Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαζι με την αποζημιωση του κινητου η LG πρεπει να μας δωσει και αποζημιωση ηθικη που μας κανει να μαλωνουμε χαχαχαχαχαχ!!!!!!

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για την συμπαρασταση :p οσο για την αποζημιωση δεν θελω.....με ενα lg g2 g3 καλα ειμαι χαχαχα

μπαααααα αααασε!!!nexus και δεν ξανασχολιομαστε!!!!!

Κοιταω για τ 4 μεταχειρισμενο...αλλα δεν ξερω ειναι και 2012 μοντελο

Έχω δύο μέρες paranoid και πάει super. Το μόνο μου παράπονο είναι το ραδιόφωνο. Αγόρασα κανονικά το spirit αλλά οποία ρύθμιση και να κάνω δεν..... Έστειλα μαιλ στον δημιουργό..... Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά η rom.
Φιλικά, Κατερίνα

Έχω δύο μέρες paranoid και πάει super. Το μόνο μου παράπονο είναι το ραδιόφωνο. Αγόρασα κανονικά το spirit αλλά οποία ρύθμιση και να κάνω δεν..... Έστειλα μαιλ στον δημιουργό..... Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά η rom.

Δεν δουλευει κανενα ραδιοφωνο να ξερεις......πηγαινε και ρυθμησεις legacy parts και ρυθμησε τν επεξεργαστη βαλτο στ smartassv2

Δεν δουλευει κανενα ραδιοφωνο να ξερεις......πηγαινε και ρυθμησεις legacy parts και ρυθμησε τν επεξεργαστη βαλτο στ smartassv2

Κάτσε βρε τα λες μπερδεμένα..... Τι εννοείς?? Για καλύτερη απόδοση στο κινητό?

Φιλικά, Κατερίνα

Κάτσε βρε τα λες μπερδεμένα..... Τι εννοείς?? Για καλύτερη απόδοση στο κινητό?

Ναι για επεξεργαστη

Από μπαταρία πως τα πάει;;

Νομίζω πολύ καλύτερα από cm11. Δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρόν.

Φιλικά, Κατερίνα

Από μπαταρία πως τα πάει;;

Απο την cm11 του varcain καμια σχεση μου βγαζει οσο και η stock

Η χρήση στης μπαταρίας είναι τέλεια. Μόνο που δεύτερη φορά δεν φορτίζει πάνω από 97%.
Φιλικά, Κατερίνα

Η χρήση στης μπαταρίας είναι τέλεια. Μόνο που δεύτερη φορά δεν φορτίζει πάνω από 97%.

Εμενα κανονικα φορτιζει

Μεχρι 100%

Η μπαταρια οπως ειπα και χθες ειναι σουπερ....οπως στην στοck δεν το περιμενα..παντως πριν κανουν το update στην paranoid που την ειχα ξανα βαλει τον αυγουστο αν θυμαμαι καλα ηταν για κλαματα η ρομ....και αυτη που εχουμε τωρα ειναι δοκιμαστικη να φανταστεις BETA.....εχουμε και συνεχεια λοιπον

Edited by kostis8

http://forum.android.com.pl/f1211/4-4-4-xperia-z2-lg-l9-ii-d605-454539/

εδω ειναι μια cm11 για το κινητακι μας......πολυ καλη και γρηγορη την φλασαρα να την δοκιμασω και ειναι παρα πολυ καλη...μπαταρια σαν την paranoid και την stock εχει το interface του sony z2 γενικα πολυ καλη και η ραμ κομπλε δεν κολαει πουθενα....οποιος θελει δοκιμαζει.....εγω ξανα γυριζω με backup στην paranoid που ειχα...(δεν μ αρεσει το interface t z2).....απλα να σας ενημερωσω οποιος δεν την εχει δει αυτη:)

Καλησπέρα παιδια! Μια φίλη μου εχει το συγκεκριμένο κινητο και εδω και λιγο καιρό εχει παρατηρήσει οτι το κινητο κλείνει μονο του. Τι μπορει να φταει ;; (android 4.4.2) μπορουμε να αποφύγουμε την επαναφορα ;;

Καλησπέρα παιδια! Μια φίλη μου εχει το συγκεκριμένο κινητο και εδω και λιγο καιρό εχει παρατηρήσει οτι το κινητο κλείνει μονο του. Τι μπορει να φταει ;; (android 4.4.2) μπορουμε να αποφύγουμε την επαναφορα ;;

Κάνε τον κόπο και διάβασε προς τα πίσω γιατί έχει συμβεί σε πολλούς.... Αυτό και άλλα...

Edit.... Βρήκα ένα μείον στη paranoid. Είναι πολύ χαμηλή η ένταση στο ηχείο. Ακούγεται λίγο όταν με παίρνουν τηλέφωνο.

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να δυναμώνει τον ήχο κλήσης;;γιατί στη paranoid δεν ακούγεται καθολου

Αυρο ψαχνω να βρω...αλλα αυτο πρεπει μα τ ρυθμησουμε λογικα απο το builts prop και διαφορα tweaks

παρακαλω,βρηκα ενα σε πολυ καλη τιμη,πως τσεκαρω αν ειναι root?

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να δυναμώνει τον ήχο κλήσης;;γιατί στη paranoid δεν ακούγεται καθολου

Mε ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου δυναμωσε τους ηχους που θελεις!!!!!!:D

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

παρακαλω,βρηκα ενα σε πολυ καλη τιμη,πως τσεκαρω αν ειναι root?

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mε ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου δυναμωσε τους ηχους που θελεις!!!!!!:D

Ποιο προγραμμα;

και πως το ρυθμιζεισ δεν καταλαβαινω

http://www.wikihow.com/Use-Audacity

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Kαποιος να μου ποιον κωδικο βαζω για το κρυφο μενου να δω αν μια συσκευη προκειτε να αγορασω ειναι root?

σε παρομοιο lg l9 ii που πηρα για την κοπελα μου στην επιφανεια εργασιας δεν φαινοτανε πχ superSU αλλα στην επισημη lg μου ειπανε οτι ητανε root.............

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)