Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6. Email Sync:

Για όσους δεν καίγονται για τα email τους, μπορούμε αν ρυθμίσουμε τα email accounts να συγχρονίζουν κάθε μισάωρο ή κάθε ώρα ας πούμε.

:

Ας με επιτρέψει ο φίλος να βάλω το 7) Συνδέσεις\χρήση δεδομένων\πατάμε αριστερό πλήκτρο \περιορισμός δεδ. Το τικαρουμε και οκ.Περιμενουμε λίγο και θα εμφανιστεί ένα θαυμαστικό αριστερά πανω.Αυτο αποτρέπει όταν έχουμε ανοικτό το wifi κάποιες εφαρμογές που δεν χρειάζονται να τρέχουν κρυφά με αποτέλεσμα να καταναλώνουν μπαταρία.

Ας με επιτρέψει ο φίλος να βάλω το 7) Συνδέσεις\χρήση δεδομένων\πατάμε αριστερό πλήκτρο \περιορισμός δεδ. Το τικαρουμε και οκ.Περιμενουμε λίγο και θα εμφανιστεί ένα θαυμαστικό αριστερά πανω.Αυτο αποτρέπει όταν έχουμε ανοικτό το wifi κάποιες εφαρμογές που δεν χρειάζονται να τρέχουν κρυφά με αποτέλεσμα να καταναλώνουν μπαταρία.

Αποτρέπει όταν έχουμε ανοιχτά τα δεδομένα. Όταν συνδέεται σε wifi κάνει κανονικά συγχρονισμό. Έτσι λέει...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Είμαι πραγματικά στο τσακ να περάσω και εγώ Crash v3. Χτες το βράδυ, με όλα τα apps killed, όλες τις συνδέσεις κλειστές, με καθαρισμένη cache & RAM, και το μόνο που δούλευε ήταν το σήμα τηλεφωνίας, κατανάλωσε 32%. Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, αν θέλετε το πιστεύετε. Και 5 μέρες πριν, με τις ίδιες ρυθμίσεις και εφαρμογές, για το ίδιο χρονικό διάστημα, έφαγε μόλις 3%. Tο κορυφαίο ήταν ότι το battery doctor δεν έβγαλε drain, ήταν full optimised.

Προς το παρόν, δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος με την μπαταρία, σε σχέση με αυτά που ακούγονταν. Και η χρήση που του κάνω ακόμα είναι ελάχιστη. Δεν ξεπερνάω τις 3 ώρες οθόνη. Είμαι περίπου στην 10η φόρτιση, ξεκινώντας τες από 10-20%. Με την ελάχιστη χρήση, με το ζόρι μου κρατάει μια μέρα σε full optimisation για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Πρέπει να φάει σουτ το bloat, και να μπορέσω επιτέλους να κάνω πραγματικό kill στις εφαρμογές, χωρίς να ξεκινάνε πάλι μετά από 10 λεπτά.

Για πείτε εντυπώσεις γενικά για την Crash v3.

Εγώ από ταχύτητα θα έλεγα ελαφρώς γρηγορότερη τις μαμας και για μπαταρία θα πω σε μια δυο μέρες ακόμα για σίγουρα.

Είναι όμορφη κάνεις ότι θες όπως είπες αλλά δεν έχω πάθει και την πλάκα μου.

Βέβαια δεν θα δεις και τόσο μεγάλη διαφορά στην μπαταρία και αυτό που περιγράφεις δες μήπως στρώσει με ένα φουλγουαιπ.

Έχει πολύ καλή μπαταρία το κινητό σου δεν είναι δυνατόν να μην βγάζεις μέρα...

Εγώ βρε παιδιά με στοκ 4.3 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μπαταρία. Καλύτερα και απο note ii.

Εγώ βρε παιδιά με στοκ 4.3 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μπαταρία. Καλύτερα και απο note ii.

Μια από τα ίδια με αρκετά μεγάλη χρήση με ικανοποίησε 2 μέρες άνετα δεν μπορώ να τελειώσω την μπαταρία 1 ώρα και 30 λεπτά συνεχούς χρήση τρώει μόνο 10% ίντερνετ με 3g όχι wi fi.κανενα προβλημα

Ουτε εγω εχω προβλημα με την μπαταρια. Οσοι εχετε προβλημα μηπως ειναι απο καποια εφαρμογη το προβλημα;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Πείτε την γνώμη σάς για την μπαταρία. Υπόψιν είναι ο πρώτος κύκλος φόρτισης με αυτήν την ρομ. Η οθόνη είναι αυτόματο 0.

Σας τα έλεγα!!!

Είναι εξαιρετική Ρομ.

Με 2ωρες ομιλίας και με οθόνη 5+ με μικτή χρήση wifi-3g είμαι σχεδόν καθημερινά πλεον...

Σε στοκ κατάσταση δεν είχα δει ποτε πανω από 3'30ωρες οθόνη...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Η στοκ κατάσταση είναι για κάποιος που δεν έχουν ροοταρει -φλασαρει ποτέ και δεν έχουν δει μια συσκευή όμοια με custom rom, σαν να βλέπουν άλλο τηλέφωνο και στη τελική δεν τους νοιάζει βρε αδελφέ. Αλλά στην δικιά μας περίπτωση τι ? να ήμουν μαμά για δυο χρόνια μήπως μου βγάλει κάποιο πρόβλημα ?

Εφόσον η συσκευή δεν έβγαλε πρόβλημα την πρώτη εβδομάδα προχωραμε κανονικά .

Μονο και μόνο για την μπαταρία το σκέφτομαι και γω να την περάσω. Ουσιαστικά χρειάζομαι μόνο CWM για να την περάσω ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079

Θα γράψει το ΚΝΟΧ ?

Οτι υπάρχει πρόβλημα drain σε κάποιους αυτό είναι σίγουρο (ειδικά τα google services). Το xda είναι γεμάτο από τέτοιες αναφορές. Παρ' όλα αυτά κατάφερα να το ελέγξω με τα βήματα που παραθέτω πιο πάνω (κυρίως με το 2 & 3).

Καταρχήν σε standby με τα πάντα κλειστά χάνω 0-1% σε 8 ώρες. Πριν έχανα περίπου 5-7%. Επίσης στα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας δεν εμφανίζεται καν το google services όταν πριν τις ρυθμίσεις έφτανε το 25%.

@achillesgk, @lenovo: για ανεβάστε κάποιο screenshot με τα στατιστικά της μπαταρίας για να συγκρίνουμε.

Παραθέτω τα δικά μου:

Edited by paschalism

θα γράψει ο Knox.Και υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να βάλεις CWM χωρις καλωδιο
Εννοείτε βεβαία ότι είσαι root.

Σας τα έλεγα!!!

Είναι εξαιρετική Ρομ.

Με 2ωρες ομιλίας και με οθόνη 5+ με μικτή χρήση wifi-3g είμαι σχεδόν καθημερινά πλεον...

Εγώ δηλ που ειμαι με στοκ και εχω πανω απο 5'30 ωρες οθόνη τί να πω??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Εγώ δηλ που ειμαι με στοκ και εχω πανω απο 5'30 ωρες οθόνη τί να πω??

Αν έχεις πανω απο 5:30 ώρες με μικτή χρηση και 2ωρες ομιλίας τοτε είσαι μάγκας...

Αλλά δεν έχεις...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αν έχεις πανω απο 5:30 ώρες με μικτή χρηση και 2ωρες ομιλίας τοτε είσαι μάγκας...

Αλλά δεν έχεις...

Να σου πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να κάνω snapshot στην οθόνη. Θυμάμαι ότι είχα 1'30 ώρα ιντερνετ wifi, είχα και κλήσεις αλλά δεν θυμάμαι την διάρκεια. Την επόμενη φορά θα το ξανακοιτάξω. Α και φωτεινότητα όχι αυτόματο αλλά ενα τικ κατω απο την μέγιστη.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Οτι υπάρχει πρόβλημα drain σε κάποιους αυτό είναι σίγουρο (ειδικά τα google services). Το xda είναι γεμάτο από τέτοιες αναφορές. Παρ' όλα αυτά κατάφερα να το ελέγξω με τα βήματα που παραθέτω πιο πάνω (κυρίως με το 2 & 3).

Καταρχήν σε standby με τα πάντα κλειστά χάνω 0-1% σε 8 ώρες. Πριν έχανα περίπου 5-7%. Επίσης στα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας δεν εμφανίζεται καν το google services όταν πριν τις ρυθμίσεις έφτανε το 25%.

@achillesgk, @lenovo: για ανεβάστε κάποιο screenshot με τα στατιστικά της μπαταρίας για να συγκρίνουμε.

Παραθέτω τα δικά μου:

λοιπόν το βράδυ θα έχω κλείσει περίπου 2 ημερες το βράδυ θα ανεβάσω υπομονη

Εγώ με στοκ έβγαζα 7:30 ώρες οθόνη.

Τώρα με κρας δεν βλέπω τρελή διαφορά βέβαια καλό θα ήταν να περιμένω δύο φορτώσεις για να πω σίγουρα.

Νομίζω ότι

Σε στανμπαι είναι πολύ καλύτερα με κρασ δλδ 1μερα σε στανμπαι έχασα 6%,

Αλλά σε χρήση νομίζω πως πέφτει λίγο πιο γρήγορα ή είναι στα ίδια ΝΟΜΊΖΩ δεν είμαι ακόμα σίγουρος θα επανέλθω.

Εγώ δυστυχώς πρέπει πάλι να ψαξω τι ακριβώς κάνει drain τη μπαταρία μου... Προφανώς πρεπει πριν κλεισω την οθόνη να κλείνω manually όλες τις εφαρμογές για να μην έχω πρόβλημα... Αν και μου φαίνεται γελοίο να πρέπει να το κάνω...

Αυτό μου βγαζει εμένα με wifi μόνιμα και κάποιες λίγες φορές 3g. sync ενεργό και gps και όλα τα άλλα κλειστά.:

Και εμένα με κακό σήμα τα βράδια στο κρεβάτι αλλά για δείτε. Wifi on 3 μαιλ συνχρονιζουν καιρός και όλα τα άλλα κλειστά 3g καθόλου.

Είμαι με κρας ρομ και δεύτερη φόρτιση λογικά θα στρώσει και άλλο.

[ATTACH]39519[/ATTACH][ATTACH]39520[/ATTACH]

Edited by araditsas

Είναι πράγματι οριακό το σήμα αλλά έχω κλειστό το Mobile data εντελώς... Επισης η οθόνη είναι τραγικά λίγες ώρες σε λειτουργία για τόσο χαμηλή μπαταρία.. Το Android OS που είναι πρώτο είναι λογικό?

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία