sbergman Δημοσιεύτηκε October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2013 Καλημέρα. Η Adobe δέχθηκε επίθεση από χάκερς και παραβιάστηκαν...38 εκ. λογαριασμοί (!). Μου ήρθε μέιλ από την Adobe ότ πρέπει να αλλάξω τον κωδικό μου, όμως δεν θυμάμαι καν να είχα γραφτεί σε αυτούς, photoshop δεν έχω, μόνο pdf - επίσης με συμβουλεύουν να αλλάξω τον κωδικό μου και σε άλλα σάιτ. Ποιον κωδικό μου μπορεί να είχαν; Πρέπει να τον αλλάξω πράγματι; Και αυτή η ιστορία πόσο πρέπει να μας ανησυχήσει ή τι μπορούμε να κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα. Η Adobe δέχθηκε επίθεση από χάκερς και παραβιάστηκαν...38 εκ. λογαριασμοί (!). Μου ήρθε μέιλ από την Adobe ότ πρέπει να αλλάξω τον κωδικό μου, όμως δεν θυμάμαι καν να είχα γραφτεί σε αυτούς, photoshop δεν έχω, μόνο pdf - επίσης με συμβουλεύουν να αλλάξω τον κωδικό μου και σε άλλα σάιτ. Ποιον κωδικό μου μπορεί να είχαν; Πρέπει να τον αλλάξω πράγματι; Και αυτή η ιστορία πόσο πρέπει να μας ανησυχήσει ή τι μπορούμε να κάνουμε; μηπως το mail δεν ηταν απο την adobe αλλα απο τους χακερς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 μηπως το mail δεν ηταν απο την adobe αλλα απο τους χακερς; LOL Δεν νομίζω... Έκανε ανακοίνωση κι η εταιρεία, κι ανέφερε ότι ενημέρωσε τους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 για ποιον λογο να εχεις κωδικο απο την adobe για τα.. pdf?? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 για ποιον λογο να εχεις κωδικο απο την adobe για τα.. pdf?? Δεν ξερω, και για το avg κάθε φορά που το βάζω, δηλώνω στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts