Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαλτε το betterbatterystats και δειτε ποσο % τρωει σε standby με custom και ποσο με stock rom..Δεν ξερω αν πλεον το διορθωσανε.Αν το φτιαξανε ανετα μπορει να ξαναγυρισω σε custom rom!

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαλε και μια αυτα τα mods που ανεφερα πριν λιγες σελιδες θα παθεις πλακα ποσο σφαιρα θα πηγαινει!

Μιλάς για αυτά στο xposed?

Αν ναι τα έβαλα ηδη ;)

Παιδια ολα καλα μεχρι το γυρισμο σε 4,1,2..μετα ομως τι γινεται;;δεν καταλαβαινω καθολου τι πρεπει να κανω..μπορει καποιος να κανει εναν αναλυτικο οδηγο(οχι σαν αυτον που υπαρχει) βημα βημα και οδηγια οδηγια για το πως κανουμε ρουτ;;

Παιδια ολα καλα μεχρι το γυρισμο σε 4,1,2..μετα ομως τι γινεται;;δεν καταλαβαινω καθολου τι πρεπει να κανω..μπορει καποιος να κανει εναν αναλυτικο οδηγο(οχι σαν αυτον που υπαρχει) βημα βημα και οδηγια οδηγια για το πως κανουμε ρουτ;;

Πέρασες την 4.1.2 κ δυσκολεύεσαι στο ρουτ; Στείλε πμ να σου πω αν είναι.

Έχει πάρει η κοπέλα μου εδώ και μερικούς μήνες το κινητό και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η μπαταρία.. μερικές φορές δεν βγάζει ούτε 24ωρο.. Της πέρασα το gsam battery monitor και είδα ότι το phone radio της τρώει το +50% της μπαταρίας κάτι που πάει να πει (αν κατάλαβα καλά) ότι δυσκολεύεται να βρει ή χάνει το σήμα με αποτέλεσμα να τρώει μπαταρία προσπαθώντας να βρει εκ νέου..

Σκέφτομαι μήπως φταίει η καρτα SIM που είναι κοντά 10ετίας.. αξίζει να βγάλει καινούρια ή κάτι άλλο παίζει τελικά..??

Έχει πάρει η κοπέλα μου εδώ και μερικούς μήνες το κινητό και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η μπαταρία.. μερικές φορές δεν βγάζει ούτε 24ωρο.. Της πέρασα το gsam battery monitor και είδα ότι το phone radio της τρώει το +50% της μπαταρίας κάτι που πάει να πει (αν κατάλαβα καλά) ότι δυσκολεύεται να βρει ή χάνει το σήμα με αποτέλεσμα να τρώει μπαταρία προσπαθώντας να βρει εκ νέου..

Σκέφτομαι μήπως φταίει η καρτα SIM που είναι κοντά 10ετίας.. αξίζει να βγάλει καινούρια ή κάτι άλλο παίζει τελικά..??

Φυσιολογικο παντως δεν ειναι.Ας αλλαξει μια την καρτα σε πρωτο σταδιο...

Τελικα εδωσα και εγω για επισκευη το κινητακι λογω των γνωστων προβλαηματων στις κλησεις που καποιες φορες δεν καλουσε και δουλευει μονο με επανεκιννηση αλλα και ενα ιδιατερο προβλημα αμα εκανα απενεργοποιηση η επανακινηση του τηλ χανονταν απο το μενου οι εφαρμογες φαινονταν μονο το background ...δεν ειχε δουλεψει τπτ και μπορει ολα να προεκυψαν απο το 4.4 αλλα ουτε η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δουλεψε ουτε κατι αλλο.Βεβαια αν δεν κανουν τπτ εκει .....το πολυ πολυ downgrade...και cm11 και 12 αν εχει βγει.......:lol:

Πριν 1 μήνα πήρα στην κόρη μου το τηλ αυτό, σε γένικες γραμμές είναι σούπερ συσκευή αν και κάποιες φόρες όταν την καλούμε ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή δίχνει ότι είναι απενεργοποιήμενη....:mad:. Η συσκευή έχει την 4.4.2 kit kat , ψάχνω να βρώ πώς μπορώ να ενοργοποιήσω το ξεκλήδωμα της οθόνης με το double tab, πάω στο μενού κλήδωμα της οθόνης άλλα δεν το βρισκω πουθενά.....:confused: Καμιά βοήθεια????. Ευχαριστώ!!!!

Πριν 1 μήνα πήρα στην κόρη μου το τηλ αυτό, σε γένικες γραμμές είναι σούπερ συσκευή αν και κάποιες φόρες όταν την καλούμε ενώ η συσκευή είναι ανοιχτή δίχνει ότι είναι απενεργοποιήμενη....:mad:. Η συσκευή έχει την 4.4.2 kit kat , ψάχνω να βρώ πώς μπορώ να ενοργοποιήσω το ξεκλήδωμα της οθόνης με το double tab, πάω στο μενού κλήδωμα της οθόνης άλλα δεν το βρισκω πουθενά.....:confused: Καμιά βοήθεια????. Ευχαριστώ!!!!

η ρυθμιση που ψαχνεις ειναι στην οθονη,προβολη αν δεν κανω λαθος.Οσο για το αλλο μου συνεβαινε συχνα ...και το εστειλα εγω για επισκευη

Τώρα τελευταία μου κλείνει στα καλά καθουμενα. Και μένει κλειστό..... Υπάρχει περίπτωση να το προκαλεί θήκη με μαγνήτη στο κλείσιμο; Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Μην το ψάχνεις γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα τελευταία μου κλείνει στα καλά καθουμενα. Και μένει κλειστό..... Υπάρχει περίπτωση να το προκαλεί θήκη με μαγνήτη στο κλείσιμο;

Θα κόλλησε από κάνα g3

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Τι δεν υπάρχει;;;;;!!!!!

Φυσικά και υπάρχει, τι μαργαριτάρι ήταν πάλι αυτό;

Μέχρι και εικόνες έχει για να καταλάβεις πως λειτουργεί

παιδια χθες περασα την cm11..ενω στην αρχη λειτουργουσε κανονικα το play store σημερα που προσπαθηνα να μπω δεν μπορουσα γιατι εγραφε δεν υπαρχει συνδεση..και με wifi και με 3g..ξερει κανεις τι συμβαινει???

παιδια χθες περασα την cm11..ενω στην αρχη λειτουργουσε κανονικα το play store σημερα που προσπαθηνα να μπω δεν μπορουσα γιατι εγραφε δεν υπαρχει συνδεση..και με wifi και με 3g..ξερει κανεις τι συμβαινει???

Κανε μια επαννεκινηση τ κινητο...αν δεν γινει πες μ

Κανε μια επαννεκινηση τ κινητο...αν δεν γινει πες μ

οχι τιποτα φιλε μου

Μπες στ cwm κα ξανα φλασαρε τ gapps

Το ξαναεκανα αλλά τίποτα..εν τω μεταξύ γράφει installation aborted..το έχει πάθει κανεις άλλος;;

To installation aborted error 7 το βγαζει παντα αλλά περνάει κανονικά τα gapps. Στην θέση σου αν δεν έβρισκα άκρη με το play store θα εκανε ένα wipe σε όλα και θα ξαναπέρναγα απ την αρχή.

κατεβαζω τελικα την NEU/EUROPE OPEN 10A γιατι η ελληνικη δεν υπαρχει αν μπορει καποιος να την ανεβασει την GRC10A.και δωστε λινκ για cm απο xda αληθευει οτι δεν υποστηριζει fm radio?

και κατι επιπλεονhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728320 λεω να κατεβασω την 20Α ξερει κανεις ποια ειναι η διαφορα με αυτες? LG_L9_II_open_eu_V20b.zip

ModSlimL9II_V20b

ModSlimL9II_V20b mirror

Edited by tolios32

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)