Vasileios26 Δημ. Παρασκευή στις 01:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:15 μμ Just now, tasosat said: Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τους όρους όταν έφτιαξες το προφίλ σου. Το ήξερες ότι στους όρους αναφέρεται ότι η διαφήμιση απαγορεύεται; Ε λοιπόν 2,3 εδώ μέσα κάνετε διαφήμιση της εταιρείας έμεσσα ,για τη Nova. Κουραστικό για τον αναγνώστη. Κρίμα πως κατάντησε το my forum. Μάλλον οι υπεύθυνοι πετάνε χαρταετό. Έχεις δίκιο, ήμουν τόσο καιρό Moderator εδώ μέσα, και ενώ είχα διαβάσει στους όρους ότι όσοι κάνουν bullying και ατεκμηρίωτα λοιδωρουν επειδή απλά δε συμφωνούν με έναν άνθρωπο που απλά είπε την άποψή του, την αλήθειά μου είπα, τρώνε ban, θα έπρεπε να το εφαρμόζω σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πεσίματος, αλλά λόγω της ελευθερίας έκφρασης λόγου, δεν το έκανα. Σωστά το λες: πρέπει να επιληφθεί η διαχείριση εδώ μέσα. Για να δούμε, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Κάνε αναφορά στις τοποθετήσεις μου στο νήμα εδώ. Και για να δούμε την απόφαση της διαχείρισης. Αναμένω με ενδιαφέρον για το που κάνω διαφήμιση. Δε με ξέρεις. Για να δούμε, τώρα που θα επιληφθεί η διαχείριση, εάν θα με μάθεις για το εάν είμαι διαφημιστής επειδή απλά είπα την εμπειρία μου. 1 4 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Παρασκευή στις 01:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:18 μμ Just now, Vasileios26 said: Έχεις δίκιο, ήμουν τόσο καιρό Moderator εδώ μέσα, , εάν θα με μάθεις για το εάν είμαι διαφημιστής επειδή απλά είπα την εμπειρία μου. Δεν φαίνεται κάπου να είσαι mod και να ήσουν με το μέρος σου εννοείται θα πάνε. Κανείς δε ρώτησε την εμπειρία σου ο άλλος είπε τα προβλήματα σου και εσύ πέταξες τη πιπα λες και ποιος σε ρώτησε. Ο άλλος από κάτω κλασικός νοβακιας ακόμα δεν έχει φάει μπαν εννοείται. Και στη τελική απειλείς με Ban,μα δεν έχουμε ελευθερία λόγου; Μέγας καραγκιόζης. Δεν χρειάζεται να φαω εγώ το ban αποχωρώ και μόνος μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:30 μμ 10 minutes ago, tasosat said: Δεν χρειάζεται να φαω εγώ το ban αποχωρώ και μόνος μου. Χάρη θα του κάνεις.. θα μείνουν μόνο οι νοβάκηδες στο τέλος και θα συμφωνούν για το τέλειο δίκτυο που είχαν ακόμα και πριν τις επενδύσεις.. 😉😂😜😜 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Παρασκευή στις 01:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:32 μμ Just now, cu2goup said: Χάρη θα του κάνεις.. θα μείνουν μόνο οι νοβάκηδες στο τέλος και θα συμφωνούν για το τέλειο δίκτυο που είχαν ακόμα και πριν τις επενδύσεις.. 😉😂😜😜 Ποιες επενδύσεις; κάθε χρόνο λένε είναι υπο ανάπτυξη ή λένε με σιγουριά Α θα περάσουν! Δε τους κάνω χάρη ας μείνουν μόνοι τους και το myphone ας γίνει novaphone,υπάρχουν και άλλα φόρουμ. On 2/10/2024 at 4:51 ΠΜ, Chrischal1908 said: Τέλη Οκτώβρη έχουν πει! Είναι μακροχρόνια διαδικασία γιατί είναι και άλλες θυγατρικές. Αλλά και σαν όμιλος να πωληθεί όλος υπάρχουν και οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες επιτροπές. Από το 2025 το πρώτο τρίμηνο το βλέπω. Ευχηθείτε μόνο να την πάρουν οι Άραβες, καθώς κάνουν κινήσεις στην Ευρώπη ειδικά η e& (Etisalat and) προσφάτως εγκρίθηκε η εισοδός της στο PPF telecom group και περιμένουμε συγχώνευσεις ίσως και rebranding εκεί. Ας γίνει το καλύτερο για εμάς τους συνδρομητές... Σύντομα εξελίξεις! 🇸🇦+🇦🇪✌️🤝 Τίποτα απο αυτά που έλεγες δεν έγινε. Πως να σε πιστέψει κάποιος μετά για τις αναβαθμίσεις του χρόνου και η χρονιά τους; πάλι δεν έγιναν αυτά που έλεγες. Σταμάτα να προωθείς απλά την εταιρεία δεν επιτρέπεται η διαφήμιση. Πωλητής της Nova και εσύ! Συνάδελφοι με άλλα μέλη σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:16 μμ Εγω με τη σειρά μου έχω να πω ότι το βατραχάκι ειναι το αγαπημένο μου και οτι κανω παιχνίδι με τις αλλες 2 αναλογα με τις προσφορές τους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 04:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:07 μμ (edited) Φίλοι μου ας ηρεμήσουμε λίγο. Είμαστε μια παρέα που θέλουμε το καλό των μελών της κοινότητας και σε υπηρεσίες και σε τελική τιμή ανεξάρτητα το δίκτυο. Θα πούμε και τα θετικά και τα αρνητικά για κάθε ένα από τα 3 δίκτυα και θα επιλέξουμε ότι είναι συμφέρον για εμάς. Όπως έχουμε πει για το f2go που τρέχει η προσφορά για 12 μήνες όλα απεριόριστα, φοβερή προσφορά μακάρι να κρατήσει. Όπως κράζουμε την Cosmote γιατί στις ανανεώσεις των συμβολαίων της, προσφέρει τιμές εξοφρενικες. Όπως γράφουμε τα θετικά της Vodafone για την εξυπηρέτηση πελατών της & τις προσφορές που δίνει για να μην Χάσει συνδρομητές. Κτλ κτλ.. Αγάπη μόνο!! 51 minutes ago, VIPdriver said: Εγω με τη σειρά μου έχω να πω ότι το βατραχάκι ειναι το αγαπημένο μου και οτι κανω παιχνίδι με τις αλλες 2 αναλογα με τις προσφορές τους. Έτσι βγαίνεις κερδισμένος πάντα 😊 Edited Παρασκευή στις 04:09 μμ by Antonio21 4 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Παρασκευή στις 04:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:10 μμ 2 minutes ago, Antonio21 said: Φίλοι μου ας ηρεμήσουμε λίγο. Είμαστε μια παρέα που θέλουμε το καλό των μελών της κοινότητας και σε υπηρεσίες και σε τελική τιμή ανεξάρτητα το δίκτυο. Θα πούμε και τα θετικά και τα αρνητικά για κάθε ένα από τα 3 δίκτυα και θα επιλέξουμε ότι είναι συμφέρον για εμάς. Όπως έχουμε πει για το f2go που τρέχει η προσφορά για 12 μήνες όλα απεριόριστα, φοβερή προσφορά μακάρι να κρατήσει. Όπως κράζουμε την Cosmote γιατί στις ανανεώσεις των συμβολαίων της, προσφέρει τιμές εξοφρενικες. Όπως γράφουμε τα θετικά της Vodafone για την εξυπηρέτηση πελατών της & τις προσφορές που δίνει για να μην Χάσει συνδρομητές. Κτλ κτλ.. Αγάπη μόνο!! Έτσι βγαίνεις κερδισμένος πάντα 😊 ΕΥΓΕ 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:11 μμ 3 minutes ago, Antonio21 said: Πέθανα😂 1 minute ago, p_k said: ΕΥΓΕ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Παρασκευή στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:34 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: Πέθανα😂 Στο 52:13... https://www.youtube.com/watch?v=txpwiny_89M 1 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:38 μμ 3 ώρες πριν, elkons said: Πέθανα😂 Πολύ καλό 😅 2 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:21 μμ (edited) On 6/3/2025 at 7:28 ΜΜ, tasosat said: Στο πιο όμορφο σημείο του νησιού και να βλέπεις της Nova τη κεραία της Nova Δηλαδή εσένα θα σου άρεσε και αντι για τη θέα θα έλεγες Α! Δείτε την επένδυση της Nova! Ότι να ναιι! Αφού δεν έχει μπει ακόμη. Είμαι συνδρομητής όπως και όλοι εδώ μέσα και θέλω να λαμβάνω τις υπηρεσίες που πληρώνω. Τόσο απλά! 6 ώρες πριν, tasosat said: Ποιες επενδύσεις; κάθε χρόνο λένε είναι υπο ανάπτυξη ή λένε με σιγουριά Α θα περάσουν! Δε τους κάνω χάρη ας μείνουν μόνοι τους και το myphone ας γίνει novaphone,υπάρχουν και άλλα φόρουμ. Τίποτα απο αυτά που έλεγες δεν έγινε. Πως να σε πιστέψει κάποιος μετά για τις αναβαθμίσεις του χρόνου και η χρονιά τους; πάλι δεν έγιναν αυτά που έλεγες. Σταμάτα να προωθείς απλά την εταιρεία δεν επιτρέπεται η διαφήμιση. Πωλητής της Nova και εσύ! Συνάδελφοι με άλλα μέλη σωστά; Αυτό από που προκύπτει δίχως αποδείξεις;; Δίχως στοιχεία καλό είναι να επέμβουν οι διαχειριστές γιατί και εγώ μπορώ να λέω ότι να ναι αλλά κατανοώ τους όρους αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ μέσα. Προτείνω λοιπόν να τηρούμε τους όρους του Forum. Edited Παρασκευή στις 08:27 μμ by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 08:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:30 μμ 8 minutes ago, Chrischal1908 said: που πληρώνω. 🗣Θα το πλερώσεις https://youtu.be/DpoQHGRmHlI?si=jXwEnLbIlmsgDAn8 😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 09:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:36 μμ (edited) ρε παιδιά το 100 γιατί δεν μπορώ να το καλέσω;με το που ξεκινάει πέφτει η γραμμή.μόνο το 112 βγαίνει Edited Παρασκευή στις 09:36 μμ by ilka71 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 03:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:36 πμ (edited) Και στα τέλη διακοπής για άλλη μια φορά λάθος. Άντι για 50.91€ χρέωσαν 94.55€ θα αρχίσω πάλι τα τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση.... Edited Σάββατο στις 04:05 πμ by Antonio21 5 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 04:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:51 πμ 7 ώρες πριν, ilka71 said: ρε παιδιά το 100 γιατί δεν μπορώ να το καλέσω;με το που ξεκινάει πέφτει η γραμμή.μόνο το 112 βγαίνει Περίεργο και πολύ επικίνδυνο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 06:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:45 πμ 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Περίεργο και πολύ επικίνδυνο και τώρα είδα ότι ούτε 166 ουτε 199 γίνεται.αυτό γινόταν κάτι με το παλιό μου κινητό.τι παίζει ;εσείς μπορείτε με καλέσετε αυτά τα νούμερα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:15 πμ Μετά λέμε γιατί "Κράζουμε" 1 1 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:20 πμ 3 minutes ago, Antonio21 said: Μετά λέμε γιατί "Κράζουμε" Ψέματα λες μη κάνεις hate στην εταιρεία 😂😂 Άλλο λένε ότι προσφέρουν άλλη χρήση έχει.. ΤΡΑΓΙΚΟΊ ούτε η Cosmote δε κάνει τέτοιες γκάφες που το site είναι για τα πανηγύρια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:31 πμ Λάθος τιμολόγηση για την ρήτρα αποδέσμευσης, λάθος τιμολόγηση για το adult pack, διπλή χρέωση ενώ πάτησα να μην ανανεωθεί τον επόμενο μήνα από την πρώτη μέρα ( Μάπα το Καρπούζι). Όλα καλά ❤️❤️ 2 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:33 πμ 2 minutes ago, Antonio21 said: Λάθος τιμολόγηση για την ρήτρα αποδέσμευσης, λάθος τιμολόγηση για το adult pack, διπλή χρέωση ενώ πάτησα να μην ανανεωθεί τον επόμενο μήνα από την πρώτη μέρα ( Μάπα το Καρπούζι). Όλα καλά ❤️❤️ Σοβαρή εταιρεία. Όλα πάνε τέλεια όπως λέει και ο Άδωνις.. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:34 πμ 13 minutes ago, elkons said: Ψέματα λες μη κάνεις hate στην εταιρεία 😂😂 Άλλο λένε ότι προσφέρουν άλλη χρήση έχει.. ΤΡΑΓΙΚΟΊ ούτε η Cosmote δε κάνει τέτοιες γκάφες που το site είναι για τα πανηγύρια. Μην το λες αλλά γιωτομπαλα από εδώ της Cosmote, έχω επιστρέψει τον παλιό εξοπλισμό εδώ και μια εβδομάδα σε κατάστημα Γερμανό. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:34 πμ Just now, Antonio21 said: Μην το λες αλλά γιωτομπαλα από εδώ της Cosmote, έχω επιστρέψει τον παλιό εξοπλισμό εδώ και μια εβδομάδα σε κατάστημα Γερμανό. Ναι υπενθύμιση είναι το κατάστημα ενημερώνει υποτίθεται. Μπορείς να αναφερθείς στο τσατ πως έχει επιστραφεί ώστε να το αλλάξουν στο σύστημα εάν γίνεται ή στο κατάστημα πάρε τους τηλ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:36 πμ Πότε ενημερώνει;;;; 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:37 πμ Just now, Antonio21 said: Πότε ενημερώνει;;;; Συνήθως σε μια εργάσιμη αντε δύο πρέπει να το δηλώσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:39 πμ Το βλέπω 😅😅😅 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts