panosfx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλή, ωραία και γρήγορη η energy αλλά ρε παιδιά, γιατί κατέστρεψε την lock screen ο ανθρωπας? Υπάρχει περίπτωση να γίνει τελείως στοκ? Χωρίς το λουκέτο και τα γράμματα από κάτω. Αυτο ομολογω πως με χαλασε κι εμενα.Εβαλα g2 xposed και του εβαλα την aosp lockscreen. Κατα τα αλλα δειχνει πολυ καλη κι η μαυριλα της μ'αρεσει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλή, ωραία και γρήγορη η energy αλλά ρε παιδιά, γιατί κατέστρεψε την lock screen ο ανθρωπας? Υπάρχει περίπτωση να γίνει τελείως στοκ? Χωρίς το λουκέτο και τα γράμματα από κάτω. Τα γραμματα μπορεις να τα βγαλεις μεσω του xposed / g2 settings....για το λουκετο δεν μπορω να σου πω,γιατι εμενα μου αρεσει,γουστα ειναι αυτα :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ευχαριστώ τα έδιωξα όλα από την lockscreen, εκτός από το λουκέτο. Μπορώ τώρα να κάνω διαφανή την navbar και την notification bar σε όλες τις εφαρμογές και οχι μόνο στο launcher? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Έβαλα και εγώ την energy αλλά είχα πρόβλημα στο sygic λόγο του dorimanx Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Έβαλα και εγώ την energy αλλά είχα πρόβλημα στο sygic λόγο του dorimanx Τί σου εκανε δηλαδη; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τί σου εκανε δηλαδη; Όταν είμαι στο sygic και πάω να κανω μια επιλογή μου κανει restart. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospor Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Βλέπω οτι αρκετοί έχετε περάσει την Energy ως Rom.Να σας ρωτήσω αν έχετε δεί κάποια σοβαρά bugs ,και εαν δουλεύουν μιας και πατάει σε custom rom οι εφαρμογές της LG όπως quick remote,quick windows ,knockon και knock off .....,αν υποστηρίζει otg κτλ .... Παράθεση Letv Le1 Pro X800. When The smoke is going down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Βλέπω οτι αρκετοί έχετε περάσει την Energy ως Rom.Να σας ρωτήσω αν έχετε δεί κάποια σοβαρά bugs ,και εαν δουλεύουν μιας και πατάει σε custom rom οι εφαρμογές της LG όπως quick remote,quick windows ,knockon και knock off .....,αν υποστηρίζει otg κτλ .... Σε stock παταει, αρα οι εφαρμογες της LG θα δουλευουν. Δεν την εχω δοκιμασει αλλα ξερω οτι ετσι παν αυτα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Βλέπω οτι αρκετοί έχετε περάσει την Energy ως Rom.Να σας ρωτήσω αν έχετε δεί κάποια σοβαρά bugs ,και εαν δουλεύουν μιας και πατάει σε custom rom οι εφαρμογές της LG όπως quick remote,quick windows ,knockon και knock off .....,αν υποστηρίζει otg κτλ .... υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές τις LG κανονικά,δεν έχω βρει προσωπικά κάποιο bug,στην ουσία stock είναι με δικό της theme και κάποια tweaks του dev! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλώς ή κακώς ζούμε στις μέρες οπου οι official rom είναι καλύτερες από τις custom... Όσες δοκίμασα επέστρεψα σε official. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Α. Καμία δεν είναι πιο "γρήγορη" από την official. Η ωριμότητα του android Αλλά και των εταιριών έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Β. Κανένα tweak δεν αποφέρει τα παλιά καλά αποτελέσματα, γιατί η συσκευή είναι σούπερ από μόνη της. Γ. Με το xposed framework μπορεί κάποιος να παραμετροποιησει αρκετά την official χωρίς τη βοήθεια κάποιου...dev. Δ. Όλες, μα όλες, οι custom rom έχουν τα....θεματακια τους, οπως glitch στο θέμα ή κάτι να μη λειτουργεί ή το android update στις flex σε κάθε reboot πού μου σπάει τα νεύρα. Ε. Η μονες περιπτώσεις για custom rom κατά τη ταπεινή μου άποψη είναι οι εξής: 1. Αλλαγή σε black theme αντί το λευκό της Lg. 2. Aosp rom Για όποιον θέλει να έχει kit kat παραμετροποιησιμο. 3. Να είναι hobbιστας flasher... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο,συμφωνώ μαζί σου αν και ανήκω στη κατηγορία 3... Μετά από πολλές ρομ, νομίζω κατέληξα στη Worship Rom εγώ μέχρι να έρθει official 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγω παλι ανηκω στο 1. Το κινητο το ειχα με στοκ ρομ και μονο root για 2 μηνες.Αλλα βαρεθηκα την ασπριλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Εγω παλι ειμαι στη 2... :) Αλλο πραγμα η aosp! Edited February 3, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Γνωρίζει κάποιος σε που είναι αποθηκευμένα τα προεγκατεστημένα wallpapers της Lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δοκιμασε κανεις καμια CM ή PA; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μια αναβάθμιση που μου έβγαλε παιδιά περιπου 21mb απο τις 20-1.. Να την βάλω?? Τι ακριβως είναι??την έκανε κανεις ?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 RGUI εχει βαλει κανεις; καλησπερα.... την χρησιμοποιω 2 μερες... αριστες εντυπωσεις.. :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Και εγω σε αυτη την κατηγορία ειμαι αυτη τη στιγμη ;) Κατι άσχετο.....ξερει να μου πει κάποιος ποιά ειναι αυτη τη στιγμη η καλύτερη recovery για να βαλω στο κινητο μου.....και αν υπαρχει καπου ο οδηγός εγκατάστασης της?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Σε next launcher (νομιζω και σε nova το ιδιο ειναι) πηγαινοντας στα gestures επιλεγω με διπλο χτυπημα να σβηνει η οθονη αλλα δεν πετυχαινει.Καποιος μου ειχε πει τι να βαλω αλλα ξεχασα..... Edit:Ακυρο το βρηκα. Edited February 6, 2014 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Επειδη καλος χρυσος κι αγιος ο dorimanx kernel αλλα τρωει μπαταρια εχει καποιος link για τον στοκ κερνελ της d80210e για να μην ξαναπερναω την ρομ και χασω τα mods; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Επειδη καλος χρυσος κι αγιος ο dorimanx kernel αλλα τρωει μπαταρια εχει καποιος link για τον στοκ κερνελ της d80210e για να μην ξαναπερναω την ρομ και χασω τα mods; πια έκδοση έχεις βάλει...με 2.1 είναι σούπερ η μπαταρία του!!τη 2.2 δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Η αληθεια ειναι πως πρεπει να εχεις δικιο,Με την 2.1 οντως δεν θυμαμαι να ειχα θεμα.Με την 2.2 ρουφαει οποτε θα γυρισω στην 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Με έχει βασανίσει πολύ η παραμετροποίηση του G2. Με τα Samsung τόσα χρόνια είχα βρει την ησυχία μου... Έχω το μοντέλο D802 το οποίο παρέλαβα με εργοστασιακή ρομ. Έκανα root, πέρασα TWRP και μετά AOSP based roms όπου όλα δουλεύουν μια χαρά. Λοιπόν, οι απορίες/προβλήματα είναι οι εξής: Προσπαθώ να περάσω μια rom βασισμένη σε stock, και 2 που έχω κατεβάσει, με TWRP αφού τις περνάω, στο reboot system με πάει πάλι σε recovery. Με PhilZ touch, δεν κάνει καν install. Βγάζει το κλασσικό Status 7 και από πάνω έχει γράψει "format() expects 5 args, got 4" Το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν μπόρεσα με τίποτα να περάσω τους drivers της LG για να κάνω restore με το flash tool, αλλά αυτό είναι άλλο θεμά. Φαντάζομαι πως αν καταφέρω και περάσω stock rom που έχει μέσα πέρα από MTP/PTP/USB και την επιλογή για install drivers και να φτιάξει η φάση... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Η αληθεια ειναι πως πρεπει να εχεις δικιο,Με την 2.1 οντως δεν θυμαμαι να ειχα θεμα.Με την 2.2 ρουφαει οποτε θα γυρισω στην 2.1. Βάλε πάλι τη 2.1...και απ' ότι είδα έβγαλε και 2.3! Με έχει βασανίσει πολύ η παραμετροποίηση του G2. Με τα Samsung τόσα χρόνια είχα βρει την ησυχία μου... Έχω το μοντέλο D802 το οποίο παρέλαβα με εργοστασιακή ρομ. Έκανα root, πέρασα TWRP και μετά AOSP based roms όπου όλα δουλεύουν μια χαρά. Λοιπόν, οι απορίες/προβλήματα είναι οι εξής: Προσπαθώ να περάσω μια rom βασισμένη σε stock, και 2 που έχω κατεβάσει, με TWRP αφού τις περνάω, στο reboot system με πάει πάλι σε recovery. Με PhilZ touch, δεν κάνει καν install. Βγάζει το κλασσικό Status 7 και από πάνω έχει γράψει "format() expects 5 args, got 4" Το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν μπόρεσα με τίποτα να περάσω τους drivers της LG για να κάνω restore με το flash tool, αλλά αυτό είναι άλλο θεμά. Φαντάζομαι πως αν καταφέρω και περάσω stock rom που έχει μέσα πέρα από MTP/PTP/USB και την επιλογή για install drivers και να φτιάξει η φάση... Καταρχήν πρέπει να περάσεις τους drivers,δοκίμασε άλλη θύρα USB,θα βρεθεί η άκρη ή το πρόγραμμα μέσω του κινητού το έχεις περάσει??όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή λογικά θα σου βγάλει επιλογή να κάνεις εγκατάσταση του LG Pc Suite με αυτό μπαίνουν και οι drivers! Μετά βάλε μαμά firmware και βάλε κατευθείαν philz touch...δεν νομίζω ότι θα έχεις προβλήματα μετά...το έχω από την αρχή,TWRP πέρασα μόνο για να βάλω Philz και δεν ξανασχολήθηκα :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Θέλω να ρωτησω το εξης: νομιζω στην Ρομ του mahdi, οι ειδοποιήσεις στην lockscreen ηταν διαφορετικές. Όταν ερχόταν μια ειδοποίηση έβγαινε απο την δεξια μεριά της οθόνης κάποιο tile , το οποίο μπορούσες να το τραβήξει μέχρι το κεντρο της οθονης και όταν παταγες επανω σε πηγενε στην αντίστοιχη εφαρμογή. Τι mod ηταν αυτό? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts