metalwar Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ρε παιδιά με συγχωρείτε, αλλά έχω βγάλει λίγο τα μάτια μου... τι διαφορές έχουν οι παρακάτω screen protectors??? http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Galaxy-Protector-Tempered/dp/B00DD5TW3A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1385748398&sr=8-11&keywords=spigen+note+3 http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Protector-Tempered-Anti-Chip/dp/B00DD5TWXK/ref=pd_sim_ce_4 δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στη τιμή αλλα απο ποιότητα; η δέυτερη είναι κάτι λίρες πιο ακριβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ρε παιδιά με συγχωρείτε, αλλά έχω βγάλει λίγο τα μάτια μου... τι διαφορές έχουν οι παρακάτω screen protectors??? http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Galaxy-Protector-Tempered/dp/B00DD5TW3A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1385748398&sr=8-11&keywords=spigen+note+3 http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Samsung-Protector-Tempered-Anti-Chip/dp/B00DD5TWXK/ref=pd_sim_ce_4 δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στη τιμή αλλα απο ποιότητα; η δέυτερη είναι κάτι λίρες πιο ακριβή. Η πορτοκαλι ειναι πιο λεπτη! Αυτην παρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αυτη που είναι out of stock ε? :lol: Λεει και για rounded corners αλλα εγώ δε βλέπω διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αυτη που είναι out of stock ε? :lol: Λεει και για rounded corners αλλα εγώ δε βλέπω διαφορά! Θα το καταλαβεις στο χερι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Εγώ είχα την spigen tr slim και ήταν φοβερή, νταξ την νταλίκα δεν την άντεξε αλλά τώρα παράγγειλα την mime ghost που είναι ίδια με rounded edges και αυτή αλλά με 9h σκληρότητα που είναι λίγο ποιο σκληρή από την spigen δηλαδή και βγήκε και ποιο φτηνά. http://mimeusa.com/product/galaxy-note-3-ghost-glass-tempered-glass-screen-protector/ Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 χμμμ, πολυ καλή φίλος, αλλα δε τη βρίσκω το αμαζόνι.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλημέρα, για δείτε εδώ θήκες http://www.galaxynote3case.net/galaxy-note-3-brand-case/ Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πολυ καλες, οι πρωτες ειναι σα να το χουν πριτσινωσει το κινητό μέσα σε πλαίσιο τιτανίου! Πάντως στο Ελλαδιστάν δε βρίσκουμε glass sprotection ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Θα φέρει ο Νίκος (extreme mobile) σύντομα μου είπε για μας,είδα για άλλο μοντέλο και είναι πολύ καλές. Όσο για τις θήκες ψήνομαι άσχημα για αυτήν με τα πριτσινια Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλημέρα, για δείτε εδώ θήκες http://www.galaxynote3case.net/galaxy-note-3-brand-case/ Πολύ όμορφες αλλά φοβάμαι το μεταλλικό είχα πάρει ένα μπαμπερ για το iPhone πριν 3 χρόνια και είχα χάσει το σήμα πάρα πολύ. Τσάμπα τα λεφτά πήγαν αφού την άφησα στο κινητό μια μέρα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδιά για usb otg cable έβγαλε τίποτα η samsung με usb 3.0 ή πάμε σε aftermarket; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδιά για usb otg cable έβγαλε τίποτα η samsung με usb 3.0 ή πάμε σε aftermarket; Εγώ με after market είμαι Πολύ όμορφες αλλά φοβάμαι το μεταλλικό είχα πάρει ένα μπαμπερ για το iPhone πριν 3 χρόνια και είχα χάσει το σήμα πάρα πολύ. Τσάμπα τα λεφτά πήγαν αφού την άφησα στο κινητό μια μέρα μόνο. Δεν πρέπει να είναι το πλαϊνό μεταλλικό Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Αγόρασα το gear σήμερα. Δεν μου έβγαλε update. Πώς μπορώ να κάνω update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Τελικά την βρήκα eBay και πήρα την Μπορντό http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=321255776408 Τώρα αν είναι άλογο θα δείξει ,πήγαινα για την otterbox defender αλλά και άσχημη είναι και πανάκριβη. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μετα από 4 πληρεις φορτισεις - εκφορτισεις στο Galaxy gear παρατηρω τη μπαταρια του που σταθεροποιηθηκε στις 3 ημερες. Μια χαρα... Επισης παρελαβα το γκρι gear που ειχα παραγγειλει, οποτε το μαύρο είναι προς πωληση, αν καποιος ενδιαφέρεται (θα το δειτε και στην υπογραφη μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ρε παιδιά,Τελικά το update στο gear Πώς το κάνεις; ας μου απάντησή κάποιος που το έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Θέλω λινκ για spigen από που θα μου έρθει πιο γρήγορα θέλω την κόκκινη. Όσοι την έχετε είστε ευχαριστήμενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ρε παιδιά,Τελικά το update στο gear Πώς το κάνεις; ας μου απάντησή κάποιος που το έκανε Δες το screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μετα από 4 πληρεις φορτισεις - εκφορτισεις στο Galaxy gear παρατηρω τη μπαταρια του που σταθεροποιηθηκε στις 3 ημερες. Μια χαρα... Επισης παρελαβα το γκρι gear που ειχα παραγγειλει, οποτε το μαύρο είναι προς πωληση, αν καποιος ενδιαφέρεται (θα το δειτε και στην υπογραφη μου). Με μονιμη συνδεση με το note ? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Σε μόνιμη σύνδεση με το Note, τις περισσότερες φορές φορτίζω το βράδυ της τρίτης ημέρας και έχω και 20-30% υπόλοιπο, δηλαδή θα μπορούσα να βγάλω και 4η ημέρα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πατάω ενημέρωση αλλά δεν ανταποκρίνεται. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Πατάω ενημέρωση αλλά δεν ανταποκρίνεται. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο restart και τις δυο συσκευες. Μηπως ειναι ηδη στην τελευταια? Δες στο screen shot που ανεβασα την δικη μου εκδοση λογισμικου. Edit: Απο που το εχεις αγορασει? Edited November 30, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Με μονιμη συνδεση με το note ? Όπως ακριβως περιγραφει κι ο Μιχαλης - τετοια αυτονομια βλεπω κι εγω πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Εγώ το παρέλαβα χθες και αμφιταλαντεύομαι να το κρατήσω (το gear). Φίλοι από εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι αν το δοκιμάσω θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα άλλοι όμως το αγόρασαν ψιλομεταχειρισμένο που σημαίνει ότι αυτοί που το είχαν το έδωσαν με τη μια. Με δύσκολα διλήμματα ξεκινάει ο μήνας... Καλό μήνα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Εγώ το παρέλαβα χθες και αμφιταλαντεύομαι να το κρατήσω (το gear). Φίλοι από εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι αν το δοκιμάσω θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα άλλοι όμως το αγόρασαν ψιλομεταχειρισμένο που σημαίνει ότι αυτοί που το είχαν το έδωσαν με τη μια. Με δύσκολα διλήμματα ξεκινάει ο μήνας... Καλό μήνα σε όλους. Πάντως, προσωπική άποψη, τα smartwatch είναι το πιο βολικό gadget ever Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts