bill_viper Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Καλή ιδέα!I'm in! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 osoi pistoi as proselthoun sto kanali #bluejackers sto server nana.irc.gr na kanonisoume tipota Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) na epishmanw kati..oi perisoteres syskeyes emfanizoun ena sygkekrimeno arithmo syskeywn..to diko mou sygkekrimena 10..opote an eimaste oloi mazemenoi tha briskei o enas ton allo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 de lew re si gia olous 5-6 atoma siga mi boroun alloi apla na kanonistei Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Σήμερα πέρασα ένα εργαστήριο με τη βοήθεια του μπλε δοντιού! Εγώ κανονικά μέσα στην τάξη έγραφα,το κινητό για κομπιουτεράκι (και καλά),στέλνω με sms την εκφώνηση του θέματος σ'ένα φίλο που περίμενε έξω από την αίθουσα και αυτός ανταποδίδει πάλι με μπλε δόντι την απάντηση!!! Χε,χε,χε!Να'ναι καλά η τεχνολογία! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgehh (23 Ιαν. 2004 , 18:29) otan to parw to t610 apo to service deftera tha protinw meros ora kai topo alla na simfwnhsoume na xwthoume na rixoume gelio as protinoun kai oi ebeiroi bluejackers kana meros pou na exei thimata :-] padws kifisia prepei na nai kali fasi opws lene oi parapanw re tha xwtheite? sas aresei i idea? χωνομαι..... :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Ρε παιδες? Απο που μπορουμε να βρουμε το Sman για bluejacking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Ok! To brhka sto mobity! Πηγα να το τρεξω και μου λεει ''not found'' ! Γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Εγώ πρώτη φορά σήμερα σε μια ταβέρνα εντόπησα 2 κινητά. Ένα 6310i και ένα με όνομα. Αλλά το όνομα χάθικε μετά, ενώ αυτός με το 6310i δεν έβαζε τον κοδικό ή δεν το είδε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Προχθές στο Ρέμο βρήκα 7 κινητά. Τελικά κατάφερα να στείλω ένα contact που το ονόμασα MOBILE VIRUS-DELETING PHONE DATA. Το πήρε μια κοπέλα στο διπλανό τραπέζι και ψαχνόταν με την παρέα της ποιός της έστειλε ιό!!! :p Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αμάν με αυτούς τους ιούς ρε παιδί μου!Πάντως το 99% ψαρώνει πολύ άγρια! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Ok! To brhka sto mobity! Πηγα να το τρεξω και μου λεει ''not found'' ! Γιατι? Kανεις να με βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Πες mail να στο στείλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Nα το e-mail μου!e-MaiL Αν μπορεις στηλτο μου! Τhanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Όλο δικό σου! EDIT Καλά ρε αθεόφοβε τί έχεις βάλει στην υπογραφή σου???!!! :alien: Πολύ καλό πάντως έσκασα στα γέλια μόλις το είδα!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Φχαριστω ψιλε μου! Και κατι αλλο: τα αρχεια crc.exe & crc.pas τι τα κανουμε? ΥΣ: Οσο για την υπογραφη... Καλο εεεε? :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gileras1 Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 hi gyuz! kserete kamia efarmogi pou na xrisimopoiei to bluetooth kai na scanarei sinexws gia nea 8imata? opote me tin prwti eukairia na breiskeis kapoion.... Παράθεση in search of everything... :wacko: :worry: :rolleyes: :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr (27 Ιαν. 2004 , 23:15) Φχαριστω ψιλε μου! Και κατι αλλο: τα αρχεια crc.exe & crc.pas τι τα κανουμε? ΥΣ: Οσο για την υπογραφη... Καλο εεεε? :) :) :) Δεν ξέρω,εγώ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πουθενά! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 telika to "meeting" gia na kanoume omadiko bluejacking tha ginei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Καλή ιδέα αλλά πλησιάζουν οι εξετάσεις και δεν ξέρω αν θα μπορέσω εγώ. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 kai egw exw eksetastikh auth kai thn allh bdomada alla kalo tha einai na to kanonisoume gia kapoia stigmh akomh kai an den pame oloi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 xaxaxa pedes imoun prin ligo flocafe xalandri kai stelnw se enan epafi me thimasai?(ton eixa vrei ws agnwsto) kai mou stile kabana 2 tsodes poli fasi pedes Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndd Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 με T610->T610 ή παρόμοιο μπορείς να κάνετε και το εξής: Menu T610: Organizer->Calendar->Tasks->New Task->Be Creative here... :D και μετά το στέλνετε στο "θύμα" και περιμένετε αντιδράσεις... επίσης πολύ πλάκα έχει επίσης να στείλετε μέσω Calendar κάποιο "appointment" όπου έχετε ορίσει κάποιο ξυπνητήρι να χτυπήσει είτε σε λίγο για να δείτε ποιός είναι είτε αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί.. ;-) Παράθεση τώρα και με netmonitor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 telika pios endiaferete gia meeting bluejacking apo edw kai pote boreite na kanoume kamia fasi? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 egw endiaferomai..oso gia hmeromhnia kai meros kanoniste eseis...arkei na mhn einai thesalonikh..:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts