Jump to content

Πρόβλημα με εγκατάσταση λειτουργικού


evilnanouk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα και μπαινω κατευθειαν στο θεμα..

 

Πριν 3 μερες αγορασα ενα λαπτοπ ASUS X550CA με windows 8 64bit φορτωμενα επανω...στο 1ο αναθεματισμενο Update Που κανανε...το συστημα κολλησε ( ναι οκ το εχω ξανα συναντησει ακριβως το ιδιο σκηνικο με τα ατιμα τα 8 ).

Τα παιρνω στο κρανιο λοιπον και αποφασιζω να κανω downgrade σε windows 7....αυτα δουλευω και στο αλλο συστημα αλλωστε και με βολευουν.

 

Format στον δισκο.. και τελειωνει το setup...παει να μπει...BLUE SCREEN !... λεω...οκ ας ξαναπροσπαθησω...κατι ισως πηγε στραβα.. φορτωνω αλλη εκδοση απο αλλο dvd ...hardware or software may be missing or have benn changed..κ.λ.π

Προσπαθεια για safe mode....τπτ...

 

Anyway με τα πολλα.. και αφου σκεφτομαι τα απαντα..τρεχω ενα recovery disc windows 7 ...και μεσω cmd δοκιμαζω bootrecκαι bootesect εντολες...και ως δια μαγειας ολα...καλα - το συστημα ανοιξε..με windows 7....

 

Ειμαι ψειρας με ολα αυτα ομως... και δεν θελω σε νεο μηχανημα να αντιμετωπιζω τετοια θεματα... και λεω οκ..ας τσεκαρω σε ενα νεο installation τι θα γινει ( καθς ανθρωποι ειμαστε, πιθανοτατα να χρειαζοταν καποια στιγμη να ξανα κανω format...τα ιδια θα επρεπε να τραβηξω ??? ............... ΝΑΙ ! ... ) ...φορτωνω ξανα windows ...τα ιδια..

 

Δλδ οκ ...αλιμονο αν μετα απο ενα clean & fresh :P install να χρειαζεται καθε φορα καποιο αντιστοιχο recovery disc.. για να μπορει να λειτουργει το συστημα απροβληματιστα !

 

Ερωτω λοιπον...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ? ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ?

 

Εχω πολλη αναγκη την γνωμη σας...

 

Σας ευχαριστω πολυ :)

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείς βάλε ξανά τα 8αρια , βάλε το update που κόλλησε το σύστημα και στείλτο πίσω.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Link to comment
Share on other sites

ολες οι εκδοσεις που προσπαθησα να φορτωσω απο οσο θυμαμαι ηταν precracked δηλαδη με προεγκατεστημενο activator....οταν τελικα καταφερνα να μπω στα στο συστημα μεσω recovery disk bootrec κ.λ.π ... η εκδοση των windows δεν ηταν ενεργοποιημενη ..παρολαυτα ομως το συστημα λειτουργουσε αψογα - φορτωσα οδηγους εκανα αρκετες επανεκινησεις...

 

...με το που πηγα να φορτωσω ομως και παλι τον activator....BLUE SCREEN... :/

 

εν τελη...

 

..... το activator..εφταιγε..φορτωσα ενα αλλο ( που αναφεροταν ως Most clean και δεν υπηρχε κανενα προβλημα ). Προφανως για καποιο λογο εκανε καποιο conflict με το master boot record ..

Link to comment
Share on other sites

Αν και οι συζητήσεις για παράνομη χρήση λειτουργικού κτλ απαγορεύεται από τους ΟΠΧ, ας αναφέρουμε ότι πάντα (!!) εγκαθιστούμε "καθαρές" (retail) εκδόσεις των Windows στον υπολογιστή μας κι όχι "πειραγμένες" (preactivated, black, gamer edition κλτ) .. ;)
Link to comment
Share on other sites

Μήπως θέλει extra οδηγούς για τον δίσκο σου που στο κατεβασμένο δεν έχεις?? ;);)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Link to comment
Share on other sites

Πρώτον δεν επιτρέπονται συζητήσεις για παράνομο λογισμικό, loaders, activators κλπ.

 

Από εκεί και πέρα, με αυτά που έβαλες στο μηχάνημα, πήγαινες γυρεύοντας. Βάλε τα αυθεντικά win8 που είχε το μηχάνημα και αν συναντήσεις πρόβλημα επέστρεψε το στο κατάστημα. Δεν δικαιολογείται νέο μηχάνημα να εμφανίζει τέτοιου είδους προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...