azakan5678 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αν σε βαζει στο cwm και απο εκει δεν σε αφηνει να κανεις restore την ρομ σου τοτε δοκιμασε να ξαναπερασεις την ρομ σου απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 με λιγη προσοχη δεν ειναι δυσκολο !!! ;) ;) το εχω κανει και αυτο .την εχω περασει εκατο φορες τιποτα, τι φταιει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το εχω κανει και αυτο .την εχω περασει εκατο φορες τιποτα, τι φταιει? Αν εχεις δοκιμασει να ξαναπερασεις την ρομ σου με φλας τουλ και δεν ανοιγει τοτε δεν ξερω τι φταιει!! Δοκιμασε να κατεβασεις και καποια αλλη ρομ για δοκιμη και επισης στο φλας τουλ δοκιμασε εκτος απο το download και το firmware upgrade !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Τζίφος σε Lenovo A850.Eνώ το dorid tool γράφει ότι έγιναν όλα,μπαίνει σε 3e recovery πάλι και όχι σε cwm.Τι γίνεται λάθος; Edited December 11, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 εχω κανει root το κινητο και θελω να περάσω custom recovery...θα μου σβήσει τα πάντα; πρεπει να πάρω backup πρώτα; μετα θέλω να περάσω το gravity box ...με αυτό σβήνονται; θέλει backup? έχει κίνδυνο για brickαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madakos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχει καμιά εβδομάδα που αγόρασα το THL W200S MT6592 και είπα να ψαχτώ λίγο τι παίζει με root κλπ. και σαν κλασσικός νουμπάς έκανα μια χοντράδα αφού το έκανα ROOT και άλλαξα τα permissions του φάκελου SYSTEM με αποτέλεσμα να κλείσει το κινήτο και να μην μπορώ να το κάνω boot. Κολλάει στο THL Logo. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι δεν μπορώ να το συνδέσω με το PC για κάποιο λόγο δοκίμασα μερικούς drivers άλλα τζίφος ! Ούτε το stock recovery δεν δουλεύει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γλυτώσω την συσκευή ?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημερα παιδες. Προσπαθω να κατεβασω τα droid tools αλλα παιρνω error απο το eset antivirus οτι εχει μεσα (και για τα 2 links) trojan virus. Καμια ιδεα τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημερα παιδες. Προσπαθω να κατεβασω τα droid tools αλλα παιρνω error απο το eset antivirus οτι εχει μεσα (και για τα 2 links) trojan virus. Καμια ιδεα τι παιζει? Απενεγροποιησε το antivirus ----> κανε οτι ειναι να κανεις ----> ενεργοποιησε το antivirus Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Απενεγροποιησε το antivirus ----> κανε οτι ειναι να κανεις ----> ενεργοποιησε το antivirus Αρα ειναι σιγουρο οτι δεν εχει trojan μεσα ε? Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το εκανα με απενεργοποιημενο το real time protection & antivirus program :-p . Δλδ αν τα ειχα ενεργοποιημενα τι θα εκανε το laptop? Θα σηκωνοταν να με βαρεσει στο κεφαλι? :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros1253 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Γεια σας. εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα και θα ηθελα σας παρακαλω πολυ την βοηθεια σας. αγορασα ενα κινεζικο κινητο umi x1 pro. ακολουθησα τους οδηγους και καταφερα τελικα να κανω root με framaroot. εκανα recovery και ακολουθησα και τον οδηγο για internal memory resize. τα εκανα ολα και μολις εφτασα στο σημειο: 7) Έχουμε δυο επιλογές, θα πρέπει να επιλέξουμε μια από της δυο, ή το α ή το β. Αν επιλέξουμε τη πρώτη (α) επιλογή συνεχίζουμε και στα υπόλοιπα βήματα, αν επιλέξουμε τη δεύτερη (β) δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε στα υπόλοιπα βήματα του οδηγού όποτε απλά πάμε στο βήμα ‘’9’’ για να δούμε αν πήγαν όλα καλά 7-α) Τωρα κανουμε reboot system now, θα αργησει λιγο παραπανω να ανοιξει το τηλεφωνο, υπομονη. εκανα υπομονη αλλα δεν ανοιγε το κινητο μενει συνεχεια σε ασπρη οθονη με το ονομα του κινητου. τι να κανω? χαλασε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Γεια σας. εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα και θα ηθελα σας παρακαλω πολυ την βοηθεια σας. αγορασα ενα κινεζικο κινητο umi x1 pro. ακολουθησα τους οδηγους και καταφερα τελικα να κανω root με framaroot. εκανα recovery και ακολουθησα και τον οδηγο για internal memory resize. τα εκανα ολα και μολις εφτασα στο σημειο: 7) Έχουμε δυο επιλογές, θα πρέπει να επιλέξουμε μια από της δυο, ή το α ή το β. Αν επιλέξουμε τη πρώτη (α) επιλογή συνεχίζουμε και στα υπόλοιπα βήματα, αν επιλέξουμε τη δεύτερη (β) δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε στα υπόλοιπα βήματα του οδηγού όποτε απλά πάμε στο βήμα ‘’9’’ για να δούμε αν πήγαν όλα καλά 7-α) Τωρα κανουμε reboot system now, θα αργησει λιγο παραπανω να ανοιξει το τηλεφωνο, υπομονη. εκανα υπομονη αλλα δεν ανοιγε το κινητο μενει συνεχεια σε ασπρη οθονη με το ονομα του κινητου. τι να κανω? χαλασε? Αυτο το τηλεφωνο εχεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382093 ? Αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ τοτε ΔΕΝ επρεπε να κανεις τον οδηγο. Ο οδηγος γραφει MT6589 SoC και το τηλεφωνο σου εχει τον ΜΤ6582. Κατεβασε πχ αυτη τη rom http://www.needrom.com/mobile/umi-x1-pro/ στο pc σου και ακολουθησε πιστα τον οδηγο για να την περασεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Περιμενουμε νεα σου, αν μπορεις απαντησε στο επισημο θεμα για το τηλεφωνο σου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλημέρα, παρέλαβα χθες το Jiayu G4S όντα το πρώτο "δυνατό" smartphone που παίρνω στα χέρια μου. Φοράει MTK6592, όπως γνωρίζετε. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι οι κινέζοι το έχουν rootάρει με κινέζικοι εφαρμογή, και μου βγάζει στο πληκτρολόγιο και σχεδόν παντού στο κινητό κινέζικα. Μπορώ να κατεβάσω κάποια αγγλική root εφαρμογή π.χ Framaroot και να το ξανακάνω; Αν ναι, τι ακριβώς κάνω, κατεβάζω την εφαρμογή και συνεχίζω ή πρέπει κάπως να κάνω unroot από την κινέζικη εφαρμογή και μετά το Framaroot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλημέρα, παρέλαβα χθες το Jiayu G4S όντα το πρώτο "δυνατό" smartphone που παίρνω στα χέρια μου. Φοράει MTK6592, όπως γνωρίζετε. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι οι κινέζοι το έχουν rootάρει με κινέζικοι εφαρμογή, και μου βγάζει στο πληκτρολόγιο και σχεδόν παντού στο κινητό κινέζικα. Μπορώ να κατεβάσω κάποια αγγλική root εφαρμογή π.χ Framaroot και να το ξανακάνω; Αν ναι, τι ακριβώς κάνω, κατεβάζω την εφαρμογή και συνεχίζω ή πρέπει κάπως να κάνω unroot από την κινέζικη εφαρμογή και μετά το Framaroot; Μήπως να πάς στις ρυθμίσεις και να αλλάξεις την γλώσσα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) ROOT Θα χρειαστείτε: Τους drivers, link παραπάνω Τα παρακάτω αρχεία LINK Κάποια καταστήματα μπορεί να αποστέλλουν τα κινητά έτοιμα rootαρισμένα οπότε και δεν χρειάζεστε αυτό το κομμάτι. Εάν το κινητό σας Δεν είναι rooted τότε συνεχίστε παρακάτω. Επειδή αρκετοί έχουν πρόβλημα με την εγκατάσταση των drivers γι αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν το παραπάνω πακέτο (περιλαμβάνει και εγκαθιστά όλους τους drivers που μπορεί να χρειαστείτε). Αποσυμπιέστε το αρχείο που κατεβάσατε. Μέσα υπάρχουν 2 αρχεία bat. Το ένα κάνει Install και το άλλο Remove. Εάν ήδη έχετε περάσει κάποιους drivers και είχατε πρόβλημα… εκτελέστε πρώτα το remove.bat και έπειτα το install.bat. Θα σας ρωτήσει 4 (μία για κάθε πακέτο) φορές εάν θέλετε να εγκαταστήσετε driver που δεν φέρει ψηφιακή υπογραφή – επιλέξτε ναι σε κάθε περίπτωση. Στο κινητό σας τώρα πηγαίνετε στα Settings (ρυθμίσεις) και πατάτε στο About Phone. Εκεί θα πρέπει να πατήσετε 7-8 φορές πάνω στο Build Number. Μόλις το κάνετε θα δείτε μήνυμα ότι έχετε ξεκλειδώσει το Developer Menu. Επιστρέφετε μία φορά πίσω και βρίσκετε το menu Developer Options και από εκεί τσεκάρετε το USB debugging. Τώρα συνδέστε το κινητό με τον υπολογιστή σας. Αποσυμπιέστε το δεύτερο πακέτο αρχείων, μέσα στον φάκελο θα βρείτε ένα αρχείο με όνομα run.bat κάντε διπλό κλικ και περιμέντε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μόλις τελειώσει… το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση. Όλα έτοιμα… το κινητό είναι ρουταρισμένο. Μπορώ να εισάγω τους drivers με το (AdbDriverInstaller.exe) και μετα να κάνω ροοτ με το (MtkDroidTools);; ;) Η ακόμη να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογη όπως το Framaroot ή το RootGenius;; Edited June 13, 2014 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts