tasosat Δημ. Πέμπτη στις 05:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:28 μμ 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Κοιτάζει Άνδρο καθόλου;; Στο πιο όμορφο σημείο του νησιού και να βλέπεις της Nova τη κεραία της Nova Δηλαδή εσένα θα σου άρεσε και αντι για τη θέα θα έλεγες Α! Δείτε την επένδυση της Nova! Ότι να ναιι! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:32 μμ 3 minutes ago, Arinos said: Ξεκίνησε να δίνει 3 Gbps; "Σήμερα το υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit είναι το 2ο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι..." https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/gnwrise-to-nova-fiber Όχι μέχρι 1Gbps λέει στο Site. ΥΠΕΡΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΩΣ 1GBPS ME TΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ Γνώρισε το Nova Fiber 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 10:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:34 μμ Αίτηση για Φορητοτητα από Nona unlimited συμβόλαιο σε Cosmote giga max 10, το συμβόλαιο της Nona στα 28€, η φορητοτητα ολόκληρωθηκε κανονικά χώρις κάποιος να καλέσει από την εταιρία να ρωτήσει τον λόγο που γίνετε αυτή η αλλαγή ή κάποια προσφορά κτλ. Το αναφέρω γιατί εδώ και πολλά χρόνια επι εποχές wind δεν με έχουν καλέσει ποτέ να με ρωτήσουν γιατί αποχωρώ κτλ. Μάλλον δεν έχουν τέτοιο τμήμα. Η Vodafone και η Cosmote έχουν. 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 04:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:19 πμ 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Αίτηση για Φορητοτητα από Nona unlimited συμβόλαιο σε Cosmote giga max 10, το συμβόλαιο της Nona στα 28€, η φορητοτητα ολόκληρωθηκε κανονικά χώρις κάποιος να καλέσει από την εταιρία να ρωτήσει τον λόγο που γίνετε αυτή η αλλαγή ή κάποια προσφορά κτλ. Το αναφέρω γιατί εδώ και πολλά χρόνια επι εποχές wind δεν με έχουν καλέσει ποτέ να με ρωτήσουν γιατί αποχωρώ κτλ. Μάλλον δεν έχουν τέτοιο τμήμα. Η Vodafone και η Cosmote έχουν. Η cosmote όταν είχα πάρει φορητότητα με είχε καλέσει 3 ώρες αργότερα μετά την κατάθεση φορητότητας, η Vf την επόμενη εργάσιμη. Εξαιρετικές προσφορές για να μείνω και από τις δύο 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 09:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:02 πμ Cosmote δεν έχω εμπειρία μόνο με ένα Cosmote Tv πολύ παλιά που είχα ζητήσει διακοπή και με κάλεσαν και μου έδωσαν 2 πάγια δώρο. Vodafone όλες τις φορές συνολικά 4 με έχουν καλέσει για προσφορά και να με ρωτήσουν εάν έχω κάποιο παράπονο να το φτιάξουμε κτλ. Nova ποτέ!!! 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Χθες στς 10:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:47 πμ 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Cosmote δεν έχω εμπειρία μόνο με ένα Cosmote Tv πολύ παλιά που είχα ζητήσει διακοπή και με κάλεσαν και μου έδωσαν 2 πάγια δώρο. Vodafone όλες τις φορές συνολικά 4 με έχουν καλέσει για προσφορά και να με ρωτήσουν εάν έχω κάποιο παράπονο να το φτιάξουμε κτλ. Nova ποτέ!!! Προσωπικά έχω τη nova απο το 2021. ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό, ούτε σε λογαριασμούς με παράξενες χρεώσεις, ούτε σε αποσυνδέσεις στο ίντερνετ, ούτε στην εφαρμογή στο κινητό για φορητή θέαση των υπηρεσιών, δεν υπήρξε μια φορά που να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Τι σε προβληματίζει στη ΝΟVA; 3 Παράθεση Myphone.gr: (ex) Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:51 πμ 3 minutes ago, Vasileios26 said: Προσωπικά έχω τη nova απο το 2021. ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό, ούτε σε λογαριασμούς με παράξενες χρεώσεις, ούτε σε αποσυνδέσεις στο ίντερνετ, ούτε στην εφαρμογή στο κινητό για φορητή θέαση των υπηρεσιών, δεν υπήρξε μια φορά που να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Τι σε προβληματίζει στη ΝΟVA; Από το 1998 συνδρομητής, χωρίς το παραμικρό θέμα. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:56 πμ 6 minutes ago, Vasileios26 said: Προσωπικά έχω τη nova απο το 2021. ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό, ούτε σε λογαριασμούς με παράξενες χρεώσεις, ούτε σε αποσυνδέσεις στο ίντερνετ, ούτε στην εφαρμογή στο κινητό για φορητή θέαση των υπηρεσιών, δεν υπήρξε μια φορά που να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Τι σε προβληματίζει στη ΝΟVA; 2 minutes ago, p_k said: Από το 1998 συνδρομητής, χωρίς το παραμικρό θέμα. Κάθε 7 του μήνα πληρώνει η Nova; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Χθες στς 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:58 πμ 1 minute ago, cu2goup said: Κάθε 7 του μήνα πληρώνει η Nova; Μάλλον θα έχεις αυτή τη γνώση απο το κάθε πότε πληρώνει ο παροχός σου. 1 1 Παράθεση Myphone.gr: (ex) Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Just now, Vasileios26 said: Μάλλον θα έχεις αυτή τη γνώση απο το κάθε πότε πληρώνει ο παροχός σου. Συνάδελφοι είμαστε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:01 πμ 1 minute ago, cu2goup said: Συνάδελφοι είμαστε.. Είσαστε. Καλά το λες. Καλή σου ημέρα. 2 Παράθεση Myphone.gr: (ex) Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 11:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:02 πμ Just now, Vasileios26 said: Είσαστε. Καλά το λες. Καλή σου ημέρα. Α, με τον @p_k .. τουλάχιστον το παραδέχεστε έμμεσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:19 πμ 28 minutes ago, Vasileios26 said: Προσωπικά έχω τη nova απο το 2021. ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό, ούτε σε λογαριασμούς με παράξενες χρεώσεις, ούτε σε αποσυνδέσεις στο ίντερνετ, ούτε στην εφαρμογή στο κινητό για φορητή θέαση των υπηρεσιών, δεν υπήρξε μια φορά που να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Τι σε προβληματίζει στη ΝΟVA; Πολύ χαμηλές ταχύτητες στην κινητή τηλεφωνία στην περιοχή που μένω και στο σπίτι μου για αυτό έγινε η αλλαγή. 5G με ταχύτητα 2 mbps σε εσωτερικό χώρο. Και εγώ συνδρομητης κινητής από το 2010 και σταθερής από το 2006. 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 11:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:20 πμ 1 minute ago, Antonio21 said: Πολύ χαμηλές ταχύτητες στην κινητή τηλεφωνία στην περιοχή που μένω και στο σπίτι μου για αυτό έγινε η αλλαγή. 5G με ταχύτητα 2 mbps σε εσωτερικό χώρο. Και εγώ συνδρομητης κινητής από το 2010 και σταθερής από το 2006. Πολύ σωστά τότε έπραξες. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:31 πμ Για να γελάσουμε λίγο. 😅 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 11:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:35 πμ 3 minutes ago, Antonio21 said: Για να γελάσουμε λίγο. 😅 Edge SA.. 15 minutes ago, p_k said: Πολύ σωστά τότε έπραξες. Έπρεπε όμως να πείτε ότι εσείς ΠΟΤΕ δεν είχατε πρόβλημα με τη Nova.. λες και ρώτησε ο άνθρωπος εσάς αν είχατε. Μετά σας πειράζει κιόλας άμα λέω ότι σας πληρώνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:36 μμ 1 ώρα πριν, p_k said: Από το 1998 συνδρομητής, χωρίς το παραμικρό θέμα. Θες να μας πεις δηλαδή ότι δε σε έχει κρεμάσει ποτέ το δίκτυο; Αποκλείεται και οι 3 έχουν τις κακίες περιοχές τους. 1 ώρα πριν, Vasileios26 said: Προσωπικά έχω τη nova απο το 2021. ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό, ούτε σε λογαριασμούς με παράξενες χρεώσεις, ούτε σε αποσυνδέσεις στο ίντερνετ, ούτε στην εφαρμογή στο κινητό για φορητή θέαση των υπηρεσιών, δεν υπήρξε μια φορά που να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Τι σε προβληματίζει στη ΝΟVA; Επειδή δεν είχες εσύ προβλήματα δε σημαίνει πως και κάποιος άλλος δεν έχει. Για δες εδώ μια ,στη τέλεια εταιρεία.. https://myphone.gr/forum/topic/38184/?do=findComment&comment=7355117 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Χθες στς 12:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:40 μμ 1 minute ago, elkons said: Θες να μας πεις δηλαδή ότι δε σε έχει κρεμάσει ποτέ το δίκτυο; Αποκλείεται και οι 3 έχουν τις κακίες περιοχές τους. Επειδή δεν είχες εσύ προβλήματα δε σημαίνει πως και κάποιος άλλος δεν έχει. Για δες εδώ μια ,στη τέλεια εταιρεία.. https://myphone.gr/forum/topic/38184/?do=findComment&comment=7355117 Φίλε, δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση, ούτε είπα ότι ίσως κάποιος άλλος δεν έχει (που έγραψα αυτό, αυτολεξεί). Και μάντεψε: ούτε με απασχολεί εάν έχει κάποιος άλλος προβλήματα. Το φόρουμ είναι μεγάλο, ας ψαχτεί ο καθένας ή ας ρωτήσει. Κατέθεσα τη προσωπική μου εμπειρία. Όσο κι εάν ενοχλεί, δεν έχω προβλήματα. Τι ζόρι τραβάτε μερικοί, που εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον παροχο μου, δε το καταλαβαίνω. Φθηνή αντιπαράθεση. Βρισε τη Νόβα όσο θέλεις, καρφί δε μου καίγεται. Αλλά δε θα σταματήσω και να έχω άποψη εδώ μέσα επειδή δε συμφέρει κάποιους. 1 1 3 Παράθεση Myphone.gr: (ex) Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:42 μμ Ρε φιλαράκο είχαμε εμείς οι 2 ποτέ αντιπαράθεση; Ααα μάλιστα δηλαδή ακυρώνεις όλων τη γνώμη βάζοντας τη δική σου σωστή.. μάλιστα. Καλή συνέχεια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 12:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:43 μμ 2 minutes ago, Vasileios26 said: Φίλε, δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση, ούτε είπα ότι ίσως κάποιος άλλος δεν έχει (που έγραψα αυτό, αυτολεξεί). Και μάντεψε: ούτε με απασχολεί εάν έχει κάποιος άλλος προβλήματα. Το φόρουμ είναι μεγάλο, ας ψαχτεί ο καθένας ή ας ρωτήσει. Κατέθεσα τη προσωπική μου εμπειρία. Όσο κι εάν ενοχλεί, δεν έχω προβλήματα. Τι ζόρι τραβάτε μερικοί, που εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον παροχο μου, δε το καταλαβαίνω. Φθηνή αντιπαράθεση. Βρισε τη Νόβα όσο θέλεις, καρφί δε μου καίγεται. Αλλά δε θα σταματήσω και να έχω άποψη εδώ μέσα επειδή δε συμφέρει κάποιους. Τα είπες όλα φίλε... 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Χθες στς 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:45 μμ 3 minutes ago, Vasileios26 said: Φίλε, δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση, ούτε είπα ότι ίσως κάποιος άλλος δεν έχει (που έγραψα αυτό, αυτολεξεί). Και μάντεψε: ούτε με απασχολεί εάν έχει κάποιος άλλος προβλήματα. Το φόρουμ είναι μεγάλο, ας ψαχτεί ο καθένας ή ας ρωτήσει. Κατέθεσα τη προσωπική μου εμπειρία. Όσο κι εάν ενοχλεί, δεν έχω προβλήματα. Τι ζόρι τραβάτε μερικοί, που εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον παροχο μου, δε το καταλαβαίνω. Φθηνή αντιπαράθεση. Βρισε τη Νόβα όσο θέλεις, καρφί δε μου καίγεται. Αλλά δε θα σταματήσω και να έχω άποψη εδώ μέσα επειδή δε συμφέρει κάποιους. Εσύ ξαφνικά μπήκες στο φόρουμ να μας πεις για τη Nova ότι είναι τέλεια και να αλληλεπιδράτε εσείς οι νοβακιδες Thanks,ότι να ναι οι διαχειριστές δεν συγκινούνται ιδιαίτερα. 1 minute ago, p_k said: Τα είπες όλα φίλε... Εννοείται καλός νοβακιας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:47 μμ 6 minutes ago, Vasileios26 said: επειδή δε συμφέρει κάποιους. Αα επίσης δεν έχω κάποιο συμφέρον από κάποια εταιρεία, εσύ αντίθετα στην nova. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:58 μμ 16 minutes ago, Vasileios26 said: Τι ζόρι τραβάτε μερικοί, που εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον παροχο μου, δε το καταλαβαίνω. Άλλο να σε ρωτήσει κάποιος αν έχεις πρόβλημα και να απαντήσεις.. Κι άλλο να μην σε ρωτήσει κανείς και να πεις με κεφαλαία γράμματα πως εσύ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ". Δλδ ο άλλος που έχει πρόβλημα τι είναι; Τρελός;; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Χθες στς 01:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:00 μμ Just now, cu2goup said: Άλλο να σε ρωτήσει κάποιος αν έχεις πρόβλημα και να απαντήσεις.. Κι άλλο να μην σε ρωτήσει κανείς και να πεις με κεφαλαία γράμματα πως εσύ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ". Δλδ ο άλλος που έχει πρόβλημα τι είναι; Τρελός;; Νόμιζα ότι το φόρουμ έχει ελευθερία έκφρασης λόγου, δεν γνώριζα ότι θα πρέπει να ρωτάω ή να με ρωτάνε για πω ελεύθερα την άποψή μου. Θα διαβάσω το FAQ του φόρουμ καλύτερα που το αναγράφει αυτό. 1 1 1 Παράθεση Myphone.gr: (ex) Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Χθες στς 01:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:04 μμ 2 minutes ago, Vasileios26 said: Νόμιζα ότι το φόρουμ έχει ελευθερία έκφρασης λόγου, δεν γνώριζα ότι θα πρέπει να ρωτάω ή να με ρωτάνε για πω ελεύθερα την άποψή μου. Θα διαβάσω το FAQ του φόρουμ καλύτερα που το αναγράφει αυτό. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τους όρους όταν έφτιαξες το προφίλ σου. Το ήξερες ότι στους όρους αναφέρεται ότι η διαφήμιση απαγορεύεται; Ε λοιπόν 2,3 εδώ μέσα κάνετε διαφήμιση της εταιρείας έμεσσα ,για τη Nova. Κουραστικό για τον αναγνώστη. Κρίμα πως κατάντησε το my forum. Μάλλον οι υπεύθυνοι πετάνε χαρταετό. Αποχωρώ οριστικά μιας και συνεχίζει η προπαγάνδα και η επιθετικότητα στα μέλη που δεν υποστηρίζουν τη Nova. Καλή συνέχεια (στους φυσιολογικούς) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts