Jump to content

Doogee DG300

kostast1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

bbbb για αλλη μια φορα σ ευχαριστω παρα πολυ.Να σαι καλα.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορεί κάποιος φανταστικός συμφορουμίτης να μου στείλει το build.prop του DG300 του για να δοκιμάσω να ξεγελάσω το play store με το DG100 μου, παρακαλώ...

Στο ανέβασα

Είναι δυνατόν το συγκεκριμένο να χρησιμοποιηθεί στο 100? Και με ποιο τρόπο;

Έχω κι εγώ θέμα με εφαρμογές του play store και έχω το 100...

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Ας περιμένουμε την απάντηση του φίλου του pp6210 που από ότι φαίνεται ξέρει πως γίνεται η αλλαγή και να επανέλθει σε περίπτωση κολλήματος

Στο ανέβασα

bbbb ευχαριστώ, δοκίμασα σήμερα, ενημερώθηκε σωστά το device list στο play store αλλά οι εφαρμογές εξακολουθούν να δείχνουν incompatible...

• 3 weeks later...
παιδια την καλησπερα μου...προσφατως παρηγγειλα ενα dg300 για ενα φιλο μου και ηρθε πριν μια βδομαδα. Να ρωτησω τα 2 μικρα στρογγυλα που εχει διπλα στην μπροστινη κάμερα τι ειναι ...ειναι φωτακια, αισθητηρες? Εχω παραγγειλει και γω ενα ,εφυγε σημερα απο SG. Αναμενω να ερθει

εγγυτητας? δηλαδη? και ο αισθητηρας φωτεινοτητας τι ρυθμιζει? σορρυ αλλα ειμαι ασχετος με τα κινητα

εγγυτητας? δηλαδη? και ο αισθητηρας φωτεινοτητας τι ρυθμιζει? σορρυ αλλα ειμαι ασχετος με τα κινητα

Αισθητήρας φώτεινότητας ρυθμίζει, όταν επιλέξετε την αυτόματη φωτεινότητα στο κινητό για την ένταση φωτεινότητας της οθόνης.

Αισθητήρας εγγυτητας είναι ο proximity sensor, δηλαδή ανοίγει και κλείνει την οθόνη κατά την ομιλία. Μετράει την απόσταση από το αυτί μας ώστε να απενεργοποιήσει την οθόνη για οικονομία μπαταρίας

να στε καλα παιδια , ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα επανελθω οταν παραλαβω το δικο μου για εντυπωσεις

Το κινητό για τα χρήματα που κοστίζει έχει πολύ καλη απόδοση.αλλά η οθόνη του απλά δε παλευεται..

ελπιζω να πετυχω καμια καλη παρτιδα, με βελτιωμενη την οθονη, οπως βελτίωσαν και το θεμα των ακουστικων απο οτι λενε τα παιδια και απο οτι ακουσα και γω απο το κινητο του φιλου μου.

• 2 weeks later...

Σήμερα το παρέλαβα και όντως η οθόνη του δεν παίζεται :(! Πολύ χειρότερη από του DG100 που είχα ως χτες . Από την άλλη είναι γενικά καλό σε απόδοση και το GPS που μου είχε σπάσει τα νεύρα στο 100 κλείδωσε από μέσα στο γραφείο !! Επίσης όλες μου οι εφαρμογές εγκαθίστανται κανονικά .

Ένα πρόβλημα δεν κατάφερα να το κάνω ροοτ .Δοκίμασα το MOTOCHOPER και το framaroot και προς το παρών τίποτα .Όταν ανοίγω το superuser μου λέει "δεν υπάρχει SU binary εγκατεστημένο και ο superSU δεν μπορεί να το εγκαταστήσει. Αυτό είναι πρόβλημα"

Καμιά ιδέα ;;

Mε το framaroot σε μένα έγινε κανονικά το root.Οταν το ανοίγεις σου βγάζει να επιλέξεις το boromir;

Σήμερα το παρέλαβα και όντως η οθόνη του δεν παίζεται :(! Πολύ χειρότερη από του DG100 που είχα ως χτες . Από την άλλη είναι γενικά καλό σε απόδοση και το GPS που μου είχε σπάσει τα νεύρα στο 100 κλείδωσε από μέσα στο γραφείο !! Επίσης όλες μου οι εφαρμογές εγκαθίστανται κανονικά .

Ένα πρόβλημα δεν κατάφερα να το κάνω ροοτ .Δοκίμασα το MOTOCHOPER και το framaroot και προς το παρών τίποτα .Όταν ανοίγω το superuser μου λέει "δεν υπάρχει SU binary εγκατεστημένο και ο superSU δεν μπορεί να το εγκαταστήσει. Αυτό είναι πρόβλημα"

Καμιά ιδέα ;;

Vroot κινέζικο πρόγραμμα για PC, τα φτιάχνει όλα και τα καινούργια 6582...

Mε το framaroot σε μένα έγινε κανονικά το root.Οταν το ανοίγεις σου βγάζει να επιλέξεις το boromir;

Το boromir έχει μόνο και όταν το επιλέγω μου βγάζει'' failed Try an other exploit if available.Error 9'' . Ίσως φταίει το firmware που είναι 20131126.Θα κατεβάσω και το τελευταίο (αν τα καταφέρω γιατί όλο κόβεται το κατέβασμα από baidu )που είναι το 20131202 και μετά θα δοκιμάσω και το vroot που ανέφερε το μέλος Asterisd .

Έριξα μια ματιά στο ιντερνετ και το Vroot αναφέρεται οτι μαζεύει και αποστέλλει στοιχεία μας σε κάποιο κινέζικο server ;;; Το έχει ακούσει κανείς άλλος αυτό ;;

και γω το παράγγειλα το dg300 πριν 3 ήμερες απο το focalprice ειναι ιδιο με το dg200? αυτο που λετε για την οθονη ειναι τοσο χαλια πια? οκ 79 ευρω τηλέφωνο ειναι.. με 79 παίρνεις νοκια με κουμπιά λολ

και γω το παράγγειλα το dg300 πριν 3 ήμερες απο το focalprice ειναι ιδιο με το dg200? αυτο που λετε για την οθονη ειναι τοσο χαλια πια? οκ 79 ευρω τηλέφωνο ειναι.. με 79 παίρνεις νοκια με κουμπιά λολ

Ναι φίλε ειναι πολύ χάλια.Το βίντεο ειναι απο zopo zp820 http://www.youtube.com/watch?v=Tvr7C6XYHBc αλλά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και το dg300 και σε οριζόντια και σε κάθετη προβολή.Ειδικά όταν το κρατάς στο χέρι σου και το πας λιγο μπροστά,μαυρίζουν όλα

φιλε bbbb δεν ειναι και τοσο τραγικο αυτο.. και αλλα κινητα το κανουν που κανουν και 200 ευρω.. οποτε δεν με χαλαει με την οθονη.. οταν την βλεπεις ισια ειναι ολα οκ ετσι? και το iphone 4 που εχω ισια το κοιταω δεν μπορω να το δουλεψω πλαγια.. οποτε ολα good :) σευχαριστωωωωω α και μην τρελαθουμε 79 ευρω κινητο ειναι

Εξαρτάται πως εννοείς την βλέπεις "ισια". γιατι όταν κρατάς το κινητό στο χέρι αναγκαστικά θα κάνεις κάποια γωνία όταν το δουλεύεις και τότε θυμάσαι ότι το πήρες μόλις 79€.Ενώ αν πάρεις πχ το thl t5 που λέει και ο asterisd θα χαίρεσαι 100% για τα χρήματα που έδωσες

να τους πω να μου το αλλάξουν? 3 μερες εχει που το παραγγειλα ειναι καλυτερο το thl? εγω το πειρα επειδη μοιαζει με το galaxy s4