Jig Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 @ v@gelis Τελικά το SBH-52 στο Gmail δεν διαβάζει μόνο επικεφαλίδα, αλλά και τις δυο πρώτες γραμμές από το κυρίως σώμα του μηνύματος. Τρεις ημέρες το έχω, ακόμα ανακαλύπτω........ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 @ v@gelis Τελικά το SBH-52 στο Gmail δεν διαβάζει μόνο επικεφαλίδα, αλλά και τις δυο πρώτες γραμμές από το κυρίως σώμα του μηνύματος. Τρεις ημέρες το έχω, ακόμα ανακαλύπτω........ καλο αυτό. επισης καλο θα ηταν να σκρολαρε στο κυριως σωμα ώστε με μια ματια να βλέπεις αυτό που θες. Κι ετσι όμως καλο είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 @ v@gelis Τελικά το SBH-52 στο Gmail δεν διαβάζει μόνο επικεφαλίδα, αλλά και τις δυο πρώτες γραμμές από το κυρίως σώμα του μηνύματος. Τρεις ημέρες το έχω, ακόμα ανακαλύπτω........ Παιδιά να ρωτήσω από εδώ η από το εξωτερικό το πήρατε ? καλύτερη τιμή ? κανένα Λινκ ? Από ποιότητα ήχου πως πάει ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδιά να ρωτήσω από εδώ η από το εξωτερικό το πήρατε ? καλύτερη τιμή ? κανένα Λινκ ? Από ποιότητα ήχου πως πάει ? Golden Hall SONY δίπλα Γερμανός 85€ Πολύ καλή ποιότητα όπως όλα τα ακριβά της Sony Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Παιδιά περιμένω αυτές τις 3 μπαταρίες http://www.ebay.co.uk/itm/200979362224?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/121200958813?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/131029200772?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Περισσότερο για τεστ μήπως καμία είναι λίγο καλύτερη από τη μαμά μπαταρία.. οπότε σε κάνα 20ήμερο που έχω αποτελέσματα από μετρήσεις. Ενδιαφέρον χωρητικότητες, περιμένουμε feedback σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 μεταξυ των sbh50 και sbh52 ποιο θα μου προτεινατε να παρω για το note3..θελω ομως να το βαζω στο αυτι και να απανταω σε κλησεις η να παιρνω εγω κλησεις..γινεται και με τα 2 αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ναι και με τα 2 κάνεις τη δουλειά σου απλά το 52 έχει εξτρά ακουστικό οπότε το πιάνεις και το ακουμπάς στο αυτί και μιλάς και ακούς σαν τηλέφωνο. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trafficman Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Παιδιά να ρωτήσω το sbh50 έχει κάποια δόνηση ή εξωτερικό ήχο που να σε ειδοποιεί για κάποια εισερχόμενη κλήση ή χρειάζεται να φοράς συνέχεια τα ακουστικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Απο που αγοράσατε το Sony Smartwatch2 ρε παιδιά, δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Απο που αγοράσατε το Sony Smartwatch2 ρε παιδιά, δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο Κάλεσε στα κεντρικά του Γερμανού και θα σου πουν σε ποιο κατάστημα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Στο κατάστημα του Golden Hall την Παρασκευή υπήρχε. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Κάλεσε στα κεντρικά του Γερμανού και θα σου πουν σε ποιο κατάστημα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Στο κατάστημα του Golden Hall την Παρασκευή υπήρχε. Ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα... :( Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα... :( http://digitalpassion.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1167&Itemid=0 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) http://digitalpassion.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1167&Itemid=0 Ναι το είδα, το έχει διαθέσιμο στο κατάστημα στο Golden Hall :) Edited October 29, 2013 by giorgos_g Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Απο που αγοράσατε το Sony Smartwatch2 ρε παιδιά, δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο Εγώ από Public προπαραγγελία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 το sbh 52 παιδιά αξίζει τα λεφτά του ? έχω το mw 600 και έλεγα να το χτυπήσω αλλά 80 ευρώ για blutooth δεν είναι και λίγα. Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 το sbh 52 παιδιά αξίζει τα λεφτά του ? έχω το mw 600 και έλεγα να το χτυπήσω αλλά 80 ευρώ για blutooth δεν είναι και λίγα. Εφόσον έχεις το 600 όχι δεν αξίζει ειλικρινά ή κανε λίγο κρατει να πέσει η τιμή του. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Εφόσον έχεις το 600 όχι δεν αξίζει ειλικρινά ή κανε λίγο κρατει να πέσει η τιμή του. To εχετε δει καπου ετοιμοπαραδοτο παιδια το sbh 52? Ηθελα να το αγορασω σημερα αλλα δεν το εντοπισα καπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 To εχετε δει καπου ετοιμοπαραδοτο παιδια το sbh 52? Ηθελα να το αγορασω σημερα αλλα δεν το εντοπισα καπου... Το χω δει σε παμπλικ θεσνικης;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται φαίνεται οτι το mobilefun έφερε τα screen protectors της spiegen από γυαλί. Με ενημέρωσαν ότι μου το στέλνουν... (το λέω γιατί ήταν σε έλλειψη και εκεί και στο amazon) Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται φαίνεται οτι το mobilefun έφερε τα screen protectors της spiegen από γυαλί. Με ενημέρωσαν ότι μου το στέλνουν... (το λέω γιατί ήταν σε έλλειψη και εκεί και στο amazon) Εγώ το έβαλα ήδη (παραλαβή από Κορέα). Είναι τέλειο! Το δε Sony smartwatch 2 (δώρο από Expansys μαζί με το Z1) συνεργάζεται τέλεια με το Note 3... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Παιδιά αν θυμάστε είχα βάλει το note2 qi receiver στο κινητό για ασύρματη φόρτιση και είχα βάλει και ένα βίντεο τους πρώτες μέρες κυκλοφορίας του τηλεφώνου. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα αυτό http://www.ebay.com/itm/Qi-Standard-Wireless-Charging-Receiver-SAMSUNG-Galaxy-Note-3-Note-III-/151136534238 το οποίο είναι άψογο και δεν χοντραίνει καθόλου το κινητό σε αντίθεση με το άλλο που είχα που έκανε ένα μικρό φούσκωμα. Επίσης το σημείο τώρα της φόρτισης είναι ακριβώς στο κέντρο του κινητού ενώ πριν ήταν πιο πάνω αριστερά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τα λεφτά του. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Τελικα παρηγγειλα απο εδω θηκη http://www.ebay.com/itm/Genuine-OEM-Samsung-Galaxy-Note-3-III-S-View-Quick-Window-Folio-Flip-Cover-Case-/121189992801?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c377c8961 μολις ερθει θα εχει πεσει λιγο ακομα το τηλεφωνο καιιιι βουυυρρρρ......:lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Πολύ καλή τιμή Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Μόλις παρέλαβα την θήκη Neo Hybrid και είναι φοβερή !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Μόλις παρέλαβα την θήκη Neo Hybrid και είναι φοβερή !! απο που την πηρες? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts