BlueChris Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τέτοιες πήρα 2 κούκου κλώνους και είναι μια χαρά... Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη θηκη με βαση την εμπειρια σας ; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη θηκη με βαση την εμπειρια σας ; Επειδή έχω όλα τα είδη και κάθε ένα το έχω κρατήσει καμία βδομάδα πάνω στο κινητό λέω λοιπόν τα εξής: Θήκες σαν τη μαμά sview είναι πολύ καλές αλλα ενώ μου αρέσει πολύ αν το κινητό φύγει από τα χέρια στο πέσιμο μπορεί να ανοίξει το πορτάκι και ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να συμβεί αν πέσει με τα μούτρα ,επίσης δεν εξέχει πολύ γύρω γύρω. Με τις bumber θήκες τύπου spigen έχουμε καλύτερη προστασία γύρω γύρω και εξέχουν από την οθόνη οπότε με τα μούτρα αν δεν πέσει σε κάτι αιχμηρό την γλυτώσαμε. Καλή είναι μια δερμάτινη στιλ portfolio η οποία εξέχει πολύ παραπάνω γύρω γύρω και το κινητό μπαίνει ολόκληρο σε πλαστική θήκη και αν πέσει λόγο ότι κλείνει με λουράκι μαγνητικό είναι ποιο ασφαλές. Υπάρχουν και οι μάχιμες στυλ otterbox defender που προστατεύουν τέλεια το κινητό παντού αλλά είναι λίγο γαϊδούρια σε όγκο. Περιμένω μια τέτοια περίπου Love Mei που είναι λίγο ποιο μαζεμένη και με έξτρα τζαμί με gorilla glass μπροστά της να πω εντυπώσεις. Προτείνω πάντως μέχρι στιγμής θήκες στυλ portfolio που κλείνουν γερά εφόσον τη θήκη τη θέλουμε για προστασία . Edited December 2, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 αυτο που καταλαβα απο τα παραπανω φιλε μου ειναι οτι δε μπορουμε να τα εχουμε ολα μαζι.και προστασια και να φαινεται το κινητο ομορφο.δυστυχως. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγώ το παρέλαβα χθες και αμφιταλαντεύομαι να το κρατήσω (το gear). Φίλοι από εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι αν το δοκιμάσω θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα άλλοι όμως το αγόρασαν ψιλομεταχειρισμένο που σημαίνει ότι αυτοί που το είχαν το έδωσαν με τη μια. Με δύσκολα διλήμματα ξεκινάει ο μήνας... Καλό μήνα σε όλους. Τελικα εβγαλα το Γιωργο από το διλημμα και του τσιμπησα το μαυρο - μου αρεσει περισσοτερο από το γκρι τελικα και... προκρίνεται αυτό, οποτε επιστροφη στο κλασικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Όποιος βαρέθηκε το gear του ας μου στείλει ένα μήνυμα :) Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πηρα την s-view cover indigo blue για το λευκο note 3 μου, από που αλλου, από το Νικολα. Σε λευκο παει εξαιρετικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πηρα την s-view cover indigo blue για το λευκο note 3 μου, από που αλλου, από το Νικολα. Σε λευκο παει εξαιρετικα.... Σήμερα ήμουν εκεί το απόγευμα. Τι ώρα πηγές ;; Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τελικα εβγαλα το Γιωργο από το διλημμα και του τσιμπησα το μαυρο - μου αρεσει περισσοτερο από το γκρι τελικα και... προκρίνεται αυτό, οποτε επιστροφη στο κλασικο... Ή με απάλλαξες ή θα μου μείνει κανένα απωθημένο και θα τρέχω να το αγοράζω πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μην μου πείτε ότι για να πλύνετε τα χέρια σας βγαζετε το ρολοι, γιατί αυτό από μόνο του το κάνει άκυρο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μην μου πείτε ότι για να πλύνετε τα χέρια σας βγαζετε το ρολοι, γιατί αυτό από μόνο του το κάνει άκυρο. Δεν είμαι βέβαιος αλλά αν μπει νερό στο ηχείο του μάλλον θα έχει θέμα ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μην μου πείτε ότι για να πλύνετε τα χέρια σας βγαζετε το ρολοι, γιατί αυτό από μόνο του το κάνει άκυρο. Εγώ όχι, αλλά έχω το SmartWatch 2. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Σήμερα ήμουν εκεί το απόγευμα. Τι ώρα πηγές ;; Νομίζω ότι μια συνάντηση και ένα καφεδάκι ωραία θα ήταν να γεμίσουμε την καφετέρια ΝΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Όχι ακόμα σε 2 βδομάδες και η μάρκα είναι xgear που από ότι το έψαξα είναι καλές. Μεχρι να τις φερει να βαλω τουλαχιστον μια απο τις πιο φθηνες που βρισκω για να το κυκλοφορω, ή θα ναι σαν να μην φοραει? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60303 Στο σκρουτζ εχει και με 3 ευρω, αλλα για να τρεξω μεχρι εκει που ειναι θα ρθει πιο ακριβα σε βενζινη :P Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αν δεν έχεις τίποτα πάνω μην το συζητάς καθόλου, παρτην Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μεχρι να τις φερει να βαλω τουλαχιστον μια απο τις πιο φθηνες που βρισκω για να το κυκλοφορω, ή θα ναι σαν να μην φοραει? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60303 Στο σκρουτζ εχει και με 3 ευρω, αλλα για να τρεξω μεχρι εκει που ειναι θα ρθει πιο ακριβα σε βενζινη :P Αν δεν έχεις τίποτα πάνω μην το συζητάς καθόλου, παρτην Χαλαρώστε με την νορμάλ προσοχή που χτίζετε δεν παθαίνει τίποτα. Χαρείτε την απόλυτη αίσθηση αφής. IPhone 4 iPhone 4s note Δλδ αυτά έχω τα τελευταία 3 χρόνια και ίχνος από σημάδι σε κανένα βέβαια όχι στην ίδια τσέπη με κλειδιά δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 http://www.zagg.com/ 20-50% για όποιον ενδιαφέρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Νομίζω ότι μια συνάντηση και ένα καφεδάκι ωραία θα ήταν να γεμίσουμε την καφετέρια ΝΟΤΕ. Το έχω πει ξανά. Εγώ είμαι μέσα. :-) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Μην μου πείτε ότι για να πλύνετε τα χέρια σας βγαζετε το ρολοι, γιατί αυτό από μόνο του το κάνει άκυρο. Όχι, τουλάχιστον εγώ. Δεν είναι Waterproof, είναι όμως Water Resistant :p edit: Να και ένας ''τολμηρός'' ------------------------- Ξεκίνησαν οι πωλήσεις Qualcomm Toq Smartwatch $350 http://toq.qualcomm.com/buy-now To απίστευτο είναι ότι αν πάρεις κάποια κιλά η το βαρέθηκες και θέλεις να το χαρίσεις ....δύσκολα τα πράγματα https://www.youtube.com/watch?v=ZpkSHCaLx0I#t=0 Edited December 3, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ή με απάλλαξες ή θα μου μείνει κανένα απωθημένο και θα τρέχω να το αγοράζω πίσω... Για αρχη παρε το sbh 52 που είναι στα πλανα σου και αν δεις ότι δε σε καλυπτει και θες πραγματι να δοκιμασεις το ρολοι, παντα ένα gear θα είναι εκει εξω για να σε δελεασει... :lol: @skoj Βραδακι, την ωρα που εκλεινε, στις 21:00 πηγα στο φιλο Νικολα... @Te_Salat Κωστα, όχι, δε χρειαζεται να το βγαλεις για να πλυνεις τα χερια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει από αμαζον Αγγλία η spigen που μόλις παράγγειλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 1 εβδομάδα με 10 μέρες, ανάλογα τα ΕΛΤΑ τι φόρτο εχουν Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα ξέρει κανεις κάποιο πληκτρολογιο και ποντίκι μικρο για το note 3 ,το θέλω γιατι καποιες φορες κανω remote για την δουλειά μου . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Περίμενε να βρω τι εχω, ebay τα είχα πάρει bluetooth μικρό ποντικάκι και keyboard ένα bluetooth για το Note 10.1 που είχα και κούμπωνε πάνω του EDIT: Αυτό το ποντίκι έχω και λειτουργεί κανονικά. Προσοχή στο ποντίκι το Bluetooth... πρέπει ΝΑ ΜΗΝ ζητάει κωδικό εισόδου σαν αυτό που σου έχω γιατί το android έχει ένα bug και δεν βγάζει το popup για κωδικό με αποτέλεσμα πχ τα microsoft ποντίκια να μην συνδέονται Και αυτό το πληκτρολόγιο Edited December 3, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παιδια δείτε και πείτε μου γνώμες .νομίζω ειναι η απόλυτη θήκη http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-slim-armor-view.html Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts