Jump to content

Myphone Meeting!

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν πειραζει ρε συ, εχω φτασει στο τελος της πρωτης βαρδιας ( ευτηχως ειχε και δουλεια ) αλλη μια δεν θα με φαει.

για ανταμοιβη ομως θα μου βρεις μια ξανθια Κυπρια ετσι για να στρωσω :whistle:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαι πάλι συγγνώμη μεγάλε :( ρωτούσα τι ώρα θα πάμε αθήνα(ανακρίβεια)και μου έλεγαν περίπου 7,εννοούσαν θα ξεκινήσουμε 7...Εγώ κατάλαβα ότι θα φτάσουμε 7 και έτσι σας είπα για 7 :(

Tελικα φεύγουμε 7...

Μωρέ μην μπλέξεις με κύπρια...εγώ έμπλεξα και τώρα τραβάω...(φυσικά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..)

Το απόγευμα πήγαμε με το αμόρε σε ένα cafe(starbucks)....ΤΕΛΕΙΑ...Κέρασα εγώ...Ήπιε χυμό πορτοκάλι η ξενέρωτη...εγώ ήπια chino(btw,τον fredο δεν τον αλλάζω με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!)

amore? τι λες τωρα!!!!!! ακου εκει 12χρονο και εχει και amore :lol:
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Έκανε και το μαλλί περμαναντ...να τη δεις δε τη γλυτώνεις τη παιδεραστεία(τουλαχιστόν εγώ θεωρούμαι,νόμιμος,κατα κάποιο τρόπο,αν και ΔΕΝ...τίποτα)

υμαρτον!!!!!! 12χρονο και κανεις και τετοια????? ε ρε ξυλο που θελεις :p

ΥΓ ξεφυγαμε!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (23 Αύγ. 2004 , 20:04)

Έκανε και το μαλλί περμαναντ...να τη δεις δε τη γλυτώνεις τη παιδεραστεία(τουλαχιστόν εγώ θεωρούμαι,νόμιμος,κατα κάποιο τρόπο,αν και ΔΕΝ...τίποτα )

Γυαλιά χρειάζεσαι παππού...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (23 Αύγ. 2004 , 19:50)

Παίδες εγώ φεύγω απο Κύπρο 18.55 :( Όσοι δε με πιστεύουν pm me για να σας στείλω φώτο από το εισιτήριο!

Ντροπή πια.

Πες οτι δεν θέλεις να τους δείς και άσ'τα αυτά. :D

Σε προκαλώ να δείξεις σε όλους δημόσια το εισιτήριο γιατί το θέμα είναι σοβαρό και μπορεί να προκύψει σκάνδαλο. :!:

Εγώ είχα ετοιμάσει fan-club και έρχεσαι την τελευταία στιγμή και τα χαλάς όλα. :cry:

Για fun-club το έκοψα περισσότερο. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (23 Αύγ. 2004 , 20:22)

Ντροπή πια.

Πες οτι δεν θέλεις να τους δείς και άσ'τα αυτά. :D

Σε προκαλώ να δείξεις σε όλους δημόσια το εισιτήριο γιατί το θέμα είναι σοβαρό και μπορεί να προκύψει σκάνδαλο. :!:

Εγώ είχα ετοιμάσει fan-club και έρχεσαι την τελευταία στιγμή και τα χαλάς όλα. :cry:

Για fun-club το έκοψα περισσότερο. :p

Eπειδή δεν θελω να πέσω στο επίπεδο σου,καλύτερα να μην σου πω που γράφω τα όσα λες...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (23 Αύγ. 2004 , 22:37)

Ρε σεις τελικά τι θα γίνει? Θα συναντηθούμε, και αν ναι που? :wacko:

Ο justme λέει ότι δεν θα έρθει. Οπότε αν είναι πάμε οι υπόλοιποι! Και αν δεν μπορούν άλλοι πάμε οι γνωστοί Σπύρο ( o Overclocker, ο antonis_wrx, εσύ, εγώ. θα έλεγα και τον cmaniac αλλά είναι διακοπές αυτός :p ) :p Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε!

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Πουλημένοι,αμέσως με φτύσατε(look who's talking... :p )

Πλάκα κάνω!Εγώ αύριο δεν μπορώ..Μια άλλη μέρα ίσως(τώρα θα με βρίσουν)...

Ίσως την πέμπτη..δεν ξέρω,κανονίστε ότι θέλετε και αν μπορέσω θα έρθω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (24 Αύγ. 2004 , 05:26)

Ο justme λέει ότι δεν θα έρθει. Οπότε αν είναι πάμε οι υπόλοιποι! Και αν δεν μπορούν άλλοι πάμε οι γνωστοί Σπύρο ( o Overclocker, ο antonis_wrx, εσύ, εγώ. θα έλεγα και τον cmaniac αλλά είναι διακοπές αυτός :p ) :p Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε!

εγώ είμαι μέσα... απλά ενημερώστε με! :cool:

ή μάλλον το αφήνουμε για άλλη μέρα λόγω βάσεων..

Λοιπόν αφού λέτε και εσείς να το αφήσουμε για άλλη μερα....

Ημέρα: Πέμπτη

Ώρα: 6.30

Μέρος : Flocafe ή Starbucks(κάπου όπου επιτρέπετε το κάπνισμα μέσα pls)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (24 Αύγ. 2004 , 11:51)

Θα προσπαθήσω. Την επόμενη μέρα φεύγω πολύ νωρίς για 4ήμερο με κάτι φίλους. Αν δεν είμαι κουρασμένος θα έρθω. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (24 Αύγ. 2004 , 13:51)

α ωραια!!! θα φερω και καποια μαζι μου για να σου τις βρεξει :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (23 Αύγ. 2004 , 20:06)

υμαρτον!!!!!! 12χρονο και κανεις και τετοια????? ε ρε ξυλο που θελεις :p

ΥΓ ξεφυγαμε!!!!!

και εγώ κάνω τέτοια και ...

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (25 Αύγ. 2004 , 09:29)

και εγώ κάνω τέτοια και ...

κοιταχτε να δειτε πως ξεφυγαν τα μικρα :eek: :eek:

μενελια αν με το τέτοια εννοείς κάπνισμα κοφτό τώρα που είναι νωρίς και τα λεφτά σου θα γλιτώσει και την υγεία σου θα έχεις και δεν είναι με τίποτα μαγκιά για βλακεία ναι μαγκιά όμως με τίποτα :) φυσικά είναι μια φιλική sinbouli δεν είναι απαραίτητο να την ακολουθήσεις..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (25 Αύγ. 2004 , 10:58)

μενελια αν με το τέτοια εννοείς κάπνισμα κοφτό τώρα που είναι νωρίς και τα λεφτά σου θα γλιτώσει και την υγεία σου θα έχεις και δεν είναι με τίποτα μαγκιά για βλακεία ναι μαγκιά όμως με τίποτα :) φυσικά είναι μια φιλική sinbouli δεν είναι απαραίτητο να την ακολουθήσεις..

τι άλλο θα ακούσω σιγά μην καπνίζω πως σου ήρθε αυτό;

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (25 Αύγ. 2004 , 10:29)

κοιταχτε να δειτε πως ξεφυγαν τα μικρα :eek: :eek:

Hunter εγώ δεν είμαι πια μκρό έχω μπει στην εφηβεία.

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (25 Αύγ. 2004 , 13:13)

Hunter εγώ δεν είμαι πια μκρό έχω μπει στην εφηβεία.

Τρομερή διαφορά.

Δηλαδή αυτοί που μόλις ενηλικιώθηκαν θεωρούνται σιτεμένοι ε?

Ελεος. :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (25 Αύγ. 2004 , 11:11)

τι άλλο θα ακούσω σιγά μην καπνίζω πως σου ήρθε αυτό;

όταν ο άλλος μιλάει για κάπνισμα και λες εσύ χωρίς να διευκρινίζεις και εγώ κάνω τέτοια και...Έτσι μου ήρθε,αν διευκρίνιζες τι εννοείς με τα τέτοια δεν θα το έλεγα :) πάντως χαίρομαι που δεν κανεις τέτοια :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif