kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αυτο βλεπω και γω. Μονο εγω εχω αυτο το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 χμμμ δεν ξερω εγω απο την καμερα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος Πολύ καθαρή φώτο. Με ποια εφαρμογή είναι τραβηγμένη? Με τη μαμά κάμερα? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) συγνωμη ρε παιδια δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα εμενα με την μαμισια καμερα βγαζει πολυ ποιο καθαρες..και πεντακαθαρα βιντεο γιατι και αυτο σχολιαστικε λιγο καιρο πριν!! Edited February 6, 2015 by tolis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πολύ καθαρή φώτο. Με ποια εφαρμογή είναι τραβηγμένη? Με τη μαμά κάμερα? με τη μαμα της cm11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 με τη μαμα της cm11 Να είσαι καλά. Έβαλα paranoid αλλά δεν τη δοκίμασα καθόλου (λογικά την ίδια έχει) γιατί είχα τη snap camera. Θα τη δω αύριο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Οριστε τα χαλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αν εχει το θεο του ρε παιδια. Τοσους μηνες κομπλε και μολις τωρα μου παρουσιασε το θεμα με τον ηχο στις κλησεις. να παω σε paranoid? η μπαταρια πως ειναι σε σχεση με την 4.1.2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αν εχει το θεο του ρε παιδια. Τοσους μηνες κομπλε και μολις τωρα μου παρουσιασε το θεμα με τον ηχο στις κλησεις. να παω σε paranoid? η μπαταρια πως ειναι σε σχεση με την 4.1.2??? Έχει απίστευτη μπαταρία. Εγώ με αυτή έχω μείνει. Μόνο το ραδιόφωνο λείπει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αυριο το πρωι πρωι θα τη φλασαρω.Μπορει κανεις να μου δωσει το λινκ γιατι πραγματικα παιδια εχω απογοητευτει και δεν εχω αλλο κουραγιο. τουλαχιστον την φτασαν σε stable εκδοση;το ξυπνητηρι βαραει;γιατι αν δε χτυπησει στις 05:10 το πρωι θα χασω τη δουλεια μου οπως το αλλο το παιδι!! ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η τελευταια ειναι η 20140606 Beta1;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 https://www.dropbox.com/s/71jcidy9jyab0h2/pa_d605-4.6-BETA1-20140906.zip?dl=0 Δεν λειτουργεί το λινκ στο XDA. Κατέβασε την από το δικό μου. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 ευχαριστω φιλε μου! κατι διαβαζω γιαμαυρες οθονες bootloop κλπ.. ισχυουν?? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Φίλη..... Ναι μου έκανε και εμένα μαύρη οθονη, για να είμαι ειλικρινής ούτε και ξέρω πως τελικά το άνοιξα. Διάβασα και λίγο πριν που τα συζητάμε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το κανει δλδ μια μονο φορα;η σε καθε επανεκκινηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το κανει δλδ μια μονο φορα;η σε καθε επανεκκινηση; Το κανει μονο οταν την φλασαρει για πρωτη φορα....αν δεις και στο κανει δοκιμασε διαφορα wipe.....να τα κανεις ολα wipe δοκιμασε διαφορα γιατι ουτε εγω ειχα καταλαβει πως την ειχα βαλει Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) κατα τα αλλα εκτος απο ραδιο και υπερυθρες ολα καλα;Νομιζω ομωςοτι πεθανε το φορουμ paranoid.. Και κατι τελευταιο κΙ παω για υπνο. Αν με πιασει πανικος πως θα μπορω καθε φορα με μαυρισμενη οθονη να μπαινω recovery για τα wipe???γιατι αν δεν κανω λαθος θελει κατι να κανεις πολυ γρηγορα νομιζω.. Edited February 6, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 κατα τα αλλα εκτος απο ραδιο και υπερυθρες ολα καλα;Νομιζω ομωςοτι πεθανε το φορουμ paranoid.. Και κατι τελευταιο κΙ παω για υπνο. Αν με πιασει πανικος πως θα μπορω καθε φορα με μαυρισμενη οθονη να μπαινω recovery για τα wipe???γιατι αν δεν κανω λαθος θελει κατι να κανεις πολυ γρηγορα νομιζω.. Σε εμενα ολα καλα ηταννν......το φορουμ πεθανε λιγο χαχαχα Θελει οντως γρηγορα...να μετρας απο την ωρα που βλεπεις το lg στα 7 με 8 δευτερολεπτα τοτε γινοταν σε μενα... Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Νομίζω ότι και μα μη μετρήσεις αν βγάλεις τη μπαταρία, τη ξανά βάλεις και πατήσεις on & volume up κανείς wipe data και σε βγάζει στο recovery. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) ειμαι σε διλλημα. Θα ησυχασω δηλαδη;καμερα κλπ ολα κομπλε;γιατι σκεφτομουν για νεξους 4... Επισης με το partition τι παιζει;θα σβηστουν τα παντα;Αν κανω backup με recovery να το περασω στην external micro sd??? Edited February 7, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ειμαι σε διλλημα. Θα ησυχασω δηλαδη;καμερα κλπ ολα κομπλε;γιατι σκεφτομουν για νεξους 4... Επισης με το partition τι παιζει;θα σβηστουν τα παντα;Αν κανω backup με recovery να το περασω στην external micro sd??? Ότι είχα στην external δεν σβήστηκε. Τώρα για το αν θα μπεις στον κόλπο ή θα πάρεις άλλο κινητό μόνο εσύ ξέρεις. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) ενταξει ολα καλα την εβαλα! με τα gapps τι κανω;που τα βρισκω;;; μεσα απο το ΟΤΑ δε γινεται... Edited February 7, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Εγώ δοκίμασα όλα τα πακέτα. Τελικά τώρα μου γράφει essential pack αλλά την ώρα που τις έβαζα μου έγραφε ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν γίνεται η εγκατάσταση. Πιο κουκουρούκου rom στο θέμα εγκατάστασης δεν έχω ξαναβάλει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 με την ενταση του ακουστικου εκανε κανεις τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δεν έχω θέμα. Ο ήχος κλήσης είναι χαμηλός. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis77 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=15800 αυτα τα gapps εχω εγω στην paranoid και δουλευουν αψογα.εγκατεστησε τα στην sd και μετα μεσο cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ευχαριστω φιλη μου!! !παντως παει σφαιρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts