Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kατι μου λεει ομως οτι εχουν κανει καπως καλυτερη δουλεια και δεν μπορεις (τουλαχιστον δεν εχω βρει ακομα πως) να αποθηκευσεις τα λινκ ωστε να αποφυγεις την χρεωση :O

Kατι μου λεει ομως οτι εχουν κανει καπως καλυτερη δουλεια και δεν μπορεις (τουλαχιστον δεν εχω βρει ακομα πως) να αποθηκευσεις τα λινκ ωστε να αποφυγεις την χρεωση :O

για βίντεο; Είναι streaming;

Αν ισχύει αυτό να φέρω και τα άλλα 2 στην ΤΙΜ ρε παιδιά :) (τώρα είναι 1 ΤΙΜ, 1 Voda και 1 Q... η cosmote μου ξέφυγε !!! :lol: )

ε φερτα!

πανε σ'ενα καταστημα και κανε φορητοτητα! :wink:

Never Give Up:!:

Join friend!

ε φερτα!

πανε σ'ενα καταστημα και κανε φορητοτητα!

Πήγα και έκανα το voda... το q το άφησα γιατί δεν έχει παγιο και δε λέει να το "φορτώσω" και αυτό...

Με τα 2 όμως μια καλή επιδότηση σίγουρα θα την έχω του χρόνου.

Και με τη μεταφορά, παρήγγειλα και το 6131 για τη γυναίκα μου (χθες). Δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο και μου είπαν ότι θα με ειδοποήσουν μόλις το παραλάβουν, όπως και έγινε... Πριν καμμιά ώρα με πήραν τηλέφωνο και το μεσημεράκι θα περάσω να το πάρω. :wink:

Μετά από όλα αυτά... πραγματικά δε συγκρίνεται η εξυπηρέτηση της ΤΙΜ...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά η ΤΙΜ στο non-stop δεν κατεβάζει αρχεία πάνω από 1024 kb . Τώρα πιστεύω το κάνουν αυτό λόγω που είναι δωρεάν το gprs!!

Μήπως έχεις πρόβλημα με τη συσκευή σου; μήπως με τη μνήμη σου; Εγώ κατεβάζω κανονικά... Μάλιστα πρόσφατα (πριν κανένα μήνα) κατέβασα ένα αρχείο γύρω στα 2ΜΒ...

Μήπως έχεις πρόβλημα με τη συσκευή σου; μήπως με τη μνήμη σου; Εγώ κατεβάζω κανονικά... Μάλιστα πρόσφατα (πριν κανένα μήνα) κατέβασα ένα αρχείο γύρω στα 2ΜΒ...

Όταν βάζω cosmote κατεβάζει κανονικά αρχεία πάνω απο 1ΜΒ. Και έναs φίλοs μου που έχει το Nokia 6680 πάλι δεν κατεβάζει. Και του sidera1985 το ίδιο. Για ξαναδοκίμασε.δεν νομίζω να κατεβεί αν είναι πάνω απο 1ΜΒ.

Ε, τώρα τι λες να σου λέω ψέματα; Θυμάμαι ότι το έβαλα να το κατεβάσω και το είχα αφήσει να φορτίζει γιατί με 2G έκανε αρκετή ώρα...

LG U8210 έχω αν παίζει ρόλο αυτό...

Ε, τώρα τι λες να σου λέω ψέματα; Θυμάμαι ότι το έβαλα να το κατεβάσω και το είχα αφήσει να φορτίζει γιατί με 2G έκανε αρκετή ώρα...

LG U8210 έχω αν παίζει ρόλο αυτό...

Τι να σου πώ. Δεν ξέρω!!! Αν είναι να κοιτάξει κανείs να κατεβάσει αρχείο πάνω από 1ΜΒ. Εκτόs TIM PLUS πάντα!Εσύ Χρήστο από το ΤΙΜ PLUS κατέβασεs πάνω από 1ΜΒ ή από άλλο δωρεάν wap site?

Τι να σου πώ. Δεν ξέρω!!! Αν είναι να κοιτάξει κανείs να κατεβάσει αρχείο πάνω από 1ΜΒ. Εκτόs TIM PLUS πάντα!Εσύ Χρήστο από το ΤΙΜ PLUS κατέβασεs πάνω από 1ΜΒ ή από άλλο δωρεάν wap site?

Από άλλο εξωτερικό site.

Από άλλο εξωτερικό site.

Εμένα όταν πάω να κατεβάσω πάνω απο 1ΜΒ μου λέει το εξήs: 'Σφάλμα επικοινωνίαs. Δοκιμάστε ξανά ή εποικινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών'

Εσύ ή μάλλον εσείς από το TIM Plus προσπαθήσατε να κατεβάσετε αρχείο και σας έβγαλε σφάλμα;

Όχι από εξωτερικό δωρεάν site. Γιατί??

Ε, γιατί με ρώτησες εσύ και υπέθεσα πως μπορεί να έχει σημασία...

Και πέρασε και κάτι άλλο από το μυαλό μου... Μια πιθανότητα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό

paidia vgainei kamia fora alla an janaprospa8hseis katevainei kanonika.... den yparxei periptwsh allwste na yphrxe orio xwris sxetikh eidopoihsh..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked