giopepe Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδια τα παμπλικ πρεπει να εχουν spigen θήκες και για το note 3 διοτι εγω ειχα παρει την slim armor για το iphone 5 .φερνει δηλαδη spigen.την ειχα παρει απο το κατάστημα Χανίων . Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδιά θέλω τη συμβουλή σας. Μόλις σήμερα μου ήρθε το tempered glass. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχω γλυκαθεί με την απαλότητα της οθόνης και το μεταξένιο άγγιγμα της (gorilla glass 3). Εσεις προστατεύετε με κάτι την οθόνη; Αν όχι το έχετε μετανιώσει από κάποια άτυχη στιγμή; Έχει αποκτήσει η οθόνη σας χαραγματάκια στο μέγεθος τρίχας; (στο desire hd έχω τέτοια σημάδια που έχει Gorilla Glass 1). Τι με συμβουλεύετε; Εγώ με tempered glass από eBay, δεν έχω καταλάβει διαφορά από το γυμνό. Γλιστράει τέλεια και αν και η δική μου είναι παχιά (0.4) τη συνήθισα στο τάκα-τάκα και είναι σαν να μην υπάρχει! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ρε παιδιά αξίζει να rootάρουμε το gear? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Η view cover απο τι υλικο ειναι? Δερμα, δερματινη, πλαστικο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Πλαστικά είναι όλα τα αξεσουάρ τα επίσημα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 παιδια θελω τη spigen neo hybrid για το note και δεν εχω καρτα για να παραγγελω απο e bay και amazon και επειδη δε τα παω καλα με παραγγελιες απο το εξωτερικο παρα μονο με αντικαταβολη απο το εσωτερικο δε ξερω τι να κανω.μπορει να με βοηθησει κανεις;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 παιδια θελω τη spigen neo hybrid για το note και δεν εχω καρτα για να παραγγελω απο e bay και amazon και επειδη δε τα παω καλα με παραγγελιες απο το εξωτερικο παρα μονο με αντικαταβολη απο το εσωτερικο δε ξερω τι να κανω.μπορει να με βοηθησει κανεις;:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σε τι περιοχή είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Σε τι περιοχή είσαι? απο Κρητη ειμαι.Χανια..:( Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 απο Κρητη ειμαι.Χανια..:( Οκ ο μόνος τρόπος να σε βοηθήσω είναι να με εμπιστευτείς να μου καταθέσεις τα χρήματα να στην παραγγείλω και να στην βάλω στο καράβι να πας να την πάρεις από εκεί. Αλλά το θέμα είναι με εμπιστεύεσαι? Πάντως αλήθεια δεν καίγομαι καθόλου για 30 ευρώ χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Οκ ο μόνος τρόπος να σε βοηθήσω είναι να με εμπιστευτείς να μου καταθέσεις τα χρήματα να στην παραγγείλω και να στην βάλω στο καράβι να πας να την πάρεις από εκεί. Αλλά το θέμα είναι με εμπιστεύεσαι? Πάντως αλήθεια δεν καίγομαι καθόλου για 30 ευρώ χαχα φιλαρακι σε εμπιστευομαι και να εισαι καλα που εισαι διατεθημενος να φας τετοια ταλαιπωρια για εμενα/αλλα να σε ρωτησω κατι;δε γινεται οταν τη στειλουν απ εξω να βαλεις επιλογη να τη στειλουν στο ταχυδρομιο στα χανια;για να μη τρως ταλαιπωρια με το καραβι κλπ.ειναι αλλο ενα φιλαρακι εδω ο οποιος την εχει σε χρυσο στο χρωμα που τη θελω και μου τη πουλαει 25 ευρω και ψαχνει να βρει μεταφορικη να μ τη στειλει αν ειναι γτ τα μεταφορικα μου ειπε ειναι γυρω στα 7 ευρω. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Θα σου πάει ακριβώς 32 ευρώ άσσο την πείρα και εγώ. Αν είναι καινούρια και δεν έχει τίποτα καλό θα ήταν να σου κόψει και κάτι Δλδ κάνα 25αρι μαζί με τα μεταφορικά και θα την έχεις και πιο γρήγορα. Σε τι περιοχή είναι δεν μπορεί να στην πάει στο καράβι; Και αυτό που λες γίνετε να βάλω δική σου διεύθυνση όλα γίνονται αν θες. Αρκεί να θες να βοηθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Θα σου πάει ακριβώς 32 ευρώ άσσο την πείρα και εγώ. Αν είναι καινούρια και δεν έχει τίποτα καλό θα ήταν να σου κόψει και κάτι Δλδ κάνα 25αρι μαζί με τα μεταφορικά και θα την έχεις και πιο γρήγορα. Σε τι περιοχή είναι δεν μπορεί να στην πάει στο καράβι; Και αυτό που λες γίνετε να βάλω δική σου διεύθυνση όλα γίνονται αν θες. Αρκεί να θες να βοηθήσεις. σ στελνω π.μ Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τι λέτε γιαυτό εδώ ενδιαφέρων χρήσιμο αλλά ο μαγνήτης θα υπάρχει πρόβλημα;; http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-magnetic-clip-for-original-flip-cover.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τι λέτε γιαυτό εδώ ενδιαφέρων χρήσιμο αλλά ο μαγνήτης θα υπάρχει πρόβλημα;; http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-magnetic-clip-for-original-flip-cover.html Tι ακριβως κανει αυτο το μαγνητακι δηλαδη? Κραταει την sview καλυτερα κλεισμενη?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Tι ακριβως κανει αυτο το μαγνητακι δηλαδη? Κραταει την sview καλυτερα κλεισμενη?:p το μονο που με φοβιζει ειναι μη κανει ζημια στη μπαταρια ο μαγνητης.αλλιως θα το επαιρνα με 1000 Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Παιδια δεν ξερω… Εμενα μου φαινεται too much. Εχω το note3 3 μερες τωρα και απο σημερα με sview cover. Δεν παρατηρησα προβλημα που υποθετικα θα ελυνε αυτο το μαγνητακι. Ισως μελλοντικα να μου φανει καλη ιδεα μιας και ακομα δεν εχω δουλεψει το cover αρκετα. Αλλα δεν νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Παιδια δεν ξερω… Εμενα μου φαινεται too much. Εχω το note 3 μερες τωρα και απο σημερα με sview cover. Δεν παρατηρησα προβλημα που υποθετικα θα ελυνε αυτο το μαγνητακι. Ισως μελλοντικα να μου φανει καλη ιδεα μιας και ακομα δεν εχω δουλεψει το cover αρκετα. Αλλα δεν νομιζω... σε τι τιμη το βρηκες το cover ; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 σε τι τιμη το βρηκες το cover ; Πηρα μπλε. Απο πλαισιο στα 65 ευρω. Μπορουσα να την παραγγειλω πιο φθηνα απ αλλου αλλα βαριομουν να περιμενω. Αν επαιρνα λευκη πχ ειχα πολλα skroutzομαγαζα κοντα μου για να την χτυπησω στα 45 που ειναι πιο νορμαλ τιμη… Στα 65 η samsung το ξεφτιλιζει το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πηρα μπλε. Απο πλαισιο στα 65 ευρω. Μπορουσα να την παραγγειλω πιο φθηνα απ αλλου αλλα βαριομουν να περιμενω. Αν επαιρνα λευκη πχ ειχα πολλα skroutzομαγαζα κοντα μου για να την χτυπησω στα 45 που ειναι πιο νορμαλ τιμη… Στα 65 η samsung το ξεφτιλιζει το θεμα. ειναι οντως πολλα.η θηκη αυτη φορτιζει;πως λειτουργει; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 ειναι οντως πολλα.η θηκη αυτη φορτιζει;πως λειτουργει; Απλη θηκη ειναι. Βγαζεις το πισω καπακι της συσκευης και κουμπωνεις της θηκης. Αυτο. Και απ οτι μου ειπαν παραπανω ειναι και πλαστικη αν και προσομοιωνει αρκετα καλα την υφη του δερματος :Ρ Μπες youtube εχει πολλα review της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Απλη θηκη ειναι. Βγαζεις το πισω καπακι της συσκευης και κουμπωνεις της θηκης. Αυτο. Και απ οτι μου ειπαν παραπανω ειναι και πλαστικη αν και προσομοιωνει αρκετα καλα την υφη του δερματος :Ρ Μπες youtube εχει πολλα review της. την εχω παραγγειλει και εγω απλα νομιζα οτι φορτιζει κιολας.σε μαυρο απο extreme mobile .μαλλον αλλη θα ειχα δει. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 την εχω παραγγειλει και εγω απλα νομιζα οτι φορτιζει κιολας.σε μαυρο απο extreme mobile .μαλλον αλλη θα ειχα δει. Να φορτιζει οχι. Απλα εχει βγει μια ακριβοτερη εκδοση της που μπορει να τοποθετηθει στην ασυρματη βαση φορτισης νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Να φορτιζει οχι. Απλα εχει βγει μια ακριβοτερη εκδοση της που μπορει να τοποθετηθει στην ασυρματη βαση φορτισης νομιζω... Έτσι ακριβώς είναι. Βέβαια δεν νομίζω να την βρούμε Ελλάδα αλλά οκ είναι και πολύ του ματς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Εσάς στο gear έχει μόνιμα τις αναπάντητες στις ειδοποιήσεις. Έκανα reset και δεν μου τις εμφάνιζε. Μόλις έκανα μια αναπάντητη για δοκιμή μου μένει μόνιμα. Άσε που μόνο αναπάντητες δεν είναι,όταν πατάς πάνω σου δείχνει όλες τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έβγαλε η spigen μαγνητάκι για τις S-view .... καλό φαίνεται Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts