kostas_kanal0011 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ποια rom εγκατάσταση; του άντρα δεν έχει πειραχτεί καθόλου. Την kitkat.Η JB νομιζω δεν εχει το θεμα με το ακουστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Την kitkat.Η JB νομιζω δεν εχει το θεμα με το ακουστικο. Εννοείς να περάσω την jb? Με kitkat είμαστε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ετσι οπως εισα στην kk,κανε hard reset,επανεκινηση και οταν θα ανοιξει (θα ειναι εντελως καινουριο δλδ) ξανακαντο hard reset.Εμενα ετσι εστρωσε τουλαχιστον το μικροφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinamar Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπερα παιδια. Το χω το κινητο απο φεβρουαριο. Σημερα επαθε κατι και πατιουνται κουμπια μονα τους. Και οταν το εχω στο φορτιστη και οταν οχι. καμια φορα στρωνει για λιγο. και επανεκκινησεις εκανα και απ τς ρυθμισει εγκατασταση ξανα. Δεν εστρωσε τελειως. τι να κανω?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ετσι οπως εισα στην kk,κανε hard reset,επανεκινηση και οταν θα ανοιξει (θα ειναι εντελως καινουριο δλδ) ξανακαντο hard reset.Εμενα ετσι εστρωσε τουλαχιστον το μικροφωνο. Οκ ευχαριστώ. Όταν το κάνω μπορώ να περάσω μετά το backup της LG ή θα έχω πάλι τα ίδια; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Οκ ευχαριστώ. Όταν το κάνω μπορώ να περάσω μετά το backup της LG ή θα έχω πάλι τα ίδια; Δεν μού έχει τύχει το πρόβλημα με το ακουστικό αλλά υποθέτω ότι είναι θέμα software. Μόνο το αρχειάκι με τις επαφές κάνε backup, για να μη ρισκάρεις να σού δημιουργεί το πρόβλημα κάποια εφαρμογή ή κάποιο ξεχασμένος φάκελος εφαρμογής στην microSD (από την 4.4 και μετά οι εφαρμογές απαγορεύεται από την Google να χρησιμοποιούν την microSD). Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ναι καλυτερα ολα απο την αρχη ασε τα backup.Κατεβασε το. super backup και περνα τα στν micro sd γιατι θα σβηστουν ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καποιος launcher που να προσαρμοζετε με κιτκατ.ειχα τον solo αλλα δημιουργουσε προβλημα με το ραδιόφωνο δεν λειτουργυουσε και γινοταν επαννεκινησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Στο tethering και δίκτυα, μόνο δίκτυα 2g? μονο στο δικτυα κινητης επελεξε 2g(gsm) Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε τον launcher της google? Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε τον launcher της google? Τον κατεβάζεις από το play store. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τον κατεβάζεις από το play store. αυτο το ξερω....μετα δεν ανοιγει ομως λεει να κανω κατι ρυθμισεις αλλα δεν βγαζω ακρη Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) αυτο το ξερω....μετα δεν ανοιγει ομως λεει να κανω κατι ρυθμισεις αλλα δεν βγαζω ακρη OK sorry. Μισό να το ξανακατεβασω να το δω.... Δίκιο έχεις. Δεν μπορώ και εγώ να το ανοίξω Αααααα τώρα το έκανε. Έσβησα από τις προεπιλογες τον launcher που είχα,ξανάκανα εγκατάσταση της google και ενεργοποίησα το google now Edited September 11, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το δικο μου ηταν πολυ σφαιρτατο με την κκ. Δοκιμαστε να το ρουταρετε και να περασετε slim mod απο το xda καταργει ολη τ σαβουρα απο μεσα. Το εκανα οντως παει σφαιρα τρ η ΚΚ....ευχαριστω φιλε Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το εκανα οντως παει σφαιρα τρ η ΚΚ....ευχαριστω φιλε Παρακαλω οτι θες εδω ειμαστε :D Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε τον launcher της google? παιδια καλημερα εχω ενα προβλημα με την καμερα οπως την κραταω με τα δυο χερια απο της ακρες για να βγαλω φωτο μου σβινη εαν αφισο το αριστερο χερι που ειναι απο την πλευρα του φακου δουλευη κανονικα τι γινεται το κανη και σε εσας ? θα πρεπη να το παω στην lg μολις του κανω επανεκκινηση φτιαχνη για λιγο και μετα παλι τα ιδια καποια βοηθεια παιδια το βρηκα ειχα περαση μια εφαρμογη για να ξυπναη την οθονη αυτη ειναι η εφαρμογη [automaton locker] στα υποψιν να γνωριζεται της συνεπειες Edited September 12, 2014 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ρε παιδια γιατι οι περισσοτερες φωτογραφιες βγαινουν θολες χωρις να κουνας κιολας το κινητο;Υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη μηπως καλυτερη;Δεν ειναι κατασταση για 8MP αυτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ρε παιδια γιατι οι περισσοτερες φωτογραφιες βγαινουν θολες χωρις να κουνας κιολας το κινητο;Υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη μηπως καλυτερη;Δεν ειναι κατασταση για 8MP αυτη.. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια με το κινητο για να δουμε τι εννοεις "θολωμα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Προσπαθω αλλα επειδη ειμαι απο το tapatalk με βγαζει κατι περιεργα και δεν μπορω.Τωρα αγορασα μια απο playstore το camera zoom fx premium και εχει μεσα τρελα πραματα!εχει μια ρυθμιση,χρησιμοποιει τον αισθητηρα,και μολις ανιχνευσει οτι ειναι αρκετα σταθερο το χερι σου με το κινητο βγαζει τοτε φωτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης της δυνατότητας να δέχεται κλήσεις το τηλέφωνο (όχι reject calls) και να παραμένει ανοικτό για όλες τις άλλες λειτουργίες (όχι airplane mode); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το εκανα οντως παει σφαιρα τρ η ΚΚ....ευχαριστω φιλε Εγώ τα έβγαλα manual με το es file explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πως απενεργοποιουμε τις αυτοματες ενημερωσεις (μεσω playstore) απο τις στοκ εφαρμογες (google περιοδικα, google βιβλια κτλ).. Μπαινω εκει στις ρυθμισεις της εφαρμογης, μου εμφανιζει την επιλογη για αυτοματη ενημερωση ή οχι, αλλα δεν μπορω να το αποεπιλεξω.. Προφανως για να τις απεγκαταστησω εντελως θα πρεπει να ειμαι root, ετσι? Υπαρχει αλλιως δυνατοτητα? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πως απενεργοποιουμε τις αυτοματες ενημερωσεις (μεσω playstore) απο τις στοκ εφαρμογες (google περιοδικα, google βιβλια κτλ).. Μπαινω εκει στις ρυθμισεις της εφαρμογης, μου εμφανιζει την επιλογη για αυτοματη ενημερωση ή οχι, αλλα δεν μπορω να το αποεπιλεξω.. Προφανως για να τις απεγκαταστησω εντελως θα πρεπει να ειμαι root, ετσι? Υπαρχει αλλιως δυνατοτητα? Στις ρυθμισεις του playstore,δευτερη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης της δυνατότητας να δέχεται κλήσεις το τηλέφωνο (όχι reject calls) και να παραμένει ανοικτό για όλες τις άλλες λειτουργίες (όχι airplane mode); Δοκιμασε aeroplane mode και ανοιξε χειροκινητα wifi. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδια καταφερε κανεις να αποθηκευσει photo απο την εφαρμογη camera zoom fx κατευθειαν στην micro SD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts