ZelhS Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Exei anafora minimaton. Tin deixnei me ena V an exei diavastei to mnm H' me ena X an oxi. Tora tha prepei na to rithmiseis esi gia na exei anafora. Sta dexia-dexia tou menu ton minimaton tha deis pou exei tis rithmiseis ton SMS k ton MMS. K sta 2 vale energopieisi apodeixi paralavis k eisai entaxei. ***Opote vgazeis k vazeis omos alli karta auto apenergopieitai automata k prepei na to xanarithmizeis.... Αρχικό Μήνυμα από τον gjimmys Ξερεις κανεις αν εχει αναφορα μηνυματων,η βαζει καποιον κωδικο πριν γραψει το μηνυμα οπως τα MOTOROLA :o Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Sto 535 mporeis na kaneis download kapoio game opou antikathista to proigoumeno kata tin egkatastasi tou. Tora apo pou k pos mporoume na kanoume download game???? Emena to diko mou 535 exei ena game tipou doom eno se ena site me reviews gia kinita grafei oti exei 2 games!Wall Breaker & Mitary alert. Genika osoi exoun to 535 mporoun na tsekaroun k na doun ti paixinidia exei? Euxaristo Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Ευχαριστω την βρηκα την αναφορα,υπερυθρες θελεις τις δικες του;Σειριακες;ποσο εχουν περιπου; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Τελικα εχω το κινητο στα χερια μου και διαπιστωσα οτι ειναι καλο για τα λεφτα του. Οι πολυφωνικες μελωδιες πολυ καλες οπως και η δυνατη ανοικτη ακροαση. Το καλο ειναι οτι για το gprs εχει ετοιμες τις ρυθμισεις απο τα 3 δικτυα οποτε ειναι ευκολη η πλοηγηση μονο που οι σελιδες δεν ειναι εγχρωμες. Κατι αλλο To screesaver δεν ειναι εντονο οταν το βλεπω ,φταιει ο φωτισμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Exeis kaneis apantisi vre paidia sto thema mou? Posa k pia paixnidia exei to diko sas 535? Pos mporoume na kanoume download kapoio game apo ton katalogo???? :!: Αρχικό Μήνυμα από τον ZelhS Sto 535 mporeis na kaneis download kapoio game opou antikathista to proigoumeno kata tin egkatastasi tou. Tora apo pou k pos mporoume na kanoume download game???? Emena to diko mou 535 exei ena game tipou doom eno se ena site me reviews gia kinita grafei oti exei 2 games!Wall Breaker & Mitary alert. Genika osoi exoun to 535 mporoun na tsekaroun k na doun ti paixinidia exei? Euxaristo Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Εγω εχω 2. WALL BREAKER,MUTANT ALERT :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αυτα εχει και σε εμενα. Τα παιζεις με την οθονη σε οριζοντια θεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Emena exei mono to MUTANT ALERT! To allo den to exo dei pote.... Poli periergo... Vevea to kinito to exo parei metaxeirismeno k isos to exei svisei o proigoumenos katoxos....an mporei na to svisei vevea. Auta Euxaristo Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Exete pote prospathisei na sindethitai ston katalogo mesa sta paixnidia? Ti kanete k pos???? Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Οσοι εχετε gprs να πατε στο μενου Υπηρεσιες και στη σελιδα του Οne touch και κατεβαστε οτι θελετε εκτος απο παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Ρε παιδια με υπερυθρες τι εχετε κανει;Πηρατε τις σειριακες του alcatel; Ποσο κανουν;Τα παιζει ολα τα animations; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Απο τις υπερυθρες δεν βγαινει ακρη αφου απαιτει το προγραμμα επικοινωνιας του 535 με το pc. Ο αλλος τροπος ειναι ευκολος γιατι δεν βλεπω προτασεις...Παντως απο αναμονη το κινητο σκιζει..εχει λιθιου πολυμεριου μπαταρια νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Το προγραμμα υπαρχει και μπορουμε να το κατεβασουμε το θεμα ειναι οτι με τις υπερυθρες αυτες μπορουμε να παιρναμε τα παντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 To programma otan to katevasete einai 1,2MB.Kata tin egkatastasi tou prepei na eisaste sto internet giati katevazei automata.Emena ekei mou ekane 1 ora peripou k katevasa sxedon olo to pc suite mazi me library apo ixous,stamps,images,animations. To simantiko einai oti me tis iperithres leitourgei apsoga! Pernete k dinete ta panta k poli grigora sixronos. Pos katevaziume paignidia prospathise kaneis???? Auta Αρχικό Μήνυμα από τον gjimmys Το προγραμμα υπαρχει και μπορουμε να το κατεβασουμε το θεμα ειναι οτι με τις υπερυθρες αυτες μπορουμε να παιρναμε τα παντα; Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Ποσο εχουν οι υπερυθρες και απο που; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Paides to lete analutika gia na katalaboume ti ginetai. Kai efoson o foritos mou exei IR poia kinisi akribos prepei na kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Nα ρωτήσω γιατί δεν έχει αποσαφηνιστεί, φωτογραφίες, ήχοι κλπ μεταφέρονται μέσω irda σε άλλο τηλέφωνο, δηλ. οι υπέρυθρες είναι ανοιχτές ή κλειδωμένες....; Επίσης στα ΜΜS στέλνει πολλαπλές σελίδες; όταν τις δέχεται κάνει αυτόματη παρουσίαση ή χειροκίνητη...; Και τέλος η αναφορά παράδοσης δεν έρχεται στην οθόνη κατευθείαν; (εκτός από το τσεκάρισμα) Σας ευχαριστώ πολύ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Se allo tilefono an ennoeis alcatel den exo prospathisei gia na sou po an ginete.Alla exo prospathise na metafero eikona se T610 k GD87 xoris epitixia.... Gia MMS den exo idea. K h anafora paradosis ginete mono me tsekarisma to opoio kata tin diki mou gnomi einai pio voliko. Ginete amesa an perimenei kaneis 4-5 deuterolepta... Auta Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Nα ρωτήσω γιατί δεν έχει αποσαφηνιστεί, φωτογραφίες, ήχοι κλπ μεταφέρονται μέσω irda σε άλλο τηλέφωνο, δηλ. οι υπέρυθρες είναι ανοιχτές ή κλειδωμένες....; Επίσης στα ΜΜS στέλνει πολλαπλές σελίδες; όταν τις δέχεται κάνει αυτόματη παρουσίαση ή χειροκίνητη...; Και τέλος η αναφορά παράδοσης δεν έρχεται στην οθόνη κατευθείαν; (εκτός από το τσεκάρισμα) Σας ευχαριστώ πολύ..... Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asprompoumpoulis Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Καλη φαση...Μολις πηρα κι εγω το 535...σχεδον το εχω ερωτευθει...ομως με το ελληνικο Τ9 τι γινεται??εκανα εισαγωγη περιπου 10 λεξεων και τωρα δεν με αφηνει να βαλω κι αλλη...Μου βγαζει "αδυνατη εισαγωγη λεξης" Δεν μπορει...Παντως το Τ9 λεξικο του ειναι ψιλομαπα...λιγες λεξεις εχει...και μαλιστα του λειπουν λεξεις οπως "τι, ειστε κτλ" δεν ξερω αν ανακαλυψατε καμια επιλογη για το Τ9...oh well, τουλαχιστον ειναι πολυ γρηγορο στον κλασσικο τρομο γραψιματος...Α και κατι αλλο:μολις πηρα το κινητο επαιξα μαζι του μεχρι να τελειωσει η μπαταρια που ειχε...τωρα το βαλα να φορτισει 13 ωρες...θα εχει σημαντικες απωλειες η μπαταρια μου??? Υ.Γ: στα μηνυματα, στις εικονες και στις μελωδιες ειναι απαιχτο...εχει dynamical 750Kb memory οποτε αν δεν εχεις πολλες εικονες μπορεις να σωσεις 200+μηνυματα (θεωρητικα μεχρι 500κατι...), ηχοι πολυ δυνατοι για πολυφωνικοι και εικονες ολα τα γνωστα φορμα...ακομα και gif animation υποστηριζει για φοντο οθονης!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ZelhS Se allo tilefono an ennoeis alcatel den exo prospathisei gia na sou po an ginete.Alla exo prospathise na metafero eikona se T610 k GD87 xoris epitixia.... Προφανώς και δυστυχώς το irda του είναι κλειστού τύπου (σαν της NOKIA!) γιά χρήση γιά pc μ΄νο με το δικό της software! Gia MMS den exo idea. Εγώ διάβασα πως δέχεται μέρι 5 σελίδες max έως 50 ΚΒ, ενώ παράλληλα με το κατάλληλο τσεκάρισμα κάνει και αυτόματη προβολή σε εισερχόμενα μηνύματα πολλαπλών σελιδων.... Να ρωτήσω επίσης , υποστηρίζει αντιστοίχιση φωτό στις καταχωρήσεις καταλόγου γιά τις εισερχόμενες κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asprompoumpoulis Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Ναι υποστηριζει αντιστοιχιση φωτο σε ονοματα καταλογου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον asprompoumpoulis Ναι υποστηριζει αντιστοιχιση φωτο σε ονοματα καταλογου... Aν και σας έχω κουράσει με τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις μου- επειδή μάλλον σκέφτομαι να το "χτυπήσω" αυτό το τηλεφωνάκι (θα είναι το ιστορικά πρώτο μου alcatel!)- πείτε μου ακόμα η αντιστοίχιση τι μέγεθος καταλαμβάνει στην οθόνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Οποιος εχει παρει τις υπερυθρες να μας πει απο που και ποσο τις πηρε γιατι εγω δεν μπορω να τις βρω πουθενα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Ego prosopika to eixa parei apo germano sta 30E Einai mia leuki siskeui me CD (marka den thimame). Auta Παράθεση - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις απο ποιον γερμανο το πηρες; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts