Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τόσο λίγο Wi-Fi το θεωρώ λογικό να έχεις τέτοιους χρόνους... Δες τι σκαλοπάτι κάνει όταν το ανοίγεις...

Μονο στο ποκερ επαιξα κανα δυο ωρες με wifi δε ξερω γιατι δε το εμφανιζει γενικα. Το εχω λιωσει στο wifi αλλα δε φαινεται στης κατηγοριες της καταναλωσης. Απο το 100% μεχρι το 85% ειχα 2 ωρες συνεχομενες ποκερ

και ανοιχτη οθονη

Μενιο ωρα να αλλαξεις κερνελ. Ακομα 43 %
Δεν πρόσεξες την υπογραφή μου από εχθες. Τζάμπα μιλούσαμε:lol:

Μονο στο ποκερ επαιξα κανα δυο ωρες με wifi δε ξερω γιατι δε το εμφανιζει γενικα. Το εχω λιωσει στο wifi αλλα δε φαινεται στης κατηγοριες της καταναλωσης. Απο το 100% μεχρι το 85% ειχα 2 ωρες συνεχομενες ποκερ

και ανοιχτη οθονη

Δηλαδή εσύ το είχες όλη την ώρα ανοικτό το Wi-Fi κάτι δείχνει μόνο αυτά τα 3 κομμάτια που φαίνεται στο screenshot ;

Ε ναι το κινητο ανοιγει οταν μπαινω ιντερνετ. Αλλιως idle. Oι τοσες ωρες οθονη ειναι σχεδον ολες wifi. Οι μισες με εφαρμογη poker stars. Browsing κλπ. Τηλεφωνα ελαχιστα του 1 λεπτου. Τι να πω δε ξερω. Για παραδειγμα το tapatalk που το ξεσκισει το εχει με ποσοστο καταναλωσης 3%. Λαθος

Μενιο για stockbased λεω. Aosp δεν εβαλα ακομα αλλα βλεπω τρελα σχολια για την μπαταρια

Edited by kosmasgr

Με τόσο λίγο Wi-Fi το θεωρώ λογικό να έχεις τέτοιους χρόνους... Δες τι σκαλοπάτι κάνει όταν το ανοίγεις...

στις 44 ώρες που είναι το γράφημα του φίλου είναι λογικό να είναι μικρές οι μπλε γραμμές του wifi που είναι μόνο 5.

Δείτε κάδο την δική μου μπαταρία είναι πολύ καλή.

[ATTACH]43305[/ATTACH]

με οθόνη 52 λεπτά .

Δείτε κάδο την δική μου μπαταρία είναι πολύ καλή.

[ATTACH]43305[/ATTACH]

με οθόνη 52 λεπτά .

έχουμε σχεδόν ίδιο χρόνο αναμονής,τα νούμερα μας είναι πολύ δυνατά.

Αλήθεια, εσείς που παίζεται τις ROM στα δάχτυλα... τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τις ROM αυτές με την μαμά έκδοση όσον αφορά την διάρκεια της μπαταρίας; Τα λιγότερα services ; Undervolting ; Κάτι άλλο;

Την ρομ την έβαλα το πρωι με 90% .Δεν σταμάτησα να το δουλεύω καθόλου ,τώρα είμαι στο 36% με πεντε ώρες οθόνη ,άρα με αυτούς τούς ρυθμούς έχω άνετα ακόμη κανά δυο ώρες οθόνη. Α ρε γλέντια:lol::lol:

Α ξέχασα να πώ πόσο γρήγορη είναι!!!!!!!

Εγώ πάλι ούτε κάποια ρομ έβαλα ούτε κερνελ ούτε τίποτα και ορίστε τα αποτελέσματα [ATTACH]43360[/ATTACH]

Συν ότι μέχρι να φτάσω στο 5% έχω 9 ώρες ανοιχτή οθόνη και με 3g καθόλου wifi. Καταναλώνει περίπου 1 ώρα και 40λεπτά κάθε 10% που πέφτει η μπαταρία εντυπωσιακό θα έλεγα.

Χτες το βραδυ,το φορτισα μεχρι το 99% και το έκλεισα.Σημερα το πρωι που το ανοιξα,ηταν στο 95%.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χτες το βραδυ,το φορτισα μεχρι το 99% και το έκλεισα.Σημερα το πρωι που το ανοιξα,ηταν στο 95%.
Εάν δεν το έκλεινες μπορεί να μην κατέβαινε τόσο, έχει ξανά αναφερθεί αυτό που γραφείς.

2 μερες και κατι δευτερολεπτα και εχω 39% μπαταρια :DDD

στον αυστριακο με 4.3

Αυτό δε λέει τίποτα από μόνο του. Ώρες οθόνης πες μας.

Αυτό δε λέει τίποτα από μόνο του. Ώρες οθόνης πες μας.

4 ωρες 12 λεπτα 33 δευτερολεπτα :D

με το s4 με ιδια χρηση κουτσοεβγαζα μια μερα :DDDDDDD

Η καλυτερη μου αποδοση
Κοσμά ήρθε η ώρα να σπάσουμε το φράγμα των οχτώ ώρες οθόνη. Από το μεσημέρι το δουλεύω με τον 2.7 έτσι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51609701&postcount=941 τέλειος συνδυασμός κατανάλωσης απόδοσης.

μενιο τι χρηση του κανεις ?? επισης στην προηγουμενη version (αυτην που ειχες και κατι ρυθμισεις στην υπογραφη σου ) μπορω να ρυθμισω τον κερνελ στο χαμηλοτερο ?? δηλαδη αυτο που ποσταρες παραπανω μιλαει για μιν και για μαξ . το μαξ ειναι κατω απο default αρα downgrade . το μιν ομως μπορω να το αλλαξω ??

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Τεστάρω από εχθές στον 2.7 κερνελ αυτές τις ρυθμίσεις

read ahead 2048

sched sio

min 300000

max 1728000

cpu gov: wheatley

intelliplug

voltage: -25

gpu max 389

λοιπόν πριν της κάνω αν θυμάμαι καλά ήμουν στο 70% έκανα κάποιες άλλες με υπερχονισμο για τεστ και επανεκκίνησης και έπεσα στα 60%.

Από εκεί και πέρα το δουλεύω με τις πάνω ρυθμίσεις τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά , δεν έχασα σε ταχύτητα και κέρδισα σε μπαταρία.

Εβαλα τις ρυθμισεις σου στον προηγουμενο κερνελ και βλεπω πως παει και λεω

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Εβαλα τις ρυθμισεις σου στον προηγουμενο κερνελ και βλεπω πως παει και λεω
επιστροφή στον 2.6.1 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51659290&postcount=954 το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι (τώρα είμαι σε τσίπουρο κατάνυξη στην Χαλκιδική) θα δοκιμάσω τις τούμπανο ρυθμίσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51604116&postcount=935

Βγηκε και ο lean 2.3 βασισμενος στα τελευταια resources NC5.

Τον περασα θα ποσταρω αργοτερα αποδοση ως προς την μπαταρια

Βγηκε και ο lean 2.3 βασισμενος στα τελευταια resources NC5.

Τον περασα θα ποσταρω αργοτερα αποδοση ως προς την μπαταρια

με αρέσει που θα έπεφτες για ύπνο:lol::lol:άρε αυτό το μικρόβιο:lol:

Μετα απο το post την επεσα. Τωρα πονοκεφαλο :-) εχω να φλασαρω δυο τηλεφωνα 23:00 - 07:00 ξυπνιος το βραδυ

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία