sokonik Δημοσιεύτηκε August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2004 σημερα εκανα αιτηση στον οτε για adsl αλλα δεν ξερω ακομα ποιον isp να βαλω, σαν πρωτη σκεψη ειναι η βιβοντι που μου δινει και το μοντεμ αλλα στην περιοχη μου ειναι μεσω οτε opote τα ερωτηματα μου ειναι: 1 ειναι καλο η κακο που ειναι μεσω οτε και γιατι?το κοστος ανεβαινει απ'αυτο? 2 θα εχει καλες ταχυτητες? 3 το μοντεμ alkatel (νομιζω) ειναι καλο η παπαλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 1. Μέσω ΟΤΕ έχει τα γνωστά προβλήματα του ΟΤΕ (πιθανόν υπερφπρτωμένο DSLAM πχ) που ισχύουν όποιον ISP και να βάλεις. 2. Πολύ καλές ταχύτητες και θα είναι σταθερότατη. Τα pings είναι το μόνο της πρόβλημα, το οποίο σταδιακά βελτιώνεται και το οποίο ενοχλεί μόνο όταν παίζεις on-line games. 3. Δεν είναι και κορυφαίο, ίσως σε παιδέψει να το ρυθμίσεις αλλά πέρα από αυτό κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 an theleis tin prosopiki mou gnomi...i pio oikonomiki lisi einai i vivodi afou dinei doro kai to modem...tin doulia tou tin kanei. Apla den eimai sigouros gia to an einai i kaliteri lysh.. Pantos na ksereis oti to modem to dinei doro mono an kaneis 6mini sindromi. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (25 Αύγ. 2004 , 00:26) an theleis tin prosopiki mou gnomi...i pio oikonomiki lisi einai i vivodi afou dinei doro kai to modem...tin doulia tou tin kanei. Apla den eimai sigouros gia to an einai i kaliteri lysh.. Pantos na ksereis oti to modem to dinei doro mono an kaneis 6mini sindromi. Δεν κάνεις εξάμηνη. Η Vivodi μόνο αορίστου διαρκείας συνδέσεις κάνει, απλά αν πάρεις το modem δε μπορείς να διακόψεις αν δεν περάσουν 6 μήνες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. August 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 δεν με πειραζει αν υπαρχει 6μηνη δεσμευση αλλα ποσο καλη ποιοτητα dsl θα εχω ασχετο αλλα ενα μοντεμ μοσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 50 ευρώ (το alcatel 530 που δίνει η vivodi) οπότε πήγαινε κατευθείαν μέσω ΟΤΕ για να γλιτώσεις την αναμονή της vivodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (25 Αύγ. 2004 , 01:14) Δεν κάνεις εξάμηνη. Η Vivodi μόνο αορίστου διαρκείας συνδέσεις κάνει, απλά αν πάρεις το modem δε μπορείς να διακόψεις αν δεν περάσουν 6 μήνες. no giannis,giannakis :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (26 Αύγ. 2004 , 02:41) no giannis,giannakis :p Ρε ALR δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι γελοίος όταν πετάς σχόλια για πράγματα που δε γνωρίζεις με το ύφος του μεγάλου φιλοσόφου; Η διαφορά είναι τεράστια, σκέψου το λίγο και θα δεις. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (26 Αύγ. 2004 , 03:32) Ρε ALR δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι γελοίος όταν πετάς σχόλια για πράγματα που δε γνωρίζεις με το ύφος του μεγάλου φιλοσόφου; Η διαφορά είναι τεράστια, σκέψου το λίγο και θα δεις. O megalos filosofos tha xairotan pou gia akoma mia fora i risi tou pianei topo :) An exeis kapoio problima min ksespas sto forum.Edw enimeronomaste kai enimeronoume.den xreiazontai ta kosmitika sou epitheta. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (26 Αύγ. 2004 , 03:56) Edw enimeronomaste kai enimeronoume. Aν κάποιος έβλεπε συγκεκριμένα εσένα θα πρόσθετε "και πετάμε σύντομα, άσχετα και άκυρα σχόλια σε κάθε thread που βρίσκουμε μπροστά μας". Τελος από μένα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (26 Αύγ. 2004 , 04:06) Aν κάποιος έβλεπε συγκεκριμένα εσένα θα πρόσθετε "και πετάμε σύντομα, άσχετα και άκυρα σχόλια σε κάθε thread που βρίσκουμε μπροστά μας". Τελος από μένα. an auti einai i gnomi sou,dektin apo mena,.Den tha se stolisw me kapoio kosmitiko epitheto opws esu sinithizeis. Telos kai apo mena. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. August 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 σκεφτομαι και την περιπτωση της forthnet αλλα πρεπει να παρω το μοντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Επειδη και γω ενδιαφερομαι,να ρωτησω,το μοντεμ που δινει η βιβοντι,ειναι συμβατο με τις συνδεσεις αλλων εταιρειων(χαζη ερωτηση?) και εχει καποιο οριο στις ταχυτητες. . .? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 To speedtouch 530 φυσικά και είναι συμβατό με τις συνδέσεις άλλων εταιρειών. Όμως για να πάρεις το modem πρέπει η αίτηση για τη γραμμή dsl ΟΤΕ να γίνει μέσω vivodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Οκ,φανταζομαι αυτοι δεν θα μου ζητησουν τιποτα παραπανω απο τον οτε...οποτε καλυτερα κατευθειαν απο αυτους,ετσι? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (26 Αύγ. 2004 , 18:21) Οκ,φανταζομαι αυτοι δεν θα μου ζητησουν τιποτα παραπανω απο τον οτε...οποτε καλυτερα κατευθειαν απο αυτους,ετσι? Μπα δε θα το έλεγα. Αν είναι η πρόσβασή σου να είναι μέσω ΟΤΕ καλύτερα να την κάνεις εσύ στον ΟΤΕ την αίτηση, αλλιώς δένεσαι με τη vivodi (ή με όποια άλλη εταιρία το κάνεις αυτό) χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκτός αν έχεις σκοπό να βάλεις και πρόσβαση από vivodi όταν καλύψει την περιοχή σου, οπότε κάντη μέσω Vivodi για να σε μεταφέρουν αυτόματα στο δίκτυό τους όταν σε καλύψουν. Είναι πολύ καλύτερα έτσι. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Οκ με καλυψατε :D οταν με το καλο μετακομισουμε θα σας πω πως και τι για να εχουν και οι αλλοι υποψιν :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts