Koucos Δημοσιεύτηκε October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2013 Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Εκεί που είναι όλα μια χαρά και είτε σερφάρω στο διαδίκτυο είτε κάνω κάποια άλλη εργασία στον υπολογιστή μου, ξαφνικά η οθόνη γίνεται μπλε, άσπρη , κόκκινη και γενικώς ότι χρώμα υπάρχει και κολλάει. Μετά φυσικά δεν ξεκολλάει με τίποτα και θέλει επανεκκίνηση με το κουμπάκι πάνω στο κουτί. Έχω διαπιστώσει πως το χρώμα που βγάζει όταν κολλάει, είναι το χρώμα της σελίδας του backround που παίζει την ώρα που κολλάει π.χ. όταν μου το κάνει την ώρα που είμαι στο myphone βγάζει αυτό το μπλε. Όταν βλέπω κάποιο βίντεο και μου το κάνει αυτό, η εικόνα κολλάει (μπλε, άσπρη, κόκκινη) και ο ήχος ακούγεται πολύ σπαστικά σαν βουητό και σε αργή κίνηση. Τι λέτε ότι μπορεί να έχει; Εμένα μου μυρίζει καμμένη κάρτα γραφικών... Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Εκεί που είναι όλα μια χαρά και είτε σερφάρω στο διαδίκτυο είτε κάνω κάποια άλλη εργασία στον υπολογιστή μου, ξαφνικά η οθόνη γίνεται μπλε, άσπρη , κόκκινη και γενικώς ότι χρώμα υπάρχει και κολλάει. Μετά φυσικά δεν ξεκολλάει με τίποτα και θέλει επανεκκίνηση με το κουμπάκι πάνω στο κουτί. Έχω διαπιστώσει πως το χρώμα που βγάζει όταν κολλάει, είναι το χρώμα της σελίδας του backround που παίζει την ώρα που κολλάει π.χ. όταν μου το κάνει την ώρα που είμαι στο myphone βγάζει αυτό το μπλε. Όταν βλέπω κάποιο βίντεο και μου το κάνει αυτό, η εικόνα κολλάει (μπλε, άσπρη, κόκκινη) και ο ήχος ακούγεται πολύ σπαστικά σαν βουητό και σε αργή κίνηση. Τι λέτε ότι μπορεί να έχει; Εμένα μου μυρίζει καμμένη κάρτα γραφικών... Σε safe mode έχεις δοκιμάσει αν στο κάνει; (safe mode with network) Ποιο είναι το συστημά σου; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μόλις τώρα το άνοιξα σε safe mode και μόλις μπήκε στην επιφάνεια εργασίας αντί του συνηθισμένου (χρωματιστή οθόνη), μου πέταξε μια μπλε οθόνη με κάτι γράμματα ή αριθμούς και μετά έκανε επανεκκίνηση! Το σύστημα μου: AMD Phenom 8400 Triple Core Processor 2.10 Ghz ATI 2100 2,00 GB RAM Είναι ο δεύτερος μου υπολογιστής που τον χρησιμοποιώ μόνο για internet. Είναι λίγο (πολύ) χάλια στα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι 5 χρονών. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μόλις τώρα το άνοιξα σε safe mode και μόλις μπήκε στην επιφάνεια εργασίας αντί του συνηθισμένου (χρωματιστή οθόνη), μου πέταξε μια μπλε οθόνη με κάτι γράμματα ή αριθμούς και μετά έκανε επανεκκίνηση! Το σύστημα μου: AMD Phenom 8400 Triple Core Processor 2.10 Ghz ATI 2100 2,00 GB RAM Είναι ο δεύτερος μου υπολογιστής που τον χρησιμοποιώ μόνο για internet. Είναι λίγο (πολύ) χάλια στα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι 5 χρονών. δοκίμασε να καθαρίσεις τη κάρτα γραφικών αρχικά....γενικά δες αν έχει σκόνη στο εσωτερικό. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το κουτί είχε πολύ σκόνη και το καθάρισα πολύ καλά χθες. Βέβαια πάλι τα ίδια κάνει... Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το κουτί είχε πολύ σκόνη και το καθάρισα πολύ καλά χθες. Βέβαια πάλι τα ίδια κάνει... Ξαναδοκίμασες σε safe? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μπλε οθονη θα πει προβλημα.... κατα πασα πιθανοτητα κατι συμβαινει με την καρτα γραφικων. Κανε μια ανανεωση στους drivers της καρτα σου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Μέχρι τώρα σε safe mode όλα άψογα δεν το έκανε ούτε μια φορά. Αν μου το κάνει θα κάνω edit το post. Δεν βλέπω να υπάρχουν νέοι drivers (τουλάχιστον τα windows λένε ότι δεν εντόπισαν). Edit: Μετά το πέρασμα των πιο πρόσφατων drivers μου το ξανάκανε. Edited October 24, 2013 by Koucos Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μέχρι τώρα σε safe mode όλα άψογα δεν το έκανε ούτε μια φορά. Αν μου το κάνει θα κάνω edit το post. Δεν βλέπω να υπάρχουν νέοι drivers (τουλάχιστον τα windows λένε ότι δεν εντόπισαν). Στην ΑΤΙ ψαξε για νεους drivers. Στο event viewer τι γραφει για την μπλε οθονη? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μπλε οθονη θα πει προβλημα.... κατα πασα πιθανοτητα κατι συμβαινει με την καρτα γραφικων. Κανε μια ανανεωση στους drivers της καρτα σου. ;) :up: και εγώ αυτό θα πρότεινα αμέσως μετά...με πρόλαβε ο φίλος manolog3 Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Στην ΑΤΙ ψαξε για νεους drivers. Εγκατέστησα τους πιο πρόσφατους drivers από την ATI. Από τότε δεν μου το ξανάκανε αν και δεν πέρασαν πολλές ώρες. Στο event viewer τι γραφει για την μπλε οθονη? Συμβάν 41 Kernel Power λέει ότι προκλήθηκε επειδή το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν παρουσιάστηκε σφάλμα ή διακοπή ρεύματος. Edited October 24, 2013 by Koucos Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγκατέστησα τους πιο πρόσφατους drivers από την ATI. Από τότε δεν μου το ξανάκανε αν και δεν πέρασαν πολλές ώρες. Συμβάν 41 Kernel Power λέει ότι προκλήθηκε επειδή το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν παρουσιάστηκε σφάλμα ή διακοπή ρεύματος. Τεστάρισε και πες μας αν διορθώθηκε το πρόβλημά σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. October 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δυστυχώς κάνει τα ίδια πάλι... Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δυστυχώς κάνει τα ίδια πάλι... Mάλλον τα φτύνει η γραφικών σου...:cry: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Συμβάν 41 Kernel Power λέει ότι προκλήθηκε επειδή το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν παρουσιάστηκε σφάλμα ή διακοπή ρεύματος. Αυτό το error έχει να κάνει με το ότι ο υπολογιστής έκλεισε χωρίς να γίνει shutdown κανονικά και όχι με τη κάρτα γραφικών. Δηλαδή είναι το αποτέλεσμα και όχι η αφορμή για τη μπλε οθόνη. Θα πρέπει να δεις στον event viewer κάτι που να είναι σχετικό με τη κάρτα γραφικών σου. Για τσέκαρε μήπως έχει φουσκώσει κανένας πυκνωτής πάνω στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts