Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μου κολισε στο lg και δεν ξεκολαει...μποροθμε να το επαναφερουμε? βοηθιστεεε..

Αν ειχες κανει backup ναι....αν οχι ξανα φλασαρεις ρομ

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν ειχες κανει backup ναι....αν οχι ξανα φλασαρεις ρομ

εκανα τιν βλακια δεν εχω back up

πος φλασαρουμε? δεν κανι τιποτα και στο Pc δεν μου το αναγνοριζη

εκανα τιν βλακια δεν εχω back up

πος φλασαρουμε? δεν κανι τιποτα και στο Pc δεν μου το αναγνοριζη

Με το flash tool 2014 φλασαρεις το αρχει ΚDZ μπαινεις σε download mode πατας ces flash και εισαι ετοιμος....να ξερεις θα χαθουν ολα τα αρχεια σου.....τωρα αν εχεις custom recovery με ενα usb η αν εχεις καποια ρομ στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο του κινητου σου ακομα καλητερα δεν θα χασεις τιποτα.....

Με το flash tool 2014 φλασαρεις το αρχει ΚDZ μπαινεις σε download mode πατας ces flash και εισαι ετοιμος....να ξερεις θα χαθουν ολα τα αρχεια σου.....τωρα αν εχεις custom recovery με ενα usb η αν εχεις καποια ρομ στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο του κινητου σου ακομα καλητερα δεν θα χασεις τιποτα.....

σιγνομη φιλε αλλα δεν καταλαβα τι να κανω λιγο πιο αναλιτικα αν μπορης?

σιγνομη φιλε αλλα δεν καταλαβα τι να κανω λιγο πιο αναλιτικα αν μπορης?

Το κινητο σου να φανταστω ειναι ροοτ και εχεις recovery σωστα;

Το κινητο σου να φανταστω ειναι ροοτ και εχεις recovery σωστα;

ναι...αλλα κολαει στο lg δεν μπενη ουτε στο recovery και οταν μπενω σε download mode μου διχνει οτι ειμαι root

ναι...αλλα κολαει στο lg δεν μπενη ουτε στο recovery και οταν μπενω σε download mode μου διχνει οτι ειμαι root

Δεν ξερω φιλε...περιμενε να σου πει καποιος αλλος

Δεν ξερω φιλε...περιμενε να σου πει καποιος αλλος

οκ ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ το βρηκα το ευτιαξα ευχαριστω

αξίζει να βάλω αυτήν την rom? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-resurrectionremix-lpalpha-t2969200 την έχει δοκιμάσει κανεις? είμαι με official 5.0.2 και θέλω να βάλω αυτήν

Edited by mindfield

Παιδιά. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει την leaked lollipop και μετά να φλασαρε κάποια official lollipop με kdz να μας πει διαφορές; αν υπάρχουν; θέλω να ξέρω αν θα μείνω με leaked η να πάω σε official

Παιδιά. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει την leaked lollipop και μετά να φλασαρε κάποια official lollipop με kdz να μας πει διαφορές; αν υπάρχουν; θέλω να ξέρω αν θα μείνω με leaked η να πάω σε official

Ειχε leaked πηγα σε στοκ και ειχα αρκετα κολληματα και αργη...και ξανα γυρισα σε leaked...παει σφαιρα

Ειχε leaked πηγα σε στοκ και ειχα αρκετα κολληματα και αργη...και ξανα γυρισα σε leaked...παει σφαιρα

Ti ειναι αυτη η leaked lollipop;Custom rom;Που ειναι το link φιλε μου;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Έχω τελείως αντίθετη εμπειρία .Τερτίπια ίσως της τεχνολογίας .Φόραγα την leaked του Hoangnova για καμμιά 10αριά μέρες .Όλα καλά ευχαριστημένος .Έρχεται η stock open ,βάζω την 30a του Somboon ,ροοταρισμένη με recovery .΄Εξαιρετική ,καλύτερη απο την leaked,εξαιρετική και σε μπαταρία(μια βδομάδα δοκιμή ,για να στρώσει κιόλας ,αλλιώς δεν έχει νόημα ,γελάω με κάποιους που βγάζουν συμπεράσματα και απορίπτουν από την πρώτη μέρα) .Τώρα απο χθές δοκιμάζω την Ισπανική V30a πειραγμένη EvoMagix από HTCmania.Ασύλληπτη σε όλα ( μέσω και μιάς εφαρμογής δικιάς τους που έχουν,πέρα των γνωστών από xda,αρκετά παραμετροποιήσιμη) Θα περιμένω λίγες μέρες την μπαταρία της (φαίνεται δυνατή)....

Έχω τελείως αντίθετη εμπειρία .Τερτίπια ίσως της τεχνολογίας .Φόραγα την leaked του Hoangnova για καμμιά 10αριά μέρες .Όλα καλά ευχαριστημένος .Έρχεται η stock open ,βάζω την 30a του Somboon ,ροοταρισμένη με recovery .΄Εξαιρετική ,καλύτερη απο την leaked,εξαιρετική και σε μπαταρία(μια βδομάδα δοκιμή ,για να στρώσει κιόλας ,αλλιώς δεν έχει νόημα ,γελάω με κάποιους που βγάζουν συμπεράσματα και απορίπτουν από την πρώτη μέρα) .Τώρα απο χθές δοκιμάζω την Ισπανική V30a πειραγμένη EvoMagix από HTCmania.Ασύλληπτη σε όλα ( μέσω και μιάς εφαρμογής δικιάς τους που έχουν,πέρα των γνωστών από xda,αρκετά παραμετροποιήσιμη) Θα περιμένω λίγες μέρες την μπαταρία της (φαίνεται δυνατή)....

Link Για την ισπανική; zip είναι; μέσω recovery μπαίνει; xposed;;

Αυτή την ισπανική την πήρε το μάτι μου. Είναι καλύτερη από του Hoangnova? Μπορείςνα αναφέρεις τι έξτρα έχουν προσθέσει? Αυτή η ισπανική εφαρμογή που έχουν στην περιγραφή τι ακριβώς είναι?

Ευχαριστω!

Edited by minotavros
No root->No problem

Δωσε λινκ φιλε αν μπορεις

εχει προσεξει καποιος αλλος που χρησιμοποιει το wakelock detector να μη λειτουργει σωστα με τη lolipop?

Εγω :)

Δεκα χαρακτηρες.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

εχει προσεξει καποιος αλλος που χρησιμοποιει το wakelock detector να μη λειτουργει σωστα με τη lolipop?

Λογικο ,σε 11 μερες θα κλεισει 1 χρονος απο την τελευταια αναβαθμιση!

Δοκιμασε καλυτερα BetterBatteryStats ή Amplify pro ή και τα δυο μαζι!

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα ,απουσίαζα και μόλις τώρα είδα ότι ενδιαφέρεστε για την ρομ που ανέφερα .Το λινκ http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994955 .Εγώ τόβαλα στη μετάφραση (προτίμησα Αγγλικά να μεταφραστεί,για μένα βγαίνει πιο σωστό αποτέλεσμα) και σιγά-σιγά κατάλαβα τι θέλει .Προσπαθήστε το δεν είναι δύσκολο

Καλησπέρα ,απουσίαζα και μόλις τώρα είδα ότι ενδιαφέρεστε για την ρομ που ανέφερα .Το λινκ http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994955 .Εγώ τόβαλα στη μετάφραση (προτίμησα Αγγλικά να μεταφραστεί,για μένα βγαίνει πιο σωστό αποτέλεσμα) και σιγά-σιγά κατάλαβα τι θέλει .Προσπαθήστε το δεν είναι δύσκολο

Θέλει να φλασαρουμε bumped twrp και KK bootloader;;

Θα σας πω τι έκανα ,ίσως βοηθήσει .Kατ΄αρχάς ήμουν ήδη στην V30a open του Somboon δηλ.είχα και ροοτ και recovery .To λέω γιατί κάτι λέει οτι πρέπει να φλασάρουμε και bootloader .Εγώ πάντα δουλεύω με φλας OTG και Titanium .Eβγαλα το φλας (δεν ξέρω και φοβάμαι μην σβηστεί) μπήκα recovery> wipe>format data>yes ,υπ΄όψιν σβήνουν όλα απο το κινητό,βάζω το φλας πάω install φλασάρω την ρομ , παω για reboot μου ζητά SuperSu ,το αποδέχομαι το φλασάρει μόνη της και ανοίγει (θέλει λιγο χρόνο)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλει να φλασαρουμε bumped twrp και KK bootloader;;

Ναι το πρώτο λινκ που δίνει είναι η bumped twrp του blastagator

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα σας πω τι έκανα ,ίσως βοηθήσει .Kατ΄αρχάς ήμουν ήδη στην V30a open του Somboon δηλ.είχα και ροοτ και recovery .To λέω γιατί κάτι λέει οτι πρέπει να φλασάρουμε και bootloader .Εγώ πάντα δουλεύω με φλας OTG και Titanium .Eβγαλα το φλας (δεν ξέρω και φοβάμαι μην σβηστεί) μπήκα recovery> wipe>format data>yes ,υπ΄όψιν σβήνουν όλα απο το κινητό,βάζω το φλας πάω install φλασάρω την ρομ , παω για reboot μου ζητά SuperSu ,το αποδέχομαι το φλασάρει μόνη της και ανοίγει (θέλει λιγο χρόνο)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι το πρώτο λινκ που δίνει είναι η bumped twrp του blastagator

Instrucciones D802:To λέει ξεκάθαρα ,αν δεν το διαβάσετε καλά και δεν ειστε σιγουροι μην προχωράτε

Edited by anestis1
Υ.Γ Διαβάστετο καλά

Αυτή την ισπανική την πήρε το μάτι μου. Είναι καλύτερη από του Hoangnova? Μπορείςνα αναφέρεις τι έξτρα έχουν προσθέσει? Αυτή η ισπανική εφαρμογή που έχουν στην περιγραφή τι ακριβώς είναι?

Ευχαριστω!

H εφαρμογή τους Xorware MagixRom Control έχει διάφορα ,δεν την έχω ψάξει ,δες την στο google play ,άσχετα απο την ρομ ,εγω μέχρι στιγμής είδα ότι μπορείς να επέμβεις στην μπάρα ψηλά (ξέχασα πως την λένε ,γεράματα), όχι στην απαίσια navbar.Πάντως πιο κάτω απο την ρομ στις εικόνες δίνει και τα γνωστά λινκ απο τους xda για mods της lollipop ,δοκιμάζοντας κάποια ,μου δούλεψαν (δεν τα τέσταρα όλα ) για τα δικά μου γούστα σιγά-σιγά την έφτιαξα αισθητικά ,το μόνο που λείπει να μικρύνει η navbar(τα εικονίδια) ,αλλά αυτή την εξαφανίζω απο τις ρυθμίσεις έφυγε και απο την κεντρική σελίδα ,δεν την βλέπω συνέχεια,εντάξει τρώγεται...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το φοβάμαι λίγο το bumped. Δεν υπήρχαν θέματα πιο παλιά με brick συσκευών κλπ;

Eγώ δεν βάζω ποτέ την κανονική έκδοση TeamWin περιμένω πάντα μια-δυο μέρες τον blastagator να βγάλει την bumped έκδοση( με F2FS & Thermal Control) και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα .Ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/twrp-twrp-2-8-0-0-kernel-f2fs-tools-t2898705.Κάποιος πιο ψαγμένος ας μας δώσει τα φώτα του

Λογικο ,σε 11 μερες θα κλεισει 1 χρονος απο την τελευταια αναβαθμιση!

Δοκιμασε καλυτερα BetterBatteryStats ή Amplify pro ή και τα δυο μαζι!

Εγω :)

Δεκα χαρακτηρες.

οκ ευχαριστω!