VIPdriver Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 24 minutes ago, Gv2008 said: Με πέρασαν στο διπλανό κτίριο για εξετάσεις από την σήραγγα του νοσοκομείου Περαστικά σου φίλε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 32 minutes ago, Gv2008 said: Με πέρασαν στο διπλανό κτίριο για εξετάσεις από την σήραγγα του νοσοκομείου Περαστικά φίλε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 Σας ευχαριστώ πολύ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 (edited) https://www.thenationalnews.com/future/technology/2024/09/24/eu-clears-way-for-uaes-e-to-acquire-telecom-assets-of-czech-group-ppf/ Τώρα;; Ποιά ακολουθεί για εξαγορά τώρα;;😉✌️🤝🇦🇪 6 ώρες πριν, Gv2008 said: Σας ευχαριστώ πολύ Περαστικά! Υγεία πάνω απ' όλα! Edited September 24, 2024 by Chrischal1908 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 21 minutes ago, Chrischal1908 said: https://www.thenationalnews.com/future/technology/2024/09/24/eu-clears-way-for-uaes-e-to-acquire-telecom-assets-of-czech-group-ppf/ Τώρα; Ποιά ακολουθεί τώρα;;😉✌️🤝🇦🇪 Περαστικά! Υγεία πάνω απ' όλα! Ευχαριστώ πολύ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 Τα περαστικά και από μένα.. Να μην λέμε μόνο τα άσχημα. 06:40 μήνυμα στο chat σε λίγα δευτερόλεπτα απάντηση. 4 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 48 minutes ago, Antonio21 said: Τα περαστικά και από μένα.. Να μην λέμε μόνο τα άσχημα. 06:40 μήνυμα στο chat σε λίγα δευτερόλεπτα απάντηση. Μπράβο τους. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 49 minutes ago, Antonio21 said: Τα περαστικά και από μένα.. Να μην λέμε μόνο τα άσχημα. 06:40 μήνυμα στο chat σε λίγα δευτερόλεπτα απάντηση. Ναι αλλά μετά από πόση ώρα σου απάντησε στην ερώτηση 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Με πέρασαν στο διπλανό κτίριο για εξετάσεις από την σήραγγα του νοσοκομείου Σιδερένιος! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 1 hour ago, Bas said: Σιδερένιος! Ευχαριστώ πολύ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 4 ώρες πριν, elkons said: Ναι αλλά μετά από πόση ώρα σου απάντησε στην ερώτηση 😏 Αμέσως. 1 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2024 Απο τους λίγους εκεί μέσα που ξέρουν να κάνουν σωστά την εξυπηρέτηση, μπράβο του! Συνήθως εμένα με συνδεθούν με κάτι περίεργα ονόματα, Ρετζέπ,Ρονάλντο κλπ. Αντε και του χρόνου ο Πίου 🤣 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2024 4 ώρες πριν, elkons said: Απο τους λίγους εκεί μέσα που ξέρουν να κάνουν σωστά την εξυπηρέτηση, μπράβο του! Συνήθως εμένα με συνδεθούν με κάτι περίεργα ονόματα, Ρετζέπ,Ρονάλντο κλπ. Αντε και του χρόνου ο Πίου 🤣 Έχω πέσει στον Ρετζέπ 🤣 2 5 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2024 2 ώρες πριν, MIKU said: Έχω πέσει στον Ρετζέπ 🤣 Εγώ έχω πέσει στον Ταγιπ😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2024 11 ώρες πριν, elkons said: Απο τους λίγους εκεί μέσα που ξέρουν να κάνουν σωστά την εξυπηρέτηση, μπράβο του! Συνήθως εμένα με συνδεθούν με κάτι περίεργα ονόματα, Ρετζέπ,Ρονάλντο κλπ. Αντε και του χρόνου ο Πίου 🤣 Ό πιου πρεπει να είναι ακόμα φυλακη.. 2 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2024 8 ώρες πριν, Gv2008 said: Εγώ έχω πέσει στον Ταγιπ😂 Και εγώ στον παππού Ερντογάν! 400 χρόνια ήταν αυτά... 3 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2024 Έκλαψα 🤣 Δεν είναι κάποιο edit είναι πραγματική συνομιλία, δεν αστειεύομαι. Άνοιξαν το SA ανοίξτε σαμπάνιες 🤣 *Ορθογραφία* 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2024 Τίποτε άλλο κάνεις την ημέρα από το να απασχολείς τα cs των εταιρειών; Καλή είναι η πλάκα αλλά υπάρχει και κόσμος που δουλεύει για τα προς το ζην εκεί. 3 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2024 Δεν ήταν θέμα trolling, απλώς μοιράστηκα μια αληθινή εμπειρία που με έκανε να γελάσω. Σίγουρα καταλαβαίνω τη δυσκολία της δουλειάς τους,άλλωστε έχω εμπειρία εκεί μέσα, αλλά όταν η εξυπηρέτηση δεν είναι αυτό που περιμένεις, νομίζω ότι είναι δικαίωμα του πελάτη να το εκφράσει ακόμα και με χιούμορ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2024 https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/quot-epesan-quot-cosmote-nova-choris-internet-amp-tilefono-sto-kentro-tis-athinas/ 4 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2024 1 ώρα πριν, Antonio21 said: https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/quot-epesan-quot-cosmote-nova-choris-internet-amp-tilefono-sto-kentro-tis-athinas/ Το σταθερό δουλεύει. Το κινητό δεν δουλεύει. Πηρα τις βλάβες κ μου ανέφεραν οτι υπάρχει γενικό πρόβλημα με τις κλήσεις. 4 2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2024 5 minutes ago, coulis said: Το σταθερό δουλεύει. Το κινητό δεν δουλεύει. Πηρα τις βλάβες κ μου ανέφεραν οτι υπάρχει γενικό πρόβλημα με τις κλήσεις. Μην ανησυχείς έρχεται ο Άραβας να το φτιάξει 🤣 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2024 Just now, elkons said: Μην ανησυχείς έρχεται ο Άραβας να το φτιάξει 🤣 Θα έρθει, θα δει την πραγματικότητα και θα ξαναμπεί στο ιδιωτικό του τζετ για λίγο μυκονος και δεν θα τον ξαναδούμε! 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2024 2 minutes ago, VIPdriver said: Θα έρθει, θα δει την πραγματικότητα και θα ξαναμπεί στο ιδιωτικό του τζετ για λίγο μυκονος και δεν θα τον ξαναδούμε! Στο 13700 ελεγε ο τηλεφωνητής αν το πρόβλημα υπαρχει στον αριθμό κινητού που καλώ. Είπα "ναι" κ απάντησε "ο αριθμός δεν ειναι συνδρομητής nova". Κλαααααμα 😂😂😂 9 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2024 Ακόμα κ ο τηλεφωνητής τους λυπάται 🤣 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts