kostas_kanal0011 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Βαλτε το betterbatterystats και δειτε ποσο % τρωει σε standby με custom και ποσο με stock rom..Δεν ξερω αν πλεον το διορθωσανε.Αν το φτιαξανε ανετα μπορει να ξαναγυρισω σε custom rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Βαλε και μια αυτα τα mods που ανεφερα πριν λιγες σελιδες θα παθεις πλακα ποσο σφαιρα θα πηγαινει! Μιλάς για αυτά στο xposed? Αν ναι τα έβαλα ηδη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ναι κυριως το xblast tools δηλαδη.Παντως το ιντερνετ παει πιο σφαιρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ναι το έχω ήδη επανω Σαν να έχει φτιαξει λίγο το download, εκτός και αν έτυχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Γνωριζει κανεις αν γινεται με καποιο τροπο να εχουμε OTG ??????Θελει βεβαια αλλον kernel αλλα λεω εγω τωρα... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια ολα καλα μεχρι το γυρισμο σε 4,1,2..μετα ομως τι γινεται;;δεν καταλαβαινω καθολου τι πρεπει να κανω..μπορει καποιος να κανει εναν αναλυτικο οδηγο(οχι σαν αυτον που υπαρχει) βημα βημα και οδηγια οδηγια για το πως κανουμε ρουτ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια ολα καλα μεχρι το γυρισμο σε 4,1,2..μετα ομως τι γινεται;;δεν καταλαβαινω καθολου τι πρεπει να κανω..μπορει καποιος να κανει εναν αναλυτικο οδηγο(οχι σαν αυτον που υπαρχει) βημα βημα και οδηγια οδηγια για το πως κανουμε ρουτ;; Πέρασες την 4.1.2 κ δυσκολεύεσαι στο ρουτ; Στείλε πμ να σου πω αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Έχει πάρει η κοπέλα μου εδώ και μερικούς μήνες το κινητό και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η μπαταρία.. μερικές φορές δεν βγάζει ούτε 24ωρο.. Της πέρασα το gsam battery monitor και είδα ότι το phone radio της τρώει το +50% της μπαταρίας κάτι που πάει να πει (αν κατάλαβα καλά) ότι δυσκολεύεται να βρει ή χάνει το σήμα με αποτέλεσμα να τρώει μπαταρία προσπαθώντας να βρει εκ νέου.. Σκέφτομαι μήπως φταίει η καρτα SIM που είναι κοντά 10ετίας.. αξίζει να βγάλει καινούρια ή κάτι άλλο παίζει τελικά..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Έχει πάρει η κοπέλα μου εδώ και μερικούς μήνες το κινητό και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η μπαταρία.. μερικές φορές δεν βγάζει ούτε 24ωρο.. Της πέρασα το gsam battery monitor και είδα ότι το phone radio της τρώει το +50% της μπαταρίας κάτι που πάει να πει (αν κατάλαβα καλά) ότι δυσκολεύεται να βρει ή χάνει το σήμα με αποτέλεσμα να τρώει μπαταρία προσπαθώντας να βρει εκ νέου.. Σκέφτομαι μήπως φταίει η καρτα SIM που είναι κοντά 10ετίας.. αξίζει να βγάλει καινούρια ή κάτι άλλο παίζει τελικά..?? Φυσιολογικο παντως δεν ειναι.Ας αλλαξει μια την καρτα σε πρωτο σταδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Αν είναι όλη μέρα να ακούει ράδιο πως να μην τρώει την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Οχι εννοει την αναμονη κινητου (κυψελης) δηλαδη τη μπαταρια που τρωει μονο που πιανει σημα. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Τροποποίηση σε κάποιο παλιότερο μήνυμα μας δε γίνεται πλέον???:blink: :worry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τελικα εδωσα και εγω για επισκευη το κινητακι λογω των γνωστων προβλαηματων στις κλησεις που καποιες φορες δεν καλουσε και δουλευει μονο με επανεκιννηση αλλα και ενα ιδιατερο προβλημα αμα εκανα απενεργοποιηση η επανακινηση του τηλ χανονταν απο το μενου οι εφαρμογες φαινονταν μονο το background ...δεν ειχε δουλεψει τπτ και μπορει ολα να προεκυψαν απο το 4.4 αλλα ουτε η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δουλεψε ουτε κατι αλλο.Βεβαια αν δεν κανουν τπτ εκει .....το πολυ πολυ downgrade...και cm11 και 12 αν εχει βγει.......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πριν 1 μήνα πήρα στην κόρη μου το τηλ αυτό, σε γένικες γραμμές είναι σούπερ συσκευή αν και κάποιες φόρες όταν την καλούμε ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή δίχνει ότι είναι απενεργοποιήμενη....:mad:. Η συσκευή έχει την 4.4.2 kit kat , ψάχνω να βρώ πώς μπορώ να ενοργοποιήσω το ξεκλήδωμα της οθόνης με το double tab, πάω στο μενού κλήδωμα της οθόνης άλλα δεν το βρισκω πουθενά.....:confused: Καμιά βοήθεια????. Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πριν 1 μήνα πήρα στην κόρη μου το τηλ αυτό, σε γένικες γραμμές είναι σούπερ συσκευή αν και κάποιες φόρες όταν την καλούμε ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή δίχνει ότι είναι απενεργοποιήμενη....:mad:. Η συσκευή έχει την 4.4.2 kit kat , ψάχνω να βρώ πώς μπορώ να ενοργοποιήσω το ξεκλήδωμα της οθόνης με το double tab, πάω στο μενού κλήδωμα της οθόνης άλλα δεν το βρισκω πουθενά.....:confused: Καμιά βοήθεια????. Ευχαριστώ!!!! η ρυθμιση που ψαχνεις ειναι στην οθονη,προβολη αν δεν κανω λαθος.Οσο για το αλλο μου συνεβαινε συχνα ...και το εστειλα εγω για επισκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Τώρα τελευταία μου κλείνει στα καλά καθουμενα. Και μένει κλειστό..... Υπάρχει περίπτωση να το προκαλεί θήκη με μαγνήτη στο κλείσιμο; Edited October 20, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πριν 1 μήνα πήρα στην κόρη μου το τηλ αυτό, σε γένικες γραμμές είναι σούπερ συσκευή αν και κάποιες φόρες όταν την καλούμε ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή δίχνει ότι είναι απενεργοποιήμενη....:mad:. Η συσκευή έχει την 4.4.2 kit kat , ψάχνω να βρώ πώς μπορώ να ενοργοποιήσω το ξεκλήδωμα της οθόνης με το double tab, πάω στο μενού κλήδωμα της οθόνης άλλα δεν το βρισκω πουθενά.....:confused: Καμιά βοήθεια????. Ευχαριστώ!!!! Μην το ψάχνεις γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα τελευταία μου κλείνει στα καλά καθουμενα. Και μένει κλειστό..... Υπάρχει περίπτωση να το προκαλεί θήκη με μαγνήτη στο κλείσιμο; Θα κόλλησε από κάνα g3 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Τι δεν υπάρχει;;;;;!!!!! Φυσικά και υπάρχει, τι μαργαριτάρι ήταν πάλι αυτό; Μέχρι και εικόνες έχει για να καταλάβεις πως λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια χθες περασα την cm11..ενω στην αρχη λειτουργουσε κανονικα το play store σημερα που προσπαθηνα να μπω δεν μπορουσα γιατι εγραφε δεν υπαρχει συνδεση..και με wifi και με 3g..ξερει κανεις τι συμβαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδια χθες περασα την cm11..ενω στην αρχη λειτουργουσε κανονικα το play store σημερα που προσπαθηνα να μπω δεν μπορουσα γιατι εγραφε δεν υπαρχει συνδεση..και με wifi και με 3g..ξερει κανεις τι συμβαινει??? Κανε μια επαννεκινηση τ κινητο...αν δεν γινει πες μ Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κανε μια επαννεκινηση τ κινητο...αν δεν γινει πες μ οχι τιποτα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κανε μια επαννεκινηση τ κινητο...αν δεν γινει πες μ οχι τιποτα φιλε μου Μπες στ cwm κα ξανα φλασαρε τ gapps Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπες στ cwm κα ξανα φλασαρε τ gapps Το ξαναεκανα αλλά τίποτα..εν τω μεταξύ γράφει installation aborted..το έχει πάθει κανεις άλλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το ξαναεκανα αλλά τίποτα..εν τω μεταξύ γράφει installation aborted..το έχει πάθει κανεις άλλος;; To installation aborted error 7 το βγαζει παντα αλλά περνάει κανονικά τα gapps. Στην θέση σου αν δεν έβρισκα άκρη με το play store θα εκανε ένα wipe σε όλα και θα ξαναπέρναγα απ την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) κατεβαζω τελικα την NEU/EUROPE OPEN 10A γιατι η ελληνικη δεν υπαρχει αν μπορει καποιος να την ανεβασει την GRC10A.και δωστε λινκ για cm απο xda αληθευει οτι δεν υποστηριζει fm radio? και κατι επιπλεονhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728320 λεω να κατεβασω την 20Α ξερει κανεις ποια ειναι η διαφορα με αυτες? LG_L9_II_open_eu_V20b.zip ModSlimL9II_V20b ModSlimL9II_V20b mirror Edited October 22, 2014 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts