίντεο κλήσεις μέσω δικτύου 3G

Αυτό είναι ερώτηση ή δήλωση;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Την πρώτη μεμβράνη από τις δύο που έδινε δώρο το to2c την χάλασα κι εγώ. Δεν μου έκατσε καλά και είχε φυσαλίδες. Ευτυχώς έκατσε τέλεια η δεύτερη. Έχω ευτυχώς και άλλη μία που είχε μέσα στο κουτί το πίσω καπάκι που αναφέρω πιο πάνω.

Μπορεις να μου δωσεις λινκ απο τη θηκη που εχεις στις φωτο;

Και αν μπορεις, εξηγησε μου και το προηγουμενο που μου ελεγες:

Καλησπέρα. Δεν είπα ότι καλύτερα είναι ο KingUser αλλά μετά την πρώτη εγκατάσταση του supersu που ήταν επιτυχής και τον χρησιμοποίησα να αντικαταστήσω την κινεζοεφαρμογή (δες οδηγίες) κάτι συνέβει και μου έλεγε κάτι για SU binary αλλά δεν το έβρισκε. Έχασε και το ροοτάρισμα. Το έβγαλα και κράτησα το KingUser που κάνει την ίδια δουλειά και εγκαθίσταστε με το VRoot. Όταν έρθει μπορώ να σου πω βήμα βήμα τι έκανα.

Στο τηλέφωνο όντως δεν είναι όλα Ελληνικά έχει και Αγγλικά αλλά δεν είναι δύσκολο νομίζω να τα καταλάβεις. Εδώ δεν έχω πρόβλημα εγώ που τα Αγγλικά μου είναι μέτρια......

Ευχαριστω!

Καλησπερα παιδια.

Απο σημερα κατοχος και γω του κινητουλι μας!

Πολυ ωραιο και ελαφρυ.

Το πηρα απο minideal, despatch εγινε 1/4 και 15 μερες μετα το ειχα!

Μου εβαλαν δωρο, χωρις να τους πω, μια θηκη και μια μεμβρανη.

Λοιπον στο ζουμι.

Αν και τους ειχα ζητησει ρουτ και ειχε το εικονιδιο supersuser,τελικα δεν ειναι.

Παρακαλω τον pdt να μου δωσει καποιο λινκ ή να γραψει ο ιδιος πως το ρουταρω με το supersu για να μη κανω πατατα. Και να μου δωσει λινκ απο τη θηκη που πηρε.

Μονο προβλημα που εχω και δε ξερω που οφειλεται μιας και δε μου εχει ξανασυμβει ειναι το εξης: Παιρνω τηλ απο το δωματιο μου με τη q και μετα το 1 λεπτο δε με ακουει ο άλλος ενω εγω ακουω κανονικα. Μετακινουμαι σε άλλο δωματιο ξαφνικα με ακουει.

Με κοσμοτε κανενα θεμα σε ολο το σπιτι.

Α και μια μικρη ερωτηση:υπαρχει δυνανοτητα να κανει καποιο μικρο ηχο οταν σβηνω την οθονη απο το power button?

Επειδη σιγουρα θα εχω και αλλες αποριες θα επανελθω.:O

Καλορίζικο και σε σένα. Τη θήκη την πήρα από εδώ.

http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Slim-Matte-Shield-Hard-Cover-Case-Skin-Screen-Guard-for-Lenovo-S650-/301143042698?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=600231804700&hash=item461d862a8a έχει και δώρο 1X HD Screen protector. Το είχα παραγγείλει 5 μέρες μετά την παραγγελία του κινητού και ήρθε 1 εβδομάδα πριν έρθει το κινητό.....

Σχετικά με το root διάβασε προσεκτικά τη σελίδα που αναφέρει ο panosvo. Είναι πολύ διαφωτιστική και θα το βρεις εδώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453

Αν έχεις στον υπολογιστή σου Windows 7 μάλλον δεν θα χρειαστείς driver.... Σε μένα δεν χρειάστηκε.

1. Το πρόγραμμα VROOT (English version) θα το κατεβάσεις από εδώ http://www.mgyun.com/en/getvroot και θα το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Οι οδηγίες εγκατάστασης του VROOT στον υπολογιστή είναι το βήμα 2 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453 Πάτα πάνω στο CLICK TO SHOW CONTENT για να δεις με εικόνες τι ακριβώς θα κάνεις.

2. Το κινητό θα το έχεις ανοιχτό.

3. Τρέχουμε το πρόγραμμα VROOT. Είναι τα βήματα 4.5.6 και 7 από την σελίδα http://androidxda.com/download-vroot

Στο βήμα 4 όταν συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή μέσω του USB στην οθόνη του κινητού που θα ανάψει τσέκαρε το ''Εντοπισμός σφαλμάτων USB ''

http://s6.postimg.org/7fmj0jo3h/Screenshot_2014_04_15_22_51_12.jpg

Θα δεις μετά από λίγο ότι συνδέθηκε το S650 με τον υπολογιστή βήμα 5. Προχωράς με το βήμα 6,7,8. Τώρα αν όλα πάνε καλά είσαι Rooted.

Αφαιρείς το κινητό από τον υπολογιστή.

Από εκεί και κάτω θα ακολουθήσεις τα βήματα 4,5,6,7,8,9,10 από την σελίδα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453

Προσοχή στα κινέζικα θα τα βρεις μπροστά σου στην πορεία.

Όταν τελειώσεις κατέβασε και το Root Checker για να βεβαιωθείς ότι όλα είναι ΟΚ

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις superSU. Kinguser είναι το ίδιο πράγμα απ' ότι κατάλαβα στις παρακάτω μεθόδους rootαρίσματος.

http://androidxda.com/download-root-genius

http://androidxda.com/root-android-device-cydia-impactor

Εμένα πάντως με Kinguser δουλεύει τέλεια. Ένα video που θα σε βοηθήσει πολύ είναι αυτό

Καλή Επιτυχία.

Edited by pdt

Παιδιά θέλω να μου πείτε κάτι συγκεκριμένο:

Με ανοιχτό WiFi, η/και 3g και κλειστό το gps σας δείχνει την θέση σας σε έναν χάρτη π.χ. Google maps?

Εμένα όχι, can't find location.

Επίσης το widget accuweather με ρύθμιση current location μόλις κλείσω το gps μου δείχνει καιρό για dongguan Κίνας. Μόλις ανοίξει gps γυρνάει Ελλάδα.

δεν θα έπρεπε μέσω δικτύου κινητής η ασύρματο να βρίσκει την θέση (lg e900 ή iPhone 4 το κάνει) ????

Ακομα, δεν κάνει update το widget twitter, μένει κολλημένο, στο thl w100 που είχα πριν έκανε...

Επειδή αρχίζω να ψιλιαζομαι την ρομ του to2c, και μιας και το έχω μόνο στα Αγγλικά, μήπως να του κανω το επίσημο update???

Google apps μόνο θα πρέπει τρόπο να βάλω, έχω να φοβηθώ τίποτα άλλο???

Παρακαλώ βοήθεια.

@Konstanten δουλεύουν και ο καιρός και οι χάρτες αλλά έχω αλλάξει ρομ. Δες όμως μηπως δεν του έχεις επιτρέψει να βρίσκει τη θέση σου (3η σελίδα settings>location services> tick την 1η και 3η επιλογή)
LeEco Le Max 2 - AOSiP

DrNick, όλα είναι επιλεγμένα,

με υποψιάζει το γεγονός ότι μόλις κλείσω το gps μου βγάζει καιρό Κίνας , πως δεν γίνεται το update στο Agps από το gps test πρόγραμμα.

Τι λες??

Αν κάνω επίσημο update έχω να φοβηθώ κάτι από την στιγμή που δεν έχω Ελληνικά καθόλου?

Πάντως είναι δεδομένο , με ότι συσκευή και να έχω δοκιμάσει πως με κλειστό το gps πρέπει να βρίσκει θέση από το δίκτυο της κινητής.

μου δωσει λινκ απο τη θηκη που πηρε.

.:O

Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Αν αλλάξεις το προφίλ του ήχου σε outdoor, θα ακούς τον ήχο που ζητάς αλλά και κάθε τι που πληκτρολογείς (αν δεν σε ενοχλεί αυτό).

@Konstanten το a-gps λειτουργεί μόνο με ανοιχτό το gps και η λογική του είναι να χρησιμοποιηθούν πληροφορίες του δικτύου κινητής για να "κλειδώσουν" πιο γρήγορα οι δορυφόροι. Όταν το gps είναι κλειστό το a-gps δε δουλεύει (εγώ το έχω πάντα απενεργοποιημένο ούτως ή άλλως). Άρα δε φταίει αυτό.

Το θέμα με το πρόγραμμα GPS test δεν το κατάλαβα ακριβώς, αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημά σου (όταν δηλ το GPS είναι κλειστό).

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει καθόλου με GPS. Σκέψου ότι στο PC σου όταν μπεις στους google.maps και επιτρέψεις να μοιραστείς την τοποθεσία σου (ADSL) σου δείχνει τη θέση σου χωρίς να υπάρχει GPS!

Αν δουλεύεις κάποιο πρόγραμμα ασφαλείας όπως το ενσωματωμένο SecureIt δες μήπως κάτι μπλοκάρεται από εκεί.

Αν ούτε αυτό δουλέψει τότε μπορείς να δοκιμάσεις το update που λες. Πέρα από τα gapps που θα χρειαστεί να βάλεις, μάλλον (δεν το έχω κάνει για να ξέρω) θα αποκτήσεις και κάποιες άχρηστες κινέζικες εφαρμογές. Ακόμα και έτσι, αν έχεις μια μικρή-μέτρια εμπειρία μπορείς να αλλάξεις σε οποιαδήποτε άλλη ROM...

LeEco Le Max 2 - AOSiP

Κατι αρχισα να παρατηρω αν δεν κανω λαθος ειναι η αφη στην οθονη μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2

Οταν πάω να πατησω κατι πανω στην οθονη δεν το πιανει απευθειας οπως πριν(4.2.2) θα δειξει στη συνεχεια αν κανω λαθος η οχι

Το lenovo S650 έχει βίντεο κλήσεις μέσω δικτύου 3G

Αν πατήσεις και κρατήσεις πατημένο τον αριθμό τηλεφώνου βγάζει μενού επιλογών στο οποίο υπάρχει η επιλογή κλήση βίντεο... Αρκεί όμως να το υποστηρίζει η κάρτα που έχεις βάλει ως Νο 1...

Παιδιά, έχω απενεργοποιήσει το μαμίσιο contact manager για να μην μου πετάει το update αλλά έχω ένα πρόβλημα. Ξέρει κάποιος γιατί μπορώ να προσθέσω νέα επαφή μόνο με το Go Contacts Pro? Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές γνωστές εφαρμογές για contacts και με καμία άλλη δεν μπορώ να προσθέσω νέα επαφή. Θέλω να βάλω το Rocket Dial που μ'αρέσει και με βολεύει αλλά δεν το βάζω γι'αυτό το λόγο. Please help.

@adi32 Σ'ευχαριστώ φίλε για την απάντηση αλλά ούτε με αυτή την εφαρμογή μπορώ να προσθέσω νέα επαφή. Μου βγάζει μήνυμα "Λυπούμαστε, δεν βρέθηκε επεξεργαστής επαφών. Παρακαλούμε κάντε εγκατάσταση έναν από το Play Store". :(

Παιδιά, έχω απενεργοποιήσει το μαμίσιο contact manager για να μην μου πετάει το update αλλά έχω ένα πρόβλημα. Ξέρει κάποιος γιατί μπορώ να προσθέσω νέα επαφή μόνο με το Go Contacts Pro? Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές γνωστές εφαρμογές για contacts και με καμία άλλη δεν μπορώ να προσθέσω νέα επαφή. Θέλω να βάλω το Rocket Dial που μ'αρέσει και με βολεύει αλλά δεν το βάζω γι'αυτό το λόγο. Please help.

και γω ειχα το ιδιο θεμα, τελικα ξαναενεργοποιησα τα μαμισια...και μαλιστα πηγα στην εκδοση που ειχε οταν ηρθε το τηλ,...ακομα δεν μου χει βγαλει ειδοποιηση για update.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανείς?????

settings -> system - audio profiles, πας στο δικο σου profile ρυθμισεις, -> vibrate in touch, και και επιλεγεις...

@morrison100 όταν ενεργοποίησες πάλι το μαμίσιο contact manager έκανες το update του? Δεν θέλω να το κάνω γιατί μετά θα πρέπει να βάλω μπροστά σε όλες τις επαφές μου το +30 και είναι μανίκι.

@Eladameldo δε νομίζω να μπορείς να αποφύγεις το μαμά contact manager. Το πρόβλημα με το +30 δεν έχει ξαναακουστεί. Αν παρόλα αυτά έχεις πρόβλημα και αφού είσαι ροοτ πες μου να σου στείλω το ρώσικο μαμά που δουλεύει οκ. ;)
LeEco Le Max 2 - AOSiP

Σε προηγουμενα κινητα που ειχα υπηρχε συστημα μπλοκαρισματος εισερχομενων

Αν πηγαινες στο contact list σε καποιο ονομα ειχε επιλογη για Block contact

Αυτο δεν το βλεπω στο LENOVO

Δεν ξερω αν φταιει η εφαρμογη contacts του κινητου ή ειναι ετσι σε ολα τα Lenovo

Δοκιμασα αυτη την εφραμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dw.contacts.free&hl=el

για contacts και Dialer και βλεπω οτι εχει επιλογη για μπλοκαρισμα κλησεων

Δεν εχω δοκιμασει για μπλοκαρισμα sms

Επισης δειχνει εμφανως σε ποια sim γινονται οι εισερχομενες κλησεις και εχει και απειρες επιλογες παραμετροποιησης