Deadly_Sin1629395575 Δημοσιεύτηκε August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2004 peite aples idees pou 8a mporousan na dieukolynoun tin zwh mas akoma kai se anousia pragmata...Px Odontokremes me louraki sto kapaki gia na min peftei katw kai arxizeis kanthlia prwi prwi,8ermenomeno kapaki toualetas gia tis xeimwniatikes meres :p kai usb kalwdia gia kinita me dynothta na allazeis ton adaptora (h opws alliws legete) gia na tairiazei me oles tis markes kinitwn (opws eixe vgei paliotera ena fortisths me tetio systhma) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Χμμμμ.... Αυτόματο καζανάκι στην τουαλέτα με το που σηκώνεσαι για 10 δευτερόλεπτα πχ από το καπάκι. Μου φαίνεται πως έχει βγει κάτι τέτοιο όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Ένα αυτοκίνητο που να μπορούσε να πετάξει...Υπερατλαντικά ταξίδια σε προσιτή πολυτέλεια...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 καλά πάρε τώρα το αυτοκίνητο σκάφος που είδη υπάρχει και βολέψου με ταξίδια στην θάλασσα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Για μενα το ποιο βολικο πραγμα που εχω ακουσει ειναι να ελενχεις καποιες λειτουργιες στο σπιτι μεσω κινητου ή ppc για παραδειγμα πολυ θα με βολευε μιση ωρα πριν παω σπιτι να αναβε απο μακρια το air-condition,η το θερμοσιφονο για μπανιο και διαφορα τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Κάθε κουτί τσιγάρα να είχε ειδική θήκη με σπίρτα και την είδική επιφάνεια στην οποία τα ανάβεις για την περίπτωση που δεν βρίσκεις αναπτήρα! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 γραβάτα η οποία να είχε θήκες για πράγματα Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (22 Αύγ. 2004 , 21:02) γραβάτα η οποία να είχε θήκες για πράγματα :D τελειος κουλο !!θα κανεις καμια καμπουρα απο το βαρος σκεψου να βαλεις στην θηκη κανα κινητο στυλο μπλοκακι κτλ θα κοιτας το πατωμα :p εγω θα θελα να σκεφτομαι κ να τα γραφει μονο του το πληκτρολογιο στο pc :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 εγω θα ηθελα απλως να εχω ολα τα σχολικα βιβλια στο ppc μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (22 Αύγ. 2004 , 20:05) Κάθε κουτί τσιγάρα να είχε ειδική θήκη με σπίρτα και την είδική επιφάνεια στην οποία τα ανάβεις για την περίπτωση που δεν βρίσκεις αναπτήρα! Ax ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Ό,τι τέλος πάντων είναι εύκαιρο για να ανάβεις..... Γιατί ενώ έχω πάντα τσιγάρα......πακέτα ντουζίνες.....αυτοί οι αναπτήρες με βλέπουν και ......αλλάζουν πεζοδρόμιο!!!!!!!!!!!! Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (22 Αύγ. 2004 , 23:08) :D τελειος κουλο !!θα κανεις καμια καμπουρα απο το βαρος σκεψου να βαλεις στην θηκη κανα κινητο στυλο μπλοκακι κτλ θα κοιτας το πατωμα :p εγω θα θελα να σκεφτομαι κ να τα γραφει μονο του το πληκτρολογιο στο pc :p Δεν το συζητάς.....να μιλάς και να γράφει ε;;;;;;;;; Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (22 Αύγ. 2004 , 22:43) εγω θα ηθελα απλως να εχω ολα τα σχολικα βιβλια στο ppc μου http://www.pi-schools.gr/ Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 walkman, discman, mp3player, τηλεόραση, hi-fi που να παίρνουν ασύρματα ακούστικα (μέσω bluetooth) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 αυτοματο χαρτι υγειας να μας καθαριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (26 Αύγ. 2004 , 13:10) αυτοματο χαρτι υγειας να μας καθαριζει exei kai h tempelia ta oria thhhhhhhhhhs Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (26 Αύγ. 2004 , 13:16) exei kai h tempelia ta oria thhhhhhhhhhs αμα εισαι αναπηρος :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Σπιτι που καθαριζεται μονο του και τακτοποιειται... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 κατι να ρουφαει τη σκονη.ας ειναι και ζωντανο :D Kατι σαν τον Παπαφιλιπς :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 κατι σε ζωντανο που να τρωει σκονη δ νομιζω να μας βρισκεται ευκαιρο :lol: το τελειο θα ηταν ενα ρομποτ που να του μιλας κ να εκτελει απο το να σου φερει εναν καφε μεχρι να βαλει μπουγαδα κ να μαγειρεψει !! :blink: αχχ θα ηταν τελεια ζωη μ εναν τετοιο συγκατοικο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (26 Αύγ. 2004 , 16:05) κατι να ρουφαει τη σκονη.ας ειναι και ζωντανο :D Kατι σαν τον Παπαφιλιπς :lol: Ο Παπαφίλιπς ρουφάει την σκόνη, αθόρυβααααααααα! :lol: :lol: :lol: Που το θυμήθηκες αυτό αδελφέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (26 Αύγ. 2004 , 16:10) Ο Παπαφίλιπς ρουφάει την σκόνη, αθόρυβααααααααα! :lol: :lol: :lol: Που το θυμήθηκες αυτό αδελφέ; Γιατι μας εχει φαει η σκονη εδω μεσα :lol: Πλακα πλακα χρησιμος θα ηταν :happy: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Όλη η Αθήνα σκεπασμένη με έναν τεράστιο γυάλινο θόλο που να έχει μεγάλα air-condition περιμετρικά. Έτσι δεν θα βρεχόμαστε όταν βρέχει ούτε θα πλημμυρίζουμε και θα εχουμε την κατάλληλη (επιθυμητή μάλλον) θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι. Απαιτείται βεβαίως με το πακέτο και ένα σύστημα εξαερισμού για να μην πεθάνουμε απ το καυσαέριο Σημείωση: Το γυαλί πρέπει να ναι κατασκευασμένο με αυτό το καινούριο γυαλί που έχει βγει με επίστρωση οξειδίου του βαναδίου που αφήνει το φως να περάσει αλλά όχι και η θερμόητα Είναι απαραίτητη η συμβολή της ΕΕ στην χρηματοδοτηση, βεβαίως βεβαίως... Μόλις το τελειώσετε φωνάξτε μου να το εγκαινιάσω ;) Είχα αρκετό καιρό τωρα την ιδέα αυτή και πρώτη φορά την δημοσιεύω. Μπορώ να σας φτιάξω και σχέδια αν θέλετε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 APORIA:th skonh pou 8a kolaei sta tzamia poios 8a thn ka8arizei me azax? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (27 Αύγ. 2004 , 01:59) Όλη η Αθήνα σκεπασμένη με έναν τεράστιο γυάλινο θόλο που να έχει μεγάλα air-condition περιμετρικά. Έτσι δεν θα βρεχόμαστε όταν βρέχει ούτε θα πλημμυρίζουμε και θα εχουμε την κατάλληλη (επιθυμητή μάλλον) θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι. Απαιτείται βεβαίως με το πακέτο και ένα σύστημα εξαερισμού για να μην πεθάνουμε απ το καυσαέριο Σημείωση: Το γυαλί πρέπει να ναι κατασκευασμένο με αυτό το καινούριο γυαλί που έχει βγει με επίστρωση οξειδίου του βαναδίου που αφήνει το φως να περάσει αλλά όχι και η θερμόητα Είναι απαραίτητη η συμβολή της ΕΕ στην χρηματοδοτηση, βεβαίως βεβαίως... Μόλις το τελειώσετε φωνάξτε μου να το εγκαινιάσω ;) Είχα αρκετό καιρό τωρα την ιδέα αυτή και πρώτη φορά την δημοσιεύω. Μπορώ να σας φτιάξω και σχέδια αν θέλετε... ;) Σε πρόλαβε ο Κύρος από το Micky Mouse :lol: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (27 Αύγ. 2004 , 10:14) APORIA:th skonh pou 8a kolaei sta tzamia poios 8a thn ka8arizei me azax? :lol: :lol: :lol: την αστροσκονη εννοεις ε ? :lol: επισης αν χιονισει θα το στρωσει το τζαμι κ μετα θα αποκλειστουμε ασε που υπαρχει κ το προβλημα του ζεπελιν που θα πεταει μεσα απο το γυαλι η απ εξω ? :D τα αεροπλανα ? αχχ.. ποσα προβληματα ... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts