Jump to content

myphone POLL: Apple iPhone 5c & 5s στην Ελλάδα - Θα αγοράσετε;

DJDB
 Κοινοποίηση

Apple iPhone 5c & 5s στην Ελλάδα - Θα αγοράσετε;  

1.001 members have voted

1. 1. Apple iPhone 5c & 5s στην Ελλάδα - Θα αγοράσετε;

• Ναι, θα αγοράσω το iPhone 5c
      10
    • Ναι, θα αγοράσω το iPhone 5s
      109
    • Όχι, δεν θα αγοράσω κανένα
      847
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      35

Recommended Posts

Σε αυτά που προσφέρει το iPhone 5s (το 5c απλά το θεωρώ κουταμάρα και να το αναφέρω) αν κόστιζε 200-250 ευρώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα το αγόραζα. 251 ευρώ και πάνω ούτε καν να το σκεφτώ. Και φαντάζομαι είναι πολύς κόσμος που έχει την ίδια άποψη με μένα (βλέποντας και την ψηφοφορία).

Δηλαδή η συσκευή που έχεις στο αβαταρ σου πιστεύεις ότι άξιζε τα 250+ για να την αγοράσεις?

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 186
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να καταλάβω τι με ρωτάει να απαντήσω το συγκεκριμένο POLL.

α) Εάν θα αγόραζα μία συσκευή που κοστίζει 740+ ευρώ;

β) Εάν αξίζει μία συσκευή 740+ ευρώ;

γ) Εάν έχω 740+ ευρώ να διαθέσω;

Πως μπορώ εγώ να τοποθετηθώ στο ερωτηματολόγιο όταν δεν πιστεύω ότι οι συσκευές αξίζουν 740+ ευρώ αλλά είναι η μόνη συσκευή που μου ταιριάζει και ταυτόχρονα δεν μπορώ να διαθέσω αυτά τα χρήματα ;

Η απάντηση θα μπορούσε να είναι απλή. Όχι δεν θα αγοράσω. Θέλω, αλλά δεν μπορώ.

Το συμπέρασμα του POLL θα είναι τελικά, αν θα κάνει πωλήσεις το νέο(α) iphone στην Ελλάδα;

Γιατί το πραγματικό αποτέλεσμα πιθανόν να είναι αντιστρόφος ανάλογο.

Πίστεψέ με. Η πλειοψηφία των κατέχοντων iPhone συσκευών (80-90%) δεν γνωρίζουν όχι μόνον τι σημαίνει poll (ίσως τα αγγλικά τους να είναι καλά και να ξέρουν την μετάφραση της λέξης), όχι μόνον τι σημαίνει forum... αλλά ούτε καν τι σημαίνει ακριβώς η λέξη ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Αυτό που ξέρουν πολύ καλά είναι τα mail τους (εννοείται ότι ακόμη και την ρύθμιση αυτού θα την κάνει είτε ο υπάλληλος της vodafone είτε κάποιος φίλος τους "που ξέρει από αυτά") εννοείται το facebook και κάνα δυο άλλες χρήσιμες εφαρμογές!

Οι φίλοι εδώ μέσα που έχουν iPhone ελπίζω να μην παρεξηγηθούν γιατί προφανώς στα πάντα και παντού υπάρχει αυτό που λέμε πλειοψηφία η ποσοστό. Και αυτοί σίγουρα από την στιγμή που διαβάζουν αυτά τα λόγια είναι στο 10 με 20% που γνωρίζουν και απλά είτε έχουν την οικονομική άνεση και θέλουν για τους δικούς τους λόγους και παραμένουν στην συκεκριμένη πλατφόρμα είτε απλά έχουν μεγάλες προγραμματιστικές ικανότητες και πειραματίζονται από cydia μεριά ;)

Δηλαδή η συσκευή που έχεις στο αβαταρ σου πιστεύεις ότι άξιζε τα 250+ για να την αγοράσεις?
Η άποψή μου έχει διαμορφοθεί αγαπητέ μετά από τόσα χρόνια. Θαρείς ότι δεν έχω δοκιμάσει iOS συσκευές η ότι δεν θέλω να δοκιμάσω και το iPhone 5s?

Και μάλλον τα άξιζε τα 250 ευρώ αυτό το κινητό αν αναλογιστείς ότι ακόμη και σήμερα η τιμή του παίζει ακόμη ποιο πάνω ;)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti
Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Όταν το iOS ανδροϊδοποιηθεί περισσότερο και οι ίντσες πάνε τουλάχιστον στις 5 ίσως κάποτε να πάρω iPhone

Ούτε αγόρασα ποτέ, ούτε θα αγοράσω προϊόν της Apple. Ρομποτάκι της δεν είμαι για να αγοράζω μια συσκευή των 300 € προς 600+! Περιμένω το S4 Mini Duos απο μέρα σε μέρα για να κάνω τη δουλειά μου αξιοπρεπώς και χωρίς να δώσω μια περιουσία!

Παρεπιπτόντως δεν ξέρω αν εννοείς ότι το παρρήγειλες και το περιμένεις το S4 Mini Duos αλλά αν εννοείς περιμένεις να κυκλοφορήσει,υπάρχει ήδη διαθέσιμο στο birdphone http://birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9192-Galaxy-S4-Mini-DuoS-White-EU.aspx

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Η άποψή μου έχει διαμορφοθεί αγαπητέ μετά από τόσα χρόνια. Θαρείς ότι δεν έχω δοκιμάσει iOS συσκευές η ότι δεν θέλω να δοκιμάσω και το iPhone 5s?

Και μάλλον τα άξιζε τα 250 ευρώ αυτό το κινητό αν αναλογιστείς ότι ακόμη και σήμερα η τιμή του παίζει ακόμη ποιο πάνω ;)

Μα δεν σε ρωτησα αν αξιζε τα 250+ λογω της τιμης του, βαση αυτης της λογικης και το iPhone αξιζει τα 250+ αν φανταστείς ότι 250 βρίσκεις τωρα τα μεταχειρησμενα iPhone 4 . Και ειδικα στο θεμα μεταπωλησης το ξερουμε ολοι ότι οποιος εχει apple δεν προκειτε να χασει..

Απλα σε ρωτησα μηπως και υπηρχε καποιο ιδιαιτερο επιχειρημα.

Πλεον μετα απο καιρο , αφησα το 4αρι που ειχα και πηγα προς android και samsung s4 mini

και ειμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημενος

Και αυτο γιατι στραβωσα με την πολιτικη τους , οτι μεσα σε ενα χρονο αχρηστεψαν το 5αρι και το ipad (δεν θυμαμαι ποιο μοντελο )

Οποτε θα το σκεφτω στο μελλον , αν εχει καποια πραγματικη διαφορα με τον ανταγωνισμο

Οχι με τιποτα.

Το λειτουργικο ειναι σταθερο,γρηγορο και δυνατο.Εχει το καλυτερο store.

Αλλα τοσα λεφτα για 4' οθονη ουτε καν.Ουτε τα specs της συσκευης δεν δικαιολογουν την τιμη του.

Ακομα και το γυαλι ή το αλουμινιο δεν ειναι πιο ακριβα υλικα απο το πολυκαρμπονικο πλαστικο.

Χιλιες φορες Android.

Ειχα 3gs,4 και 4s αλλα τοτε που πρωτοκυκλοφορουσε η gingerbread.Τοτε που επαιζε σχεδον μονη της και στην καμερα.

Τωρα πια δεν υπαρχει λογος να δωσεις τοσα λεφτα για να εχεις ενα καλο τηλεφωνο.Ακομα και τα windows αν φτιαξουν το store τους θα την χτυπησουν στα ισα την apple.

Απο χρυσο ειναι τα επιπλεον GB μνήμης και η διαφορα απο τα 16 στα 64 ειναι 240 ευρω; Προσωπικά δεν θα μπω στην λογικη να κρινω το iPhone γιατι για αρκετους ειναι αυτο που ζητανε αλλα αυτου του ειδους η αισχροκερδεια νομίζω αποτελει λογο να μην προτιμισω ποτε αυτη την εταιρία.

Αδυνατώ να καταλάβω πως μπορεί ο μέσος Έλληνας να αγοράσει ένα αντικείμενο αυτής της τιμής.

Έχω το iPhone 5. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω καμία από τις 2 συσκευές. Θα περιμένω το 6 του χρόνου

Καλά, μην το αγοράζετε, σας πιστεύουμε....

Δεν χρειάζεται να χτυπιέστε τόσο...

ΥΓ: Αν είχα την οικονομική δυνατότητα, ναι, θα τΟ αγόραζα.

I fly with ASICS DynaFlyte 2

με ενδιαφέρει το 5S 32GB αλλά δεν δίνω αυτά τα χρήματα, καλύτερα να πάρω μια DSLR που σκέφτομαι εδώ και καιρό και να κρατήσω το 4άρι που δουλεύει ακόμα μια χαρά!!!

η σωστη ερωτηση θα ηταν...Αν ειχατε 739 ευρω ή αν παιρνατε 3500 ευρω μισθο ή αν σαν χαριζαν οποιο κινητο θελατε θα το παιρνατε;πιστευω ενα μεγαλο ποσοστο θα ελεγε ναι...

με ενδιαφέρει το 5S 32GB αλλά δεν δίνω αυτά τα χρήματα, καλύτερα να πάρω μια DSLR που σκέφτομαι εδώ και καιρό και να κρατήσω το 4άρι που δουλεύει ακόμα μια χαρά!!!

Αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με το 4αρι και δεν εισαι γκατζετακιας και βεβαια να παρεις την dslr που σκεφτεσαι αλλιως το 5s ειναι μονοδρομος :P

η σωστη ερωτηση θα ηταν...Αν ειχατε 739 ευρω ή αν παιρνατε 3500 ευρω μισθο ή αν σαν χαριζαν οποιο κινητο θελατε θα το παιρνατε;πιστευω ενα μεγαλο ποσοστο θα ελεγε ναι...

Ε και βεβαια θα το επερναν εκτος βεβαια αν ηταν στην κατηγορια αυτων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376319 :D

Edited by morgan21

Ε και βεβαια θα το επερναν εκτος βεβαια αν ηταν στην κατηγορια αυτων http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=376319

ειναι ομως και μια τακτικη να πουλαει η σαμμυ....και πιστευω οτι αν σε περιπτωση φυγει το service απο arvato θα πουλαει ακομα περισσοτερο τουλαχιστον για ελλαδα...το ιδιο και για την htc..

Οταν σε λιγες μερες βγαινει Nexus 5 στα 349 δολαρια οπου δεν υστερει σε τιποτα στην εμπειρια χρησης απο μια Ios συσκευη (γιατι μονο αυτο εχει απομεινει) εννοειτε πως οχι δεν θα αγορασω κανενα απο τα 2..Και επειδη βλεπω οτι γινεται θεμα αν μπορουμε να αγορασουμε ενα τηλεφωνο σε τοσα λεφτα στις μερες μας νομιζω οτι οποιος εχει μια σοβαρη Android συσκευη (S4,One,Note,Z1,G2 κλπ) λετε να μην μπορει να το αγορασει? Τιμολογιακα δεν διαφερει και πολυ..Το θεμα ειναι αν τα δικαιολογει μια συσκευη αυτα τα λεφτα για να σε κανει να την αγορασεις..Προσωπικα δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για μια συσκευη 4αρων ιντσων.

Το τι λεφτά βγάζουμε ή τι ζωή κάνουμε δεν ειναι ευθέως ανάλογο του τι κινητό έχουμε ειδικά στην Ελλάδα.

Δες πόσοι χαμηλοεισοδηματίες έχουν iPhone. Ή ακριβά αυτοκίνητα. Ή (παλαιότερα ειδικά) τον υπερδανεισμό που γινόταν για να αγοράσει ο καθένας ότι γουσταρε ενώ στη πραγματικότητα δεν μπορούσε να το έχει.

Το ερώτημα ειναι ακυρο, στη πραγματικότητα. Αυτή τη συζήτηση είχα σήμερα με φίλο. Το "status" που κάποιοι έχουν ως εντύπωση πως ειναι ένα κινητό ή ένα ρολόι (δες Rolex) απλά ειδικά στην Ελλάδα δεν παίζει.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Οταν σε λιγες μερες βγαινει Nexus 5 στα 349 δολαρια οπου δεν υστερει σε τιποτα στην εμπειρια χρησης απο μια Ios συσκευη (γιατι μονο αυτο εχει απομεινει) εννοειτε πως οχι δεν θα αγορασω κανενα απο τα 2..Και επειδη βλεπω οτι γινεται θεμα αν μπορουμε να αγορασουμε ενα τηλεφωνο σε τοσα λεφτα στις μερες μας νομιζω οτι οποιος εχει μια σοβαρη Android συσκευη (S4,One,Note,Z1,G2 κλπ) λετε να μην μπορει να το αγορασει? Τιμολογιακα δεν διαφερει και πολυ..Το θεμα ειναι αν τα δικαιολογει μια συσκευη αυτα τα λεφτα για να σε κανει να την αγορασεις..Προσωπικα δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για μια συσκευη 4αρων ιντσων.

Μαζι σου για το νεξους 5...το θεμα ειναι για τα αλλα κινητα που αναφερεις σκεψου ποσα χρημτα ειχανε και ποσα εχουν στο σκρουτζ...αρκετοι μετα ενδιαφερονται και μεταπωλητικα οποτε γιαυτο πουλανε κιολας...

Το τι λεφτά βγάζουμε ή τι ζωή κάνουμε δεν ειναι ευθέως ανάλογο του τι κινητό έχουμε ειδικά στην Ελλάδα.

Δες πόσοι χαμηλοεισοδηματίες έχουν iPhone. Ή ακριβά αυτοκίνητα. Ή (παλαιότερα ειδικά) τον υπερδανεισμό που γινόταν για να αγοράσει ο καθένας ότι γουσταρε ενώ στη πραγματικότητα δεν μπορούσε να το έχει.

Το ερώτημα ειναι ακυρο, στη πραγματικότητα. Αυτή τη συζήτηση είχα σήμερα με φίλο. Το "status" που κάποιοι έχουν ως εντύπωση πως ειναι ένα κινητό ή ένα ρολόι (δες Rolex) απλά ειδικά στην Ελλάδα δεν παίζει.

μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση...αν σου περισσευαν τι θα επαιρνες;τα υπολοιπα για status ειναι αλλη υποθεση...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση.

μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση...αν σου περισσευαν τι θα επαιρνες;τα υπολοιπα για status ειναι αλλη υποθεση...

1. Για τις τελευταίες 3 συσκευές μου έδωσα : 650, 650, 690 euro

2. Για τον φωτογραφικό μου εξοπλισμό έχω δώσει πάνω από 5,000 euro

3. Apple equipment με αυτά τα δεδομένα δεν αγοράζω σε καμία περίπτωση.

Η βάση της αναζήτησης σου (αν ο κόσμος είχε χρήμα, θα αγόραζε apple ?) ειναι λανθασμένος. Κατά τη γνώμη μου. Και συνδέεται με το θέμα του status.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Κανενα από τα 2.

Θελω ενα κινητο με μεγάλη οθονη και μικρο bezel (ακους htc και sony? :p)

Δεν με ενδιαφέρει αν ειναι πλαστικο η αλουμινενιο. Δεν το παίρνω για μοστρα. Να χανομαι σε μεγαλη και υψηλης ευκρίνειας οθονη θελω!!

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

και παλι λαθος καταλαβες...εσυ μπορει να τα εδωσες για τι πραγματικα γουσταρες τις συσκευες που πηρες.οταν ομως παιρνεις μια συσκευη πολλοι και οχι ολοι σκεφτονται και μεταπωλητικα,οποτε κοιτανε και αλλοι αυτο...εσυ εχεις τρελα με την φωτογραφια αλλος με αμαξια,ρολογια κτλ.apple equipment μπορει να μην αγοραζες αλλα γνωστος μου φωτογραφος πηρε μακ και μου λεει οτι σωθηκε.τωρα το γιατι δεν ξερω...εγω οπως βλεπεις blackberry εχω και ουτε επαγγελματικες φωτο βγαζω,ουτε ξοδεψα τρελο χρημα αν αναλογιστεις οτι κραταω κινητα τουλαχιστον 2 χρονια..και εσυ μπορει να μην το συνδεεις με to status αλλα αλλοι το συνδεουνε και δυστυχως ηρθαμε σε αυτην την κατασταση που ειμαστε...

Κανενα από τα 2.

Θελω ενα κινητο με μεγάλη οθονη και μικρο bezel (ακους htc και sony? :p)

Δεν με ενδιαφέρει αν ειναι πλαστικο η αλουμινενιο. Δεν το παίρνω για μοστρα. Να χανομαι σε μεγαλη και υψηλης ευκρίνειας οθονη θελω!!

Δεν ειναι θεμα μοστρας το αλουμινιο. Απλα σε καποιους ανθρωπους μας αρεσουν οι ποιοτηκες συσκευες. Το htc one μια ποιοτικη συσκευη και ειναι η συσκευη που με εκανε να προσπαθησω να δωσω μια 2η ευκαιρια στο android αλλα δεν.

πρωσοπικά δέν έχω κόλλημα με καμιά εταιρία

και κάποια στιγμή στο μέλλον αν η τιμή του φθάσει

σε κανονικά επίπεδα θα ήθελα να το δοκιμάσω ....

Πάλι καλά που πρόλαβα το 5 πριν εξαντληθεί έχει πολλές δυνατότητες ακόμα, κατά τη γνώμη μου για κάποιον που έχει το 5 δεν αξίζει η αναβάθμιση καθώς δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να δουλεύουν και σε 64bit αυτή τη στιγμή, μέχρι να μπουν στο παιχνίδι οι developers ώστε να υπάρχει μεγάλος αριθμός εφαρμογών όπως προαναφέρθηκε έμμεσα θα πάρει κάποιον καιρό.
Not a fanboy. Just a minimal fan.

Φουλ ικανοποιημένος με το SGS3.

Δεν αναμένεται καμία αγορά στο προσεχές μέλλον. Ούτε iPhone ούτε άλλη εταιρία. Και η Samsung θα με χάσει αν συνεχίσει να έχει ψηλά τη μύτη.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M