araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Από που τις πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ...μας τις έβαλες να λιγουρευτούμε και μετά μας άφησες έτσι...! :drool: Δώσε μερικές πληροφορίες! Από πού τις αγόρασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδια δεν τις αγορασα απλα ειχα δωσει για επιστροφη το κιν και επειδη μου το αργησε η samsung μου εκαναν δωρο τις θηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδια δεν τις αγορασα απλα ειχα δωσει για επιστροφη το κιν και επειδη μου το αργησε η samsung μου εκαναν δωρο τις θηκες Πάω να το δώσω και εγώ πίσω αύριο πρωί. .. Σε ποιο κατάστημα της Samsung τις είχαν ετοιμοπαράδωτες ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Απο οτι μου ειπαν δεν εχουν βγει για πωληση ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Απο οτι μου ειπαν δεν εχουν βγει για πωληση ακομα Ναι οκ σε πιο μαγαζί για πες μας Με το τσιγκέλι στο βγάζουμε έχουμε γεμίσει την σελίδα και εσύ δε λες χάχα χα αν δεν θες μη πεις οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ναι οκ σε πιο μαγαζί για πες μας Με το τσιγκέλι στο βγάζουμε έχουμε γεμίσει την σελίδα και εσύ δε λες χάχα χα αν δεν θες μη πεις οκ Όχι θα πει!!! Άσε τις ευγένειες! :sly: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το κιν το εχω παρει απο το πλαισιο αλλα τις θηκες μου τις εφερε η samsung στο πλαισιο γιατι ειχε καθυστερησει να μου φερει το κινητο χωρις προβλημα στο home button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παντως οι Θηκες Είναι τέλειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το κιν το εχω παρει απο το πλαισιο αλλα τις θηκες μου τις εφερε η samsung στο πλαισιο γιατι ειχε καθυστερησει να μου φερει το κινητο χωρις προβλημα στο home button Καλοφορετες Σε πιο κατάστημα πλαισίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Θα ήθελα από όποιον έχει το sbh52 ή το sbh50 να μου πει πως συμπεριφέρεται με το Νοτε 3 ,αν έχει αποσυνδέσεις ή περίεργες συμπεριφορές. Το Bluetooth αυτό το θεωρώ εξαιρετικό αξεσουάρ και θα ήθελα να το συνδυάσω με το Νοτε 3 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Θα ήθελα από όποιον έχει το sbh52 ή το sbh50 να μου πει πως συμπεριφέρεται με το Νοτε 3 ,αν έχει αποσυνδέσεις ή περίεργες συμπεριφορές. Το Bluetooth αυτό το θεωρώ εξαιρετικό αξεσουάρ και θα ήθελα να το συνδυάσω με το Νοτε 3 Έχω το Samsung SBH 650 και λειτουργεί τέλεια και σε ότι έχει να κάνει με τις κλεισεις, αλλά και με την αναπαραγωγή μουσικής. Δυστυχώς δε ξέρω για τα μοντέλα που ρωτας, αλλά δε βρίσκω λίγο να ανυσηχεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Έχω το Samsung SBH 650 και λειτουργεί τέλεια και σε ότι έχει να κάνει με τις κλεισεις, αλλά και με την αναπαραγωγή μουσικής. Δυστυχώς δε ξέρω για τα μοντέλα που ρωτας, αλλά δε βρίσκω λίγο να ανυσηχεις! Συγνώμη δεν το έκανα σαφές. Μιλάω για τα Sony sbh52 sbh50. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 κανενα καλο screen protector ? η δεν χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Θα ήθελα από όποιον έχει το sbh52 ή το sbh50 να μου πει πως συμπεριφέρεται με το Νοτε 3 ,αν έχει αποσυνδέσεις ή περίεργες συμπεριφορές. Το Bluetooth αυτό το θεωρώ εξαιρετικό αξεσουάρ και θα ήθελα να το συνδυάσω με το Νοτε 3 Έχω το SBH-52 που το πήρα από clover και το έχω μια βδομάδα τώρα. Δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς αποσυνδέσεις κλπ και το πρόγραμμα της Sony στο κινητό επίσης λειτουργεί κανονικά. Τα θετικά του: 1. Καθαρή οθόνη και μπορείς να διαβάζεις τα πάντα και σε ήλιο κανονικά. 2. Απίστευτα χρήσιμο το σκηνικό πως χωρίς τα ακουστικά απαντάς ένα τηλεφώνημα βάζοντάς το στο αυτί, μου έχει λύσει τα χέρια γιατί βλέπω ποιος με παίρνει με το όνομά του γιατί διαβάζει τις επαφές του κινητού και τις εμφανίζει κανονικά στις οθονίτσα του χωρίς να χρειάζεται να βγάλω την παντόφλα που αγοράσαμε καθόλου από την τσέπη ούτε να είμαι αστείος με καλωδιάκια στα αυτιά να κρέμονται κλπ ... επίσης έχω ψαρώσει απίστευτο κόσμο λέγοντάς του πως είναι το καινούργιο μίνι κινιτό της Sony. :lol::lol::lol: 3. Σου εμφανίζει τις χαμένες κλήσεις και μπορείς να κάνεις κλήση. Επίσης σου έχει όλες τις κλήσεις που έχει το κινητό στην λίστα κλήσεων. 4. Το ραδιόφωνο πιάνει μια χαρά ακόμα και σε περίεργα μέρη (στη δουλειά μου έχουμε και -2 υπόγειο και σπάνια έπιανα εκεί.. με αυτό πιάνω. 5. Κοντρολάρει και παίζει μια χαρά όλα τα mp3 του κινητού με εμφάνιση τίτλων στην οθόνη του κλπ. 6. Χρόνος φόρτισης μιάμιση ώρα περίπου 7. Βάζεις ότι ακουστικά θες. 8. Πολλές επιλογές για προγράμματα που εγκαθίστανται έξτρα στο Sony Manager στο κινητό και μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις σχεδόν από τα πάντα... μέχρι και το Viber μου δείχνει τα μηνύματά του Τα αρνητικά: 1. Η μπαταρία αν ακούς ραδιόφωνο τη βγάζει για κάνα 10ωρο και αν ακούς Mp3 από το κινητό ο χρόνος είναι λιγότερος. 2. Τα ακουστικά έχουν μικρό καλώδιο... δεν είναι ελάχιστο το καλώδιο αλλά είναι μόνο για τσέπες πουκαμίσων κλπ. 3. Το ραδιόφωνο σώνει μόνο 1 σταθμό!!!:blink::blink: .. βρίσκομαι σε μια κουβέντα στο Sony Support site προσπαθώντας να τους πίσω πως αυτό είναι βλακεία και θα έπρεπε να σώνει τουλάχιστον 5 ή το πρόγραμμα της Sony να το κάνει αυτό. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 κανενα καλο screen protector ? η δεν χρειαζεται? Αδελφέ για μένα χρειάζεται και παραχρειάζεται... τώρα αν θες περίμενε να βγάλει η Samsung τη ζελατίνα της ή πάρε μάρκα πολύς καλής ποιότητας γιατί έχει ένα πρόβλημα το ΝΟΤΕ... το πενάκι... αν η ζελατίνα είναι κούκου του ευρώ ΔΕΝ γλυστράει το πενάκι με αποτέλεσμα να σου σπάει τα νεύρα και να πετάς τη ζελατίνα. Εγώ προτίμησα τη λύση του τζαμιού και πήρα το Spigen Tr Glass από Amazon για πρώτη φορά στη ζωή μου και έχω πάθει πλάκα... ακριβό μεν.. αλλά απίστευτο προϊόν που τα αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 κοιταγα την skinomi http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CTVIWQW/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A37EMETMDONHCS spigen http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DD5TUZ0/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 αυτη πηρες? http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Protector-GLAS-tR-Tempered/dp/B00DD5TWXK/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1381477594&sr=1-5&keywords=Spigen+Tr+Glass ειναι γιαλινη αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) κανενα καλο screen protector ? η δεν χρειαζεται? Ποτέ δεν έχω βάλει και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χάνεις την αίσθηση με protector και το S-Pen δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα φυσικά. Δεν ξέρω αν έχει gorilla glass η όχι, αλλά δεν παθαίνει τίποτα. Βεβαια αυτό κάνω εγώ. Aν εσύ είσαι από αυτούς που βάζουν και χοντρές θήκες, τότε να βάλεις αλλά να είναι ακριβή, δλδ. αριστης ποιοτητας. Σε κάθε περίπτωση, εσύ αποφασίζεις. :) Edited October 11, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 κοιταγα την skinomi http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CTVIWQW/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A37EMETMDONHCS spigen http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DD5TUZ0/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 αυτη πηρες? http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Protector-GLAS-tR-Tempered/dp/B00DD5TWXK/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1381477594&sr=1-5&keywords=Spigen+Tr+Glass ειναι γιαλινη αυτη? Ναι αυτήν και είναι γυάλινη. Είναι με στρογγυλεμμενες γωνίες, δεν εξέχει δηλαδή γυαλί, τουλάχιστον δεν το νιώθεις. Και κάτι καλό με το τζάμι είναι πως έχει λίγο πάχος λόγο του ότι είναι γυάλινη αλλά αυτό βοηθάει στο home button γιατί αυτό βγαίνει πιο βαθιά μόλις μπορεί πάνω στο κινητό με αποτέλεσμα ενώ πριν χωρίς το γυαλί να θες προσπάθεια να το πατήσεις με το πενάκι, τώρα λίγο του ότι εξέχει ελάχιστα το γυαλί το πατάς το κουμπί πολύ πιο εύκολα γιατί είναι σε τρύπα. Σου δίνει βέβαια η Spigen 3 χρώματα κουμπάκια που τα κολλάς στο home button και αυτό έρχεται περασια με το γυαλί αλλά δεν το έβαλα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εγώ παντός με την s view cover που πείρα σήμερα από παμπλικ δεν θα βάλω προστασία οθόνης αφού το προστατεύει η θήκη η οποία είναι καταπληκτική αξίζει τα λεφτά της σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έχω το SBH-52 που το πήρα από clover και το έχω μια βδομάδα τώρα. Δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς αποσυνδέσεις κλπ και το πρόγραμμα της Sony στο κινητό επίσης λειτουργεί κανονικά. Τα θετικά του: 1. Καθαρή οθόνη και μπορείς να διαβάζεις τα πάντα και σε ήλιο κανονικά. 2. Απίστευτα χρήσιμο το σκηνικό πως χωρίς τα ακουστικά απαντάς ένα τηλεφώνημα βάζοντάς το στο αυτί, μου έχει λύσει τα χέρια γιατί βλέπω ποιος με παίρνει με το όνομά του γιατί διαβάζει τις επαφές του κινητού και τις εμφανίζει κανονικά στις οθονίτσα του χωρίς να χρειάζεται να βγάλω την παντόφλα που αγοράσαμε καθόλου από την τσέπη ούτε να είμαι αστείος με καλωδιάκια στα αυτιά να κρέμονται κλπ ... επίσης έχω ψαρώσει απίστευτο κόσμο λέγοντάς του πως είναι το καινούργιο μίνι κινιτό της Sony. :lol::lol::lol: 3. Σου εμφανίζει τις χαμένες κλήσεις και μπορείς να κάνεις κλήση. Επίσης σου έχει όλες τις κλήσεις που έχει το κινητό στην λίστα κλήσεων. 4. Το ραδιόφωνο πιάνει μια χαρά ακόμα και σε περίεργα μέρη (στη δουλειά μου έχουμε και -2 υπόγειο και σπάνια έπιανα εκεί.. με αυτό πιάνω. 5. Κοντρολάρει και παίζει μια χαρά όλα τα mp3 του κινητού με εμφάνιση τίτλων στην οθόνη του κλπ. 6. Χρόνος φόρτισης μιάμιση ώρα περίπου 7. Βάζεις ότι ακουστικά θες. 8. Πολλές επιλογές για προγράμματα που εγκαθίστανται έξτρα στο Sony Manager στο κινητό και μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις σχεδόν από τα πάντα... μέχρι και το Viber μου δείχνει τα μηνύματά του Τα αρνητικά: 1. Η μπαταρία αν ακούς ραδιόφωνο τη βγάζει για κάνα 10ωρο και αν ακούς Mp3 από το κινητό ο χρόνος είναι λιγότερος. 2. Τα ακουστικά έχουν μικρό καλώδιο... δεν είναι ελάχιστο το καλώδιο αλλά είναι μόνο για τσέπες πουκαμίσων κλπ. 3. Το ραδιόφωνο σώνει μόνο 1 σταθμό!!!:blink::blink: .. βρίσκομαι σε μια κουβέντα στο Sony Support site προσπαθώντας να τους πίσω πως αυτό είναι βλακεία και θα έπρεπε να σώνει τουλάχιστον 5 ή το πρόγραμμα της Sony να το κάνει αυτό. Να ρωτήσω κάτι επειδή το έχω παραγγείλει, η σύνδεση είναι με το bt η nfc? η θέλει και τα δυο μαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αυτη η καρτα ειναι συμβατη με το κινητο μας;Την εχει κανενας; http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-SAMSUNG-MicroSDXC-PRO-Card-UHS-1-CLASS-10-64GB-/170933655177?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item27cc709689 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να ρωτήσω κάτι επειδή το έχω παραγγείλει, η σύνδεση είναι με το bt η nfc? η θέλει και τα δυο μαζί? BT είναι, με το NFC απλά τα ακουμπάς μεταξύ τους και συνδέονται, δεν νομίζω πως το NFC είναι μόνιμη επικοινωνία μεταξύ 2 συσκευών αλλά στιγμιαία αποστολή στοιχείων ή σύνδεση του ενός με το άλλο αλλά μπορεί να έχω καταλάβει και λάθος, όπως και να έχει είτε με NFC είτε με BT σαν Bluetooth device εμφανίζεται στο τηλέφωνο Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 BT είναι, με το NFC απλά τα ακουμπάς μεταξύ τους και συνδέονται, δεν νομίζω πως το NFC είναι μόνιμη επικοινωνία μεταξύ 2 συσκευών αλλά στιγμιαία αποστολή στοιχείων ή σύνδεση του ενός με το άλλο αλλά μπορεί να έχω καταλάβει και λάθος, όπως και να έχει είτε με NFC είτε με BT σαν Bluetooth device εμφανίζεται στο τηλέφωνο οκ σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αυτη η καρτα ειναι συμβατη με το κινητο μας;Την εχει κανενας; http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-SAMSUNG-MicroSDXC-PRO-Card-UHS-1-CLASS-10-64GB-/170933655177?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item27cc709689 Την εχω εγω αγορασμενη απο easy buy word στα 67€ .Τουλαχιστον πεντε μηνεςπου τη χρησιμοποιω στο νοτε 2 και τωρα στο νοτε 3 δεν ειχα ποτε προβλημα παρολου που την εχω φορτωμενη. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts