Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά με τόσα πέρνεις και το 20αρι της xiaomi από banggood με 2usb που είναι εξαιρετικο. Από Ελλάδα όλα είναι πανάκριβα μόνο από κίνα αγορές.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το 20άρι είναι σαν τούβλο όμως. πολύ χοντρό και μεγάλο

έχει μόνο για να φορτίζει το ίδιο

Για να φορτίζει το ίδιο ψιλοαδιάφορο.

Αναφέρομαι σε φόρτιση συσκευών, βασικά smartphones.

Το xiaomi 10.000 pro έχει fast charge (2.0) ενώ το 20άρι όχι, σωστά?

Για να φορτίζει το ίδιο ψιλοαδιάφορο.

Αναφέρομαι σε φόρτιση συσκευών, βασικά smartphones.

Το xiaomi 10.000 pro έχει fast charge (2.0) ενώ το 20άρι όχι, σωστά?

καλά αδιάφορο δεν είναι γιατί μιλάμε για τεράστια χωρητικότητα και αν φόρτιζε απλά θα έκανε 10 ώρες να γεμίσει.

Όσο αφορά την ερώτηση σου ναι μόνο το pro βγάζει qc 2.0

Όσο αφορά την ερώτηση σου ναι μόνο το pro βγάζει qc 2.0

Έγινε, ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. (Για μένα, πάντα)

Το 20αρι της xiaomi υποστηρίζει μέχρι 2.1a φόρτιση που είναι μια χαρά πιστεύω

Το 20αρι της xiaomi υποστηρίζει μέχρι 2.1a φόρτιση που είναι μια χαρά πιστεύω

5.1V/2.1 υποστηρίζει και το απλό 10αρι της xiaomi, που έχω.

Σαλιγκάρι μπροστά στο fast charge & ειδικά σε powerbank που έχεις τη συσκευή σαν διασωληνομένη, όσο πιο γρήγορα μπορείς να την αποσυνδέσεις, τόσο καλύτερα.

Ξαναείπα, είναι προσωπική άποψη, για σένα μπορεί σημαντικότερο να είναι η 2πλή θύρα.

Απλά, πρέπει να επισημανθεί, μιας και ειδικά στις νεώτερες συσκευές υποστηρίζεται ευρέως η γρήγορη φόρτιση.

5.1V/2.1 υποστηρίζει και το απλό 10αρι της xiaomi, που έχω.

Σαλιγκάρι μπροστά στο fast charge & ειδικά σε powerbank που έχεις τη συσκευή σαν διασωληνομένη, όσο πιο γρήγορα μπορείς να την αποσυνδέσεις, τόσο καλύτερα.

Ξαναείπα, είναι προσωπική άποψη, για σένα μπορεί σημαντικότερο να είναι η 2πλή θύρα.

Απλά, πρέπει να επισημανθεί, μιας και ειδικά στις νεώτερες συσκευές υποστηρίζεται ευρέως η γρήγορη φόρτιση.

Το 2.1 είναι το καλύτερο. Φορτίζει το Note 3 μου σε 1.35 λεπτά όσο κάνει και ο Official φορτιστής. Παραπάνω δεν χρειάζεται παρα μόνο αν έχει κάποιος tablet.

Το 2.1 είναι το καλύτερο. Φορτίζει το Note 3 μου σε 1.35 λεπτά όσο κάνει και ο Official φορτιστής. Παραπάνω δεν χρειάζεται παρα μόνο αν έχει κάποιος tablet.

Καλό είναι κάποιος να δέχεται και την άλλη άποψη.

Το 5V/2.1 πως γίνεται να είναι καλύτερο από το 9V/2A μόνο εσύ ξέρεις.

Στο note 3 σου δεν θα δεις διαφορά γιατί δεν υποστηρίζει τα πρότυπα fast charging.

Σε νεότερες συσκευές θα δεις διαφορά εμφανέστατη. :!:

Για να φτάσεις από 0-100%, στο Note 3 σου θες, 1H & 35', δηλαδή 95', δηλαδή για το 0-60%, θες 1h.

Με fast charging, θες 30-35'.

Στα πιο καινούργια σε 30-35', θα φτάνεις στο 80%

Συντριπτικά νούμερα, ειδικά για powerbank που θες να μείνει όση ώρα λιγότερη γίνεται επάνω η συσκευή.

Ξαναλέω μπροστά στο fast charging, το 5V/2.1A είναι σαλίγκαρος.

Από την άλλη ναι με note 3, δεν θα δεις διαφορά, όντως. Δεν είναι όμως το note 3, το κέντρο του κόσμου, ειδικά εν έτει 2016.

Τέλος, το δεν χρειάζεται παραπάνω, σε καμία περίπτωση, δεν θα το κρίνεις εσύ (ή εγώ). Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Αν σε κάποιον που θέλει την ταχύτερη δυνατή φόρτιση & εσύ του προτείνεις το παραπάνω powerbank (με μέγιστο 5V/2.1A) θα χεις κάνει λάθος πρόταση. Απλά.

Δεν έχει να κάνει με τη χωρητικότητα της μπαταρίας που λες για το tablet,εχει να κανει με τα πρότυπα φόρτισης των τελευταίων συσκευών που με 9v φορτίζουν 2 φορες πιο γρήγορα απ'οτι με 5volt και ας ειναι τα ampere ίδια!

Μεταξύ μας τώρα παιδιά.. να τη χ...ω τη γρήγορη φόρτιση αν είναι να πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία..

Ας γράψει οτι θέλει στον ίδιο χρόνο αν μιλάμε για ίδια αυτονομία..

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεταξύ μας τώρα παιδιά.. να τη χ...ω τη γρήγορη φόρτιση αν είναι να πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία..

Ας γράψει οτι θέλει στον ίδιο χρόνο αν μιλάμε για ίδια αυτονομία..

Είπαμε ότι με γρήγορη φόρτιση, υπάρχει θεωρία για φαινόμενο πιο γρήγορης αποφόρτισης αλλά όχι σε τέτοια έκταση όσο νομίζεις.

Αν σε μισή ώρα το fast charge σου δώσει 60% & με κανονική φόρτιση δώσει 30%, προφανώς τα 60 αντιστοιχούν σε πολύ παραπάνω αυτονομία από το 30%.

Γιατί απέδειξε κανείς ότι πέφτει γρηγορότερα; Εμενα με κανονικό ρυθμό πέφτει.

Μύθος μου ακούγεται..Τι επειδή πήρε περισσότερο ρεύμα θα αδειάσει πιο γρηγορα;

Σχεδόν αστείο μου φαίνεται!

Γιατί απέδειξε κανείς ότι πέφτει γρηγορότερα; Εμενα με κανονικό ρυθμό πέφτει.

Μύθος μου ακούγεται..Τι επειδή πήρε περισσότερο ρεύμα θα αδειάσει πιο γρηγορα;

Σχεδόν αστείο μου φαίνεται!

Δεν ξέρω αν είναι placebo ή όχι, αλλά κάποιοι είχαν παρατήρησει γρηγορότερη αποφόρτιση, αλλά και εκείνοι μιλούσαν για μικρή διαφορά, οπότε ακόμα και αν ισχύει είναι πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμο, όταν η μπαταρία & η απόδοση της επηρεάζεται από τόσους πολλούς παράγοντες. Επίσης, ακόμα και αν ισχύει, όταν σε 30' με γρήγορη φόρτιση έχεις 60% & με την κανονική έχεις 30%, σίγουρα τα 60% είναι πολύ παραπάνω από τα 30%.

Το αδιαμφισβήτητο είναι ότι με τη γρήγορη φόρτιση, η συσκευή & η μπαταρία υπόκεινται σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες με ότι αυτό συνεπάγεται. Όταν όμως βιάζεσαι όπως κατά τη φόρτιση με powerbank, αυτό είναι κάτι που το ''δέχεσαι'', με αντάλλαγμα την πιο γρήγορη φόρτιση. (Εν αντιθέσει με όταν δεν βιάζεσαι)

Καλησπερα σε ολους. Ψαχνω να αγορασω ενα Power bank .Νομιζω πως εχς καταληξει σε ενα απο αυτα τα 3.

http://www.plaisio.gr/tilefona/fortistes/powerbanks/TurboX-Power-Bank-Monster-17600mAh-Mavro-%CE%9220000-17600MAH-BLACK.htm

https://www.bbshop.gr/peripherals/power-banks/power-banks/xiaomi-power-bank-10000mah/#/product/252

http://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html

Tο κινητο μου υποστηριζει fast charging με type c usb cable.

Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο? (Ας ειναι και απο εξωτερικο, απο κινεζομαγαζα ψωνιζω συχνα ειναι η αληθεια απλα για 10 ευρω ελεγα να τα παρω απο ελλαδα τα παραπανω)

Καλησπερα σε ολους. Ψαχνω να αγορασω ενα Power bank .Νομιζω πως εχς καταληξει σε ενα απο αυτα τα 3.

http://www.plaisio.gr/tilefona/fortistes/powerbanks/TurboX-Power-Bank-Monster-17600mAh-Mavro-%CE%9220000-17600MAH-BLACK.htm

https://www.bbshop.gr/peripherals/power-banks/power-banks/xiaomi-power-bank-10000mah/#/product/252

http://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html

Tο κινητο μου υποστηριζει fast charging με type c usb cable.

Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο? (Ας ειναι και απο εξωτερικο, απο κινεζομαγαζα ψωνιζω συχνα ειναι η αληθεια απλα για 10 ευρω ελεγα να τα παρω απο ελλαδα τα παραπανω)

Κανένα απο αυτά γιατί κανένα δεν ειναι Fast.

Μία πολύ ωραία λύση είναι αυτό https://banggood.app.link/u1TL0GnHzv

Και fast και type c και ανταπτορας για micro usb 2.

Παιδιά άλλη η χωρητικότητα στο input και άλλη στο output; Στον xiaomi 20000 λέει για παράδειγμα:

Input: DC 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A

Output: 2*DC 5.1V/2A MAX 3.6A

Τελικά τι μετράει;Αυτά είναι καλά χαρακτηριστικά;

Το σχέση έχει η χωρητικότητα με το ρεύμα που δέχεται και βγάζει ανά τάση?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Google Pixel 6 Pro

23 Σεπτέμβρη φεύγω για ταξίδι στο εξωτερικό. Προλαβαίνει να μου έρθει μέχρι τότε; Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από Banggood.

Επίσης με το συγκεκριμένο power bank μπορούμε να φορτίσουμε ταυτόχρονα 2 συσκευές με micro-usb;

Κάποιο άλλο power bank που να υποστηρίζει όμως γρήγορη φόρτιση υπάρχει;

129026.png?1640591734

23 Σεπτέμβρη φεύγω για ταξίδι στο εξωτερικό. Προλαβαίνει να μου έρθει μέχρι τότε; Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από Banggood.

Επίσης με το συγκεκριμένο power bank μπορούμε να φορτίσουμε ταυτόχρονα 2 συσκευές με micro-usb;

Κάποιο άλλο power bank που να υποστηρίζει όμως γρήγορη φόρτιση υπάρχει;

Σε 16 μέρες μου έρχονται τελευταία τα πράγματα από banggood. Το συγκεκριμένο έχει μια usb. Το BlitzWolf το 10αρι με 2usb θα σε βολέψει από banggood έχει 2usb με τη μία να έχει Quick charge 3. Υπάρχει και το 20αρι της xiaomi με 2 usb αλλά φορτίζει μέχρι 5.1v 2a.

Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα καλό φορτιστή αυτοκινήτου με διπλή θύρα, απο bangood. Και ένα καλώδιο για τον φορτιστή , μαζί ή χώρια.

Σε 16 μέρες μου έρχονται τελευταία τα πράγματα από banggood. Το συγκεκριμένο έχει μια usb. Το BlitzWolf το 10αρι με 2usb θα σε βολέψει από banggood έχει 2usb με τη μία να έχει Quick charge 3. Υπάρχει και το 20αρι της xiaomi με 2 usb αλλά φορτίζει μέχρι 5.1v 2a.

Πολύ καλή επιλογή φαίνεται το Blitzwolf, σε εξαιρετική τιμή αν αναλογιστεί κανείς το QC3.0 και τις 2 usb.

Οι κριτικές του είναι πολύ καλές.

Προφανώς θα μπορώ να έχω γρήγορη φόρτιση σε S7 Edge;

129026.png?1640591734

Απλα ελεγα να παω για το turbo x λογο χωρητικοτητας! Αρκετα καλο το xiaomi βεβαια. Τωρα το blitzwolf δε το ξερω καν σαν ονομα..

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-18W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1011289.html

Αυτο δεν ειναι προτιμοτερο απο το 10αρι? Υποστηριζει Quick charge 2.0 οπως και το 10αρι απλα δεν εχει type c. Λετε να φορτιζει πιο αργα το κινητο?

Edited by mula

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank