Jump to content

Προβλημα με λαπτοπ κλεινει οταν παιζει παιχνιδια

Baical
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου.Το εχω περιπου 3 χρονια και τον τελευταιο μηνα περιπου οταν βαλω να παιξω καποιο παιχνιδι μετα απο 10 λεπτα περιπου κλεινει.Αυτο το κανει μονο οταν παιζω παιχνιδια.Διαβασα σε καποια αλλα φορουμ ισως ειναι θεμα θερμοκρασιας και με ενα ελεγχο που εκανα ειδα οτι σε 3-4 λεπτα παιχνιδιου η καρτα γραφικων εφτασε 102 βαθμους και ο επεξεργαστης σχεδον 100 μεγιστη θερμοκρασια χωρις να παιζω ουσιαστικα απλα ετρεχε το παιχνιδι.οταν απλα σερφαρω στο ιντερνετ ή ακουω μουσικη ειναι περιπου 40 βαθμους κατω η θερμοκρασια.Επισης να προσθεσω οτι το εχω παντα συνδεδεμενο σε usb cooler.Και το ερωτημα μου ειναι προβλημα hardware ή παιζει να εχει πιασει σκονη και να μην δουλευουν σωστα οι ψυκτρες?Αν καποιος εχει αντιμετωπισει κατι αναλογο ας βοηθησει.

Μερικα στοιχεια για το συστημα

Lenovo G560

επεξεργαστης intel core i5 450M

μητρικη base board product name

chipset HM55

καρτα γραφικων nvidia GeForce 310M

Μνημες 2 μνημες των 2GB DDR3-SDRAM PC3-8500

Σκληρος 500GB hitachi

επισης εικονες θερμοκρασιων πριν και μετα τον ελεγχο με το παιχνιδι

πριν http://img96.imageshack.us/img96/7806/rvj8.jpg

μετα http://img607.imageshack.us/img607/956/2ki7.jpg

Το προβλημα σου ειναι η ζεστη.

Αν μπορεις να το φυσηξεις λιγο μεσα κανε το, ειδα σε κατι φωτογραφιες οτι ανοιγει ευκολα απο κατω και σου δινει προσβαση σε ολα.

Πολλες βασεις με ανεμιστηρα δεν κανουν τιποτα, ακομα πιο πολλες φορες οι χρηστες μιας τετοιας βασης καταφερνουν να την κανουν να μην κανει τιποτα.

Ξερω οτι θα μου πεις οτι παλια επαιζες και δεν ειχες προβληματα αλλα αν θες τη γνωμη μου κανενα λαπτοπ δεν ειναι για πολλα πολλα με τα παιχνιδια.

Edited by stamatis3133
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Το προβλημα σου ειναι η ζεστη.

Αν μπορεις να το φυσηξεις λιγο μεσα κανε το, ειδα σε κατι φωτογραφιες οτι ανοιγει ευκολα απο κατω και σου δινει προσβαση σε ολα.

Πολλες βασεις με ανεμιστηρα δεν κανουν τιποτα, ακομα πιο πολλες φορες οι χρηστες μιας τετοιας βασης καταφερνουν να την κανουν να μην κανει τιποτα.

Ξερω οτι θα μου πεις οτι παλια επαιζες και δεν ειχες προβληματα αλλα αν θες τη γνωμη μου κανενα λαπτοπ δεν ειναι για πολλα πολλα με τα παιχνιδια.

Ακόμα και να μην ανοίγει εύκολα μπορεί να πάει σε ένα βενζινάδικο και να φυσήξει από την περιοχή του ανεμιστήρα.Εγώ πάντως έχω φτάσει turbo-x 110 βαθμούς και δεν είχε λιώσει!:lol:

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Η αληθεια ειναι εβγαλε αρκετη σκονη χεχε το καθαρισα και με ενα μικρο πινελο.παω να το καψω λιγο στο skyrim και ερχομαι με αποτελεσματα

Λοιπον με μια ωρα skyrim δεν εκλεισε και οι αποδοσεις ηταν σαφως καλυτερες.η ανωτατη θερμοκρασια εφθασε 90 βαθμους πριν εφθανε 102 σε μερικα λεπτα και φανταζομαι ανεβαινε και αλλο για να κανει shut down μονος του.Το δειγμα ειναι μικρο βεβαια αλλα πιστευω οτι λυθηκε το προβλημα.αν υπαρξει κατι αλλο θα επανελθω.ευχαριστω για τις οποιες συμβουλες.:rolleyes:

Edited by mcde

90 βαθμοι και λυθηκε το προβλημα? Μαλλον σου χαλασε ο βραστηρας στο σπιτι γι' αυτο το λες.

Πρεπει να αλλαξεις και παστα στη cpu σου, το φυσημα δεν αρκει μονο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

90 βαθμοι και λυθηκε το προβλημα? Μαλλον σου χαλασε ο βραστηρας στο σπιτι γι' αυτο το λες.

Πρεπει να αλλαξεις και παστα στη cpu σου, το φυσημα δεν αρκει μονο.

+1 Like.!!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0