kostis8 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ναι ναι συμβαινει στο κινητο αυτο. Συνηθεια ειναι, ασε που βολευει τον χειμωνα:p Για τν χειμωνα οτι πρεπει γ τ καλοκαιρι δεν κανει :p Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έσβησα με το rootappdelete την μαμά εφαρμογή αλμπουμ. Πηγαίνοντας όμως να αλλάξω το φόντο στην οθόνη κλειδώματος μου βγάζει μόνο την επιλογή για τη συλλογή ταπετσαριων. Έκανα restore από την εφαρμογή αλλά όταν πάω να την ανοίξω λέει ότι σταμάτησε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά έχω την ΚΚ rooted. Θυμάμαι ότι μπορώ να κάνω Disable ένα app, αν πάω Settings>Apps>All και επιλέξω το App και κάνω tap στο κουμπί "Disable". Δεν το βλέπω αυτό το κουμπί πλέον. Εσείς το βλέπετε;; Θέλω να απενεργοποιήσω μερικά app, γιατί μου ρουφούν μνήμη... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά έχω την ΚΚ rooted. Θυμάμαι ότι μπορώ να κάνω Disable ένα app, αν πάω Settings>Apps>All και επιλέξω το App και κάνω tap στο κουμπί "Disable". Δεν το βλέπω αυτό το κουμπί πλέον. Εσείς το βλέπετε;; Θέλω να απενεργοποιήσω μερικά app, γιατί μου ρουφούν μνήμη... υπαρχει ακομα,αν και σχεδον οι περισσοτερες εφαρμογες δυσκολα απενεργοποιουνται.οι περισσοτερες θελουν επαναφορα στην αρχικη εγκατασταση(εφαρμογες google) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 υπαρχει ακομα,αν και σχεδον οι περισσοτερες εφαρμογες δυσκολα απενεργοποιουνται.οι περισσοτερες θελουν επαναφορα στην αρχικη εγκατασταση(εφαρμογες google) Βαλε το καλυτερο antivirus κλπ κλπ (δεν υπαρχει κατι να μην εχει!) μεχρι και μπλοκαρισμα διαφημισεων,app permissions,antitheft....το υπερπρογραμμα LBE security master και εκει εχει επιλογη για καθε εφαρμογη allow/disable auto start.Καλη πορωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Αφου εισαι root, διεγραψε οποια app δε θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδια καταφερε κανεις να διορθωσει τον ηχο απο το ακουστικο;Με το bluetooth ακουγεται μια χαρα.Οταν καμια φορα δεν το συνδεω και μιλαω κανονικα,ο ηχος ειναι τοσο μαπα οσο το χειροτερο κινητο.Το L3 των 80 ευρο που ειχα ειχε το καλυτερο ηχειο.Και μαλιστα ηταν και ακουστικο (να ακους τον συνομιλητη) και ηχειο να ακους media. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 3 φίλες εχουν το ίδιο κινητό, στις 2 η ενημέρωση εχει έρθει εδώ και καιρό και εχουν παρει ΚΚ, η άλλη περιμένει ακόμα, παρόλο που είναι η πρώτη που το αγόρασε..Τι παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 3 φίλες εχουν το ίδιο κινητό, στις 2 η ενημέρωση εχει έρθει εδώ και καιρό και εχουν παρει ΚΚ, η άλλη περιμένει ακόμα, παρόλο που είναι η πρώτη που το αγόρασε..Τι παίζει?? δεν εμφανίζεται στις ρυθμίσεις η ενημέρωση; αν οχι, ας το συνδέσει στο LG pc suite στον υπολογιστή να το αναβαθμίσει απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μέχρι και στο branded Tim ήρθε η ενημέρωση! Προσπαθήστε μέσω pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το πήρα εχτές και "νίκησε" στην κόντρα με το g2mini λόγω κατά πολύ καλύτερης οθόνης και γενικά πιο όμορφου κινητού Αυτονομία θεωρώ ότι έχει ήδη καλή, απλά δεν είναι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το πήρα εχτές και "νίκησε" στην κόντρα με το g2mini λόγω κατά πολύ καλύτερης οθόνης και γενικά πιο όμορφου κινητού Αυτονομία θεωρώ ότι έχει ήδη καλή, απλά δεν είναι η καλύτερη Εβγαλες σε μια μερα πορισμα οτι δεν ειναι καλυτερη; ωραιος Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmdsaviour Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχω πάρει το κινητό κανένα μήνα τώρα και έχω δύο προβλήματα. Το ένα είναι ότι ενώ έχω ενεργοποιημένες όλες τις ειδοποιήσεις για τα sms, υπάρχουν φορές που έχω λάβει sms, δεν έχει βγει καμιά ειδοποίηση και το παίρνω χαμπάρι αρκετά αργότερα μπαίνοντας τυχαία στα μηνύματα. Το δεύτερο είναι ότι το ραδιόφωνο κλείνει κάποιες φορές από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχω πάρει το κινητό κανένα μήνα τώρα και έχω δύο προβλήματα. Το ένα είναι ότι ενώ έχω ενεργοποιημένες όλες τις ειδοποιήσεις για τα sms, υπάρχουν φορές που έχω λάβει sms, δεν έχει βγει καμιά ειδοποίηση και το παίρνω χαμπάρι αρκετά αργότερα μπαίνοντας τυχαία στα μηνύματα. Το δεύτερο είναι ότι το ραδιόφωνο κλείνει κάποιες φορές από μόνο του. εχεις περασει την κιτ κατ?επαναφορα εργοστασιακη οταν την περασες εκανες? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmdsaviour Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ναι πέρασα kit kat με το που πήρα το τηλ. Δε θυμάμαι αν έκανα reset μετά. Μάλλον όχι γτ το τηλέφωνο ήταν άθικτο όταν έκανα την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εβγαλες σε μια μερα πορισμα οτι δεν ειναι καλυτερη; ωραιος Δεν το διατυπωσα σωστα Εννοω οτι ''απο οτι εχω διαβασει'' δεν ειναι τοσο καλη οσο του g2mini, αλλα το θεμα ειναι να βγαζει την ημερα, ετσι κι αλλιως καθε βραδυ θα φορτιζει Ομως η οθονη ειναι θεικη, δεν γινοταν να παρω νεο κινητο και να εχω λιγοτερα ppi απο το προηγουμενο μου(xperia p->g2mini) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Έχω πάρει το κινητό κανένα μήνα τώρα και έχω δύο προβλήματα. Το ένα είναι ότι ενώ έχω ενεργοποιημένες όλες τις ειδοποιήσεις για τα sms, υπάρχουν φορές που έχω λάβει sms, δεν έχει βγει καμιά ειδοποίηση και το παίρνω χαμπάρι αρκετά αργότερα μπαίνοντας τυχαία στα μηνύματα. Το δεύτερο είναι ότι το ραδιόφωνο κλείνει κάποιες φορές από μόνο του. Παιδια αθτο το θεμα εχει διατυπωθει πολλες φορες στο ιδιο φορουμ.Ξεκινηστε μια μερα διαβαστε το απο την αρχη και θα σας λυθουν ολες οι αποριες μην ειστε ανυπομονοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmdsaviour Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδια αθτο το θεμα εχει διατυπωθει πολλες φορες στο ιδιο φορουμ.Ξεκινηστε μια μερα διαβαστε το απο την αρχη και θα σας λυθουν ολες οι αποριες μην ειστε ανυπομονοι!!! Να κάτσω να διαβάσω 177 σελίδες προφανώς και δεν έχω το χρόνο να το κάνω και δεν έχει και νόημα. Κοίταξα μέχρι 5-6 σελίδες πίσω και βρήκα για sms που δε λαμβάνονται καθόλου. Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδια αμα πουλαει κανεις τ κινητο αυτο ας μ πει......βλεπω μερικα μεταχειρισμενα ακριβοτερα κι απο τ skroutzomagaza Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω ποιοι από εσάς έχετε αγοράσει ή γνωρίζετε περαιτέρω πληροφορίες για το κινητό lg l9 ii . Αν σας βγήκε καλό και αν αξίζει τα λεφτά του !! Γενικά πάνω από 170 € δεν θέλω να δώσω για αγορά κινητού . Με προβληματίζει λίγο η μάρκα γιατί έχω φαει σκάλωμα με τα samsung !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Να κάτσω να διαβάσω 177 σελίδες προφανώς και δεν έχω το χρόνο να το κάνω και δεν έχει και νόημα. Κοίταξα μέχρι 5-6 σελίδες πίσω και βρήκα για sms που δε λαμβάνονται καθόλου. Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Λιγο λιγο μπορειτε να τις διαβαζετε παιδια.θα σας λυθουν πολλες αποριες,προβληματα και βελτιωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon81gr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συσκευή LG L9 II, όπου όταν πλησιάσω την οθόνη του τηλέφωνου στου αφτί για να απαντήσω σε μια κλήση και σβήσει η οθόνη (λόγω του αισθητήρα) κατά την διάρκεια της κλήσης δεν ενεργοποιείται ξανά, έτσι ώστε να μην μπορώ να επιλέξω κάποιον αριθμό , κάποιο μενού ή και να τερματίσω την κλήση. Θα πρέπει να κλείσει ο συνομιλητής το τηλέφωνο προκειμένου να ενεργοποιηθεί ξανά η οθόνη. Επίσης δεν τερματίζεται η κλήση ούτε από το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Η έκδοση Αndroid που είναι εγκατεστημένη στην συσκευή είναι η 4.4.2. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα, η μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο επίλυσής του. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ?? ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΟ ;;; ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ !!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon81gr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Έχω την συσκευή 4 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, έκτος αυτού που αναφέρω παραπάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο στο Internet , δεν κολλάει στις εφαρμογές (δεν ξέρω για παιχνίδια) , πολύ καλή ανάλυση (οθόνη) και camera (αξιοπρεπής και η μπροστινή), λεπτό και σε ιδανικό μέγεθος . Θεωρώ πως για τα λεφτά του είναι από τις καλύτερες επιλογές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδια αμα πουλαει κανεις τ κινητο αυτο ας μ πει......βλεπω μερικα μεταχειρισμενα ακριβοτερα κι απο τ skroutzomagaza Χθες πούλησα το δικό μου 4μηνων στα 115 ευρω (149 το χω παρει τότε αν θυμάμαι καλα) μέσα σε μισή μέρα έφυγε. το d605 έχει πολύ ζητιση μηλαμε. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts