ntinoscrypton Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 απο που την πηρες? Απο ebay. http://www.ebay.com/itm/261286359233?var=560225999299&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Από Amazon που την είχα πάρει εγώ έρχεται ποιο φτηνά πλεον. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πόσες μέρες κάνει περίπου? ☝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Είχα βάλει και φόρτιζα το Νοτέλι στη δουλειά μ'έναν Κινέζικο φορτιστή απ'το eBay και αυτός έκανε μπαμ. Έχετε βρει κανέναν φορτιστή αυτοκινήτου Samsung ή άλλη αξιόπιστη εταιρεία μ'έξοδο 2Α που χρειάζεται το Note; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Είχα βάλει και φόρτιζα το Νοτέλι στη δουλειά μ'έναν Κινέζικο φορτιστή απ'το eBay και αυτός έκανε μπαμ. Έχετε βρει κανέναν φορτιστή αυτοκινήτου Samsung ή άλλη αξιόπιστη εταιρεία μ'έξοδο 2Α που χρειάζεται το Note; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Fortistis-Aytokinitou-5V-2A-car-charger-ECA-U21CBE-Galaxy-Note-2-n7100-Galaxy-s4-i9505-i9500.836111.html αυτον εχω ειναι 2a και ειναι ο γνησιος Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Είχα βάλει και φόρτιζα το Νοτέλι στη δουλειά μ'έναν Κινέζικο φορτιστή απ'το eBay και αυτός έκανε μπαμ. Έχετε βρει κανέναν φορτιστή αυτοκινήτου Samsung ή άλλη αξιόπιστη εταιρεία μ'έξοδο 2Α που χρειάζεται το Note; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Fortistis-Aytokinitou-5V-2A-car-charger-ECA-U21CBE-Galaxy-Note-2-n7100-Galaxy-s4-i9505-i9500.836111.html αυτον εχω ειναι 2a και ειναι ο γνησιος Έχω πάρει αυτό το οποίο είναι μαγικό με τις 4 εξόδους και φορτίζω πάνω το βράδυ το Note3 (με wireless pad) και το SBH52. Είναι κινεζιά τρελή με 2.1 μαξ output αλλά μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι και δεν ζεσταίνεται. Επίσης έχω πάρει και 2 κανονικούς από το Note 10.1 που είχα παλιά οι οποίοι είναι original και από τιμή τσάμπα. Πόσες μέρες κάνει περίπου? ☝ 3 εβδομάδες μου έκανε... θέλει κανείς τη δικιά μου? παράγγειλα μια Dante Red και θέλω να δώσω την metal slate που έχω.. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Έχω πάρει αυτό το οποίο είναι μαγικό με τις 4 εξόδους και φορτίζω πάνω το βράδυ το Note3 (με wireless pad) και το SBH52. Είναι κινεζιά τρελή με 2.1 μαξ output αλλά μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι και δεν ζεσταίνεται. Επίσης έχω πάρει και 2 κανονικούς από το Note 10.1 που είχα παλιά οι οποίοι είναι original και από τιμή τσάμπα. 3 εβδομάδες μου έκανε... θέλει κανείς τη δικιά μου? παράγγειλα μια Dante Red και θέλω να δώσω την metal slate που έχω.. Την παιρνω εγω αν δεν την θες..... επι πληρωμη σαφως Ηθελα ν απαραγγειλω μια τετοια και θα ηταν αδικο να περιμενω 3 εβδομαδες μιας και δεν την θες Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Είχα βάλει και φόρτιζα το Νοτέλι στη δουλειά μ'έναν Κινέζικο φορτιστή απ'το eBay και αυτός έκανε μπαμ. Έχετε βρει κανέναν φορτιστή αυτοκινήτου Samsung ή άλλη αξιόπιστη εταιρεία μ'έξοδο 2Α που χρειάζεται το Note; Τιμη χωμα και original..... http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-S2-S3-NEXUS-NOTE-1-2-3-DUAL-PORT-USB-CAR-CHARGER-ADAPTER-CABLE-/130762559097?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item1e720e4e79 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Την παιρνω εγω αν δεν την θες..... επι πληρωμη σαφως Ηθελα ν απαραγγειλω μια τετοια και θα ηταν αδικο να περιμενω 3 εβδομαδες μιας και δεν την θες Done ... μιλάμε Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τιμη χωμα και original..... http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-S2-S3-NEXUS-NOTE-1-2-3-DUAL-PORT-USB-CAR-CHARGER-ADAPTER-CABLE-/130762559097?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item1e720e4e79 Την είχα τσεκάρει κι αυτή αλλά δεν ήξερα αν η Pleomax είναι αξιόπιστη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλησπερα στη παρεα.Ενας φιλος καινουριος κατοχος note 3 θελει να αγορασει flip cover που να βγαινει το καπακι της μπαταριας σαν του note 2.Στο σκουτζ δε βρηκαμε κατι τετοιο η δεν προσεξαμε.Υπαρχει τετοιο flip cover για note 3?Και αν ναι ενα link που μπορει να το αγορασει αν ειναι ευκολο να μου δωσετε. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλησπερα στη παρεα.Ενας φιλος καινουριος κατοχος note 3 θελει να αγορασει flip cover που να βγαινει το καπακι της μπαταριας σαν του note 2.Στο σκουτζ δε βρηκαμε κατι τετοιο η δεν προσεξαμε.Υπαρχει τετοιο flip cover για note 3?Και αν ναι ενα link που μπορει να το αγορασει αν ειναι ευκολο να μου δωσετε. Ευχαριστω. http:// http://www.extreme-mobile.gr/c.Samsung.255512.html Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδια κανενα καλο S view cover εχουμε βρει απο ebay? Σε καλη ποιοτητα εννοω και να υποστηριζει και τα features της original και ιδανικα να ερχεται και συντομα. Αλλα μαλλον ζηταω πολλα :lol: Αλλιως με βλεπω να παιρνω απο κανενα extreme-mobile.gr ή Public αλλα μου παραφαινονται ακριβες ιδιαιτερα απο τη στιγμη που σκεφτομουν να παραγγειλω και μια Zenus πορτοφολι style (η οποιες κοστιζουν πανω κατω το ιδιο ή και λιγοτερο). Σκεφτομουν μηπως διαθεσω για τη Zenus και παρω μια φθηνοτερη S view. Το θεμα ειναι πως S view δεν βρισκω σε πολλα καταστηματα πλην των προαναφερθεντων για να δω επιλογες σε τιμη. Εβαλα και αγγελια μπας και, αλλα τιποτα.... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλησπερα στη παρεα.Ενας φιλος καινουριος κατοχος note 3 θελει να αγορασει flip cover που να βγαινει το καπακι της μπαταριας σαν του note 2.Στο σκουτζ δε βρηκαμε κατι τετοιο η δεν προσεξαμε.Υπαρχει τετοιο flip cover για note 3?Και αν ναι ενα link που μπορει να το αγορασει αν ειναι ευκολο να μου δωσετε. Ευχαριστω. http://www.ebay.com/itm/Genuine-OEM-Samsung-Galaxy-Note-3-III-S-View-Quick-Window-Folio-Flip-Cover-Case-/121189992801?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c377c8961 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδια κανενα καλο S view cover εχουμε βρει απο ebay? Σε καλη ποιοτητα εννοω και να υποστηριζει και τα features της original και ιδανικα να ερχεται και συντομα. Αλλα μαλλον ζηταω πολλα :lol: Αλλιως με βλεπω να παιρνω απο κανενα extreme-mobile.gr ή Public αλλα μου παραφαινονται ακριβες ιδιαιτερα απο τη στιγμη που σκεφτομουν να παραγγειλω και μια Zenus πορτοφολι style (η οποιες κοστιζουν πανω κατω το ιδιο ή και λιγοτερο). Σκεφτομουν μηπως διαθεσω για τη Zenus και παρω μια φθηνοτερη S view. Το θεμα ειναι πως S view δεν βρισκω σε πολλα καταστηματα πλην των προαναφερθεντων για να δω επιλογες σε τιμη. Εβαλα και αγγελια μπας και, αλλα τιποτα.... Πρόσεχε φίλε... όλες οι και καλά s-view που υπάρχουν παντού ΔΕΝ επαναλαμβάνω ΔΕΝ έχουν τις λειτουργίες της original S-View της sammy. Όλο το ebay και το amazon είναι γεμάτο τέτοιες .. αν θες να πάρεις θα τους ρωτήσεις πρώτα αν οι θήκες έχουν το πλακετάκι που ακουμπάει τα pins δίπλα από την μπαταρία και παίζουν οι λειτουργίες s-view. Αυτό ισχύει και για τις θήκες που δεν έχουν sview αλλά είναι PortFolio.. και αυτές κανονικά πρέπει να έχουν το πλακετάκι όπως η original portfolio γιατί χωρίς αυτό ανοίγεις μπροστά το πορτάκι και φυσικά το κινητό δεν κάνει κιχ και παραμένει κλειστό.. Αυτά .. ελπίζω να πρόλαβα κάποιους.. εγώ έχω παραλάβει 5 μπάμιες.. 4 και καλά s-view και μια δερμάτινη portfolio (που αυτήν θα την κρατήσω γιατί μου αρέσει ανεξαιρέτως με το αν λειτουργεί γιατί θα κάνω μια πατέντα με μια Spigen .. θα δείξω βίντεο όταν τα καταφέρω). Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Πρόσεχε φίλε... όλες οι και καλά s-view που υπάρχουν παντού ΔΕΝ επαναλαμβάνω ΔΕΝ έχουν τις λειτουργίες της original S-View της sammy. Όλο το ebay και το amazon είναι γεμάτο τέτοιες .. αν θες να πάρεις θα τους ρωτήσεις πρώτα αν οι θήκες έχουν το πλακετάκι που ακουμπάει τα pins δίπλα από την μπαταρία και παίζουν οι λειτουργίες s-view. Αυτό ισχύει και για τις θήκες που δεν έχουν sview αλλά είναι PortFolio.. και αυτές κανονικά πρέπει να έχουν το πλακετάκι όπως η original portfolio γιατί χωρίς αυτό ανοίγεις μπροστά το πορτάκι και φυσικά το κινητό δεν κάνει κιχ και παραμένει κλειστό.. Αυτά .. ελπίζω να πρόλαβα κάποιους.. εγώ έχω παραλάβει 5 μπάμιες.. 4 και καλά s-view και μια δερμάτινη portfolio (που αυτήν θα την κρατήσω γιατί μου αρέσει ανεξαιρέτως με το αν λειτουργεί γιατί θα κάνω μια πατέντα με μια Spigen .. θα δείξω βίντεο όταν τα καταφέρω). εγω ωαχνω τετοιο πλακετακι και δεν βρισκω...ας ελπισουμε να βγει κανενα στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 εγω ωαχνω τετοιο πλακετακι και δεν βρισκω...ας ελπισουμε να βγει κανενα στο ebay. Στο XDA ήλπιζαν πως απλά ήταν ένα πλακετάκι με αντίσταση.. μάλλον όμως είναι πλακετάκι με ολοκληρωμένο και software μέσα οπότε μάλλον είναι χλωμό να βρεθεί λύση έτσι απλά. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδιά σήμερα πήρα το Sony Smartwatch2 από το Public Θεσσαλονίκης άμα ενδιαφέρεται κανένας έχει μερικά κομμάτια ακόμα .. δεν το βρήκα (ακόμη) πουθενά αλλού . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδιά σήμερα πήρα το Sony Smartwatch2 από το Public Θεσσαλονίκης άμα ενδιαφέρεται κανένας έχει μερικά κομμάτια ακόμα .. δεν το βρήκα (ακόμη) πουθενά αλλού . Έκανες πολύ καλή αγορά. Συνεργάζεται άψογα με το Νοτε 3. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 το πλακετακι εχει ηδη το εχουν αντιγραψει οι κινεζοι, θα δειτε πολλες θηκες να κυκλοφορουν με τις πληρες λειτουργιες s view cover. στην κινεζικη αγορα ηδη υπαρχουν τετοιες θηκες και πανομοιοτυπες με την s view, τις εχω βρει στο κινεζικο ebay, taobao. θα τις δειτε συντομα και στο ebay. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Πολύ καλό νέο, μια θα πάρω λοιπόν τέτοια και θα βάζω το πλακετακι όπου θέλω σε αυτές που έχω Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μήπως νωρίζει κάποιος που χρησιμοποιεί What's up εφαρμογή για το Smartwatch 2 ? Αυτή που έχω εγκαταστήσει στο ρολόι (WhatsApp Alerts) ''τρώει'' απίστευτη μπαταρία στο τηλέφωνο γιατί κάνει ασταμάτητες συνδέσεις Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 το πλακετακι εχει ηδη το εχουν αντιγραψει οι κινεζοι, θα δειτε πολλες θηκες να κυκλοφορουν με τις πληρες λειτουργιες s view cover. στην κινεζικη αγορα ηδη υπαρχουν τετοιες θηκες και πανομοιοτυπες με την s view, τις εχω βρει στο κινεζικο ebay, taobao. θα τις δειτε συντομα και στο ebay. Κανα link παιζει που να φαινεται moda με πλακετακι? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uhhh2y Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 USB 3.0, http://dx-box.com/original-new-micro-usb-3-0-charging-data-cable-for-samsung-galaxy-note-3-n9000.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 USB 3.0, http://dx-box.com/original-new-micro-usb-3-0-charging-data-cable-for-samsung-galaxy-note-3-n9000.html το μαγαζι αυτο εχει μαιμουδες μακρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts